Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2014 20:18
- Nahlásit

koukejte, kvetou kaštany:

worick
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2014 23:37
- Nahlásit

MartinaBarney
My Barneyho někdy v červenci a ted by to taky potřeboval znovu. Je jako prase. - však my taky, ale už vážně nehorázně smrděli a hrudníčky měli úplně černé To by jsme s nima doma do jara nevydrželi
Tak to je dobře, že se to Barneymu konečně povedlo vytlačit

Evey
Zítra jdu na svatbu. Kdo tu má básnické střevo?
Potřebuji nějakou pěknou vtipnou formulaci textu na blahopřání.
- chrápala jsem u telky a těším se na pokračování v posteli, nevyplodím nic A určitě ne tohle:
Strejda
Při řešení komplexní manželské racionalizace postupujte principiálně tak, aby tato konsekvenční negace, kulminující až v samém absurdním nazírání na všechny pozitivní postuláty toho světa, vyzněla adekvátně vynaloženému úsilí. -

worick
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2014 23:40
- Nahlásit

Drakopes
koukejte, kvetou kaštany: - ty už jsou, chudáci, tou klíněnkou tak zdecimované, že z toho blbnou

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2014 08:46
- Nahlásit

Drakopes
kvetou kaštany
Myslel jsem, že se to stává jen když je teplá zima? Není to předvolební akce primátora Hudečka?

worick
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2014 10:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

O půlnoci, když Tom krmil kluky, bylo 5.st a říkal, že Worka má pořád mokrou podsadu. Naštěstí hned potom asi zalezli do boudy, nebyli nikde vidět. Ráno, ale měl podsadu vlhkou pořád Mám obavu, že jestli to blbé slunko zase nevyleze, snad ani nevyschne Ráno ke všemu mrholilo Na fén zvyknutí nejsou a já ho ani nemám

Drakopes
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2014 13:51
- Nahlásit

Strejda
Není to předvolební akce
O ulici blíž je na sloupu plakát vnucující volbu ODS s textem, že přece nikdo nechce žádnou změnu. Takže věčné jaro?

worick
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2014 14:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Takže věčné jaro? - u nás bylo ODS(starosta) od začátku. Udělalo se toho v obci hodně, o to žádná. Co mu vyčítám, je malá důslednost(či neochota) trestat viníky za nedodržování předpisů a zákonů...a Obec tu možnost má. A také, že si na nic nevytáhnuli evropské peníze, ani tu blbou cyklostezku nemáme, přitom na hlavním tahu do vedlejší obce zahynulo několik lidí... Nijak se neřeší lákání lidí do našeho regionu na něco jiného než na folklor...
Do všech Stran se narvali přátelé, známí a příbuzní...takže koho bude Tom volit..teda nevím a asi ještě ani on Švagrová(lékařka) je KDU-ČSL...jenže ty nebudem volit už z principu, tak jako bych v životě nevolila komunisty. Ona je snad ten nejschopnější a nejslušnější člověk, co znám, ale bohužel za špatnou stranu

Fotky po včerejším koupání...moc je nestudujte, jsem tam jak morka, kosmetikou a hřebenem netknutá, v plecích hadrech a ty ksichty
- Leonek se nekoupal jen česal, aby mu to nebylo líto

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2014 18:32
- Nahlásit

Drakopes
Takže věčné jaro?
Věčné jaro, věčné mládí, nekončící radost a štěstí. V řeči šusťákových byznysmenů - "To jsme schopni zajistit."
Je to reálný slib, protože i koupelny jsou dnes se zárukou skvělé zábavy. Neviděl jsem to sice na papíře, ale v TV to bylo.

worick
u nás bylo ODS(starosta) od začátku
U nás má stranickou kandidátku jen KDU-ČSL. Pak jsou jen všelijaká volební seskupení. Myslím, že kromě lidovců nikdo celou kandidátku nevolí.

Ona je snad ten nejschopnější a nejslušnější člověk, co znám, ale bohužel za špatnou stranu
Vždyť nemusíš volit lidovce. Můžeš od nich volit jen švagrovou.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2014 21:53
- Nahlásit

Strejda
Můžeš od nich volit jen švagrovou. - no...ono to tak asi dopadne. Já nevolím (jsem v tom Zlíně) takže volit bude jen Tom. Švagrové si sice vážím, ale vadí mi to pánbíčkaření. To já vyloženě nesnáším...Když začala pracovat jako lékařka, tak byla jednu dobu taková ,,nalomená" a já se těšila, že nějak prozře. Jenže začala pánbíčkařit naplno tchýně a ta ji zase narvala zpátky do kostela. Bydlí v jednom baráku a kdo by ji poslouchal...
Zrovinka před hoďkou mně s tím zase nasr... Dobře ví, že já jsem zapřísáhlá ateistka. Jsem jak Hus naruby...věřím, že ani na hranici bych neodvolala Ne, nebudu si dělat alibi jak třeba někdy mamka řekne, že do toho kostela, teda alespoň na svátky zajde, protože přece jen...co kdyby?!?
No a tcháni mají za měsíc 70tiny a samozřejmě bude za ně slavnostní mše a řeči typu: ,,ale na mši půjdete ne?" no to teda určitě...a výčitka typu:,,a to by jste tam nevydrželi posedět?" Dopr... co je tohle za myšlení?! Tak ví, že to bytostně nesnáším, všechny ty pitomé řeči o tom, jak v kostele jsou oni, ti správní a vyvolení bla, bla...skřípu zubama celou dobu(když jsem musela-třeba babči na pohřbu) a to by jako potěšilo koho, mně tam mít...pána Boha? To asi těžko... Ten by mi musel šlahnout na hlavu lustr...přinejmenším

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 07:27
- Nahlásit

worick
jo!

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 07:51
- Nahlásit

worick
všechny ty pitomé řeči o tom, jak v kostele jsou oni, ti správní a vyvolení bla, bla...
Jsi ještě dost mírná.

Kessie
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 08:22
- Nahlásit

worick - jejda, Radi, ses rozohnila... vidíš, teď mě napadlo, že zřejmě i tohle stojí za některýma problémama, který s důchodcema máme... taky do kostela nechodím... jen na pohřby svých blízkých - spíš prokázat jim poslední čest... jinak beru kostely jako historickou památku určité hodnoty a obdivuju jejich architekturu... na pohřbu u lidí, kteří nejsou mně nejbližší, ale považuju za nutné jít jim prokázat čest, většinou do kostela nejdu a čekám venku... připadá mi, že celá ta víra křesťanská je jen jedna velká přetvářka... (možná asi ne u všech), ale abych lidem kolem sebe ubližovala a pak se šla do kostela pomodlit a myslela si, že je všechno v pořádku, protože já jsem už čistá... je trochu naivní... nebo jedna známá mi říkala, že si přeje mít pět dětí, tak jsem se zhrozila a ptala se jí, jak je uživí a ona mi na to řekla, že se o ně Bůh postará! Koukala jsem s otevřenou pusou...
Já si třeba v něco věřím... po svým... kolikrát mě napadlo, že když je Bůh vševědoucí, všemohoucí a všudypřítomný, proč by se za ním muselo chodit do kostela? Ještě žádný křesťan mi nedokázal odpovědět... nevím, jestli je Bůh... nebo pokud je, může se jmenovat třeba Příroda, Život,... nebo jakkoli jinak... rozhodně nepotřebuje zbohatlické prostředníky, kteří z Vatikánu tahají za nitky a hýbou světovou ekonomikou... a kteří potřebují v ČR navrátit již jednou vrácený majetek! V podstatě je to sranda sledovat!

worick
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 11:39
- Nahlásit

Kessie
jejda, Radi, ses rozohnila... . to jo já jsem na to málem alergická Nějak nepochopím Američany, kteří mají Boha v hubě pořád, 3prdele různých církví...připadne mi to, že kdo kdo tam není v některé církvi není in...jak přehánějí všechno, tak i tohle. Ale kde k tomu přišli, ani netuším, když vezmu, že je to směs lidí z celé Evropy a tady se to všude taky tak nežere Ještě se jim to tam drží od Kolumba? Zrovna jsem sledovala ve čtvrtek vyvraždění Inků Španěly a přijít mi nějaký věřící pod ruku, tak ho nejspíš rovnou inzultuju

worick
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 12:07
- Nahlásit

Dneska ráno bylo show od samého rána. Sejdu dolů, venku na lehátku obě kočky, domů chce jen Gucci, Leon ani na ukecávání ne. Jdu do sklepa běhat na pás. Obouvám si botu a v ní mi něco v prstech vadí, myslela jsem, že se mi shrnula vložka. Zuju, vyklepnu, vypadne myš! a utíká podél zdi Myší se nebojím, ale šíleně jsem se lekla(a zhnusila při představě, že jsem ji mohla rozšlápnout ) zařvala jsem jak tur...a pokračovala řvaním na Gucci, ať si to jde řešit ta spokojeně už chrápala v bazénu milá myš putovala podél zdi až mi doputovala pod pás a já se bála, že to pustím a někde vyjede vylisovaná myš Pomalu jsem to zrychlovala, což bych dělala stejně, jen ten pocit byl dost nepříjemný. Pak jsem se už rozběhla a ,,děj se vůle Boží" Myš se ale nikde neukázala, doteď nevím, kde teda je Jdu se sprchovat, umyju si hlavu, dám kondicionér...a před oknem(v zahradě!) mi proběhne nějaký NO Hned mne napadlo, že je to ten skorovlčák Ben a že tam vlezl za skorohárající Dášenou tou dírou, co udělala předevčírem Vyběhnu v ručníku ze sprcháče a protože pes byl až vpředu u brány, honem jsem mu ji otevřela, aby mohl ven. Nic, sebral se a táhnul zase za barák, procupital nahoru po cestě(kluci leželi u mojí pracovny, vidět by ho měli, kdyby nechrněli) Pes jen popošel, otočil se a zase se šoural zpátky. To už ho zmerčil minimálně Worka, protože se mi objevil před oknem a pejsa se stáhnutým ocáskem šupal znova k bráně. Ben to nebyl, nebyl to ani NO, i když ho určitě v předcích měl, ale byl ještě menší, trochu delší srst, hnusně zanedbaný, vychrtlý, urousaný...nějaký obojek ale měl. Otevřela jsem bránu a vyběhnul. Vůbec netuším, co to mohlo být za psa, jestli to nebylo zase třeba něco z Pálenice...neznám tady takového Dáša nikde. Leon taky nikde. Takže jsem lítala(mokrá) od okna k oknu a volala Leonka doufaje, že mu ten pes snad nic neudělal. Nepřišel. Tak jsem se letěla dosprchovat a nahoru to vypovědět Tomovi a zeptat se, jestli snad neslyšel nějaký řev, psů nebo kocoura... Prý nic. Než jsem udělala ranní procedůry, tak se objevil u jezera na kamenu, uf Při obhlídce zahrady jsem zjistila, že díra je dvakrát větší (Berunova velikost ) a taky jsem v ní našla chycené jeho chlupy. Berča moudře seděl 30m ode mne, schovaný za třešní Tak jen doufám, že půl noci nelítali s Dášenou někde po venku O tom, jak jsem pak ještě psíma sušenkama, venku krmila sousedovic kluka...až někdy příště

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 13:35
- Nahlásit

Nějak nepochopím Američany, kteří mají Boha v hubě pořád,

Pokud lidstvo potřebuje bohy (v jakékoliv podobě), není dospělé.
Dospělý člověk si zodpovídá za své činy, sílu k jakékoliv činnosti najde v sobě. Malé dítě potřebuje pofoukat bolístku a pohladit, schválit, podpořit a pochválit své jednání, být mu odpuštěno, že zlobilo. Dospělý člověk ne, ten stojí pevně na vlastních nohou. Lidstvo bohužel ne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 14:54 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Udělala jsem si radost:
Beruška vypadá spíš jako Bekynka a chová se ke mě spíš jako Astřička. Na pejsky je protivná, snad se to zlepší. Nádherně mazlivá fenečka, chová se ke mě, jakoby byla moje odjakživa.
https://www.facebook.com/alca.smidkova/timeline/st ory?ut=43&wstart=0&wend=1414825199&hash=-433204142 3024177599&pagefilter=3

worick
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 15:02
- Nahlásit

Děcka dotaz: neobjednával jste někdo z ebay.uk? Vedle na fóru dávala Maya tip na dobrý čínský shop, ale je tam pro mne velké omezení, že cena nesmí přesáhnout v přepočtu 20euro, jinak se platí clo a 150euro, jinak se musí odvést DPH. (snad jsem to napsala ve správném pořadí:rolleyes To je blbé, těch 20euro, protože krém stojí třeba 23dolarů(neumím vložit symbol pro dolar ) a objednávat to z Číny, po jednom krému, když dodací doba je 2měsíce mi nevyhovuje. V nějakých starých diskusích o objednávkách ze zahraničních shopů bylo, že je lepší to objednávat z anglického, který je sice trochu dražší než americký, ale odpadají tam tahle veškerá omezení...Takže objednával jste někdo něco z UK? Jak se postupuje, tedy vyberu si zboží za 10liber, je tam 3libry nějaké poštovné(nevím, co všechno se pod tím skrývá:confused a to je vše? Nebo to objednám a pak zjistím, že mi tam ještě připočtou někde to clo a to DPH, které po mně bude někdo tady v ČR pak chtít a bude to nakonec 3x víc?? Jsem z toho jelen Brácha objednával právě z USA a tam si na překročení té taxy musel dávat pozor, ale jak z UK neví

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 15:20
- Nahlásit

Vlčáčková
Odkaz nefunguje, ale máme takového souseda.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 15:37
- Nahlásit

Strejda
Tak koukám, že to má zamčené. Asi proto, že má zákaz dávat moje fotky na FB. Tak pardon. Ale aspoň dvě fotečku Berušky jsou tu.
Mě tak nějak bylo smutno, že tu neběhá nic vesele červenobílého. Tak mi předsedkyně našeho psího o.s.ka sehnala tuhle papíračku. Je to chovná fenečka, což je mě osobně dost k ničemu.
Ale vrčí mi tu na ostatní pejsky... mrcha jedna.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 15:51
- Nahlásit

Vlčáčková
můj kmocháček (taťkův brácha to je) mají taky takového pejsu, už jsem ho pár let neviděla, ale je tuším právě černobílý

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2014 22:11
- Nahlásit

worick
mají taky takového pejsu, už jsem ho pár let neviděla, ale je tuším právě černobílý
Jsou pouze červenobílí. Černobílý je anglický špringršpaněl, ne velššpringršpaněl. A oboji mají fantastickou povahu, moc hodní jsou na lidi a milují děti.

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2014 10:26
- Nahlásit

Sobotní svatba byla v kostele. Tuhle proceduru jsem tedy moc nechápala, též nejsem věřící. U některých pasáží mi cukaly koutky.
Celkově to bylo zdlouhavé, pořád vstávat a zase sedat...
Následná hostina byla ve velkém stylu, oběd, venku se rožnilo prase, poté raut. Veškeré jídlo naprosto bez chyby.
Zábava též dobrá. Jako překvapení bylo , mimo jiné, i velké srdce z čajových svíček na parketu v kterém nevěsta s ženichem jen za světla těchto svíček tančili. No, romantika jak blázen... Nevím jak se to Michalovi podařilo a hlavně nevím kdy, ale zřejmě do jedné svíčky kopnul a vosk mu pěkně vyšplíchnul na boty a hlavně kalhoty.
Já si tedy celou dobu myslela, že je to sádra, protože tam ženich měl jeden úkol i se sádrou. Nenapadlo mě na to šáhnout, Michal to za mého povzbuzování dřel mokrým ubrouskem. Takže je vosk úspěšně rozmatlán. Jsem zvědavá jak to budu dostávat dolů. Šoupla jsem kalhoty do mražáku a zkusím to co zbylo vydrolit.
Vlčáčková
Udělala jsem si radost: Hezká radost.

worick
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2014 10:49 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
dík za upřesnění, já se v těchto plemenech moc nevyznám, splývá mi to podobně, jako foxové.
Však ona se pejsanka srovná a budeš mít zase fajn kámošku

Evey
Šoupla jsem kalhoty do mražáku a zkusím to co zbylo vydrolit - jo, a zbytek se má žehlit přes ,,piják" do té doby, dokud to bude sát

Dneska u nás ráno klid, mír a pohoda. Žádná Dáša, ani žádný jiný pes jelikož žádná díra - tu starou jsme včera zadrátovali. Kupodivu svítí sluníčko a pofukuje. Konečně to vypadá jako avizované babí léto

svadba v kostele - a ženich s nevěstou jsou věřící? Já jsem se totiž už setkala s názorem,,budeme mít svadbu v kostele, protože je to tam pěkné"...a to už nechápu vůbec Že třeba ne v mešitě...protože je to tam pěkné...

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2014 11:05
- Nahlásit

worick
a ženich s nevěstou jsou věřící? Nevěsta ano. Co vím tak ženich dříve nebyl, ale jak je na tom aktuálně to nevím.

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2014 11:27
- Nahlásit

Evey
Co vím tak ženich dříve nebyl, ale jak je na tom aktuálně to nevím.
Když to kněz bere poctivě, tak oddá jen dva katolíky. Tzn. ženich musel být pokřtěný. To taky nejde ze dne na den. Musí se projít nějakým doškolováním. Vím to docela přesně, protože zlosyn létal z Irska do Čech na doučování. I s letenkami ho to přišlo levněji než školení v Irsku. Státnice z religionistiky mu byla naprd.

svadbu v kostele, protože je to tam pěkné"
To chtějí jen nevěsty. Ženichové by to klidně odbyli v konibaru. Nebo by se cestou z práce stavili na úřadě. Nejlepší by byl internetový formulář.

Znám několik chlapů, kteří se nenechali přimět ke svatbě a jejich dámy to vyřešily změnou příjmení. Je to rychlé, levné a nikoho k tomu nepotřebují.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2014 13:30 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Když už jsme u těch svateb, tak my máme výročí dneska ... "korálová" svatba

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2014 13:35
- Nahlásit

Drakopes
tak my máme výročí dneska
Gratuluju.

worick
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2014 15:44
- Nahlásit

Drakopes
jéé, no ty jo, to se teda povedlo Velká gratulace, pěkně to oslavte V dnešní době se nevidí, aby spolu dva lidi tak dlouho a k tomu ještě s láskou, vydrželi

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2014 16:06
- Nahlásit

worick
V dnešní době se nevidí, aby spolu dva lidi tak dlouho
Pche. O dva roky vedeme.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2014 16:49
- Nahlásit

Strejda
))

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . 707 . 708 . 709 . 710 . 711 . 712 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání