| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 19:00
- Nahlásit
cafina
ale slibuji, že se zítra polepším
Tak to jsem zvědavá. Budu tady
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 19:15
- Nahlásit
maxim
i přes to si myslím, že Bowovi by byl velkej
to není fér, oni nemyslí na malinké pejsky... máme doma jeden starej, obrovskej, ale alspoń taková krizovka, když je opravdu potřeba, takže jenom když někam jedem a je tam řidič, který prostě nechápe, že takový malinký pejsek na sebe prostě nemůžu takový koš narvat, u veta bývá moc hodný a o sportovní kynologii jsem nepřemýšlela, jedinej cvičák co máme v okolí nepřijímá jiná než pracovní plemena, ostatní prostě nejsou "tak dobrá", ale učit psy štěkat tak, že jim šlapou na tlapky dokud neštěknou se mi stejně hnusí, vystačím si i bez toho, takže ten košík vlastně tak nutný není. ale nikdy nevíš...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 20:16
- Nahlásit
papillon_girl
Taky jsem nevěděla, co budu Maxovi na ten čumák dávat a pak jsem našla tohle. Ale co pro Bowa, to fakt nevím
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 20:37
- Nahlásit
maxim
zvědavá, jestli to někoho někdy napadne udělat... snad ho fakt někdy vůbec seženu. Říkala jsem si, že se poohlídnu na Intercanisu, tak uvidíme
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 20:43
- Nahlásit
maxim
Tak co? Měly jste s baile tréning??
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 22:31
- Nahlásit
papillon_girl
Měly. Bylo to skoro jako soukromá hodina, byly jsme tam jen dvě a učily jsme se zajímavý kombinace.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 22:37
- Nahlásit
maxim
byly jsme tam jen dvě
super!!! My máme s kámoškou "soukromý" cvičák pořád, jsme tam taky jenom 2 a víc nás ani není. takový menší cvičáček. ale míň je někdy víc, tak co...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 22:40
- Nahlásit
papillon_girl
Zatloukla jsem si na zahradě tyčky od rajčat a už můžu trénovat slalom
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 22:57
- Nahlásit
maxim
super!!!!!! tak mě napadlo, tu zkoušku máte zítra nebo až v neděli?? Přeji dobrou noc
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 00:02
- Nahlásit
papillon_girl
Zkoušky jsou v neděli
Dobrou
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 08:44
- Nahlásit
maxim
Dobré ráno!! A jaké to zajímavé kombinace jste včera měli?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 10:39
- Nahlásit
cafina
Skládaly se z pouhých šesti překážek, ale běhali jsme je z různých stran a s různými povely, bylo to poučné
Co ty, budeš chtít ten náhubek?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 10:53
- Nahlásit
maxim
Určitě! Sunnynka už se nemůže dočkat
Další trénink vidím asi na úterý 24.6., bohužel jiný termín mi asi nevyjde. Ale snad bude baile soudná, že si musí od učení odpočinout a přijde si s námi zahopkat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 11:37
- Nahlásit
cafina
To jo, pročistit si hlavu před státnicema
Jak je dneska v práci? Klid?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 11:45
- Nahlásit
cafina
Šlo ti stáhnout to video ze Šlapek?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 11:49
- Nahlásit
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 12:02
- Nahlásit
maxim
V práci pohoda, tiše si tu agilitím "na sucho" a hledám zajímavé parkury na trénink.
Video šlo pustit na poprvé, dám si ho i na stránky, moc díky!!
Pupíci jsou suproví, jeden vypadá, jako by měl kolem těla opasek
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 12:16
- Nahlásit
cafina
jeden vypadá, jako by měl kolem těla opasek
Taky jsem si všimla
Až mu chloupky narostou, bude to vypadat jako sukýnka. Jestli je to fenečka, tak to nemá chybu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 12:27
- Nahlásit
maxim
A když je to kluk, bude mít skotský kilt
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 12:43
- Nahlásit
cafina
V každým případě bude vypadat zajímavě.
Musím říct Evě, ať domluví s budoucíma majitelama, ať pošlou fotku, až bude pejsa nasrstěný.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 12:54
- Nahlásit
maxim
To by bylo super. Koukni k Čendům na fotky, taky mají hezké nadělení URL . A ten pejsek s nejvíc bílými znaky, to je rarach na pochodu. Úplně vidím Sunnynku a ten její ďábelský výraz, s kterým vždycky něco provede
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 13:24
- Nahlásit
cafina
Jsou to pěkní raubíři
A ten pejsek s nejvíc bílými znaky
To ale není podle standardu, ne?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 13:46
- Nahlásit
maxim
Asi ne, ale je to škoda, protože jiank vyniká nad ostatní
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 13:54
- Nahlásit
cafina
Škoda to je, ale i tak bude někomu dělat radost. A třeba vynikne v agility a bude nás všechny porážet
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 14:00
- Nahlásit
maxim
Ach jo, já bych běhala, až bych brečela
Právě jsem zjistila, že jsem myslela jiný cvičák, který jsem ti popisovala, že tam zítra trefím. Ale už jsem si našla ty Souhrady, tak to už zvládnu. Kdyžtak budu volat S.O.S.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 14:09
- Nahlásit
cafina
Když jsem tam jela poprvé, koukala jsem dokonce i na mapu leteckou a nakonec jsem tam trefila. No a když jsem tam trefila já, ty to zvládneš v pohodě.
Škoda, že ti neumím víc poradit, nejsou tam žádný záchytný body, vypadá to prostě jako sídliště a člověk by tam cvičák nečekal. Ale jsou tam ty malý cedulky, co ukazují ulice a nezapomeň projet až úplně dolů, i když to bude vypadat neuvěřitelně
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 14:14
- Nahlásit
cafina
Taky bych šla radši běhat, ale místo toho jsem uplácala nepečenej dort ( Markétin Kuba tady bude slavit narozeniny ), uvařila dva obědy ( jeden pro masožravce a jeden pro býložravce ), vyprala a pověsila dvě pračky, umyla nádobí... no prostě radosti rodinného života
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 14:30
- Nahlásit
maxim
Tak to jsi mě utěšila, to jseš na tom hůř než já, já si tu aspoň v klidu brouzdám
Zkoušela jsem dát na stránky to video a ono potvora má 51 mega a já mám limit 50. No, to je snad zákon schválnosti
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 14:32
- Nahlásit
cafina
Existuje nějakej program, kterej to umí zmenšit. Až se vrátí děti, dám ti sem odkaz.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 14:39
- Nahlásit
maxim
Bezva! Díky!!
|