Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 08:23
- Nahlásit

worick
woriček nemá chybu

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 10:05
- Nahlásit

Tá ta
Najednou všem rozumím.
A myslíš že je to dobře??
Ti nevím, no asi jak kdy.

MartinaBarney
Když mi teda Barney zdrhne třeba za psem, co je veden na vodítku. Mám ho pak nějak potrestat nebo to nechat být? Určitě netrestat, pak by se ti mohlo stát, že už se příště chytit prostě nenechá.

Strejda
Na konci Rapotína, v posledním domě vpravo ve směru na Losiny, je malý krámek, kde prodávají špekáčky jakokdysi (píše se to takhle dohromady) a jitrnice, jaké svět neviděl (taky se tak jmenují). Mohu doporučit. A s prodavačkou je legrace - to je bonus. A kde ty jsi se tam vyloupl? A ani nedá vědět...
Každopádně díky za tip, mrknu, kdo to vyrábí a jestli se to dá sehnat i někde poblíž.

Strejda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 12:27
- Nahlásit

Evey
A kde ty jsi se tam vyloupl?
V Šumperku byl festival a bydleli jsme v Losinách.
A ani nedá vědět...
Nevěděl jsem, jestli čteš v letadle maily. Když jsme odjížděli, tak jsi byla někde nad kanálem.

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 12:59
- Nahlásit

Strejda
Nevěděl jsem, jestli čteš v letadle maily. Tak to jsem opravdu nečetla. Letadlo jsem si užívala. Od Ježíška chci let tryskáčem.

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 13:28
- Nahlásit

Mainská kočičí dáma se již zcela aklimatizovala, přijde se sama pomazlit. Občas příchozímu jorkšírovi dala stručně a jasně najevo, kdo je tam pánem, takže ten se již bojí do obýváku vstoupit. Ale co prý začala dělat je to, že přijde ke dveřím vedoucím na chodbu, začne škrábat lino a pak se tam vyčurá. Přitom má o 3 metry dál WC, které normálně používá. Netušite někdo co ji k tomu vede, popř. jak tomu zamezit? Nějaké odpuzovače apod.?

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 16:13
- Nahlásit

Evey
a má ten záchod v tu chvíli čistý?
kocour nám to dělal taky - v pubertě šel na svůj záchod jen jednou, jakmile tam bylo načůráno nebo nabobkováno, tak už tam nešel a kliďánko se vyčural vedle - naštěstí vždy na lino nebo dlažbu, ne na koberec. když jsme byli přes den v práci, tak to byl problém, takže jsme to řešili druhým záchodem - a byl klid. časem se zase srovnal a záchod používal klidně častěji

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 16:49
- Nahlásit

Ta mrňavá bestie ráno rozkousala teploměr - rtuťový. Nenašli jsme zatím ani rtuť, ani všechno sklo, sebrali jsme z dosahu pelech a deku a večer provedeme velkou kontrolu (jestli vyhodit ..) Zatím bedlivě pozorujeme malého Danaje, ale ten se chová naprosto normálně. Já se z něj fakr zblázním ...

worick
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 18:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
Vrátili jsme se ze Zlína od zubařky. Proto taky Tom nechce jet zase ve středu do Brna (jelikož furt trajdáme a nestíháme uklízet zahradu ) Zkoušela jsem to ukecat přes ,,zavézt konečně auto do servisu", ale se zatím neozvali s termínem, tak to taky vidím bledě
Luci, máš na nás nějaký kontakt? Nebo třeba maila na někoho tady z děcek?(většina má na nás alespoň maila, někteří i mobil) Kdyby náhodou, aby jsme se nějak stihnuli pak zkontaktovat
Evey
Janiii
že přijde ke dveřím vedoucím na chodbu, začne škrábat lino a pak se tam vyčurá. Přitom má o 3 metry dál WC, které normálně používá - tak nevim holky, ale mi to připadne jako typické teritoriální chování - jako, že se tam právě ještě necítí úplně doma, cítí se ohrožená, proto dává značku u vstupu, něco jakoozor, tady teď bydlím já! Místo umýt pořádně desinfekcí (Savem) Nevím, kde má škrabadlo, ale zkusila bych ho tam postavit - někde k těm dveřím. To je taky značka.
Drakopes
Ta mrňavá bestie ráno rozkousala teploměr - rtuťový -
Zatím bedlivě pozorujeme malého Danaje - Asi se pos....

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 20:39
- Nahlásit

worick
Tak to kvůli mně nekombinujte, však bude ještě příležitost se vidět ;) Jinak mail na mě má Evey...i telefon vlastně ;)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 21:35
- Nahlásit

Asi se pos..
ano, přesně tak, sežral k tomu ještě několik balení espumisanu...
v házecím talíři jsme našli kapku rtuti ...

Kessie
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 07:41 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick - už týden se chystám odepsat na mail... nestíhám, doufám, že se mi to podaří co nejdřív!
..................................
Tak začala Kessička hárat... toto hárání je nějaký divočejší než ty první... začala výt, nežere (předtím měla vylízanou misku do deseti minut), navíc začala praktikovat novou metodu, postaví se na zadní před prosklený dveře a předníma tlapkama i s drápkama se dotýká skla, což vydává hrozný zvuky a mám hrozný strach, aby se na ni to sklo nevysypalo celý ... zakazuju jí to, ale nechápe... Už aby bylo po všem a byla zase ta stará pohodová Kess

Kessie
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 07:44 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Drakopes - teda, máte veselo... ta rtuť je asi docela nebezpečná... co? Není to jedovatý? Si pamatuju, že mi doma říkali, když jsem byla malá, že musím teploměr dobře držet pod paží, protože by se to rozbilo a rtuť je jedovatá...

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 08:02
- Nahlásit

Drakopes
Ta mrňavá bestie ráno rozkousala teploměr - rtuťový. Tak tuhle věc tedy asi zkoumat zrovna nemusel, truhlík jeden.
Janiii
a má ten záchod v tu chvíli čistý?
To mě taky napadlo, nevím. Musím se poptat.
worick
mi to připadne jako typické teritoriální chování Taky může být ...
každopádně díky za rady, budeme brát v potaz obě varianty a uvidí se.

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 09:46 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Birmingham pod křídly.
Králíkárny na zahradě, každý králík má svůj apartmán, jsou to mazlíci.

Bradgate park, bydlela tam anglická panovnice, než jí tedy usekli hlavu.
I anglické kočky umí lovit anglické myši.
worick
Zahradnictví Palmers.
Tohle se líbilo mamce, musím se mrknout, jestli se to tu dá taky sehnat a jak je to náročné.
Tohle se zase líbilo mě.
Asi anglický humor ...
"Náš" boeing v popředí. Cesta zpět.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 10:35
- Nahlásit

Jééé, děkujeme za pěknou fotodokumentaci...fakt pěknou, takovou: odevšad kousek je to zajímavé Jsi dobrá fotografka, mohla by jsi se dokumentaristikou živit

Je to Hebe (což by sis přečetla na cedulce i sama ) Onehdá bylo ve velkých slevách v Baumaxu. Některé kultivary na chráněných místech přežívají, zvláště malolisté zelené, jsou často vidět na skalkách či hřbitovech (mně ovšem nepřežilo ani to ) Kultivar, co se líbí mamči ale u nás nepřezimuje, bohužel... Už ho řešil někdo i na zahradnickém...

Z nízkonákladovek se vystupuje normoš na plochu? (ne chobotem) Já myslela, že to už je jen u nějakých malých soukromých letadel...nebo z toho tryskáče, co s ním poletíš na Vánoce (budeš se čéče, muset skámošit s Kelnerem )

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 10:47
- Nahlásit

worick
Jsi dobrá fotografka, mohla by jsi se dokumentaristikou živit No nevím, ale děkuji za kompliment.
Kultivar, co se líbí mamči ale u nás nepřezimuje, bohužel... Hm, jsem si to myslela. Ta kapradina bude určitě ten stejný případ.
Z nízkonákladovek se vystupuje normoš na plochu? (ne chobotem) Tak, tak, na plochu.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 11:09
- Nahlásit

Evey
Ta kapradina bude určitě ten stejný případ - jako na ven? Tak to určitě ne, i když menší mrazy by vydržela. Přezimování v chladné zimní zahradě, v létě ven, ale nevím, jak by jsi u nás dodržela tu vysokou vzdušnou vlhkost....Leda na ni pustit nějaký el.mlhovač(jestli vůbec něco takového existuje )

Tá ta
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 13:37
- Nahlásit

Evey
Fotky hezký.
Jak jsi to dokázala,že ti Míca s úlovkem zapózovala.
Uměla trochu česky?(vlastně když zakřičíš STOP,tak by měla rozumět)
Jinak supr momentka.
Ty králíkárny taky.Spíš to je jak holubník.

Konkrétně Ryanair chce zavést cestování ve stoje jestli už to nezavedli.
Měli jste alespoň kafe?

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 13:48 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Tá ta
Jak jsi to dokázala,že ti Míca s úlovkem zapózovala. To fakt sama od sebe, na 5 vteřin si lehla, já udělala fotku a míca odkráčela.
Konkrétně Ryanair chce zavést cestování ve stoje jestli už to nezavedli.
Měli jste alespoň kafe?
Taky jsem to četla, ale zatím to nezavedli. Netuším, kde by ti lidi jako stáli? Uličky úzké... leda tak v nákladovém prostoru.
Kafe tam dělali, ale placené.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 15:09
- Nahlásit

Evey
Netuším, kde by ti lidi jako stáli?
Místo sedadel.Budou tam ucha na tyči jako v tramvaji.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 01:24
- Nahlásit

Dneska jsem měla v plánu proběhnout lesem a zjistit, jestli tady nad naším je někde místo, kde se kácí smrky a tudíž tam bude chvojí. V místech, kam je možnost pro něj přijet autem. Zaúkolovala mně mamka, ale stejně bych ho nakonec potřebovala taky...Vyšla jsem se zpožděním s tím, že pravděpodobně zatmím a že pro nás přes kopec Tom zajede. Vyšla jsem zadem kolem náhonu, ujdu asi 100m a zdálo se mi, že někdo huláká. Zastavila jsem se, pátrám očima až na cestě před barákem a nic jsem neviděla. Po ujití dalších 100m jsem viděla, jak se po cestě ženou bordery naší cvičákové vedoucí. Ale je to dobrých 250m - tak je snad ani kluci neviděli, i když jsem jim to říkala. A jak tak na ně koukám, najednou zase volání...a to už mi docvaklo, že je to mamky - mávala někde na úrovni baráku souseda naproti (prošla kolem jejich od potoka) tak jsem to zalomila a po posledním poli, kolem Ariny, to vzala dolů, z druhé strany novostavba sousedů na té naší straně. A jak se blížíme dolů, už za jejich barák, tak tam sousedka něco s asi 5 letým děckem kutí a Berry jim tam zkraje označkoval nějaké složené dřevo Ona se najednou rozešla kousek k nám a já čekala, že mi za to jde vynadat...no, po právu...to by neměl A ona:,,prosím vás, chyťte si toho psa, náš malý se strašně psů bojí" Tak jsem Berču přivolala, ušla asi 10m a pustila Worku Ne, nebylo to schválně ale po cestě už k nám naproti letěla Mandy a je jasné, že když Worku pustím, nepoletí za žádným dítětem (to stejně u našich psů není pravděpodobné - mají to po mně ) ale poletí ten kousek po poli a vyběhne zpoza sousedova baráku k cestě a tam ho Mandy už uvidí. A ta potvora malá Worinková nezahne do prava za Mandy, ale doleva za Arinou, Moli a očůrat tam sousedovi naproti chvojku Ještě, že nejelo nějaké auto (ale já bedlivě poslouchala, než jsem ho pustila ) No..a tak jsme místo cesty nahoru do lesa, šlapali po cestě k vedlejší vesnici a pak kolem našeho(ale druhým břehem) zase zpátky, až k mamce domů...a my ještě dál, obejít to ještě zase kousek po vsi a za bábiným humnem - tam jsme nešli asi měsíc, protože nám to potmě nevycházelo a stejně - nakonec jsme potmě šli....ale svítil měsíc Ještě vedle v té vesnici, na druhém břehu, se mně mamka vyptávala, kdo tam vlastně bydlí (a kde to vlastně jsme ) - ona jak se otočí, tak je totálně dezorientovaná a vůbec neví, kde je levá - pravá a nedokáže se zorientovat - ani u nás v baráku (vyjde na chodbu a ptá se mně, co jsou to naproti vlastně za dveře, kam vůbec vedou ) A do vedlejší vesnice se veze maximálně autem po hlavní, ale v těchto uličkách kolem potoka, byla prý naposledy někdy, když tudy chodila z náboženství (v době, kdy byla na základce ) Ale já stejně nejmíň v polovině baráků nevím, kdo bydlí a navíc jak jsem už kdysi psala, tahle vesnice je specifická tím, že se tam nikdo nejmenuje, jak se opravdu jmenuje, ale používají se rozličné přezdívky (aby se odlišilo to, že tam bydlí x rodin, ale všechny mají asi 10 stejných příjmení) Takže to nejsou asi 15tí Kománkovi, ale třeba Mikulovi...To jsem netušila ještě ani jako mladá dospělá...dozvěděla jsem se to vlastně pořádně až ve chvíli, kdy jsem se vrátila ze Zlína sem zpátky a ještě taky často tápu Všichni nezasvěcení si myslí, že se ti lidi tak opravdu jmenují. To nastávají komické situace, kdy se někdo cizí zeptá, že hledá Mikulovi, co dělají nábytek. Někdo mu vysvětlí kde hledat, on k nim přijede, zazvoní a:,,pane Mikula, já bych potřeboval..." a ten ,,hmmm, jo, jo, ale na fakturu pak napište Kománek" A dotyčný nechápe...

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 07:45
- Nahlásit

Tá ta
Netuším, kde by ti lidi jako stáli?
Místo sedadel.Budou tam ucha na tyči jako v tramvaji.

No a pak se dočteš .. URL

worick
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 07:59
- Nahlásit

Evey
No a pak se dočteš .. - zní to hrozně, ale letadla umí bezpečně lítat sama(a lítají tak) - na autopilota, dokonce tak i přistát. Průsery většinou nastanou, když se do toho vloží pilot, neb se mu to nezdá

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:05
- Nahlásit

Drakopes
Co malý chemik?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 14:42
- Nahlásit

Co malý chemik?

Malý chemik Danaj je zcela v pořádku - domá se chová podezřele hodně, už druhý den nic nespáchal, neodnesl, nepřemístil, nerozkousal. Ale obavy o jeho zdraví mít nemusíme (nemusíte), dneska v poledne v Kapse roztahal po koberci odpadkový koš. Naštěstí v něm nejsou žádné zbytky typu hnijící ryba s plesnivým jablkem, ale rozkousané plastové krabičky se vysbírávají taky blbě
Držela jsem ho za flígr u koše a hučela do něj pravidla slušného chování - tak se počůral. Jestli myslel, že mě tím obměkčí a dostane taky rohlík jako Alfréd, tak se ošklivě zmýlil

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 15:31 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Drakopes
Držela jsem ho za flígr u koše a hučela do něj pravidla slušného chování - tak se počůral.To by se dalo nazvat jako tělesný trest ve škole... no teda.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 03:23
- Nahlásit

Erwínek je absolutní živel, toto je už starší historka, v noci našel dva balónky spojené stříbrnou stuhou (svatba? gruzínská? ...), jeden za chvíli prokousl - rána - v pohodě ( Alfík by se zbláznil), druhý chňapnul opatrně do tlamky a hrdě vyklusával s lehce zakloněnou hlavou ve stylu arabského plnokrevníka ("hele, vidíte, co mám, to je paráda, kdo z vás to má?"), v parku na lavičce dva mladíci se diví "to neprokousne?", povídám "no jeden už ano" - a rána, druhý balónek následoval předchůdce, Erwínek naprosto v klidu, včera byl v pekařství (Odkolek - oblíbené místo), paní rovnala rohlíky polité čokoládou a Erwínek se pokoušel projít sklem (chramst-chramst do skla), myslel, že mu ty rohlíčky nabízí (Odkolek - pro naše hafany ekvivalent psího ráje, jo, každý dostal rohlík), dnes na Čechově náměstí, krátce Čecháč, ale já mu říkám čmucháč (klasik promine), si vyžebral Erwínek kus rohlíku od bezdomovce (chudák pán se lekl, jestli má pořád deset prstů) a to se Erwínek předtím pásl na ptačím zobu (to taky miluje), co se zobu týká - říkal jsem známé "povídám - nech to ptáčkům" a ona na to "nenechám, sám mám málo", tak to je pak s výchovou těžké, s rtutí mu asi "příroda" napověděla, že to je fuj, je zcela O.K.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 03:25
- Nahlásit

napsal Yura (pardon)

worick
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 10:31
- Nahlásit

Drakopes
Jirko, krásně jste nám to popsal...takových zážitků víc, hezky se to čte
A vidím, že zase ponocujete...no já zrovna tuto noc spala

Včera jsme venku nebyli, když pominu asistenci kluků u navážení zeminy z pozemku před bránou, k nám za plot. Respective těsně kolem plotu, jelikož jak to kluci na svahu vydupali, tak je naše strana pozemku o 30cm níž než ta venku u cesty. Už se bojím, že se svalí plot, tak radši zavážíme Taky jsme namontovali schránku (konečně po 6 letech ) a noviny ráno zase zastrklé za šprušle v brance Zastavili se za náma Gogošovi a jak tak stojíme před bránou a kecáme, najednou se od potoka vyřítí pes a on to Amon - borderák cvičákové vedoucí. Museli jsme ale podržet psy, protože zrovna jelo po cestě auto Neměli obojky, tak jsem se bála, aby se nevyškubnuli a nevyrazili přes cestu za Amonem Ten musí při autě ležet zalehnutý na krajnici. Když jsme je pak pustili, do toho dorazila druhá bordera Mary. A bylo: Gogo se poslední dobou pere s Amonem..takže vrčel a Marťa měla co dělat ho krotit. Worick vrčel na Berryho, aby nelezl za nikým. Berry nevěděl, proč se vrčí, tak radši vrčel taky Mezitím Worick otravoval Mary a té se to nelíbilo, tak se oháněla s vrčením po něm, až měla plnou hubu jeho chlupů. S Marťou jsme to krotily, aby do sebe nevletěli....no...cirkus Humberto Ale oni si to po chvilce všechno navzájem vyjasní a je klid

worick
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 00:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Co je s váma všema?! Teda to nemyslíte vážně Pořád sem načumuju a pořád tu visím jen já Jirko, tuším to bude zase na Vás

Čtvrtek: odvozila jsem asi 15tery kolečka s hlínou na zavážku kolem plotu. Je to těžké a je to asi 70m s plnýma tam a s prázdnýma 70m zpátky myslela jsem, že zhebnu. Dneska ráno to pak vypadalo, že nevstanu z postele...bolel mně celý člověk Když jsem skončila, šla jsem na pozdní oběd (15h) a abych pak stihnula konečně do lesa. Opět dorazila mamka s Mandy takže změna plánu. Jsem ráda, že když jde s Menďou na prochajdu na potok, že jí už nedělá problém, vzít to až k nám Jak nemá bábu a je pánem svého času, tak už se klidně projde i kousek dál Tak jsem opět změnila plány a že půjdem s nima po lávku a zaběhnem do větrolamu naproti a po horizontu ke mlýnu. Tom nevyzvednul klukům v masně krůtí (neb byla fronta a nechtělo s mu čekat) tak tam sjede těsně pře zavíračkou v 17h a rovnou pro nás ke mlýnu. No jasně. Už jak jsme se vydrápali nahoru k větrolamu se rapidně začalo stmívat, v polovině cesty už prakticky tma Takže jsem měla bobříka odvahy Člověk nad tím fakt nesmí uvažovat. Když jsem začala přemýšlet, co bych tak dělala, kdyby se tam zjevil nějaký chlap...už jsem měla nahnáno Ale racionálně vzato: kde by se tam proboha vzal?? Co by tam jako dělal? Že by tam devint čekal, až tam konečně někdo půjde? To by taky mohl čekat měsíc Pochybuju, že tam takhle potmě leze ještě někdo jiný Kámoš tam někdy chodí běhat se psem - bydlí tam pod kopcem. Ale taky asi potmě ne Takže jsem se uklidnila a prostě šlapala Moje hluchota je v tomto velká výhoda - je mi to jasné. Z lesa kolem neslyším nic. Neslyším žádné praskání větviček od srnek, šustění ve křoví. Navíc - kluci by asi na člověka vůbec nereagovali. Nevím jak Berry, ale Worka sotva. Proto, když vidím, že se zarazí a čučí do lesa, je mi jasné, že je tam zvíře (a když je tam zvíře, není tam žádný člověk, schovaný ) Na Toma jsme u mlýna čekali ještě 10minut po páté protože...jsem zapoměla napsat: vycházíme s klukama a mamkou ze zahrady a přes bránu vražený nos Argo. Mandy na něj řvala jak pominutá, otevřu bránu, vletí dovnitř, kluci po něm, Mandy kolem řve...musela jsem houknout taky, aby se mi zto nesemlelo. A říkám:,,Argo pojď, pojď, mi jdeme na prochajdu, šlapej s náma zase zpátky domů". To tele nic, metelí si to do zahrady nechala jsem otevřenou bránu s tím, že za chvilku doběhne. A volaly jsme ho i s mamkou ještě cestou kolem potoka. Po 100m jsme to vzdaly. Minuly jsme tchánovo a ten osel nic Volám Tomovi, ať zavolá dom Leonka, že tam lítá Argo. Nakonec to dopadlo tak, že když odjížděl do té masny a pro nás, Argo lítal ještě po zahradě. Skákal mu po autě a Tom nechtěl, aby pelášil za ním do vesnice na silnici. Tak ho chtě nechtě naložil a zavezl okolo k tchánům. Do masny dorazil minutu před zavíračkoua omlouval to psem blbcem Ten pes je vážně jojo: kluci ho vždycky semelou, vůbec si s ním nehrajou, Worick mu celou dobu chodí za prdelí a vrčí. Ke mně se tím pádem taky nesmí přiblížit Nejsme doma a on se tam napakuje...už se párkrát stalo, že jsme se i vrátili z výletu a byl tam
Dneska...jsem vařila...a rozváželi jsme mulč. Tom vozil a já to pak rozhazovala po záhonech, tedy hlavně kolem keřů. No a pak vařit a obědvat a pic, byla tma Je to na prd, houby se venku stihne Už potmě jsem ještě navezla 5x kolečka zase k plotu (Toma bolí tříslo tak chodil kolem s klukama a hlídal Worku, aby nezdrh - potmě by to bylo špatné navíc nemá ani obojek ) Ještě tak 5 koleček a máme to...konečně Akorát teďka večer trochu smoklilo, tak se to mokré, už bude pěkně blbě dělat

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání