Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 23:48
- Nahlásit

Evey
A mimochodem...ty jsi nikdy nebyla v Mekáči?! Bóžetak to já ho neobejdu...jsem závislá jediné moje štěstí, že nebydlím někde ve městě, kde ho mají Zrovna dnes mi Tom ze Zlína přivezl McFish

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 00:19
- Nahlásit

worick
Ano, jeste jsem tady a jeste vzhuru, to je u me nezvykle. Zacinam se prizpusobovat jejich rytmu, tady se rano brzy opravdu nevstava. Prace tak 9-17 hod. a pak to teprve oziva. To si budu muset po navratu zase tezce zvykat zpet na ranni budik.
..ty jsi nikdy nebyla v Mekáči?! Fakt ne, az tady. Ne ze by nebyla prilezitost, ale spis tak ze zasady.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 05:52 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

worickTy ryješ? Sama a ručně?
Dovedu si představil ty lány.Traktor JZD by to měl na týden a ty to máš za odpoledne.

Evey nebyla v Mekáči? Jak se ti to povedlo???

Mekáč,KFC atd.mne naštěstí nechávají klidným.I když tam mají výbornou zmzlinu,nebo ten zmzlinový koktejl.Moji kluci ale kdykoli mají příležitost,tak tam rádi zajdou utratit peníze.
Zvlášť moje.

Kessie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 06:19
- Nahlásit

ahoj všichni,
musím Evey trochu podpořit... já jsem v Mekáči zatím byla jen tak 2 - 3x a to právě někde v cizině, kde je to dostupný a levný... a to jsem měla vždycky jen hranolky - tady v Brně neodolám, když mám v létě nějaké pochůzky a občas si dám zmrzlinu... maso jsem ani u Meka, ani v KFC ještě nikdy neměla... taky ze zásady!

Kessie
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 06:22
- Nahlásit

Evey - jak jsi psala, že je tam nehorázný nepořádek jak v obchodech, tak na ulicích... mám vysledováno, že třeba v Holandsku se uklízí po nocích... když pak jedeš ráno vlakem, nejsou tam poházené cáry novin a zbytky odpadků ze svačin a kdo ví čeho, vždycky je vlak naklizený, obchody poskládané, ba i ulice umyté a čisté... potom ovšem večer musíš dávat pozor, kam šlapeš...

worick
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 07:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Kessie
Obě nejíte v Mekáči ze zásady....Kess píše, že tam ze zásady nejí maso, Evey ty taky tak?
Víte, že zvířata miluju....nemohla bych tím pádem maso jíst vůbec....jenže jsem prostě masožravá a občas neodolám. Dělat si iluze, že jinak se ,,zpracovává" maso pro McDonald´s a jinak do marketu...tak tak naivní najsem....

To mi připomělo: kdysi jsem tady vzpomínala, že nevím, jestli je to možné, ale když krájím psům maso, většinou něco víc krvavé, jako třeba sleziny či játra, začne mne svědit hlava (vlasy, jako bych měla vši ) Minule se mi stalo, že mi při sekání odprsknul kousek masa za výstřih(klasika ) snažila jsem se ho vyklepat, ale nevím, jestli mi nezůstal za podprsenkou a těma umatlanýma rukama od krve, jsem ho nelovila...no a za chvíli mne to tam začalo příšerně svědit a pak jsem se drhnula celý večer - spíš snad ,,alergie na krev"?! Existuje to vůbec??

Tá ta
Proboha, ty už jsi zase vzhůru?! To já bych se tak brzo, po tom ponocování, nezhrabala
Né neboj, neryju Ale třeba mamka jo (většinou brácha, ale teď není vůbec doma, tak začala rýt mamka) Traktor se jí tam nedostane a plochu má tak 12x12m
Nám opravdu orá traktor - tchán s traktorem Tu zeleninovou část Já jen přesazovala několik záhonů kytek a včera 7 keřů. Když je záhon kytek tak 2x2m a ten druhý na výměnu podobný a musím to honem honem celé přerýt(abych to do zimy všechno stihnula, neb mám takových restů víc ) vybrat kytky, vybrat plevel a kamení, navézt kompost, znovu přerýt, rozsekat motykou, hráběma na menší, pohrabat a vysadit - je toho taky hodně... A ke všemu je to mokré, lepivé a špinavá jsem jako prase Ale mně to baví, hlavně se těším, že to pak bude snad lepší, že na novém místě se bude kytkám dařit. Některé záhony jsem zase neměnila, jen musela kytky vyzvednout, vytahat z nich trsy prorostlé klasické trávy, zase trochu přerýt s kompostem a znovu zasadit. Jestli jsem tam nějakou tu trávu zapoměla a na jaře znovu vyraší (čerstvá a pohnojená ) tak mne asi jeb...

Strejdo žiješ??
a LuckaM?? Luci, co u vás nového, jak pokračuješ v práci, co Bárník??

Jo a u nás mrazík - nekoukala jsem kolik, ale jinovatka jako prase, resp. úplně bílo A jasno a leze sluníčko

LuckaM
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 08:52
- Nahlásit

Jsem tu a každý den pravidelně dočítám, co jste napsali...jen psát už nějak nezvládám. Zjišťuju, že mi ta práce bere strašně volného času, který jsem před tím měla V práci se na tyhle stránky nedostanu, takže dočítám po večerech. Ale jinak jsem spokojená a práce mě baví

Bárník se má zdá se taky dobře. Připravuje se na zimu, jí jak zjednanej. Nikdy neměl takový apetit jako teď. O víkendu jsme mu už vystlali boudu slámou (od té doby spí venku - asi mu je zatím vedro) Jediné co, tak mám trochu výčitky, že se mu nemůžu věnovat tak, jako když jsem chodila do školy. Teď stíháme jednu procházku ráno a jednu když přijdu z práce, ale ta už je taková naprd, protože se stmívá strašně brzy. Už aby byl březen

Jinak s tím Mekáčem - já tam jedla poprvé loni ve Slovinsku, do té doby jsem kupovala taky jen zmrzlinu

worick
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 09:54
- Nahlásit

LuckaM
Jsem tu a každý den pravidelně dočítám, co jste napsali... -
jinak jsem spokojená a práce mě baví - tak to je důležité
Teď stíháme jednu procházku ráno a jednu když přijdu z práce, ale ta už je taková naprd, protože se stmívá strašně brzy - tak to s prací jinak asi nejde Já nechodím a nestíhám ani tolik prochajd, co ty

do té doby jsem kupovala taky jen zmrzlinu - tu jsem zapoměla komentovat - zmrzliny jsou tam výborné, mňam, mňam

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:27
- Nahlásit

worick
Strejdo žiješ??
Děkuju za optání. Žiju docela dobře.

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:29
- Nahlásit

Držel jsem se zuby nehty, abych se nepřidal k diskusi, ale nejde mi to. Do McDonalda, KFC a podobných podniků bych nevkročil ani na WC. To si dám radši utopence v začouzené hospodě.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:55
- Nahlásit

worick
Obě nejíte v Mekáči ze zásady....Kess píše, že tam ze zásady nejí maso, Evey ty taky tak? Ja tam radeji nejim nic.

Ale maso, jinak jo, to ja papam rada. Hovezi, nase kruty, ryby, kure. jen veprove moc nemusim.
,,alergie na krev"?! Existuje to vůbec?? Treba jo, ja mysli ze telo muze reagovat na cokoliv. Kolega v praci treba nesnesl, jakykoliv krem, ne ze by mel alergii na nejakou z jeho slozek, ale nesnesl na sobe proste nic namazaneho.
Kessie
Me spis to zarazelo v tech obchodech, ze ty prodavacky maji na haku, jak to tam vypada, kdo po cem slape atd...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 11:03
- Nahlásit

Strejda
nevkročil ani na WC
Tak to já jo a docela někdy i rád.

abych se nepřidal k diskusi,
Proč?
My přeci respektujeme i jiný názory !

Občas si zajdu tak jednou - dvakrát za měsíc v pátek na pivko.Jednou jsem se nechal zlákat a dal si tam utopence a již víckrát nikdy.
Měl jsem co dělat doběhnout domů.
Ale třeba smažený tvarůžky dělají výborné.I Barunce chutnají !!
(mimo jiné)

LuckaM
Zrovna nedávno jsem tě tu dával za kladný příklad,když jsi hledala pronájem bytu.
Jako jednu prioritu jsi měla to,aby tam Bárny mohl být s tebou.
(v kontrastu oproti člověku,který se tu po deseti letech chtěl zbavit psa BSP údajně kvůli stěhování)

worick
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 11:50
- Nahlásit

Strejda
a podobných podniků bych nevkročil ani na WC - to je vidět, že nemusíš To by jsi koukal, na jaková WC já kde musím kolikrát vlézt Zatím prim ostrašujících příkladů, má WC Tesco Uherské Hradiště

A jinak proč, alespoň kurňa rozveďte, co vám tam vadí? Většina písnete, že z principu...no, dobrá, ale jakového? Nevidím totiž rozdíl v tom, co a jak se běžně vaří v českých domácnostech (třeba mamky) a v surovinách v těchto Fastfoodech Hranolky v KFC jsou hnusné, naopak Mekáč má fakt dobré. V KFC si dám občas Twistra, ta kuřata mi moc nechutnají a dám si vyjímečně, hamburgry tam nejím vůbec, jo - výborný je salát Coleslaw. V Mekáči taky dobré saláty - bere si Tom, výborné taštičky (sladké) a klasické burgry - novinky mně chytnou málokdy. Vůbec nemám ráda ty s tou rádoby ,,očouzenou" omáčkou A když mají náhodou krevety, tak to si beru i několik krabiček
Takže, teďka by se měl vložit do diskuse i Míša, jelikož to je asi, kromě mně, jediný konzument těchto blafů tady

Nevím, jestli jsem to tu psala, ale v Brně jsme byli v Olympii v restauraci, na pohled celkem designové, ovšem z jídla by Poltreicha asi kleplo..samý pytlíkový hnus

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 12:15
- Nahlásit

worick
A jinak proč, alespoň kurňa rozveďte, co vám tam vadí?
To je takový vlastenecký postoj, víš? Protest proti postupující mekdonaldizaci. A Santa k nám taky nechodí.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 13:22
- Nahlásit

Strejda
vlastenecký postoj,

Tak musím bohužel smutně konstatovat,že budeš li trvat na českých výrobcích,tak nezatlučeš ani skobu do zdi,nebo si nekoupíš ani chleba kvůli mouce z ciziny.(myslím D nebo F)

worick
do diskuse i Míša,

Myslím si,že Míša je tam pouze příležitostný strávník.(proto mu to asi chutná).Ve škole má zaplacený kompletní obědy a kupodivu si je i chválí.Nemusí ani výběr jídla na další den hlásit dopředu.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:08 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

.ty jsi nikdy nebyla v Mekáči?! Fakt ne, az tady. Ne ze by nebyla prilezitost, ale spis tak ze zasady.
můj člověk!!!
Jak jsme byli minulý týden v Brně, slíbila jsem dětem, že jim něco koupím, ale ne u Meka .. shodli jsme se na pizze, jenže v Brně je problém najít nekuřáckou provozovnu. Nakonec byla jen u okýnka.

A když už ut padla zmínka o tom vystrkovaném berňákovi, tušil Charlie - nevíte, jak to s ním chudinkou dopadlo?

worick
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:48
- Nahlásit

Tá ta
Díky za vtip (co není vtip) Málem jsem si v záchvatu smíchu urvala žaludek
Tá ta má pravdu. A třeba ropa vám nevadí?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:59
- Nahlásit

worick
doporucuju film super size me, pokud si nevidela, rozhodne zajimave. na jeho zaklade udelali fast foody dost zmen se nekde psalo (salaty, energeticky tabulky a tak).

ps: v olympii sme na jidle byli jednou kdyz mame hlad pred/po kine, radsi si koupime twistra v kfc

Tá ta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 16:06 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

worick
Tá ta má pravdu. A třeba ropa vám nevadí?
Ale pozor,já tady přeci nehájím nějaký mekáče,nebo KFC a jiné řeťězce.
Sám tam opravdu chodim myslím sporadicky tak 2x do roka.
Bohužel ale českýho už moc věci asi není.(jako třeba v jiných zemích EU)Vše se dnes vyrábí v kooperacích.Třeba i léky na tlak který ti zvedne Brusel nějakou blbostí třeba viz.pomazánkové máslo jsou myslím ze Zentivy a ta je Francouská.
Nevezmeš si ho snad kvůli tomu ,když ho máš předepsaný??
Rád se třeba podívám na ANO ŠÉFE a třeba poslední díl z Kladna....Humus.
To bych šel 100x radši do KFC.

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 16:47
- Nahlásit

Tá ta
Tak musím bohužel smutně konstatovat,že budeš li trvat na českých výrobcích,tak nezatlučeš ani skobu do zdi,nebo si nekoupíš ani chleba kvůli mouce z ciziny.
Tak takhle jsem to opravdu nemyslel. Nevím, jak to je s celým sortimentem a je mi to vcelku jedno, ale maso na klasický hamburger (sekané ochucené kravské maso, které se potom jinde formuje a mrazí) se pro McDonalda dělá u jednoho mého zákazníka.

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 16:55
- Nahlásit

Já se přidám - do Mekáče chodím ráda - když a to mám.
Taky jsem tam dva roky brigádničila, takže dost přesně vím co se jak dělá, jaké jsou tam standardy, limity, suroviny.... a taky vím jak se to tam "vochcává". Ale nějak mě to neodrazuje.
Protože ty normy jsou tam tak přísné, že i ve chvíli, kdy se něčemu dvakrát prodlouží "životnost" (řekněme čas spotřeby), tak je to pořád kratší doba, než za kterou bych to bez sebemenší výčitky konzumovala doma ...a většinou několikanásobně kratší doba.
Mimochodem, víte že v McDonalds je zmrzlina z kozího mléka?

Jinak vás všechny zdravím - dlouho jsem tu nebyla - jiné zájmy, jiné diskuse, facebook....však to asi znáte.

Ale třeba se tu zase budu ukazovat častěji - od nového roku se totiž plánuji nechat zneschopnit a budu si užívat poslední opravdové volno, před tzv.dovolenou

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 17:01
- Nahlásit

Já taky teda přihodím něco do diskuze týkající se McDonalda nebo KFC Přiznám se, že když mám možnost např. jedeme s přítelem z Brna a doma nic na jídlo nebo jedeme nakupovat do Brna, tak se rádi zastavíme na Rohlence. U Mekáče mi chutná vše. Od hamburgerů, přes ty mléčné koktejly až po zmrzku. U KFC jsem měla zatím jen - Twister, se to tuším jmenuje. Takže worick, nejsi v tom sama

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 17:28
- Nahlásit

Dines
Ale třeba se tu zase budu ukazovat častěji - od nového roku se totiž plánuji nechat zneschopnit a budu si užívat poslední opravdové volno, před tzv.dovolenou To jsou mi tajenky...
Gratuluji.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 17:32
- Nahlásit

Strejda
se pro McDonalda dělá u jednoho mého zákazníka. Ja tusila, ze ty mas zakulisni zdroje. A kureci maji z Polska?
worick
A třeba ropa vám nevadí? Ani ne, tu si nedokazeme zajistit z vlastnich zdroju.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 17:54 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Strejda
mého zákazníka.
Promiň,ale tomu nerozumím.To to jako ten tvůj ,,zákazník" pačochuje,nebo šidí?Nebo ty kravičky má pojmenovaný?

Dines
z kozího mléka?
Nevím,ale je dobrá.
před tzv.dovolenou
Pro mě natvrdlého-mateřskou?
Jestli ano tak gratuluji.
Co hroši?Jak jde velkochov?

worick
Díky za vtip
Není zač.Rádo(Ráďo) se stalo.

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 18:08
- Nahlásit

Evey
Gratuluji.
Díky
Tá ta
Pro mě natvrdlého-mateřskou?
Jestli ano tak gratuluji.

Jojo, mateřskou A taky děkuji
Co hroši?Jak jde velkochov?
Nikdy jsem neměla velkochov Ale jinak se daří taknějak v normě - žádné závažné problémy, semtam nějaká mimča - nemám si na co stěžovat

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 18:33
- Nahlásit

Tá ta
Promiň,ale tomu nerozumím.To to jako ten tvůj ,,zákazník" pačochuje,nebo šidí?Nebo ty kravičky má pojmenovaný?
Naopak. MD dohlíží na kvalitu, vynucuje si vysoký hygienický standard, apod. Chtěl jsem říct, že to, že tam nechodím, není kvůli původu potravin nebo kvůli kvalitě.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:23
- Nahlásit

Strejda
prostě máme nějaké zásady

worick
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:30
- Nahlásit

Tá ta
Rád se třeba podívám na ANO ŠÉFE a třeba poslední díl z Kladna....Humus - já to zachrápala ale Tom hlásil, že to bylo až neuvěřitelně otřesné

Dines
Mimochodem, víte že v McDonalds je zmrzlina z kozího mléka? - kecáš?! Tak to by bylo první kozí mléko, co bych vzala do huby (jinak mi k čemukoliv kozímu stačí mírné přičichnutí, abych vzala nohy na ramena ) To mi teda pověz, co s ním dělají??
si užívat poslední opravdové volno, před tzv.dovolenou - kecáš?! Fakt jo?? Ukaž pupek! To tě tak navnadili ti množící se hroši Teda já to vidět, tak tuplem neporodím Popravdě, porod koho-čehokoliv, ve mně nevzbuzuje žádné nadšení ze zrození nového života a nevím co ještě, ale nefalšovanou hrůzu a s prominutím...odpor Ale neber si to osobně, já jsem hrozný magor
Takže ta svadba už zapadala do plánu: svadba, do třiceti první dítě, auto, dovolená, druhé dítě...?

Strejda
To je takový vlastenecký postoj, víš? Protest proti postupující mekdonaldizaci. - tak chápu, jak to myslíš, ale nemyslím, že by zrovna tahle firma, patřila mezi ty, proti kterým bych mínila bojovat. Neřekla bych, že se tu roztahuje na úkor jiných, spíš jen ,,zalepila" díru v trhu - občerstvení takového typu, tady myslím nikdy nebylo. A pokud člověk navštíví z nouze nějaký bufáč...tak se ještě rád k Mekáči vrátí
A Santa k nám taky nechodí. - to je právě to: Ježíška máme, tak nevím, proč by se měl nahrazovat. Souhlas

worick
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:31
- Nahlásit

MartinaBarney
Takže worick, nejsi v tom sama - no jo, ty tam třeba zajdeš....ale já ho neobejdu

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání