| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 06:25
- Nahlásit
Evey až pod stromečkem ... teď jenom vysvětluju, kde se to dá sehnat, protože je to kombinovatelný dohromady
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 07:20
- Nahlásit
Drakopes
píše Yura
říkám "Erwínku ne, kouřit nebudeš" -
No právě, stejně tak naši - jsou to slonbidla a tím, že jsou dva a drcají se u dotyčného člověka, psa...kdo tam bude první, tak můžou někoho přišlápnout, povalit V pátek na prochajdě na celkem opuštěném místě jsme vyšli ze zatáčky a tam nějací mlaďoši s malinkým labradorem (prý 11týdnů štěndo, říkali) Zprvu jsem kluky přidržela, ale když jsem viděla, že je to štěník (ono už bylo šero) tak jsem Berryho nechala jít k němu s tím, že jsem volala, ať se nebojí. Klasická první reakce - zvednout štěndo do náruče, to už jsem byla já 5m od nich, tak jsem jim řekla, ať ho dají na zem neb: štěndo si vypěstuje reakci ,,pozor, cizí pes, něco je špatně" a za druhé na ně Berča skočí a umaže je. A na:,,ale aby ho nepokousal" jsem udělala osvětu, že normálně vedený, vychovaný, socializovaný pes...štěně nenapadne, ba nenapadne ani dospělého psa. A přesně - byla to trdla, co si pořídí prvního, poměrně velkého psa plemena taky se svýma výchovnýma problémama, což nedopadne jelikož bylo,,jé podívej, on si chce s nima hrát" (hrozně se diví, že si štěndo chce hrát )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 07:34
- Nahlásit
Jsem ochrápaná až hrůza. Večer jsem se stavovala u Dášiných vysvětlit majitelce, jak se věci mají a že ji prostě musí zavírat! Tvrdila, že muž díru zadělal a Dáša byla už doma, na což jsem jí řekla, že nebyla, neboť jsem ji 12.15h vyháněla od zahrady Byla děsně překvapená A taky proč Dáša hárá, když je kastrovaná. Že musí zajet na veterinu zeptat se, co a jak Tom teda, že jestli to konečně pochopila, tak kluky už do garáže nezavřem. Určitě se vyspal Já teda vůbecne, byla jsem vzhůru asi 5x a lítala jsem kolem oken svítit, kde jsou. Vždycky, když jsem je nemohla najít, tak jsem se tak leknula, že jsem byla probraná raz dva Kluci jsou doma, ale já jsem hotovson
Evey
je u vás sníh?...ani jsi nepsala!
U nás takto:
Je to rozmazané, jelikož je to kvíz,,najdi volavku" (nechtěla jsem ji vyplašit bleskem )
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 07:37
- Nahlásit
worick
je u vás sníh?...ani jsi nepsala! Nestojí to za řeč, podobný poprašek jako u Vás, kupodivu. Dle předpovědí jsem čekala kalamitu.
Je to rozmazané, jelikož je to kvíz,,najdi volavku" Našla jsem ji první. Co jsem vyhrála?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 07:44
- Nahlásit
Vánoce
nemám nic, odmítám něco schánět a kupovat, rozdala jsem obálky a ať si pod stromek každý koupí co chce. My si s Tomem objednali nějaké oblečení - on na tenis, já na prochajdy Jinak si kupuju robot (a už ho musím objednat ) jelikož nemám jak míchat cukroví, atd, atd - u starého se mi strhnul převod a nejede
Brácha bude naštěstí na Vánoce doma - tak nemusíme dumat, jak to vyřešíme, protože Tom brblal, že to bude pitomé, aby jsme tam jen s mamkou seděly sami dvě a bude lepší, když uvaří a přivezem ji s tím k nám. Jak ji znám, tak ona by nešla
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 07:46
- Nahlásit
Evey
Našla jsem ji první. Co jsem vyhrála? - můžeš dneska v noci hlídat kluky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 07:48
- Nahlásit
worick
co sis objednala prochajdového? jsem zvědavá, a třeba bude nějaký tip
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 07:56
- Nahlásit
cernej caj
jé, nic moc jen nějaká nová trika a ještě budu pro oba objednávat funkční prádlo - ať to furt neperu dokola Láká mne softsheel zimní bunda, ale nechce se mi za ni dávat tolik peněz Tak ji tuším budu kupovat až po zimě až v nějakých slevách Boty mi doufám ještě tuto zimu vydrží, což jsem si myslela i o kozajdách - vytáhnu je ze skříně a obě podrážky prasklé Ale už jsou opravené u ševce - za 150Kč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 08:13
- Nahlásit
worick
jj, počkej si na slevy. Neprofoukne a do jisté míry nepromokne, což je v zimě super. ja mam funkcní akorát nějaky trika a ponozky, i kdyz nejaky podvlikacky by se pod rifle asi taky celkem v zime hodili a tam u vas navic musi byt vetsi zima nez na predmesti brna
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2012 12:45
- Nahlásit
worick
můžeš dneska v noci hlídat kluky No, to se mi moc nechce, ale můžu ti poslat Elzu, Dáša se pak dovnitř určitě neodváží.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 07:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
ale můžu ti poslat Elzu, Dáša se pak dovnitř určitě neodváží - kdy ji můžem očekávat?
Včera celý den chumelilo, ale zároveň i tálo, takže v konečném výsledku je sněhu míň, než bylo ráno. Tuto noc pro změnu zase hodně mrznulo - kolem půlnoci bylo -7st. Kluci asi dospávali, protože chrněli fakt skoro celý den. Já zahájila vánoční úklid, takže jsem nevytáhnula paty s baráku, Tom byl na jednání. K večeru už mně to doma těžce nebavilo, tak jsem se oblékla a jdu ke dveřím - že s klukama obejdu vesnici...a ve dveřích se srazím s Tomem a tchánama No tak nic, byla jsem celkem zklamaná, ale kluci zase až tak nevypadali, vzala jsem je domů a stejně jen chrněli a chrněli Kolem půlnoci pak začali lítat, ale Tom s baterkou neobjevil nic a když jsem šla hodinu po půlnoci spát, byli v boudě. V noci jsem je kontrolovala jen jednou a pak až v 6h ráno. Zatím dobré Ale klidná nebudu, dokud to neskončí úplně Dnes budu žehlit, nebo mne to prádlo už zavalí
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 11:21
- Nahlásit
worick
Klasická první reakce - zvednout štěndo do náruče
Tohle nechápu a nikdy nepochopím. Ani když já, když byl Barney ještě malinkej a třeba se i trochu bál před cizím velkým psem, tak jsem nešla a nezvedla ho do náruče. Akorát sem na něj promluvila, at se nebojí, že mu druhej pejsek nic neudělá. Zachvíli už se chtěl kamarádit.
Dlouho jsem sem zase nekoukla, tak jak budu mít chvilku, tak si počtu. Tedka se odevzdávali seminárky, máme zápočty ve škole, dodělává se rekonstrukce (mimochodem už ji nenávidím - ještě snad před Vánocema tu bude někdo z řemeslníků strašit). Jinak zrovna umývám poslední okna a na 2 okna do ulice dám modro-stříbrné vánoční samolepky. Taky jsem si koupila na zábradlí u schodiště girlandy z umělého jehličí a přidám tam červené mašličky. No, mám z toho uplnou radost.
Jen taková inspirativní otázka: co kupujete tchýním k Vánocům? Já mám zatím pro mamku přítele vymyšlený toaletní vodu, ale ještě to právě není 100%. Včera jsem vlastně zjistila, že vůbec nevím, co komu koupit, kromě Barneyho samozřejmě. U toho mám vždy jasno. Nejspíš to dopadne ale jako každý rok, každému nějaká kosmetika. Jo, kdyby byly peníze, to by se to jinak vymýšlelo.
Jinak Barney se má dobře. Nejradši by teda dovnitř, ale má smůlu. Tam by mu stejně bylo horko a zase lítat z tepla do zimi nemusí. A roztrhal řemeslníkům už 3 rukavice, které si nechali na zahradě. Až to zjistí, tak moc velkou radost asi mít nebudou. Já jdu pokračovat v tom mytí oken. Čas letí a dneska toho mám zase víc.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 11:27
- Nahlásit
Já jsem letos skorotchýni koupila tuhý krém na ruce http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20924-slecna-r ucicka.html?katID=63 Ale nakupuji v UK shopu, to vychází poněkud lépe cenově....
Mám ho doma také a je strašně fajn.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 11:34
- Nahlásit
V tomto směru jsou kluci naprosto v pohodě. Worka se otočí a jde si po svých - nebude se tam s nějakým čoklem handrkovat o blbosti Berry stojí a napnutě čeká, co bude a chce si ,,soka" alespoň zkontrolovat. Onehdá mu zase nějaký třetinový visel na náprsence Berča v podstatě ani brvou nehne, on je jak Maxipes Fík
Médi je v klidu, pokud je na volno a pokud je na vodítku a s kýmkoliv jiným, než se mnou.
U mě má obranářský reflex a jakmile se jen leknu, že na nás vykouknul pes někde za rohlem, tak už začíná být minimálně ostražitý a ne tak přátelský jako obvykle :-/
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 19:20
- Nahlásit
Noemi
Od této značky mi chodí pravidelně reklamní leták, protože jsem se tam kdysi zaregistrovala, ale zatím jsem tam ještě nikdy nic nekoupila. Asi to letos změním a koupím tam celému ženskému zastoupení v naší rodině a hotovo Takže děkuji za nápad.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 19:41
- Nahlásit
Všechny zdravím. Vy máte teda zase zážitků, nestačím dočítat .
My máme doma maroda...v neděli jsem si všimla, že má Bárník vzadu na hlavě nějaký mokrý chlupy. Říkala jsem si, v čem se ten náš prasák zase vyválel, ale když jsem ty chlupy rozhrnula, našla jsem mokvající kůži a ty mokré chlupy, to byl hnis :/ Tím, jak má hustou srst, jsem to dřív nezpozorovala... Nejspíš je to zapařenina, i když se divím, že takhle v zimě. Vystříhali jsme mu to, omyli odvarem z řepíku a od té doby 2x denně čistíme Betadinou. Vypadá to, že se to malinko lepší, tak snad ani návštěva veterináře nebude nutná. Nemáte ještě nějaký tip, co pro rychlé zahojení udělat?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 19:42
- Nahlásit
MartinaBarney
Jen taková inspirativní otázka: co kupujete tchýním k Vánocům? - jako sama za sebe nekupuju nic - kupujem s Tomem všechno společně. jeho mamce vybírá hlavně on, mojí já. Tchýni kupujem taky něco na ruce, jak dala tipa Noemi (díky ti, pouvažuju ) a nějaké tužidlo na vlasy, tchánovi taky kosmetiku a oběma dohromady musíme vymyslet něco většího U mojí mamči je to podobné, ale dostává od nás trochu víc, protože jí chybí jeden dárek - od taťky
Dneska v noci klid, ráno jeme z obchůzky potoka a u baráku potkáme Gogošovou. vyprávím jí, co se děje s Dášou, najednou gogo nadskočí, Marťa vytřeští oči, Worick vystartuje - já se ohlédnu a od muldy se vytelí Dáša. Ale jak jsme s Marťou dvojhlasně zařvaly - ona na Goga, já na kluky - tak Dášena vystřelila a metelila domů. Šla jsem se i kouknout, jestli tam není schovaná za rohem, protože já sice zahnala kluky za bránu, ale Gogo pořád nervozně přešlapoval ...ale nebyla tam Po obědě jsem šla s klukama konečně projít les, jestli najdu nějaké smrčí (v místech, kam se dá pro to přijet autem) a našla jsem, musíme tam zajet. Vzali jsme to přes masnu, poštu (všichni poznali dle hader, že jsme byli na prochajdě a všichni se divili, že v takovém větru a chumelenici ) Jo, tak bylo u nás celý den...a celkem dost zima
Drakopes
Alenko zapoměla jsem: to si máme zapsat a používat už tenhle maila??
MartinaBarney
ty jsi tu zrovna taky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 19:45
- Nahlásit
LuckaM
a ty taky
Nemáte ještě nějaký tip, co pro rychlé zahojení udělat? - tak jak to děláš stačí, můžeš ten řepík dávat ve formě masti - jen Strejda s Drakopesovou mají lepší zkušenosti, když u toho asistuje ten druhý pejsa - jako sestřička
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 20:09
- Nahlásit
To jsme se tu hezky sešly, že?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 20:29
- Nahlásit
Nějak se nemůžu donutit učit na zítřejší zápočet, tak radši pročítám diskuzi
worick
a všichni se divili, že v takovém větru a chumelenici U nás dneska nefoukalo vůbec, ale sněžilo, to jooo Konečně! Ale teda už to není na tenisky! Letos si přeju konečně v k Vánocům nějaký pořádný procházkový boty, nejspíš nějaký od Salomonu. Takže je jdeme v pátek s tátou vybrat. A rukavice si musím nějaký koupit. Ty, co mám jsou fakt k ničemu.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 20:55
- Nahlásit
Nějak se nemůžu donutit učit na zítřejší zápočet, tak radši pročítám diskuzi
Tenhle týden mám za sebou tři zápočty a zkoušku, do Vánoc mě ještě čekají dvě zkoušky a dva zápočty :-/ Nejak si na to v těch skoro třiceti začínám připadat stará....
V rámci prokrastinace právě dopékám kokosky (o víkendu jsme upekli 17,5 kg cukroví.... - asi chápete, co z toho bylo bílků )
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 20:58
- Nahlásit
worick - ahoooj, Radi... tak já jsem tady týden prostě vůbec nebyla... nějak jsem nestíhala... za to jsem stihla do neděle udělat vánoční úklid - takový to umývání oken, radiátorů, dveří, atd... a v neděli jsem celý byt vánočně vyzdobila (teda kromě větví, to je ještě opravdu brzy...do toho v pracích je toho nad hlavu a co se školy týče taky mazec... 21. 12. mám dvě zkoušky... teda... jeli jste kolem téměř... ta cesta je fakt hrozná, asi dvakrát jsem tudy jeli do Hradiště ještě k babičce... stejně jste ale asi jeli přes den, že? my jsme skoro celý den v Brně...
Dneska nám tady taky konečně nasněžilo... měli jste vidět Kessiččinu radost!!! Ta neznala mezí...lítala ve sněhu, pořád se v něm válela... i když to je takový ten naducaný mokrý sníh...takže byla celá mokrá... Mikša ten jen opatrně zkoumal, co to je... a pak dlouho třepal tlapkou... teď mi tady svorně oba už po večeři podřimují u noh...
Všechny vás moc zdravíme...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2012 21:25
- Nahlásit
worick
Alenko zapoměla jsem: to si máme zapsat a používat už tenhle maila??
jak ti to vyhovuje, mám těch adres trochu víc, no, každej jsme nějakej ))
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 06:55 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Zabouchla jsem si ráno dveře.
Zamčený barák.
Zvonění u nás doma bez účinku, neb Jirka spí se špunty v uších a před odchodem jsem přivřela navíc dveře do ložnice.
45 minut sedění na schodech, než aspoň na sms zareagoval soused a v županu přišel odemknout a pustit nás ven.
Alfréd mi celou cestu do parku nadával. Měl pravdu, můžu za to já.
Sedíme v Kapse - od ní klíče jsem měla - bez snídaně, bez léků. Mám na sobě orvané, lehce zblácené ranní venčící oblečení a jsem dneska ve škole za Mikuláše. Nechám tu Alfréda, Erwina vezmu s sebou do školy a vrazím ho dětem, ať se o svého Danajka starají.
To zas je den!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 07:49
- Nahlásit
Drakopes
Zabouchla jsem si ráno dveře -
a jsem dneska ve škole za Mikuláše - tak to ti něco na sebe dají, ne?!
Kluky jsem kontrolovala jen asi do půl druhé v noci, pak jsem usnula a spala jak špalek do 7h. Ale jsem je tu našla, tak dobrý Včera se o něco asi pohádali (že by o prasečí nožky?? ) tak celý večer spali každý zvlášť: Berunka se zašil do boudy, Worka byl u komína. Když jsem pouštěla domů Leona, Worka přišel taky, poležel a zase se odšoural ven (chodí jak mátoha ) a Berry se vůbec neukázal. Jednou jsem byla z okna posvítit do boudy a naštěstí změnil polohu - já už se bála, že snad nežije To samé Tom. Říkal, že v garáži chystal večeři, Berry nic, přišel s ní až k boudě a Berry zase nic, tak vystrašený rychle hmátnul do boudy - a na to už zareagoval a vylezl šťastně vrtíce ocasem, ven
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 10:42
- Nahlásit
worick
kdy ji můžem očekávat? Dnes jsem měla jet do Břeclavi, tak jsem ti ji tam chtěla hodit, ale nakonec z toho sešlo.
MartinaBarney
Jen taková inspirativní otázka: co kupujete tchýním k Vánocům? Letos si vybrala sama - parfém
Noemi
V rámci prokrastinace právě dopékám kokosky (o víkendu jsme upekli 17,5 kg cukroví.... - asi chápete, co z toho bylo bílků ) To pečete na zakázku nebo jen pro sebe?
.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 14:42
- Nahlásit
Erwinek strávil celé dopoledne mezi mými deváťáky. Chodil a somroval. A děti se slzou chodily, jak je jim ho líto. Vydržely. Šikulky.
Pak i do devítky přišel Milukáš s čertem a andělem. I Erwinek dostal nadílku - jablíčko. Popadl ho do tlamy, vykulené oči ... a počůral se )
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2012 20:26
- Nahlásit
Evey
To pečete na zakázku nebo jen pro sebe?
Pro sebe - ale to bylo hromadné pečení, takže něco si nechám, něco si vezme ségra, něco máma a něco babička - když se to vydělí počtem sopělích, tak už to tak strašně nevypadá....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2012 01:10
- Nahlásit
Drakopes
Pak i do devítky přišel Milukáš s čertem a andělem. I Erwinek dostal nadílku - jablíčko. Popadl ho do tlamy, vykulené oči ... a počůral se - teda styď se...takhle deprimovat chudáka pejska Jeli jsme ze Zlína a potkávali jsme moře mikulášské chásky. Tom brblal, že z toho má trauma ještě od děcka a zakázal by to - takhle strašit nebohé dětičky A ona to použije na chudáka Erwínka A musel říkat i básničku?
Jo a taky ti vzkazuje (Tom) že jsi měla jít za čerta - když jsi byla v tom venčícím
Byli jsme u zubařky. Naposled, už jsem ,,bílý tesák"
Hmm a když jsme jeli domů, tak ve Zlíně u Intersparu byl sražený bíločerný pejsa - už tam byla městská policie(pořád na to myslím, čí to byl asi pejsek )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2012 01:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Dnes jsem měla jet do Břeclavi, tak jsem ti ji tam chtěla hodit, ale nakonec z toho sešlo - vždycky, když tě Tom vzpomene (objednej to u Evey
) tak mu brblám, že tůdle - navštívit tě (jet na výlet na váš konec) se mu nechce, ale otravovat, to jo Vidíš tak by jsi si ty mohla naplánovat cestu(služební?! ) na náš konec, ze zastávkou tu K nám se dostaneš i za nepříznivého počasí
|