| Autor |
Zpráva |
Dana01
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 22:57 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Tak jsem se snažila taky přihodit nějakou fotku a nějak mi to nejde . Napíše se mi do okna jen adresa a nic se nezobrazí. Nic, já to vzdávám
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 23:40
- Nahlásit
Ale vaše holky jsou krásný obě ). Jak už je Berni stará - pořád ještě šťenda nebo už rozumná dospělačka?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 09:00
- Nahlásit
rogersova
Berni byla veliká, když jsem si ji brala - bylo jí 8 týdnů, měla přes 8kg, a z těch tří štěňat (má ještě ségru a bráchu) byla největší ... tak jsem si říkala, bude to mohutný pes - a teď? má 36kg, víc ani ránu, protože všechno vylítá - vypadá jak berňák skřížený s chrtem, je strašně aktivní ...
Dana01
Berni je teoreticky dospělačka - je jí 2,5roku. ale je to strašný torpédo takže jako dospělá se nechová ani náhodou
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:42 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Tak to je opravdu štíhlice a atletka . Meguše roste jako z vody, už teď má skoro 17 kilo a když jí dávám do vany, tak se pronese... Ale zase se dá ještě pomazlit na klíně )
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:51
- Nahlásit
Jo a je aktivní i v těch teplech? Na malou to hrozně působí, jen leží, skoro ani hlavu od těch dlaždic neodlepí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:55
- Nahlásit
Dana01
když jsme v práci, tak odpočívá, je zalezlá i v boudě, nebo ve sklípku, do kterého má přístup zvenčí, a tam se chladí na betoně - ale jakmile vyjde ven babička nebo děda, tak je na nohou, a zuřivě si nosí klacíky a hračku, aby jí to házeli - a kdybysme chtěli vyrazit na procházku, tak je jí jedno že je třeba 40°- prostě konečně nějaká aktivita .... blázen no
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:56
- Nahlásit
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 10:59
- Nahlásit
A je tu )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 11:25
- Nahlásit
Dana01
krasavice
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 11:26
- Nahlásit
Dana01
jooo, jinak k tomu mazlení v klíně - to Berni se taky mazlí - ale musím být rychlejší než ona - sednu si na gauč do "jejího" rohu, ona na mě chvíli uraženě kouká, pak si vleze vedle mě, a asi ve snaze vystrnadit mě, si mi lehne na nohy a začne se po mě válet na zádech a svíjí se ...
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 12:49 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit
Dana01
ty jo, ve třech měsících 17kg,tak to je Borča prcek.
Zítra jí bude 8 týdnů a má něco kolem 7kg.Musím jí zvážit.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 19:54
- Nahlásit
tak jsem dneska vzala ven foťák, tak se podívejte, jak ta naše vypelichaná "oblůdka" vypadá ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 19:57
- Nahlásit
a takhle dělá poklonu - herečka naše ...
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:20
- Nahlásit
Berni je pěkná.Musela jsme se smát,jak tě vyhání z gauče.Borča na sedačku nesmí,ani do postele.Docela už to chápe,tak tam packy nedává,jen si tam položí občas hlavu.
Shot with E4300 at 2007-06-29
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:23
- Nahlásit
Ale zase se dá ještě pomazlit na klíně
Buď v klidu, i Zorras se nám rád narve na klín - se svými 40ceti kily...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:36
- Nahlásit
Terri
přesně tak - pejskové když chtějí tak se nacpou všude - že páníček pod jejich váhou jen hekne, to je věc druhá ale co bysme pro naše zlatíčka neudělali no né?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:38
- Nahlásit
rogersova
děkujeme za pochvalu, sepsala jsem k Berni na web - www.bernice.unas.cz - shrnutí za poslední dobu, co se stalo a nestalo - a jsou tam další fotky ze dneška, tak jestli budeš chtít, můžeš se podívat
jinak, Berni směla na začátku jako štěně jen do chodby - kde je třeba když hárá - a do kuchyně ... do obýváku nesměla, a do ložnice taky ne... ale časem jsem prosila a prosila, a přítel povoloval a povoloval ... a tak jednu dobu směla už i do postele - jen se nechat podrbat, nespala tam s námi ... ale kupodivu, víc se jí líbí na tom gauči - asi tam má svůj klid
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:38
- Nahlásit
Janiii
přesně tak
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:51
- Nahlásit
tak se na to podívejte - sice to není gauč, možná o to hůř - takhle dokáže být berni skladná ... jen jste ji měly slyšet, jak hekala a funěla - asi jsem ji tlačila a překážela nebo co
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:53
- Nahlásit
Janiii
No je vidět, že je jí u Tebe krásně
To je přesně ono...natlačit se na klín, smotat se tam do klubka, zadusit paničku a pak ji vzkřísit olizováním
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:53
- Nahlásit
a tady ještě jedna s páníčkem
a konečně jsme vypadli z gauče z jejího rohu a může v klidu relaxovat - i s tučňákem
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 23:19 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Tak to je super - hned jsem klidnější, na klín se mi vejde, ať vyrostě třeba do velikosti slona . Meguš zatím může všude kromě ložnice a nesmí na gauč a křesla (zatím se držíme, ale když vidím, jak vypadá rozkošně na tom gauči...začínám měknout a jak se přitulila ke svému tučňákovi ). Ještě, že se tu člověk dostává k tajným tipům "jak na věc", ale na vytlačení z výsostného území už jsem taky přišla . Když jí chci mít na klíně (aby sebou chvíli nemlela), tak si vlezu k ní do pelíšku a dám jí před sebe kostičku, takže ona si v klidu hryže a já jí můžu muchlit (aneb když nepříde hora k Mohamedovi... ). Jinak v 8 týdnech měla Meggie taky 8 kilo a od té doby už jen roste a roste...
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 23:20 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Tak takhle vypadala Meggie těsně po příjezdu k nám.
A teď už je takhle velká - ale zatím je pořád ještě malý prcek )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 09:25
- Nahlásit
Dana01
Ta druhá fotka - to je její pelíšek?
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 11:02
- Nahlásit
Janiii
ahoj,určitě se podívám.Na tom gauči vypadá tak rozkošně,hlavně s tím tučňákem.To musím ukázat manželovi.
Dana01
Tak to mám docela výhodu,Abora se při mazlení nemele.Takže si to užívám.A když se jí nechce chodit a nesu ji tedy v náručí,tak se třeba 10 min.ani nehne.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 11:05
- Nahlásit
jinak mi to nedá a posílám další fotku
Shot with E4300 at 2007-06-30
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 11:11
- Nahlásit
jak máme udělat velkou boudu,aby se tam vešla,až vyroste??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 12:39
- Nahlásit
rogersova
poslala jsem ti mailem rozměry naší boudy, co má Berni, a je to i s fotkama - už to po mě jednou někdo chtěl Berni boudu nejdřív vůbec nepoužívala, ale to proto že ji měla za domem na zahradě a neměla přehled. Tak jsme boudu přestěhovali, má ji vedle našeho vchodu, v "průchodu" mezi naším domem a domem babičky (jsme na jednom pozemku) - takže má přehled co se kde děje a teď v ní spí hodně často
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 12:49
- Nahlásit
Borinka je zlatíčko a určitě ještě voní po mamince - taková ta typická štěněcí vůně ).
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 12:57 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Terri
Hmm, pelíšek to není, byly jsme pomáhat kamarádce při stěhování a v rámci socializace (a taky neměl kdo hlídat) jsem vzala prcka s sebou. Byla úplně v pohodě a klidná, jen se chuděra vždycky lehla někam, kde jsme zrovna potřebovaly něco odsunout, tak si přelehla...a znovu jsme potřebovali něco, co bylo za ní . Ale zase kdyby to byl pelíšek, tak bysme se tam v pohodě obě vešly i až bude úplně velká.
Janiii
Dívala jsem se na váš web a pobavila mě historka u veterináře. Byly jsme teď ve středu očkovat a Meggie byla v sedmém nebi, protože jak jsme jí dali na stůl, tak měla neopakovatelnou příležitost lízat veterináře na obličeji po celou dobu očkování )
|