Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Kolik stojí pes ???
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 00:23
- Nahlásit

Sylva
Nemít byt v osobním, dávno bydlím pod mostem
...jako aren

Sylva
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 00:34
- Nahlásit

aren
Ale začínám šetřit na psa s PP! Na prochajdy, pomazlení, jeho základní poslušnost, případně agility, je to totiž nutné!

aren
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 00:35
- Nahlásit

Sylva
Ještě ty začínej

Tak dobrou. A Mňaf.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 00:36
- Nahlásit

mac1
a sarax vidí jen černobíle a je nepříjemná
to je jasný....
Sylva
hele tu furt vykřikuješ o diskuzi a pak ti nějak dochází kyslík....
To jsou zkušenosti "ne zrovna nejlepší"?
Brut i já jsme psali o vlastních zkušenostech a na ty ses asi ptala ne??
Nemá snad nárok na jiný názor?? O čem je diskuse
Kde berete tu jistotu, že pes z útulku je problémový?? Některý ano, ale to jsou i papíráci. Kolik zkušeností máte s těmito psy
tak na tohle to byla sakra reakce....co semka cpeš jen svou zkušenost??ta není obecně platná...prostě je víc lidí kteří do tohohle nepůjdou

Amir
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 01:01
- Nahlásit

připadá ti, že jsme movití?
Jsme, ale ne penězma......

brut

Momentálně hodně, jen čtyři z toho mám doma, můžete mě následovat , dámy, a prosím ne výmluvy typu "panelák" - tam jsem měla psů pět
Ebony
ne každej chce bydlet v psí boudě ... mě například bohatě stačí jeden pes ... jeden chlap ... atd.

Tchor
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 06:31
- Nahlásit

aren

Snažím se trochu pomoct psům z útulků, to je vše.

jenze tim co delas jim nepomahas ale skodis. Co se asi stane kdyz si psa z utulku veme zacatecnik ktery ho pak nezvladne? myslis ze to tem psum pomuze, ja myslim ze ne ze jim mnohem vic pomuze kdyz si lidi uvedomi na co maji a nemaji a zacnou se chovat alespon trochu zodpovedne.

Sylva

Ale začínám šetřit na psa s PP! Na prochajdy, pomazlení, jeho základní poslušnost, případně agility, je to totiž nutné!

Nutne to neni, ale mnohem zodpovednejsi.

Anu
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 06:59
- Nahlásit

no a pak je tady varianta C kdy má člověk papíráka od někoho -řekněme z druhé ruky a můžu zodpovědně říct,že až nebude,tak si rozhodně pořídím štěně a to papírové,vymodloné a se správnými začátky do života.Každý den mi připomíná,že ten pes není normální a nikdy nebude.Je krásné udělat dobrý skutek,ale člověk si musí uvědomit,že né opravdu každý pes je jen věrný a jinak milius,jak představuje Srstka v pořadu Chcete mě.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 07:05
- Nahlásit

Talinda
koukni sem: URL snad tam najdes apoň něco...

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 07:12
- Nahlásit

blanulinka1
si myslím,že už to není pravda....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 07:22
- Nahlásit

Mar3
brej paní...pojď k "nám" tady je horko

Tchor
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 08:06
- Nahlásit

blanulinka1

Talinda
koukni sem: URL snad tam najdes apoň něco...

Koukal jsem na par plemen co se v nich trochu orientuju a ty ceny teda moc nesedi. Nejmarkantnejsi je to u dobrmana kde je 8-10tisic, ale ceny jsou od cca 12 do cca 20 tisic.

Smečka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 08:27
- Nahlásit

Nechápu, proč by měl někdo upozorňovat slečnu na útulkové psy, když chce vědět ceny štěňat určitých plemen.brut
Upozornění na útulkové psy snad není takový prohřešek....mě spíše vadí ta následná Arenina urputnost.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 08:34
- Nahlásit

Tchor
je to 2005, je jasné, že je to "dle módnosti" dnes trochu jinak, ale aktuálnější "ceník" jsem nenašla... je to spíš orientačně (třeba u jezevčíků to sedí )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 08:37
- Nahlásit

Sylva
Když si chci pořídit zvíře s PP za nějakým účelem, kvůli jeho vlastnostem a třeba i exteriéru, tak jsem zrůda? Když takové vlastnosti u útulkáče prostě nenajdu?
Jj, útulkáči jsou vděční. Nedávno jsem s útulkovou čubou byla v domovském útulku a jí se odtamtud nechtělo

Tinta76
# Zasláno: 22 Led 2007 08:39
- Nahlásit

Achjo ... stejně blbá diskuse jako vo myslívcích

Kreis
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 08:45
- Nahlásit

brut: No diskuzi bych si představovala jinak, mě přišlo že se tam lidi chytalis slovíček, vytahovali špínu a spíš se do mě naváželi, ale bylo tam i pár konstruktivních rad, to musím přiznat a pomohlo mit to si vybrat správně.....

jinak vím že to asi víš, ale bylo by to spíš pro Talindu myšleno jako rady, jinak té známe se přestal ozývat až snad po půl roce se ozval a tvářil se že vůbec neví že neměl koule....byli hloupí a nezkušený, ale musím nechat že pes (labrador) je úžasný, je krásný a povahově typický labardor, to už se jen tak nevidí, takovejhle typickej labík.....Viděla jsem v životě snad jen dva kteří jsou jak maj být.....

Kreis
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 08:48
- Nahlásit

tinta76 Tos řekla hezky.....

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 09:15
- Nahlásit

Kreis
jinak té známe se přestal ozývat až snad po půl roce se ozval a tvářil se že vůbec neví že neměl koule...
hele ale je to zas chyba známý ne??chci psa...vím na co hledět...a zjišťuju jak je na tom která chovná stabice....prostě sháním info od lidí a podobně a dle toho si vyberu...pokud si někdo vybere pesana odněkud kde nikoho nezná...a ani nemá žádný infa je to taky na draka...výběr psa chce zodpovědný přístup....

abby
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 10:18 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Kreis

No,ono to je opravdu o partnerovi než o tikání biologických hodin.
To,cos napsala,jsou silná slova a k tvýmu věku to asi patří.Jsem zvědavá na tvůj názor ohledně vlastních dětí za pár let

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 10:20
- Nahlásit

Sylva
Co si to dovoluješ? Jaký mimo?
myslím, že s tebou se nedá diskutovat a proto natvé průpovídky reagovat nebudu.......a ano dovoluji si a budu stále....nejen ty máš nějaké zkušenosti a máš kliku na ty dobré ( nebo taky ne, ale s tím se nechlubíš ).
Pevně doufám, že se ti do ruky nedostane problémový pes, pak by jsi se buď poučila, že ne vše je jen černobílé nebo by jsi psa vrátila a on by trpěl ještě víc.

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 10:24
- Nahlásit

mam len jedinu otazku. Odpovedal tu niekto na prvotny dotaz?

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 10:24
- Nahlásit

Kreis
vím, že jsi to myslela dobře ...s těma radama, ale zatím moc brzy

Smečka
tak to bylo myšleno, ale blbě napsáno....sry

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 10:26
- Nahlásit

pigie
pár odpovědí se v tom guláši najde....ale musíš hledat

abby
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 10:26
- Nahlásit

pigie

Pár odpovědí bylo.Já jen vím,kolik stojí Fleťák

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 10:28
- Nahlásit

brut, abby
ste ma ukludnili, dik

Kreis
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 10:53
- Nahlásit

pigie: já se taky snažila stočit diskuzi na téma

sarax: byla to jejich chyba, to nepopírám, právě proto jsme to tý holce psalal sama asi emá zkušenist s chovkou, když má útulkáče, nepejskaře taky ne, spíš jsme cgtěla aby si uvědomila že ne všichni chovatelé jsou "slušní", třeba by se o to nemusela zajímat vůbec jako známá a pak by její kámoška někomu naletěla....

Brut:sice je brzo, ale lepší brzo než pozdě

abby: já taky počítám že se změní....tenhle mi vydržel už 5 let . Jenže jde taky o to, jak to uvidí partner....

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 10:58
- Nahlásit

Kreis
řekla bych, že se rady ztratily v množství dalších příspěvků, proto jsem psala, že je to brzo

duli
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 11:06
- Nahlásit

aren
Nevěděla jsem, kolik psů je v útulcích a jak tam žijí. To by to bylo dopadlo jinak.
"neznalost zákona neomlouvá" to jsi nikdy neslyšela?.....to mi přijde jako hloupá výmluva.....

a že holčina neví co chce když má seznam několika plemen???...no a??? mám taky seznámek asi 10 plemen které bych si někdy ráda pořídila a jsou opravnu hodně rozmanitá....

divím se moderátorům že tuto diskuzi nevymazali páč je úplně OT

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 11:09
- Nahlásit

duli
divím se moderátorům že tuto diskuzi nevymazali páč je úplně OT
no hele jeste ty mi pridelavej praci .... jdi se radsi ucit, at s sebou nemusis tahat knihy na sraz.
jsme byli zase v nedeli na stenatkach (tentokrat 28 kousku na jednom miste), hec ale asi zadny z tvyho seznamu .... jo a byly vsechny s PP, takze asi vsechno spatne, meli si chovatele vzit neco z utulku ....

duli
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 11:12
- Nahlásit

Jirikovo
zááááávidííím vám.......já to čekání na přiští rok snad nevydržím........mimochodem....těším se na vás

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání