Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Dana01
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 22:57 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Tak jsem se snažila taky přihodit nějakou fotku a nějak mi to nejde. Napíše se mi do okna jen adresa a nic se nezobrazí. Nic, já to vzdávám

Dana01
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 23:40
- Nahlásit

Ale vaše holky jsou krásný obě). Jak už je Berni stará - pořád ještě šťenda nebo už rozumná dospělačka?

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 09:00
- Nahlásit

rogersova
Berni byla veliká, když jsem si ji brala - bylo jí 8 týdnů, měla přes 8kg, a z těch tří štěňat (má ještě ségru a bráchu) byla největší ... tak jsem si říkala, bude to mohutný pes - a teď? má 36kg, víc ani ránu, protože všechno vylítá - vypadá jak berňák skřížený s chrtem, je strašně aktivní ...
Dana01
Berni je teoreticky dospělačka - je jí 2,5roku. ale je to strašný torpédo takže jako dospělá se nechová ani náhodou

Dana01
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:42 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Tak to je opravdu štíhlice a atletka. Meguše roste jako z vody, už teď má skoro 17 kilo a když jí dávám do vany, tak se pronese... Ale zase se dá ještě pomazlit na klíně)

Dana01
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:51
- Nahlásit

Jo a je aktivní i v těch teplech? Na malou to hrozně působí, jen leží, skoro ani hlavu od těch dlaždic neodlepí

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:55
- Nahlásit

Dana01
když jsme v práci, tak odpočívá, je zalezlá i v boudě, nebo ve sklípku, do kterého má přístup zvenčí, a tam se chladí na betoně - ale jakmile vyjde ven babička nebo děda, tak je na nohou, a zuřivě si nosí klacíky a hračku, aby jí to házeli - a kdybysme chtěli vyrazit na procházku, tak je jí jedno že je třeba 40°- prostě konečně nějaká aktivita .... blázen no

Dana01
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:56
- Nahlásit

Dana01
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:59
- Nahlásit

A je tu)

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 11:25
- Nahlásit

Dana01
krasavice

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 11:26
- Nahlásit

Dana01
jooo, jinak k tomu mazlení v klíně - to Berni se taky mazlí - ale musím být rychlejší než ona - sednu si na gauč do "jejího" rohu, ona na mě chvíli uraženě kouká, pak si vleze vedle mě, a asi ve snaze vystrnadit mě, si mi lehne na nohy a začne se po mě válet na zádech a svíjí se ...

rogersova
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 12:49 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit

Dana01
ty jo, ve třech měsících 17kg,tak to je Borča prcek.
Zítra jí bude 8 týdnů a má něco kolem 7kg.Musím jí zvážit.

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 19:54
- Nahlásit

tak jsem dneska vzala ven foťák, tak se podívejte, jak ta naše vypelichaná "oblůdka" vypadá ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 19:57
- Nahlásit

a takhle dělá poklonu - herečka naše ...

rogersova
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:20
- Nahlásit

Berni je pěkná.Musela jsme se smát,jak tě vyhání z gauče.Borča na sedačku nesmí,ani do postele.Docela už to chápe,tak tam packy nedává,jen si tam položí občas hlavu.

Shot with E4300 at 2007-06-29

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:23
- Nahlásit

Ale zase se dá ještě pomazlit na klíně
Buď v klidu, i Zorras se nám rád narve na klín - se svými 40ceti kily...

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:36
- Nahlásit

Terri
přesně tak - pejskové když chtějí tak se nacpou všude - že páníček pod jejich váhou jen hekne, to je věc druhá ale co bysme pro naše zlatíčka neudělali no né?

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:38
- Nahlásit

rogersova
děkujeme za pochvalu, sepsala jsem k Berni na web - www.bernice.unas.cz - shrnutí za poslední dobu, co se stalo a nestalo - a jsou tam další fotky ze dneška, tak jestli budeš chtít, můžeš se podívat
jinak, Berni směla na začátku jako štěně jen do chodby - kde je třeba když hárá - a do kuchyně ... do obýváku nesměla, a do ložnice taky ne... ale časem jsem prosila a prosila, a přítel povoloval a povoloval ... a tak jednu dobu směla už i do postele - jen se nechat podrbat, nespala tam s námi ... ale kupodivu, víc se jí líbí na tom gauči - asi tam má svůj klid

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:38
- Nahlásit

Janiii
přesně tak

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:51
- Nahlásit

tak se na to podívejte - sice to není gauč, možná o to hůř - takhle dokáže být berni skladná ... jen jste ji měly slyšet, jak hekala a funěla - asi jsem ji tlačila a překážela nebo co

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:53
- Nahlásit

Janiii
No je vidět, že je jí u Tebe krásně
To je přesně ono...natlačit se na klín, smotat se tam do klubka, zadusit paničku a pak ji vzkřísit olizováním

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:53
- Nahlásit

a tady ještě jedna s páníčkem

a konečně jsme vypadli z gauče z jejího rohu a může v klidu relaxovat - i s tučňákem

Dana01
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 23:19 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Tak to je super - hned jsem klidnější, na klín se mi vejde, ať vyrostě třeba do velikosti slona. Meguš zatím může všude kromě ložnice a nesmí na gauč a křesla (zatím se držíme, ale když vidím, jak vypadá rozkošně na tom gauči...začínám měknout a jak se přitulila ke svému tučňákovi). Ještě, že se tu člověk dostává k tajným tipům "jak na věc", ale na vytlačení z výsostného území už jsem taky přišla . Když jí chci mít na klíně (aby sebou chvíli nemlela), tak si vlezu k ní do pelíšku a dám jí před sebe kostičku, takže ona si v klidu hryže a já jí můžu muchlit (aneb když nepříde hora k Mohamedovi...). Jinak v 8 týdnech měla Meggie taky 8 kilo a od té doby už jen roste a roste...

Dana01
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 23:20 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Tak takhle vypadala Meggie těsně po příjezdu k nám.

A teď už je takhle velká - ale zatím je pořád ještě malý prcek)

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 09:25
- Nahlásit

Dana01
Ta druhá fotka - to je její pelíšek?

rogersova
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 11:02
- Nahlásit

Janiii
ahoj,určitě se podívám.Na tom gauči vypadá tak rozkošně,hlavně s tím tučňákem.To musím ukázat manželovi.
Dana01
Tak to mám docela výhodu,Abora se při mazlení nemele.Takže si to užívám.A když se jí nechce chodit a nesu ji tedy v náručí,tak se třeba 10 min.ani nehne.

rogersova
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 11:05
- Nahlásit

jinak mi to nedá a posílám další fotku

Shot with E4300 at 2007-06-30

rogersova
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 11:11
- Nahlásit

jak máme udělat velkou boudu,aby se tam vešla,až vyroste??

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 12:39
- Nahlásit

rogersova
poslala jsem ti mailem rozměry naší boudy, co má Berni, a je to i s fotkama - už to po mě jednou někdo chtěl Berni boudu nejdřív vůbec nepoužívala, ale to proto že ji měla za domem na zahradě a neměla přehled. Tak jsme boudu přestěhovali, má ji vedle našeho vchodu, v "průchodu" mezi naším domem a domem babičky (jsme na jednom pozemku) - takže má přehled co se kde děje a teď v ní spí hodně často

Dana01
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 12:49
- Nahlásit

Borinka je zlatíčko a určitě ještě voní po mamince - taková ta typická štěněcí vůně).

Dana01
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 12:57 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Terri

Hmm, pelíšek to není, byly jsme pomáhat kamarádce při stěhování a v rámci socializace (a taky neměl kdo hlídat) jsem vzala prcka s sebou. Byla úplně v pohodě a klidná, jen se chuděra vždycky lehla někam, kde jsme zrovna potřebovaly něco odsunout, tak si přelehla...a znovu jsme potřebovali něco, co bylo za ní. Ale zase kdyby to byl pelíšek, tak bysme se tam v pohodě obě vešly i až bude úplně velká.

Janiii
Dívala jsem se na váš web a pobavila mě historka u veterináře. Byly jsme teď ve středu očkovat a Meggie byla v sedmém nebi, protože jak jsme jí dali na stůl, tak měla neopakovatelnou příležitost lízat veterináře na obličeji po celou dobu očkování)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání