| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 14:48
- Nahlásit
cafina
Teď jdu s Maxem, tak zatím pa
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 17:34
- Nahlásit
cafina
Tak už jsem tu. Kamoška mě pozvala na kafe, vydržela jsem tam půl hodiny. Stává se ze mě tvor nespolečenský
S Maxem jsme si chtěli zatrénovat na místním hřišti, ale předběhli nás vesničané, měli tam nějakou akci pro děti. Tak jsme museli vzít zavděk opuštěným pláckem, kde byl ale beton. Maxovi to šlo, tak uvidíme. Zvedl se mi z odložení, ale zařvala jsem na něho a on si na tu dálku třiceti kroků zase poslušně lehl, to mě teda dost překvapilo a pak už ležel vzorně.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 17:37
- Nahlásit
maxim
Stává se ze mě tvor nespolečenský
Určitě kamarádka nevěděla nic o motýlech a o agility, jinak jsi tam doteď
Jsem ráda, že vám to šlo. Já jsem si aspoň pročetla řád a pokusím se naladit na zítřek co nejlépe, abych nebyla moc nervózní a květince to moc nekazila
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 17:44
- Nahlásit
cafina
Jasně, kamarádka je z dob minulých a ty už mi teď nic neříkají.
Ale je fakt, že s komunikací jsem s ní měla problémy i dřív, ovšem teď už se mi ta propast přeskakovat ani nechce
Stejně budeš nervózní... Ale Sunnynka je šikula, takže žádný strachy.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 18:04
- Nahlásit
cafina
Zítra to teda začíná v 9.30 hod?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 18:10
- Nahlásit
maxim
Ano, já se tam budu snažit být už po 9h., pokud nás pustí dovnitř, ráda bych si prošla jejich materiály.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 18:45
- Nahlásit
cafina
Jdu ven, můj bateriový přítel tam seká trávu, tak ho jdu zkontrolovat.
Tak zítra po deváté ahoj
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 19:03
- Nahlásit
maxim
Ahoj! A užij si hezký večer!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 22:14
- Nahlásit
Lebeda
Ahoj! Na těch závodech to bylo supr a chlebíčky chutnaly jako vždy . Nevíš, co se stalo s tou Baby od ˇAdi? On jí někdy někdo na parkuru něco udělal nebo to tak byla vždycky a teď se to prohloubilo? Mě to úplně šokovalo, to je hrozná škoda, fakt by mě zajímalo, co se mohlo stát?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 22:27
- Nahlásit
Co myslíte? Můžu mixovat dva tipy granulí? Je to stejná značka - Eukanuba, jedna pro malé psy, druhá pro agiliťáky. Dneska mě napadlo mu udělat mox, ať to nemá tak jednotvárné a zdálo se mi, že baští ještě mnohem víc než před tím (ale je to popelnice a zbaštil by snad všechno, tak nemůžu soudit) Zároveń mi to příjde lepší, že to má i pro energii, ale i pro ostatní potřeby malých pejsků. Co myslíte, není to proti nějakému pravidlu "zdravé" výživy???
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 22:36
- Nahlásit
A ještě se s vámi musím o něco podělit, i když nevím, jestli vám to k něčemu bude. Bowčín je hrozně náročnej na výběr hračky, a když se mu něco líbí, po chvilce ho to omrzí nebo na tu hračku úplně zapomene. Máme takovou praštěnou babičku, která mu nějakou tu hračku donese téměř každou naši návštěvu, tak se nám doma začal hromadit koš hraček, skoro všechny omrzené a bvylo jich stále víc a víc, až to byla úplná hrůza... pak jsem úplně náhodně narazila na jeden článek, kde byla skvělá rada pro vybíravé psy. Roztřídit hračky do skupinek, třeba po 5, jednu skupinku pejskovi nechat, ostatní umýt a schovat. Po době, kdy už pes ze starých hraček nebude tak nadšený, dostane balíček další, ty staré se umyjou a schovají. a tak pořád dokola... Dneska jsem to všechno roztřídila, vyxhodila některé úplně nepoužitelné, vyprala to a umyla a pár mu jich nechala.. Bowčik hned objevil skvělý pískací míček, který byl úplně naspod koše a lítal s ním po celém bytě, úplně se toho aportování nemohl nabažit.... asi to fakt docela zabíráá
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 22:51
- Nahlásit
papillon_girl
ahoj, stalo se jí...........řeknu ti to v Brně. Všichni jsou z toho špatní.
Myslela jsem, že tady už bude ta fotka. Těším se. Zítra pokračujeme.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 22:53
- Nahlásit
zase nestíhám se připojit. Myslím, že to stihnu až po 24. červnu. To by měly všechny mé povinnosti skončit. Tak se zatím mějte všichni fajn, jdu do hajan.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 11:57
- Nahlásit
Lebeda
Teda. ať se stalo cokoliv, je to fakt hrůza, musí to být hrozný pocit... Fotky sem hodím dneska večer, musím nabít baterku do fo´táku
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 15:20 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Ahoj všichni
Tak Max dnes úspěšně složil zkoušku Základní ovladatelnosti psa ( ZOP ) se známkou Výborně a na 95 bodů z celkových 100
Máme velkou radost
Sunnynka byla ještě šikovnější, ale to se vám tady určitě pochlubí cafina sama, jen co se dostane k počítači
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 16:16
- Nahlásit
maxim
to je bomba!!!! Jste šikulky!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 16:34
- Nahlásit
papillon_girl
Díky
S tím schováváním hraček je to dobrej nápad. Asi to taky udělám, Maxovi se začínají hromadit
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 16:39
- Nahlásit
Na té druhé se Pettulín zrovna ohlídl po nějaké krásné fenečce...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 16:42
- Nahlásit
maxim
zkus to, fakt to stojí za to... dneska s tím byl Bow zase naprosto spopkojený... a hlavně jsem už nezakopávala o hračky, které byly snad všude, jask je Bow vždycky rozházel..
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 16:52
- Nahlásit
Hurá! venku je sluníčko, jdu na zahradu zaběhnout alspoń párkrát slalom
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 17:59
- Nahlásit
papillon_girl
Prima trojka
Hurá, venku je sluníčko, jdu na zahradu OKOPÁVAT
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 18:47
- Nahlásit
papillon_girl
ty fotky jsou prima.
My jsme teď přišli ze cvičáku. Z každé katogorie smoll, medium a large jsou vybraní 4 jednotlivci na MS ve Finsku, kteří byli v součtu běhů na prvních čtyřech místech a další čtyři v pořadí jedou na IMCU, která je letos v Itálii. Jitka měla včera špatný den, ale dnes to bylo lepší a skončila na 7. místě v konečném součtu, tak se nominovala do Itálie. V červenci ještě jede na Evropu.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 18:49
- Nahlásit
maxim
všechna čest, jste dobří. A Sunnule taky.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 19:05
- Nahlásit
Lebeda
v konečném součtu, tak se nominovala do Itálie.
to je super!!! moc jí gratuluju a mám z toho fakt radost!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 19:26
- Nahlásit
Mějte se krásně, jdu se umýt a pak koukat na fotbal, jak to s turky tradičně projedem...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 20:26
- Nahlásit
Musím se pochlubit, povedlo se mi u Bowa dosud nemožné, vyšla jsem na zahrtadu a házela jsem Bowčovi míček!!!! Na to, že Bowa venku zajímá úplně všechno, kromě hraček opravdu skvělý pokrok, mám z toho radost!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 21:27
- Nahlásit
Lebeda
všechna čest, jste dobří.
Díky
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 21:41
- Nahlásit
Lebeda
maxim
ty fotky jsou prima
Prima trojka
děkujuuuuu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 21:54
- Nahlásit
papillon_girl
Bowa venku zajímá úplně všechno, kromě hraček
Max má hračky na doma a ty ho venku vůbec nezajímají. A na ven má jiný a ty zase nedostává doma Ale vášnivej aportér to teda není
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 07:31
- Nahlásit
Dobré ráno !!
Maxovi a Sunny posíláme velkou gratulaci...jste šikulky ( paničky samo taky ).
|