Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 08:19
- Nahlásit

V parku u nás se taky pustili do úprav - vykopali díry na sázení, asi nějakých stromků. I když nechápu podle jakého vzorce - těsně vedle pomníku, mezi největší stromy?? Že by se pak zase chystali kácet? Každopádně je v parku několik děr (hodně), u nich hromady čerstvé hlíny, kolem každé natažené zátarasy. Teda byly natažené, protože někde už jsou kolíky vytahané a aportované.
Všichni psi jsou z toho na větvi - lezou na hromady hlíny, očúrávají, hrabou. A jsou jak prasata. Ona ta čerstvá černozem fakt drží. Doma pak pucuju tlapky, to nestačí jen otřít

A dneska ráno tam byla vlčanda Lara (zdaleka jí není ještě rok) a homili se s Erwinem, váleli a okusovali a pokud možno co nejvíc k těm hromadám. Do toho ještě další psi a Alfréd stál u mě a rozhořčeně štěkal a štěkal a štěkal...

Takže doma šel Erwin do vany. Už věděl, co ho čeká, takže jsem ho nejdřív musela v bytě ulovit, vzít do náruče (uff, asi naposled, má snad metrák) a strčit do vany. Tam si dřepnul a celý přikrčil jak malá chudinka. Tahala jsem ho, aby si stoupnul a mohla jsem mu opláchnout zadní tlapky. Do toho z okraje vany padaly šampony a gely .. Nevím, kdo byl nakonec víc mokrej a čistější

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 16:07 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Erwin u nás už bydlí půlku svého života:
, , , , , , ,
jo, a ten polštářek si do křesla přinesl sám ...

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 19:09
- Nahlásit

Jo, bahýnko, taky je tu skoro všude. Ale příští týden by mělo přituhnout.
Dnes to bylo na cvičáku super. Moc se nás tam sice nesešlo, ale na hoďku se stavili na socializaci se 4 štěnátky novofundlanďáků. Velká škoda, že jsem dnes sebou neměla foťák , to by jste se pokochali. Byla sranda a velké muchlování.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 11:39
- Nahlásit

Lidi, co je s vámi???
jste v pořádku? A co hafani?

Noemi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 13:44
- Nahlásit

Pat a Mat právě domontovali venkovní stromeček včetně osvětlení...
Nejdřív v lese málem při kácení spadl strom na Medvěda (strom má 3 metry, asi by se mu nic nestalo), když jsem ho táhla po zahradě, tak jsem tak moc dávala pozor, abych nesejmula malé sloupové jabloně, až jsem zapomněla, že je tam betonový předěl a shučela po zádech...No jsem ráda, že to mám konečně za sebou a doufám, že to v lednu bude sundavat někdo jiný....

P.S. Psala jsem tu, jak máma minulý týden náádherně zaparkovala?!

worick
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 15:07
- Nahlásit

Noemi
P.S. Psala jsem tu, jak máma minulý týden náádherně zaparkovala?! - ne-e, nepsala..., ale už upoutávka zní zajímavě
Pat a Mat právě domontovali venkovní stromeček včetně osvětlení... - stromek ven nedáváme od prvního pokusu, kdy kluci překousali světýlka Od té doby zdobíme až tam, kam nedosáhnou...včetně připojení k el.síti

Drakopes
tak od začátku: v parku mám obavy, že to dopadne, jak taky tušíš...staré stromy půjdou k zemi Když jsme včera jeli po vsi na výlet, zrovna tam před barákem někdo likvidoval břízku - to vypadá taky na ,,hřbitovní výsadbu miniatur. Během 2let v té 200m ulici, kdy měl před barákem každý vzrostlý strom, zůstalo stromů snad jen 5ks Hovada jsou to...jinak se to nazvat nedá

Nechceš tvrdit, že do toho křesla vleze Alfréd? Už i Erwík to tam má tak-tak

Evey
4 štěnátky novofundlanďáků - mně by od nich nikdo neodtrhnul

Včera jsme byli na výletě jen s mamkou a Mandy. Proti nám lesíkem běžec. Tom mamce říká:,,chyť tu bestii ať po něm nevyjede" a mamka:,néé, ona po lidech nejde" Pán nás míjí a Meňďa s řevem letí za ním a po lýtkách Přecházíme přes silničku a zrovna auto.,,Vem si ji na krátko a ať čeká" - auto nás míjí, Mandy vyrazí a kdyby ten špagát byl jen o 20cm delší, je pod kolem.....blbaňa jedna A mamka:,,já nevím co blbne, ona to nedělává..." ,,No tak asi jo, tak si ji kroť a hlavně ji hlídej doprčic!"

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 15:25
- Nahlásit

Nechceš tvrdit, že do toho křesla vleze Alfréd?
ne, Alfréd do křesla neleze, on využívá jenom gauč a postele, ale teď už se přece jenom podepisuje věk, tak zůstává na zemi ...

worick
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 16:49
- Nahlásit

Drakopes
Alfréd do křesla neleze, on využívá jenom gauč a postele - no právě, snad se nebude mačkat v křesle, když může ležet jak gróf.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 07:55
- Nahlásit

V sobotu večer jsme byli na oslavě tchánových narozenin, včera večer u mamky - bylo Kateřiny Tolik dobrot měli nachystaných(a já to musím všechno sežrat ) že už jsem včera doma myslela...že snad prasknu. Divím se, že mně nechytnul žlučník Tento týden jsem se zapřísáhnula, že už nevemu do huby. Jestli mně někdo uvidíte žrát...uražte mi paprču

Včera dopoledne byla u nás Dáša. Tom byl hrát v poledne tenis, já nevytáhnula celý den paty z baráku - byl bohatý sportovní program v telce Běžci na lyžích, biatlonisti, formule1...je to náročné Až večer jsem s klukama oběhnula vesnici s parkováním u mamky Tom tam přijel za náma autem - pak jsme s ním jeli domů. Woriček měl zase včera jeden ze svých lepších dnů a chodil skoro vzorně. Krom občasného tahu(což on asi nikdy úplně nezvládne ) nelítal, nevyštěkával a většinu prochajdy šlapal hezky Oni s tou Dášou dopoledne moc nepoleželi, tak byl asi unavený

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 07:58
- Nahlásit

Janiii
Pořídili jsme druhé kočičí WC (zatím tedy jen provizorní krabici), ale vypadá to, že to zafungovalo. Na zemi se už nic neobjevuje.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 08:47
- Nahlásit

Úplně jsem Vám zapomněla napsat zážitek z letiště, jak jsme se vraceli z Anglie.
Opět se dotkne jídla.
Když jsme čekali na odbavení, tak nás ségra vzala do MC Burger s tím, že koupí něco synovci. No a přišla s plným tácem, každý měl hranolky, nějakou bulku s rybím masem a kolu, řádně ledovanou. Neměla jsem na to vůbec chuť, ale když jsem zahlídla ten pokladní lístek s tou sumou co to stálo, tak jsem to snědla. Jídlo ucházející, jen ta kola byla fakt ledová. No a po chvíli se mi udělalo dost zle.
A pocit, že jsem v Londýně, za chvíli mám nasednout do letadla a je mi zle mi fakt neulevil. Naštěstí to asi za 30 minut přešlo.
Takže s podobnými podniky a jídly mám zase na dlouhou dobu pokoj.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 08:50
- Nahlásit

Strejda
Mám na tebe, jako na odborníka přes maso, dotaz.
Myslíš, že se dá běžně v obchodech pořídit el. mlýnek na maso, který by zvládl pomlít i menším kosti, třeba kuře? Nebo to zvládnou jen profi mašinky?

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 12:31
- Nahlásit

EveyMyslíš, že se dá běžně v obchodech pořídit el. mlýnek na maso, který by zvládl pomlít i menším kosti, třeba kuře? Nebo to zvládnou jen profi mašinky?
Myslím, že v "normálním" obchodě ne. Ale viděl jsem kutr na 10 litrů.
To jen tak někdo nemá.

Noemi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 14:30
- Nahlásit

- stromek ven nedáváme od prvního pokusu, kdy kluci překousali světýlka Od té doby zdobíme až tam, kam nedosáhnou...včetně připojení k el.síti

Stromek má Medvěd zasazený v konstrukci výběhu, takže je cca dva metry nad výběhem, ale dobře dosažitelný z horní terasy zahrady, kam ale Medvěd nemá běžně přístup - pokud se tam vyskytuje, tak jen s doprovodem...
Medvěd má zatím na svědomí jen přívod plynu .

Před vchodem do domu zřejmě máme zakopaný poklad :-D, jak jsem tuhle psala, že to tam rozhrabal a moc dobře ví, že u vchodu do baráku se nehrabe, aby se tam nikdo nezabil, až půjde po tmě domů...Tak už tam třetí týden máme položené koště . Jakmile koště na 5 minut zmizí, Medvěd tam okamžitě udělá 3/4 metrový kráter minimálně 20 cm do hloubky... No nic:-/. Minulý týden jsem mu čistila ve výběhu branku, protože tam byla navalená hlína z důlní činnosti, koště jsem měla pučené max 10 minut, pes mi dělal celou dobu společnost a díra tam byla stejně...

Noemi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 14:47
- Nahlásit

Tak k tomu autu...

Minulý týden máma volá, že půjde z nádraží pěšky, že mi půjdou s Medvědem naproti, protože poslala auto pod pešunk...

Pro neznalé máme dům ve svahu, zahrada má několik pater, nad i pod náma vede nefrekventovaná cesta, dole v přepodledním patře jsou dvě garáže a místo pro podélné parkování a pod tím parkování je to ještě takovžch 6-8 metrů další patro...Celá rodina se chladnokrevně před garáží otáčí, aby si nemusela zbytečně zajíždět... Dědu už jsme parkát tlačili zpět, ale zatím se mu povedla pouze dve přední nebo zadní kola, tak to nebyl problém....

Máma se otáčela a chystala se zacouvat zpět na to podélné parkoviště, ale sjela jí noha a na plný plyn sjela rovnoběžně se silnicí dolů ze svahu. Jediné, co jí drželo od přetočení na střechu byl starý velký poloshnilý keř bezu....Máma samozřejmě inteligentně lezla ven spodem, nechápu, že naní to auto nespadlo :-/. Tát měl druhé Vánoce, protože tam prý od rána jezdil horem i spodem nějaký šílenec, no a pak slyšel strašnou ránu, tak si myslel, že ten dotyčný napral do míchaček, co jsou u garáží, tak vylezl ze sklepa a nikde nikdo...Až pak kouká, že se máme škrábe z pod pešunku (kam házíme schnilá jablka, listí a tak...). Vyprostit auto trvalo přes tři hodiny, traktorem ho vytáhnout zpátky nahoru nešlo, tak museli prosekat cestu lískovým hájem, co nám roste pod barákem, tím projet, potom po poli a na cestu...Ostuda až za roho :-D. Máme ještě v pátek neměla auto zkontrolované, tak si na nádraží netroufla a táta byl se svým autem v práci.

P.S: Na nádraží je to 3/4 cesty mimo civilizaci totálně potmě a i při velmi rychlé chůzi cesta nezabere méně ne 30 minut....

A tátovi tenhle týden zlikvidovali auto koně...Když jede kutit něco do lesa nahoře na kopci, nechává auto v koňském výběhu, koně ho obvykle totálně ignorují...Tentokrát, ale říkál, že jeden šel až k němu a koukal divně :-/. KAždopádně po návratu celé auto pokopané a totálně poslintané...Co se tam dělo, když byl táta pryč se neví :-D

P.S. Mámimo auto kupodivu utpělo jen promáčklou podlahu u spolujezdce ( a taky dost drhnou dveře) a pár škrábanců a uvolněný výfuk, ale i tak.....

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 17:37 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Nadace Partnerství ocenila Prahu 10 titulem Město stromů

http://praha10.cz/tabid/74/articletype/articleview /articleid/2419/nadace-partnerstvi-ocenila-prahu-1 0-titulem-mesto-stromu.aspx

mně to moc se stavem našeho parku neladí ....

ale abych jim zas nekřivdila, jsme opravdu hodně zastromovaní

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 23:48
- Nahlásit

vidím, že Alenka to opravila (upravila) - správně, nemyslím, že budou kácet, nejhorší ztráta byla ve vnitrobloku - jeden z nejkrásnějších stříbrných smrků, co jsem kdy viděl, pan restituent chtěl vydělat na podzemních garážích, kudlali ten strom motorovkou po kouscích od koruny (nešlo porazit z bezpečnostních důvodů - Radko lituju, sralo mně to taky (přeloženo - hněvalo, já to "silné" slovo neznám), prachy jsou prachy a nikdy nesmrdí, pokuta - vtípek a to se vyplatí, Finové staví s úctou ke stromům, stavba strom "obejde", v Rusku postupují titíž Finové naprosto hnusně, protože Rusové (zkorumpované "elity") jim to umožňují, u nás symbolicky kopec Tlustec, Němci si chránili vlastní krajinu, ale "čechaj" ať si trhnou; tématická změna - k pejskům je P-10 úžasně vstřícná a tolerantní, úklid nadprůměrný (i v zimě), kamarádi z jiných obvodů závidí, mají závěje ("a u Muzea čtyři"), my - ne píše Yura

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 08:03
- Nahlásit

Včera jsme převáželi Tomovo auto do Brna na servis...konečně..Takže jsme jeli za sebou, dvouma autama, aby jsme se měli jak dostat domů. A jelikož nemám na Fabii dálniční známku, museli jsme jet po okreskách - prý tudy jezdí brácha, jelikož šetřílek taky známku nemá. To byla tak otřesná cesta, že jsem prohlásila, že dobrovolně tamtudy už jaktěživ nejedu a pro auto pojedem vlakem 1.45minut - oproti hodině co jezdíme (polovinu cesty po dálnici) Nepamatuju si kudy jsme se to štrachali, provoz jak kráva, pořád za nějakým náklaďákem, samá zatáčka, kde se nedal ani pořádně předjet..Od nás na Kyjov - to se ještě dá, ale pak si už pamatuju snad jen Archlebov Musela jsem sledovat Toma, aby mi neujel, jelikož jsem nekouknula do mapy s tím, že to povede Z Brna jsme pak jeli na Hodonín - takže směr na Čejč (nevěděla jsem Kessie, že pojedem tamtudy a automapa byla v Tomově autě, takže jsem ani nevěděla, jestli jedem někde poblíž vás ) Musím teďka ještě kouknout do map

Teď musím za klukama, zbytek písnu pak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 08:48
- Nahlásit

worick
tak to ste urcite jeli vcera pres nas (tesany) smer na hodonin. A nezvazujes, ze si koupis tu znamku ?

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
tak to ste urcite jeli vcera pres nas (tesany) smer na hodonin - jé jeli promiň, já si vůbec neuvědomila, že někde kol Brna jsi i Ty Stejně jsi určo ještě zařezávala v práci (kolem 15.h) Teď si vzpomínám, že někde na severozápad je Janiii a na západ Vlčáčková. Ale že Ty jsi v Těšanech jsem myslím vůbec nevěděla. Asi jsem myslela, že ještě nějaká část Brna...spíš

Evey
Myslíš, že se dá běžně v obchodech pořídit el. mlýnek na maso, který by zvládl pomlít i menším kosti, třeba kuře? Nebo to zvládnou jen profi mašinky? - tak tohle jsem řešila s tchánama tak před půl rokem, jelikož Toma šíleně irituje, když mlátím např. skelety v naší kuchyni na drobno A tvrdili mi, že měkší kosti, jako třeba ty kuřecí by mohl zvládnout nějaký děsně velký (původně profi právě) mlýnek na maso (elektrický) z bývalé komunistické masny. Někdo jim ho dohodil, když se masny rušily a jelikož je tchán řezník, tak si ho vzali (pro strýčka příhodu ) Já ho neviděla, ale je to prý hrozně velké hebedo Tom říkal, že jedině ho dát do dílny (do zahradního domku) a dělat to tam. Ale nějak jsemse nedostala k tomu, abych to teda vyzkoušela. Jo, už vím, když jsme porcovali ty krůty...jsme to řešili...

Noemi
proboha tak ta vaše máma tomu dala To se mělo točit, to se hned tak nevidí Já taky nezvládám řídit v podpadcích, absolutně nemám v noze cit a v kombinaci s mou hluchotou, kdy neslyším otáčky motoru, to pak vypadá hrozivě Ale takovouto nehodu - to slyším skoro prvně Většinou je to jen o nezabržděném autě v rybníce, potoce Máma měla štěstí, že se jí při té smůle nic nestalo

Drakopes
Jirko, máte svatou pravdu - já jen nechápu, jak může být kvůli penězům člověku jedno, jak a kde žije. Hnusit si to kolem baráku, zlikvidovat nádherný strom, který tam roste minimálně půl století... I když garáže v Praze....to už je velké pokušení Šíleně mi leze na nervy, jak pod zaklínadlem: ve Zlíně spadl na děcka nemocný strom...jdou k zemi všechny velké krásné stromy a sadí se většinou místo toho jen nějaké zakrslé příšernosti

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:34 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

worick

Ahoj , že tě tu vidím.... musím se podělit o pokračování kafkárny ohledně termínů honů...

Asi před týdnem mi někdo volal ze skrytého čísla. Byla to paní z policie "Oddělení služby pro zbraně". Můj mail s dotazem ohledně termínu honů, který jsem posílala místním policajtům, asi 14 dní cestoval po institucích min. vnitra a přes policejní prezidium se dostal až k této ženě.

Řekla mi, že si mám zavolat na městský úřad, odb. životního prostředí... Auuuu... No a mě už trošinku bouchly saze... Citovala jsem jí odpověď z městského úřadu, že nemají na základě zákona o myslivosti oprávnění informace o termínech honů sdělovat veřejnosti. A taky jsem jí řekla, co si o tom všem myslím... To bylo asi tak všechno, co jsem mohla dělat.

Takže opravdu jediná možnost je sehnat kontakty na jednotlivý myslivecký sdružení (jen okolo našeho malého městečka je jich 5), a když budeš mít kliku, možná natrefíš na někoho, kdo ti termíny honů řekne... Ale taky nemusí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:44
- Nahlásit

worick
tak to ste urco jeli kolem naseho, protoze bydlim po hlavni

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 15:40
- Nahlásit

Podívejte, co je k mání:

Fenka appenzellského salašnického psa Rita bez PP, narozená v srpnu 2011. Je zpočátku plachá, po seznámení mazlivá. Vzhledem ke své nezávislosti potřebuje lidskou společnost nebo kotec, když je dl
ouhou dobu ponechána o samotě, utíká. Uzavřená v malinkém prostoru=např. v chodbičce- panikaří. Potřebuje vlídné, ale pevné jasné zacházení, musí se naučit vše od začátku jako by byla malé štěně. Od původních majitelů jsme ji přivezli proto, že na ni po onemocnění páníčka neměli čas.
Více na tel: 604 337 130. Vzhledem k nákladům na její záchranu je nabízen za 2,5tisíce korun.

......................................

Jinak od Brna je ještě Eninka tady z cz-pes. Taky západně.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 15:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Jinak od Brna je ještě Eninka tady z cz-pes. Taky západně - ano, to jsem pochopila, když někdy načumuju do vaší korespondence Když píše, že se zastaví, tak to asi nemá od tebe daleko

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 18:14
- Nahlásit

worick
tak to asi nemá od tebe daleko
Nemá to daleko. Ale částečně přes les. Takže sem nechce jezdit v noci, protože se bojí! Což je samozřejmě škoda. Protože ve dne je tu prdlajs, zato v noci tu občas pořádám povedené akce.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 20:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Bohajeho to je storry A teda výsledek tvého pátrání nepotěší...i když... i za nějaký výsledek jsem neskonale vděčná ...alespoň člověk zjistí, jak to je a jakový tu je neskutečný bordel...jako by jsme to nevěděli, že jo?! Zrovna to tu se mnou četla má drahá polovička a málem ho klepla pepka...opravdu neuvěřitelné
Takže opravdu jediná možnost je sehnat kontakty na jednotlivý myslivecký sdružení (jen okolo našeho malého městečka je jich 5), a když budeš mít kliku, možná natrefíš na někoho, kdo ti termíny honů řekne... Ale taky nemusí... - no a můj případ, že si vyhlédnu nějaký les třeba 100km daleko - tak to jsem nahraná. Jako vypátrat, pod jakové myslivecké sdružení a kolik to patří, neřkuli sehnat na někoho kontakt a dopídit se k termínům honů - tak tolik času opravdu nemám To by mi trvalo dýl jak ujít těch 10km i s cestama

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 20:28
- Nahlásit

cernej caj
A nezvazujes, ze si koupis tu znamku ? - ještě to tak Známku kupuje na auto jen Tom, stejně jezdíme jen jeho autem, mým si jezdím maximálně tak do Zlína, většinou jen pojížďky Ráno mu volali ze servisu, co všechno je vadné a musí se opravit a už jsme na 55tisících Ještě tvrdí, že tam blbne nějaká pumpa, ale Tomovi se nezdá, že by tuto závadu zaregistroval...a radši neregistruje protože prý dalších 15....Mne asi klepne Nejradši bych tu starou plečku zavezla na vrakoviště...opravdu se mi už do toho auta nechce vrážet ani koruna. Říkala jsem Tomovi, že tolik nemá nalétáno ani Boeing po 20letech Jenže dokud se opravdu nerozsype, tak nové fakt nekoupí. Trochu ho i chápu - já mám taky ke svým věcem citový vztah a loučím se až... až je to hodně za hranou

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 05:40
- Nahlásit

Strejda
Myslím, že v "normálním" obchodě ne. Ale viděl jsem kutr na 10 litrů.
To jen tak někdo nemá.
Hm, tak to už jsou pak ceny kolem 10 tis. ne?
worick
mlýnek na maso (elektrický) z bývalé komunistické masny Tak ho zkus a dej vědět.
Ráno mu volali ze servisu, co všechno je vadné a musí se opravit a už jsme na 55tisících Oni si rádi najdou kde co.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 00:16
- Nahlásit

Dneska jsme byli půl dne ve Zlíně, u zubařky, na úřadech, v obchodě... Přijeli jsme v 19h Dopoledne Tom vyhazoval Dášu, aby kluci vůbec mohli dostat snídani...a jedli. Celý večer chrápu Teď mně probudí rudý vzteky, ať už s ní něco udělám, že ji byl 3x za večer vyhodit a jen si sedne, tak je tam zas. Gucci nechce vytáhnout paty z baráku, Leon je nervní, lítá se schovávat a v podstatě krom domku nemá kde Vletí s řevem do baráku, ale nechce tu být, tak zase řve u okna, ať ho pustí Tom ven. A tak pořád dokola. Bojím se, aby mu Dáša něco neudělala Může ho v horším případě i zabít, může ho zahnat do jezera... Nevím, jak je to možné, ale dopoledne ji Worick jen očuchával, ale víceméně si jí nevšímal. Teď jí lítají za zadkem a smrdí jak tchoři. Je vykastrovaná, ale jako by hárala. Je to jak už jsem psala: měla zánět dělohy a pak ji (tak ji) kastrovali. Něco je tam blbě, protože stejně reagují i na dogu Sáru, kastrovanou taky pro zánět dělohy. Evey, já skleroza si nepamatuju, jestli jsi se na to ptala na té své veterině a co oni na to....můžeš mi to zopáknout, prosím nevím, jestli ji ten zadek mám něčím přestříkat, či co a hlavně, jak ji zase od nás dostat pryč Doufám, že kluci za ní nezdrhnou

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 06:35
- Nahlásit

A prší a prší .. natolik, že jedině velký deštník. A naštěstí oba už ráno chodí bez vodítka (minimální provoz a maximální poslušnost), takže se to dalo. Jinak dva psy na vodítku a deštník je neslučitelné
Na venku už chumelí?

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání