| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2014 16:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
jo a dneska ráno, jsem se konečně zamyslela nad tím, jak to, že Dášena za náma přebíhá o splav výš?!? Koukám...a její splav tam není!!! Vzala ho voda! On byl takový menší, než ty ostatní, asi o polovinu nižší a pod ním rozházené takové velké balvany, jako na divoké řece. Ještě jsem se dívala i z druhého břehu, jestli jsem se nedívala o kousek dál (ono, jak je to teďka všechno od vody semleté, vypadá to trochu jinak) ale ne, vážně sakumprásk pryč. A to je právě to místo, kam asi spadnul ten Worka, taky asi nechápal jak to, že je to tam úplně jiné... Lávku nám ještě nedali Je to fakt pakárna, po tom ranním běhání ještě chodit takový kus zpátky
A to mi připomělo(protože jsem to už shodila ) vykecala jsem mamce, jakový jsem byla tlusťoch a vynadala jí, proč mi neřekla, že kynu A ona mi to vůbec nevěří! Prý to je blbost a to by si všimnula Já jsem říkala, že se mi to nějak zázračně rozpliznulo po těle(asi fakt tím běháním) že jsem to ani sama nepoznala...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2014 22:39
- Nahlásit
worick
vysokým hlasem dělá haf, haf, haf...
Ještě žes to uvedla celé. Jinak bych si myslela, že třeba dělal vysoké mňau.
Mám nějakou divnou nemoc - co tím myslíš
Jako že mi pořád není dobře. Začalo to jako viróza, ale přidalo se brnění v ruce, tuhnutí a zežloutnutí, bolení hlavy, nemluvě o tom, že už mi to i nemyslí a nemůžu se někdy moc vyjádřit.
to on je:anděl s ďáblem v těle
No ale vypadá jenom jako andílek. Takový bělostný roztomilý pejsánek s nevinnou psí tvářičkou.
muconí se rád.
To se mu nedivím.
Berrynek to rád nemá, ten hlavu odvrací, snese ještě tak pusu na čelíčko
Že by nějaké trauma z dětství?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 11:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Že by nějaké trauma z dětství? - jako když byl samotinké mimi ještě bez Worička a panička ho pořád olizovala? No tak to je dost možné
Začalo to jako viróza, ale přidalo se brnění v ruce, tuhnutí a zežloutnutí, bolení hlavy, nemluvě o tom, že už mi to i nemyslí a nemůžu se někdy moc vyjádřit. - neděs mně A k doktorovi nejdeš? Viróza teď mezi lidma nějaká děsná byla, teta hlásila, že byli postupně nemocní celá rodina, i tady vedle na fóru polovina holek...ale to bylo bolení v krku a rýma...tohle tvoje se mi nějak nezdá...
že už mi to i nemyslí a nemůžu se někdy moc vyjádřit - tak to mně od té doby, co celé dny mluvím jen s pejsama...těžce hledám slova...dement hadr. Tobě to myslet musí, vždyť jsi účetní!?! Zežloutla ti ruka, nebo ty jsi zežloutla?
Dneska mne ráno zase nasr...ten debilní myslivec s lovečákem Místo toho, aby psa hodil za stodolu, když věděl, že jdeme a děsně mu vadí, že na sebe řvou u plotu, tak zase přišel držkovat, že si to nesmí dovolit a bla, bla. Už jsem měla sto chutí mu říct, že řvou venku a plot mu netrhají, tak ať si trhne nohou...Nakonec jsem se rozhodnula, že debilovi nemá cenu vůbec něco říkat a beze slova jsem šla dál.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 13:10
- Nahlásit
worick
Dneska mne ráno zase nasr...ten debilní myslivec
No, on to bude debil.
Kdybych tady popisoval všechny anekdotické příhody s myslivci, tam mi nebudete věřit ani desetinu. Bude to v lidech. Nějak se mi zdá, že mezi myslivci je těch debilů víc než mezi klarinetisty.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 14:28
- Nahlásit
V krku mě zatím nebolí, naštěstí, nemusím mít vše...
Ale bolí mě krk, že se nemůžu otáčet. Jsem jak ve Vesničko má středisková....
Strejda
Nějak se mi zdá, že mezi myslivci je těch debilů víc než mezi klarinetisty Hm, tak to nemohu porovnat, já neznám žádného klarinetistu.
Kdybych tady popisoval všechny anekdotické příhody s myslivci, tam mi nebudete věřit ani desetinu. Ale mohl by jsi to alespoň zkusit ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 15:02
- Nahlásit
Strejda
Bude to v lidech - on ten ,,pán", byl léta PSVB a nesnášelo ho půl vesnice...blb to byl vždycky, teď je k tomu ještě celkem čerstvě ovdovělý (žena se uchlastala) starý a tlustý...takže si ten svůj zkur... život vybíjí na ostatních.
Evey
Ale bolí mě krk, že se nemůžu otáčet. Jsem jak ve Vesničko má středisková.... - mne už druhý den A ani ne tak krk, ale spíš hlava od něj, znáš to: jak uděláš krok a hrkne ti to s páteří a projede ti to až do hlavy a vím nejspíš i z čeho každý den usnu u telky v polosedě s novinama v ruce...áno, pořád ještě čtu pondělní noviny a proberu se s hlavou visící pitomě na stranu
To rozcvičím (pravděpodobné je, že už se zítra nepohnu ) jelikož se snažím z toho blacka vydolovat mrkev a petržel ještě, že toho sadíme ,,do foroty", páč je toho víc jak polovina schnilá a prožraná od slimejšů
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 06:15
- Nahlásit
Evey
Ale mohl by jsi to alespoň zkusit ...
Nejdřív jsem to chtěl odmítnout. Jako doyen tohoto sboru bych měl být nositelem seriozních myšlenek a vážných úvah. Ale pak mi došlo, že tuto roli tady má Yura a já můžu zůstat komediantem.
worick
on ten ,,pán", byl léta PSVB
Na to musí mít člověk vrozené vlohy.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 08:30
- Nahlásit
Drakopes či někdo jiný ...
Nechybí vám druhý do páru?
URL
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 08:50
- Nahlásit
Evey
Ten by se nám hodil. Ale už máme naplněné tabulkové stavy.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 11:26
- Nahlásit
Evey
Chybí Ale jsou vyčerpané fondy
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2014 14:44
- Nahlásit
Drakopes
Ale jsou vyčerpané fondy Tento je k adoptování, ale nečetla jsem to moc důkladně, tak nevím zda-li a kolik je adopční poplatek.
Strejda
Ale už máme naplněné tabulkové stavy. Máš tu tabulku v Excelu ? To se dá lehce změnit, přidáš jeden sloupec, vzorec a je to.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 06:33
- Nahlásit
Strejda
Nejdřív jsem to chtěl odmítnout. Jako doyen tohoto sboru bych měl být nositelem seriozních myšlenek a vážných úvah. Ale pak mi došlo, že tuto roli tady má Yura a já můžu zůstat komediantem.
komediant? - ve Vašem případě jde o Horníčkovsky moudrého filosofa = klauna (to není dehonestace, naopak, "Křidýlko nebo stehýnko" - vzpomínáte?: "Proč se smějí/nesmějí"); Vaše příspěvky jsou vynikající - stručné, moudré, zábavné, často nutí k zamyšlení - píše Yura (starouš - ale pořád mladý [teda relativně])
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 09:40
- Nahlásit
Yura
Pane,
a) nepřehánějte
b) role komedianta mi nepřipadá nedůstojná
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 09:42
- Nahlásit
Evey
Máš tu tabulku v Excelu ?
Tak jednoduché to není, ale to při svém mládí nemůžeš znát.
Jedná se o tabulku systemizovaných funkčních míst, která byla projednána s nomenklaturním orgánem. V našem případě ještě s předsedkyní bytové komise.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 18:37
- Nahlásit
Tak jste mě navnadili nedávnou diskuzí nad jitrocelovým sirupem, že jsem se pustila do výroby (jednou za čas mě chytne záchvat toho, že budu jíst zdravě, a ten se právě dostavil) Jsem zvědavá, co z toho vyleze...do toho dělám džem z aronie a popíjím zázvorový čaj s javorovým sirupem a citronem pro změnu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2014 20:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Včera jsem ještě čistila zeleninu a pak jsme letěli oslavovat ty Ely první narozeniny...a dneska jsme byli od rána na vinobraní ve slovenské Skalici a po příjezdu domů jsem letěla ven s klukama. Nevěděla jsem, kterou trasu zase vybrat, tak mi Tom radil, že nejlepší bude na protější kopec k větrolamu, že tam jsme byli naposled minulý týden, všude jinde tento...tak jsem uznala,že asi to bude nejlepší a šli jsme. S rizikem, že nás na potoce vyhmátne Dášena(a taky, že jo ) a půjde s náma. A vybrali jsme dobře Přijdeme na louku pod mobilní přenašeč s výhledem na druhou stranu kopce a hle:visí tam poměrně nízko horkovzdušný balon ...cca kilometr vzdušnou čarou od nás. Chvíli jsem naň čuměla, ve snaze zjistit, kam letí a viděla, jak se snaží mu přidávat, aby přeletěl ten kopec na kterém jsme stáli my, tak jsem pochopila, že letí naším směrem. Tak jsme seděli na louce a čekala jsem, až nás začne nadletávat. Ale hnalo ho to kousek víc vpravo(kam jsme stejně šli na silnici) tak jsem se zvednula a šli jsme. 100m od silnice bylo jasné, že vlakdráhu už přeletět nechce a snaží se sednout k nám na louku...asi 50m od nás. Já čuměla, co bude, Dáša začala hystericky lítat a řvát jak houknul párkrát plyn, tak posera zdrhnula Kluci v klidu koukali(teda Worka ne, toho už to postávání nudilo a tahal pořád, ať už jdeme ) Balon zabrzdil o hráz keřů ale dobré, pasažéry nevysypal To už se začali sjíždět auta, co jeli po silnici kolem - všichni odbočovali za náma na louku a přibíhat a na kolech přijíždět lidi z vesnice(nakonec nás tam bylo cca 30) Ono od vesnice je to celkem daleko, ale hlavně do hrozného kopce Tak jsme měli celkem zajímavý zážitek (a byli jsme u toho první ) Mám něco nafoceno, ale musí to Tom zase stáhnout
LuckaM
Mě teďka na chrchlání moje průduškové...vedle poradili, že štamprlku bezinkového sirupu 3x denně a pomohlo to i kuřačce...tak to musím zkusit - sirup ještě mám
Aronie mám 4keře, byla ozobaná v době, kdy snad teprve červenala takže máme smolíka jednou jedinkrát (předloni) jsme ochutnali, ale zdálo se mi to strašně trpké ono se to vařením nějak ztratí?(no, ne že by jsme se k ní někdy dostali jedině snad zasíťovat )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 12:31
- Nahlásit
Máme nové sousedy s dvouletou dcerou. Tatínka asi pohlaví dítěte zaskočilo nepřipraveného a soudě podle nových hraček, které přibyly na zahradě, se s tím nechce smířit. Holčička má lokomotivu, bagr, ponk s nářadím a dokonce pásovou pilu. Všechno je vyvedené v plastu a nic není růžové. Myslím, že doma mají autodráhu a elektrické vlaky. Chtěl bych vědět, jestli Pico nebo H0.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 13:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
vláčky jsme s bráchou měli taky, Pico ne, ty větší Já jsem byla vychovávaná stejně(až na to, že hraček se nám tolik nekupovalo) žádné panenky a kočárky jsem neměla, plyšové pejsky, nějaké stavebnice - Igráčka, Merkur, a takové věci jako nářadí a ponk...tak to jsem používala dědovo(k jeho nelibosti, on byl strašně pořádkumilovný, narozdíl od nás bordelářů ) největší zábava byla něco stloukat(pár desek a hřebíky) a střílet ze vzduchovky do terčů na vratech
Slibované fotky:
Pro milovníky dětí Ela vyjídá hrozny z bedny
A ten zdrhací skorovlčák Ben
Ještě jsem zapoměla spláchnutou lávku(pořád tam ještě není ) Pod větví trochu vykukuje ta stojka, na které byl ten druhý konec....tak tolik teklo vody, že ji to spláchlo Fotka je až z druhého dne, ještě teče cca o metr nad normál, ale zase o metr dvacet míň, než valilo to nejhůř
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2014 10:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
jak jsi na tom, už je líp?
Doteď bylo u nás celkem teplo, až vedro. Včera v noci jsem měla balkonové dveře dokořán, dneska už se zchladilo(a to dost, bylo mi ráno venku pěkně zima ) večer pršelo, tak jsem měla jen ventilačku. V půl čtvrté mě vzbudilo horko a asi tři blindy na ruce Po rozsvícení jsem zamordovala 3! komáry, čtvrtý hajzlík mi uletěl a vzbudil mě v 6 - velkým štípancem na zádech(musela jsem se drhnout ovladačem, abych se z toho nezbláznila ) Našla jsem tu mrchu komáří tlustou jako prase - majzla jsem ji polštářkem. Mám vyzkoušeno, že když na komára na zdi hodíte pěkně naplocho polštář, nerozmázne se na zeď, ale je buďto mrtvý na zemi pod polštářem, nebo skoromrtvý ..a je teda třeba ho dorazit To už jsem ale neusnula. Venku ještě lilo Naštěstí přestalo, než jsem pak šla ráno s klukama. Lávka tam není pořád Teď mám jít porcovat obr dýni na zavaření (nachystat mamce ) ona mi ji zavaří(já nemám ani hrnec a ona to na rozdíl ode mne umí ) Když jsme letěli ráno z okruhu(tou samou cestou ) zpátky, už jedni sousedi vypustili slepice. Viděla jsem je první, tak jsem sledovala Worku Jak ji z cesty uviděl, nadskočil a už tam zahýbal, že ji prožene Tak jsem na něj houkla, že se to nedělá, že to nejsou naše slepičky a naštěstí si to rozmyslel
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:35
- Nahlásit
Kde všichni jste? Taky je u vás hnusně a zima? U nás ráno, když jsem šla s klukama 8st a vítr, i když jsem si oblékla o tři hadry víc, vůbec mi nebylo teplo...hnusné počasí Jdu uklízet
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 11:21
- Nahlásit
worick
Kde všichni jste?
V Čadci.
Prší a je sychravo. Tady prší skoro vždycky, když tu jsem.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 12:32
- Nahlásit
worick
Kde všichni jste? V teple.
Počasí je tu na střídačku. 5 minut prší, 5 minut svítí slunce. Teploměr ukazuje 12 st.
Po rozsvícení jsem zamordovala 3! komáry U nás se taky sem tam objeví, ale asi jim nechutnám. Vždy hodují jen na Michalovi.
Strejda
Holčička má lokomotivu, bagr Třeba je to její volba. Já měla taky kočárek, panenky... ale nejoblíbenější hračkou byl tank.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 16:29
- Nahlásit
nestíhám ....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 16:33
- Nahlásit
Drakopes
nestíhám ....
nechápu ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 17:16 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Strejda
nechápu ... .. šťastný to člověk ... prostě se rozeběhla škola, kroužky, připravujeme spoustu akcí .. ani jsem nestihla napsat, jak v pátek jsme byli volit senátora a hlasovat v referendu a došlo na "rodinné album" a celá komise povstala a nahloučila se nad fotkami Erwínka na gauči, v posteli, na louce, u dveří, s nanukem, s plyšákem ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 18:49
- Nahlásit
Evey
asi jim nechutnám.
Tak to je teda divný. Komáři většinou nejdou na lidi, kteří pijí pivo (to Ty nejsi). Pak by to mohl být vitamín B v jiné formě, ale nejspíš to budou biopotraviny.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 21:46 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Taky moc nestíhám... sotva skončily opravné maturity, které se konaly u nás na škole pro celé Brno... tak zase máme opravné závěrečné zkoušky... takže pořád papíruju... mezitím jsme stihli týdenní návštěvu stážistů z různých zemí světa, kteří v naší škole týden přednášeli o svých zemích v hodinách angličtiny... no, takže když přijedu domů, jsem ráda, že počítač na chvíli ani nezapínám... a vypadnu někam ven... jinak u nás v rámci možností v pohodě...
Komáry už tu naštěstí nemáme a taky doufám, že se nám vyhne ten avizovaný ranní mrazík...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2014 10:47
- Nahlásit
Kessie
začnu od konce...u nás mrazík byl. nevím, jestli všude, na teploměru, který je ve výšce terasy byla nula, na terase jsem ale ráno měla led. Z rajčat už tam jsou jen olísní zdecimovaní ubožáčci, z kterých by se dalo možná vykrájet na lečo, paprika na tom nebyla o moc líp, ale nevím teda, jak to dopadne po tom mrazíku. Zůstaly mi tam dýně, cuketky, červená řepa a celer...tak doufám, že je to taky nějak nepostihnulo
Tom se chce jít dneska do lesa mrknout,jestli už nerostou václavky(houby) Jelikož jsme na výletě byli minulé úterý, tak jsem ráda, že půjdem...do soboty daleko Kluci jsou v pohodě, Berunek skoro nekulhá, teď dostává kopřivový sirup, protože si tady všichni kopřivama vyléčili tenisové lokty, tak mne napadlo(když mám domácí) dávat mu to takhle. Blbá je tam ta fůra cukru akorát... Ale dostává jen 3ml, tak to nebude snad tak moc, vynechávám piškoty, napekla jsem sýrové (ty dojídají) a včera sardinkové sušenky
A Mikša už je oškudlaný? Ostříhala jsi mu to? Jo, t, jako by ho to svědilo. Ale na kůži nic nemá, vypadá normálně, jen srst se mi zdá taková,,proprášená" což se mi nelíbí. Mám podezření na ten neoplachovací kondicionér, co jsem jim koupila, protože nebyl ten, co jsem brávala před tím Takže jsem objednala nový lanolinový šampon a kondicioner už jim vůbec dávat nebudu Měl by zítra dojít, na pondělí a dál hlásí celkem teplo, tak ještě vykoupeme. Všude píšou, že zdravý pes nesmrdí...tak kluci jsou asi marodi oba protože už smrdí jak tchoři...dokonce i jinak voňavý Woriček. Jak bylo pořád mokro a horko, tak to pod krkem má taky takové špinavé a propařené, ještě víc, než Berry.
Asi jsem nenapsala: Berry měl onehdá na zádech bouli, kouknu co to je a on tam zapíchnutý a vyhnisaný vřed od bodláku. Včera jsem našla na jiném místě další vyhnisanou díru, ze kterého jsem ten bodlák vytlačila. Já jim je vyčesávám, ale jak se potvory rozpadnou, vždycky tam ještě něco málo zůstane...a koukám, že to stačí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2014 10:48
- Nahlásit
Strejda
Evey
komáři...Pak by to mohl být vitamín B v jiné formě, ale nejspíš to budou biopotraviny. - však jo, to odpovídá, B - jako Biopotraviny
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2014 10:52
- Nahlásit
Drakopes
a celá komise povstala a nahloučila se nad fotkami Erwínka na gauči, v posteli, na louce, u dveří, s nanukem, s plyšákem ... - vy jste jim tam úplně rozvrátili volby Radši to nikde neříkej, nebo vám je tam anulujou Koukali jsme včera v nějakých zprávách na ten váš volební ,,leták" a koukali jsme jako ,,tele na vrata" ...no to je teda něco Těžko asi bude někdo pročítat 1300 jmen(či kolik) a vybírat kandidáta Spíš asi zvolí toho, koho trochu zná. Nebo jak jste volili(jestli to teda není tajné )
|