dzejba
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 17:07
- Nahlásit
Ebony
byl jsem sluzebne pryc,tak reaguju az ted.podle toho co pises,jsi vlastne hlidala jen objekty ze?to,ze jsi nekde hlidala objekt s VIP osobnosti na mne dojem neudela.ja se te ptal kolikrat jsi se psem zasahovala naostro??a ne jen slapala objekt??
ja jsem sice prudsi povahy,ale taky delam uplne jinou praci,nez ty.ja jsem vsude prvni a az po nas jezdi policajti.mame spoustu zasahu na rvacky,pobodani,loupezna prepadeni,vykradene objekty,hlidani podnikatelu pred vymahaci,hlidal jsem fotbalove utkani apod.....ver,ze jsem musel zasahovat ve spouste bitek,mam po sobe ze zasahu nekolik jizev a zlomenin.ono je delat u zasahovky a zasahovky vis??
ty tvoje uspechy jsou sice hezka vec,ale ulice je neco jineho.
fakt bych te chtel videt,v hospode,kde litaj sklenice,zidle atd a skupina rusaku se rozhodne,ze sejme i tebe s kolegou...
to,ze mam na vycvik jiny pohled,nemusi znamenat,ze me bude nekdo nesmyslne urazet.....
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 20:36
- Nahlásit
dzejba
pochopil jsi špatně, ne jen objekty, lidi, převozy peněz apod. Ale to je jedno, já když nastoupím do hospody se svým psem, tak si nikdo netroufne mě sejmout, a to mám na výcvik opravdu jiný názor. Mě se rozhodla sejmout i skupinka skinů, a věř, že si s občany pobaltských republik můžou podat ruce.
Prostě jsi psal nesmysly, pořádně si to po sobě přečti a některých věcech si dokonce protiřečíš, a nejen já jsem si toho všimla, myslím, že i Víťa, profík policista, měl stejný názor...
Ale nemám chuť ani potřebu se dohadovat. Rozhodně ne s tebou, sorry.
|