| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 20:18
- Nahlásit
Strejda
Pche. O dva roky vedeme.
- Jenže jsi se s tím nepochválil, kdyby jo, první gratulace by byla vám Tak si toho važ a měj to stále na paměti...hlavně, když ti bude nadbíhat mladá, krásná zlatokopka
My ani v široké rodině, nemáme vůbec nikoho rozvedeného...až vloni se rozvedl můj bratránek, zkazil nám skóre
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 21:15 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Drakopes - taky moc gratuluji!
Vlčáčková - krásná nová psí kamarádka!
Strejda - i vašemu manželství moc gratuluji!
ani jsem nevěděla, že něco takového jako korálová svatba existuje... tak jsem si to vyhledala a zjistila jsem, že naši letos v létě taky měli korálové výročí...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 23:32
- Nahlásit
Kessie
ani jsem nevěděla, že něco takového jako korálová svatba existuje... tak jsem si to vyhledala - no to já taky ne stejný postup
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 23:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tuším jsem vám nenapsala, jaková já jsem kráva (nebo právě proto )
Asi ve čtvrtek jsem vzala kluky a šla jsem tady kousek za náhon na kopřivy na sušení. Někdo si tam začal rekultivovat pozemek (bývalé trnkové sady) a kus toho zplanýroval (tedy v celé rozloze kousek, jen takovou nudli) a vyrostly tam teď mladé kopřivy. Tak, že je ještě nasuším na zimu, klukům do jídla. Chvíli jsem zadrhnula Worku na flexině o strom, ale pak mi ho bylo líto, tak jsem to odháknula, nechala mu ji hozenou na zemi a on cupital a tahal ji za sebou. Kousek tam(asi 30m) a zase zpátky po polní cestě, pak po té zplasnýrované louce nahoru, po tzo, kde už bylo husté křoví. pořád jsem po něm házela okem a říkala si, že ani nemá kam utéct, tím křovím by se s flexinou daleko nedostal. Ale mrkala jsem snad co 5vteřin. Kouknu...a pes nikde Hned jsem začala volat a vystartovala jsem po louce nahoru. U křoví, kde byl naposled - nebyl. Letěla jsem po té neposekané, se suchou, vysokou trávou až nahoru, do kopce, cca 100m - Worka nikde Řvala jsem jak tur...Letěla zase dole za Berry a po cestě pod areál, kde bývají slavnosti(a končí ty zarostlé sady) tam nahoru nad ně a přes šílené křoví, kudy se protáhne sotva srnka zase dolů k té louce a kousek vedle po druhé zplaýrované zase dole. Doletěla jsem k Berrymu a jako poslední možnost jsem ho vzala a s řevem: ,,honem Berry, musíme najít Worička, hledej, stopa, hledej ho!" Ten s pohledem,,naserte si oba, sem ti říkal, ať ho nepouštíš" teda běžel se mnou nahoru k místu, kde se Worka ztratil. A já pořád,,hledej Worička, Woríííí" A tu se ozve,,haf!" Já hluchá, nepoznám odkud, zařvu zase a nic. Skočím na kolena, čumím do keřů hned na krajíčku a tam vrtí ocasem zamotaný Woriček! Bylo to jen 5m od té louky, hned v tom místě, kde jsem ho viděla naposled vlezl do těch keřů a hned se omotal Já jsem kolem s řevem proběhla snad 5x, i jsem tam poprvé nahlížela, ale jsem ho v tom neviděla, je to fakt hrozná džungle byla jsem šťastná jak blecha, protože už mi hlavou běžely scénáře, jak je oběšený, nebo někam spadnutý - a oběšený...jak říkám, jsem kráva Ale nechávám ho tak celkem často, on jak ji táhne za sebou, tak s tím jen cupitá, nelítá...
http://www.mapy.cz/s/dnHg
Bod 1 jsme my, bod dva jem trhala kopřivy, bod tři se ztratil a posléze i našel Worka. Tady je trasa, co jsem lítala a hledala ho http://www.mapy.cz/s/dnHc
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 06:23
- Nahlásit
worick
bude nadbíhat mladá, krásná zlatokopka
Nepodceňuj zlatokopky. Ony poznají kde není zlato.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 11:04
- Nahlásit
worick
už mi hlavou běžely scénáře, jak je oběšený, nebo někam spadnutý - a oběšený
Když byla Sally mladá, tak jsem ji na konci stopy přepnul ze stopovačky na normální vodítko a nechal ji s tím běhat. Jednou se dlouho nevracela a hledal jsem ji na všech známých stanovištích, která navštěvovala. Pak přiběhla jen s obojkem a kouskem vodítka. Zbytek zůstal někde v křoví. Kdyby vodítko nebylo aušusové a ohlodané, tak to mohlo dopadnou špatně. Od té doby ji nepouštím s vodítkem a vodítka jsem koupil nová.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 12:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Tomáš mne varoval x krát, že je to hovadina a zdrhne mi a bude průser ....ale zatím mi to vycházelo Workovi vadí, jak za ním tříská ta rukojeť, tak s tím neběhá, jen se šourá. Pouštím ho tak minimálně, jen tam, kde je relativně bezpečno a kde mi ji neomlátí...třeba když právě někde sbírám houby, bylinky či tak něco.
Kdyby vodítko nebylo aušusové a ohlodané - on je fakt trubka teda kluci právě nikdy vodítka nekousali, tak by ho to vůbec asi nenapadlo, ale hlavně tam čučí potichu a nezaštěká, když jinak řve pořád jak pavián
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 17:09
- Nahlásit
worick
Víš jak se to říká... tak dlouho se chodí se džbánem ....
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2014 08:46
- Nahlásit
worick
Bod 1 jsme my, bod dva jem trhala kopřivy, bod tři se ztratil a posléze i našel
Ted se dívám, že tam hned u vás je ten Javorník. Tam byl před rokem (myslím) sraz berňáku spojený s procházkou. Chystala jsem se, ale pak mi do toho něco vlezlo.
Já jsem taky kdysi nechávala Barneyho tahat spopovačku za sebou. Ale pak mi došla trpělivost, protože se to pořád někde zasekávalo a já to musela odmotávat. Naštěští jsou ty doby, kdy na přivolání celkem kašlal, pryč. Ted, jak je už starší, tak ho normálně pustím s klidem za barák na pole, on si tam polítá (neuteče) a pak se vrátí zase na zahradu nebo když ho přivolám, tak přijde Ale musím kontrolovat, jestli nejde náhodou někdo se psem - pro jistotu.
Teprve 8:45 a v práci se to dneska vleče!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2014 09:56
- Nahlásit
worick
Děcka dotaz: neobjednával jste někdo z ebay.uk? Vedle na fóru dávala Maya tip na dobrý čínský shop Já zatím ne, ani z Číny. Na ebay.uk jsem okukovala ty role s vetbed dekami pro psy. A v Číně jsem koukala na boty. Existují i české firmy, které nákupy zprostředkovávají. URL, ale zkušenost nemám.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2014 20:18
- Nahlásit
Je to tady samej grafoman.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2014 21:32
- Nahlásit
Strejda
Je to tady samej grafoman.
To je fakt. Nestíhám to číst.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2014 23:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Nešel nám půl dne NET, alespoň jste si odfukly A včil to vypukne
Tákže včera: tahám si vzadu u domku červenou řepu a vidím Dášenu běhat kolem plotu. Momentálně je ve fázy zdrhání z domu a dobývání se k nám, kluci kňučí, lítají kolem ní, ona ucvrkává, ale odhání je Takže když ji uviděli, s kvičením letěli za ní. Vyrazila jsem dozadu s proslovem, že se nebudou kutat díry v plotu, ale jí otevřu branku. Než jsem se tam došourala, měl Worka hlavu ven...starou dírou Vynadala jsem mu do blbců a otevřela Dáši. Ta lítala jak torpédo po zahradě, kluci za ní. Po chvíli, co jsem je neviděla, se mi prohnala za zády, já se ohlédnu a vidím Worku, jak si čichá....venku za plotem! On se tou dírou stejně pročmuchal ven, protože ona tam předtím nacvrkala S řevem jsem vyběhla nahoru zase otevřít branku a s nadáváním ho zahnat ven. Na díru jsem vyskládala kamení Včera přijeli brácha. Takže poté, co to Dášenu přestalo bavit a pustila jsem ji ven, jsem vzala kolo a přes Pekárnu to vzala k mamce. To ještě svítilo sluníčko, dala jsem si jen triko s dlouhým rukávem. Jenže chodily s Hankou a Elou u babky po humně, pak u ní po zahrádce a to už zašlo sluníčko a fučel studený vichr. Začala mi být zima. Ona, že jdou se sousedkou s pejsama ještě obejít potok, tak jsem vzala kolo a šla pomalu s nima, pěšky k domovu. To už mi vyloženě jektaly zuby, sousedka šla v zimní bundě, kterou jsem jí těžce záviděla U železné lávky jsme se rozloučily, ony chodí po svém břehu, tedy kolem Dáši až k tchánům nahoru, já po druhé straně jela potokem domů. Zastavila jsem se se sousedkou, co jí dávám kytky a najednou šílená rána, až se zem zachvěla Málem jsem se posr... vytřeštila jsem oči na čež druhá menší. Jen jsem stihla říct:,,proboha, co to bylo?!?" A práskla třetí Sousedka, že jestli za kopcem na lánech neroztřelují hnůj? Vykládám to Tomovi až dnes(včera nebyl celý den doma) a uvažuju, že na hnůj se mi to zdá, zase ran málo... Večer mi volá mamka, že záhada je vyřešena mám se kouknout na NET http://brno.idnes.cz/gripeny-vylekaly-jihomoravany -dm6-/brno-zpravy.aspx?c=A141009_134056_brno-zprav y_daj
Ta menší byla asi ozvěna té první Ale byly to šílené pecky, takové v nízké tónině, ale tak to zadunělo, až to rozvibrovalo zem. Přijedu domů, kluci nikde Zavolám...a z boudy vykukne Berunek....no jasně bouchalo, tak se letěl schovat zavolám na něj a z druhé boudy vyčuhne i Woriček! Když už ten se schoval, kterému nevadí vůbec nic tak to bylo vážné(Berry ho asi doplašil )
MartinaBarney
Ted se dívám, že tam hned u vás je ten Javorník. Tam byl před rokem (myslím) sraz berňáku spojený s procházkou - to není on, tenhle je určitě někde na severu, u nás nic takového nebylo
Evey
Existují i české firmy, které nákupy zprostředkovávají - to jsem objevila taky hned, ale je to pochopitelně za poplatek
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2014 00:09
- Nahlásit
worick
a najednou šílená rána, až se zem zachvěla Málem jsem se posr... Gripeny...
Tak nevím, jestli jsem to sem už nepsala, ale napíšu znovu, protože jsem se taky málem posr...:
tuhle slyším divný zvuk v noci něčeho letícího. Protože už mám v uchu, jaký zvuk mají přistávající letadla, jaký vrtulníky a letěly zde už i balony a rogala a tak, hned mě upoutalo, že tenhle zvuk byl jiný. Tak jdu ven, abych se podívala, oč jde. Couvám po terase, couvám, nic nevidím, jsem zvědavá, protože stále nejsem schopná identifikovat, co by mohlo být zdrojem toho zvuku. A když jsem odcouvala tak daleko, aby mi to nezakrývala střecha, tak to bylo UFO!!! Disk se světelným kruhem dokola, dole 3 poziční světla, za ním jedno.
Stojím a nevěřícně čučím a říkám si: "To není možný, oni snad opravdu existujou a jsou tady!" Asi 3 sekundy totálního guláše v hlavě... a pak mi došlo, že je to vrtulník! Měl něčím natřené konce listů, takže mu svítily a vytvářely dojem kruhu. Jenže bohužel jen jeho části, protože když se otočily ode mě, tak už to světlo nebylo vidět - čili perfektní dojem pevného disku.
Pak říkala Eninka, že prý brněnští záchranáři dostali nový vrťas, který má lepší schopnost letu v noci. Asi to byl on. Málem jsem měla infarkt.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2014 00:44
- Nahlásit
Vlčáčková
vidíš to a tady je vidět, že stačí trocha inteligence a nevysvětlitelná záhada se razdva vysvětlí Někteří by ustrnuli na tom UFU
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2014 03:51
- Nahlásit
worick
vidíš to a tady je vidět, že stačí trocha inteligence
NO dovol! Jak "TROCHA" inteligence? Co tím naznačuješ???!!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2014 11:27
- Nahlásit
Vlčáčková
Asi to byl on. Málem jsem měla infark - jsi si myslela, že už si pro tebe přišli, jak jim pořád dalekohledem nahlížíš do kuchyně?!
NO dovol! Jak "TROCHA" inteligence? Co tím naznačuješ???!!! - no to, že člověk byť jen s trochou inteligence na to přijde nakonec Tobě to trvalo jen pár sekund No a pak jsou takoví(je tam výrazná převaha Američanů ) co to posílají všude možně, jako ,,veeeelkou záhadu a zaručené UFO"
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2014 13:08
- Nahlásit
worick
no to, že člověk byť jen s trochou inteligence na to přijde nakonec Tobě to trvalo jen pár sekund No a pak jsou takoví(je tam výrazná převaha Američanů ) co to posílají všude možně, jako ,,veeeelkou záhadu a zaručené UFO"
Heleď, to už nevokecáš!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2014 17:39
- Nahlásit
Vlčáčková
a jakový máš teďka vlastně stav pejsků doma? Novou feňulku, operovaného pejsu s nemocnou tlamicí a z těch starších ti zůstala...?
My jsme teď zrovna dorazili z výletu, jelikož jsme byli v úterý, tak dneska jen tady kousek pro MartinaBarney v Ostrožské, kolem jezer. Ale je krásné počasí, moc příjemná prochajda kluci měli možnost se i smočit, je dost teplo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 13:45
- Nahlásit
worick
jakový máš teďka vlastně stav pejsků doma?
Moji staří: Sabinka, Vlčáček, Dareček.
MOje nová: Beruška.
Azylanti: Beník a Joriček.
6
My jsme teď zrovna dorazili z výletu
Vy furt někde couráte. Jste jak můj táta, to byl taky turista.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 14:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
6 - tak to je dost vůbec si nedovedu představit, že bych to zvládnula Já vím, že pejsové to tak neberou, ale já mám pořád pocit, že těm mým rozmazlenkám ,,dávám" málo, všechno se jim snažím dávkovat spravedlivě, ale třeba už kočky jsou odstrčené ...ještě, že ty jsou velmi, ale velmi nezávislé
A azylanty myslíš, že půjdou někam do péče? Že si je někdo adoptuje?
Vy furt někde couráte. Jste jak můj táta, to byl taky turista. - Ale ne, normálně jen jednou týdně, ale víkend Tom nemohl, tak se místo toho jelo až v úterý a říkala jsem si, že až dneska, v neděli, ale Tom má tenis, tak se jelo už včera. Já jsem na tom závislá, zbytek víceméně trpí Jezdila bych na celý den, někde dál po republice, ale klukům je v autě horko, Tom jim moc nevyvětrá, aby ho neofouklo, tak to pro ně až taková slast není. A trpí mamka s Tomem I když mamka, když se jen starala o babču a chodila jen přes silnici k ní a zpátky, tak když pak sem tam někdy s náma vyšla, byla úplně hotová, jak ji bolely nohy. Teď, jak chodí víceméně pravidelně, tak říkala, že cítí, že se jí ta fyzička zlepšila, nebolí ji tak kolena a kyčle. Berrynek je nadšený hned jak zjistí, že se někam jede, to samé Mandy, ta jak vidí mamku s postrojem, tak se může zbláznit. Woriček výletí taky rád, jen ta cesta autem mu to kazí, necestuje rád, jde tam jak tele na porážku Většinou už je Berry naběhnutý po rampě v autě a Worka sebou špelí na záda a dělá mimi, že ne a ne Nevím, jestli je to pro něj tak hrozné, nebo se mu líbí ten rituál s ukecáváním
Jo, mimochodem Včera když jsme zajížděli do brány, už vzadu kolem plotu lítala Dáša, ale to nestihnula a nepustili jsme ji, aby si kluci odpočinuli. Při večeři o půlnoci Tom říkal, že ti dva něco kujou, jen čumí k bráně a nežerou Kolem jedné jsem se koukala a Worka ležel na příjezdovce, v polovině mezi bránou a garáží. Někdy nad ránem mne vzbudilo Workovo vyštěkávání, ale usnula jsem. Ráno chrněli u baráku. Ale Berry odmítnul jít do zadu. V zadním plotu díra jak kráva, rošlapaná nově vysazená malinoostružina od mamky (naštěstí ne koupená ) a za drátem zachycený kus Berryho náprsenky, jak se cpal zpátky domů Takže, kde byli hoši v noci....netuším Teda tuším, nejspíš u Dášenina plotu....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 15:45 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
My byli dneska na Újezdě. Teda jenom já, kluci chrněli doma. Jela jsem do Tyršáku si zahrát turnájek (Deskohraní2014)
Vystoupili jsme u Národního divadla a šli přes most pěšky:
pavučiny pohupovaly perličky rosy
Karlův most se schovával v mlze
a i když se vám podaří najít měsíc, Petřínská rozhledna je schovaná ještě lépe
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 16:44
- Nahlásit
worick
vůbec si nedovedu představit, že bych to zvládnula
Se stařešinama se vlastně skoro vůbec nechodilo ven. O to to bylo jednodušší. Sabinka například nechce chodit už ani do půlky zahrady, jak má 3 nemocné tlapičky.
Teď jsem začala chodit do pole za barák a vyběhávám tam loveckou Berušku. Tak ti zdatnější chodí s námi. Beruna lítá sem a tam ze strany na stranu, dopředu a dozadu, a oni si jdou rovně po svých. Takže spokojenost na všech stranách. Ona se vyběhá asi tak 4x víc než oni na tom samým prostoru. No a Sabinka na nás kouká ze třetiny zahrady nebo si jde lehnout přede dveře do obýváku.
Mimochodem Beruška se jmenuje jako Tvůj pes, akorát má o "r" míň - je to Bery. Ale já jí říkám Beruška, jí to nevadí a mě se to víc líbí.
Já jsem na tom závislá, zbytek víceméně trpí
Nedivím se jim, taky bych trpěla.
Tom jim moc nevyvětrá, aby ho neofouklo
Dovedu si představit, taky jsem byla vdaná.
mamka, když se jen starala o babču a chodila jen přes silnici k ní a zpátky, tak když pak sem tam někdy s náma vyšla, byla úplně hotová, jak ji bolely nohy. Teď, jak chodí víceméně pravidelně, tak říkala, že cítí, že se jí ta fyzička zlepšila, nebolí ji tak kolena a kyčle.
To se snažím vysvětlit sobě a zejména Sabince. Ale už u sebe jsem pohořela a Sabka mi neustále tvrdí, že chodit prostě nemůže. Z každé vycházky zdrhá. Jela se mnou pro Berušku a místo, aby šla s námi na seznamovací procházku, tak kamarádce tvrdila, že může být max. 10 metrů od auta a dál že zemře. No, prostě na těch 10 metrech se nám zcela ztratily.
Většinou už je Berry naběhnutý po rampě v autě a Worka sebou špelí na záda a dělá mimi, že ne a ne Nevím, jestli je to pro něj tak hrozné, nebo se mu líbí ten rituál s ukecáváním
Worka je vůbec zajímavý pes. Musíš uznat, že Berry je v porovnání s ním vysloveně nudný.
Možná opravdu chce být jen přemlouván.
Takže, kde byli hoši v noci....netuším Teda tuším, nejspíš u Dášenina plotu....
No, a cos čekala. Vždycky je lepší mít mládež pod dohledem. Psy i puberťáky.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 16:45
- Nahlásit
Drakopes
Moc pěkný fotky. Koukám, že Praha je hezká, i když není vidět.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 17:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Jela jsem do Tyršáku si zahrát turnájek - to jsi jela tak brzy ráno? U nás byla nízká oblačnost tak do 10h. pak už krásně sluníčko a 24st! Nekecám, celý den jsem byla venku v nátělníku
A celé odpoledne jsem drátovala plot Máme to už jak v ,,cigánské osadě" Napadlo mne dolů, místo podhrabových desek, které nemáme přidrátovat staré, vyřazené desky z mola a ještě to zašprajcovat velkýma kamenama. Vypadá to hrozně(měla jsem to vyfotit ) nadřela jsem se jak hovado ...v neděli a jestli tam zase najdu ráno díru, tak budu vraždit Klukům jsem už říkala, že vyvodím důsledky a Tom se smál, že jo, jo....panička bude bez internetu a oni bez vycházek
Teda tuším, nejspíš u Dášenina plotu....
No, a cos čekala - ale ráno za náma Dášena nezdrhnula, tak nevím, jak to, že v noci nejspíš u nás byla taky jsem jí tam ráno pro jistotu bránu založila velkým balvanem...
Vlčáčková
Dovedu si představit, taky jsem byla vdaná. -
Sabinka například nechce chodit už ani do půlky zahrady - však nás to s Berunkem taky čeká To mi připomělo: teď dostává už asi měsíc ten domácí kopřivový sirup, místo Aptoflexu a horší to není. Někdy kulhá víc, někdy míň, někdy vůbec. Je to pokus, jestli ty kopřivy nezaberou. Samo, že kdyby se mu to zhoršilo, hned najedem na Aptoflex - mám ho v záloze
je to Bery - je to úpně stejně já mu taky říkám Beruško
Worka je vůbec zajímavý pes. Musíš uznat, že Berry je v porovnání s ním vysloveně nudný - no, to jo I to říkají všichni, kdo nás znají osobně(teda kluky) Ale mít dva Woričky, tak jsem za týden šedivá To je těžko...jeho snad jedinná blbá vlastnost je ten lov a to je částečně i moje chyba, že jsme to výchovně nezvládli S tím souvisí i to, že on pořád lítá a hledá, co by-kde by Takže se mnou, či 10m ode mne, jako Berry, nejde ani náhodou Zase tam je ta jistota, že stačí hlídat jeho, Berry se hlídá sám
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 17:57
- Nahlásit
Vlčáčková Moc pěkný fotky. děkuju )
worick to jsi jela tak brzy ráno? - hrálo se od 9:15, takže tohle je těsně před devátou. Zas tak časně to nebylo, myslela jsem, že mlha bude níž, že budou vidět Hradčany...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:01
- Nahlásit
worick
je to úpně stejně já mu taky říkám Beruško
Hned jsem si na Tebe vzpomněla, když jsem to jméno poprvé slyšela. Měli ještě Jitřenku - to jsem si málem sedla na zadek, ale ta je velmi razantní, nehodila by se mi mezi psy. A pak měli ještě nějakou, to byl nejvíc drsný kousek, tak tu bych si nemohla vzít už vůbec. Ona stačí Beruška, taky hned vrčela na všechny pejsky...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 21:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Zas tak časně to nebylo - no, ani nemluv ještě ani není zima a já už vstávám čím dál pozděj Dneska jsem se těžce ve čtvrt na osum ukecávala, ať vylezu z pelechu a jdu do sklepa běhat Do toho přišly obě kočky, takže jsem jim dávala jídlo a pak ři sprchování, jsem si musela umýt i hlavu....Do ložnice vyhnat z postele taky Toma, jsem se dopajdala ve třičtvrtě na devět Trochu si popravit ksich, obléct venkovní hadry, klukům nachystat trochu mlíčka do kočičích misek, kosti ke dveřím, sirupek do stříkačky, Workovi propolis na bradavici na lokti, pinzetu na klíšťáky a kokinka za ně a pro pejsky na kontrolky... a než jim pak prohlédnu kožichy (měli zase pěkný nášup klíšťat já, že už nebudou a Worka 7, Berry 3 ) Místo snídaně, jsem se z venku vrátila málem na oběd
Vlčáčková
já myslím, že u těch holek je to víceméně obranná reakce. Ony jsou ze všeho víc vynervnuté, stres z toho, co se s nima děje...není se čemu divit
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 21:30
- Nahlásit
Chudáci psíci:
na FB se hledá domov dvěma fenkám odněkud ze špatných podmínek: https://www.facebook.com/177717502266330/photos/a. 780727831965291.1073742032.177717502266330/7813142 25239985/?type=1&fref=nf
Tak kdybyste o někom věděli, kdo by si dal tu práci s bojácnými pejsky...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 21:51
- Nahlásit
worick
u těch holek je to víceméně obranná reakce. Ony jsou ze všeho víc vynervnuté, stres z toho, co se s nima děje
Těm dvěma ludrám se nedělo nic. Ony byly takové už doma. Paní mi hned nabídla Berušku, že ta je nejpřizpůsobivější a nejhodnější.
|