Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Nemecky ovcak-na pokraji vyhynuti_
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
dzejba
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 14:59
- Nahlásit

Sali
takze kdyz mam jine nazory a jiny styl vycviku,tak muze psat,ze jen zira co muze dnes slouzit u PCO?jen proto,ze nekdo treba tvrdi,ze dela jen agility a nic jineho,tak je tedy moula?!kdyz mne nezna a nevi,jak slouzim,tak at priste radsi drzi h....!!!
ono je hrozne jednoduche tvrdit,ze ten xy je urcite vesluzbe hroznej a vubec se nezname!kde bere tu drzost?!tak at me pouci,co se psy na ulici a vubec na vyjezdech umi??pomlouvat umi kde kdo.proto,kdyz nevi jak makam,tak at se nevyjadruje!!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 15:04
- Nahlásit

dzejbaale tohle je diskuse,a tak se diskutuje...a věř mi že na place bychom se třeba všichni domluvili hned,jen bychom si srovnali pojmy...tady se jen kecá,ale když se trénuje je to pak jiný kafe.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 15:06
- Nahlásit

dzejba
a stejně se dohodnem na tom samým,ne? aby na to pes měl a aby se s ním udělala příprava dobře a účinně,a praxe sama ukáže KDE jsou rezervy a kde se co podcenilo nebo přehvízdlo...

dzejba
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 15:12
- Nahlásit

Sali
samozrejme,mas pravdu!ja vim,ze me kvuli tomu,ze si stojim za svym moc lidi nemusi a ze prosazuji opravdu jiny styl vycviku,tak se to taky moc nelibi.mne strasne nadzvedla ta veta,jak to muze rict,kdyz nevi kdo jsem,nikdy mne nevidela na vyjezdu,pri poradne mlejnici a tim mne dost nasrala!ja taky znam spoustu vyjezdaku i policajtu,kteri jsou posrany az za usima a taky nikoho nehazu do jednoho pytle a neurazim ho!!!!
to ze je moderator,tak ukazuje opravdu ostatnim,jak se maji pri diskutovani chovat!!!rad si prectu,jeji postrehy a rady z ulice,jiste psa pouziva taky,kdyz mne tak kritizuje!

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 15:16
- Nahlásit

dzejba
jiný styl-no když já nevím nakolik o tý zlobě jen teatrálně básníš a nakolik jí tam používáš,a jestli to čemu říkáš zloba skutečně zloba je ,čemu vlastně říkáš zloba a tak dál a tak podobně...
nakonec možná děláme to samý a jen to každý pojmenovává jinak..

dzejba
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 15:23
- Nahlásit

Sali
pokud neuvidime sve psy v akci,tak muzeme psat co chcem a nevyzni to tak.mne vubec nevadi,ze nekdo oponuje,ci dela neco jinak.stve mne,ze muze nekdo vyplodit ten nesmysl o tom ze zira kdo muze dnes slouzit na vyjezdovce?!takze kdyz ty napises neco jineho,tak ja tady budu psat,ze ziram co za lidi muze pracovat na patolce?!(tim te nechci napadat,davam to jako priklad)

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 15:26
- Nahlásit

dzejbajo to už si musíš vyříkat s autorem výroku.

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 18:10
- Nahlásit

dzejba
ale broučku, kdybys byl trochu profík, tak tady nebudeš vyskakovat jak čertík z krabičky, a "mírná" kritika tě nerozhází. Ba naopak, předložil by si minimálně trochu logickou oponenturu. Myslím, že tvoje psychická odolnost je zřejmá. Reaguju, tak jak reaguju, jen podle toho, co píšeš, a píšeš dosti zmateně a občas bludy, tak ti odepisuju. Bohužel mám obavu, že na fóru je osobní kontakt trochu nemožný, tak se tady reaguje na slovo psané, a z toho tvého mi vyšlo to, co jsem napsala. Velmi ráda se bych se osobně zkonfrontovala s tebou a tvým psem a ukázala ti psy své, hlavně mého Muminka, ale abych pravdu řekla, nemám co komu dokazovat, nemám ten správný komplex a potřebu.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 18:49
- Nahlásit

Ebony

dzejba
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 19:13
- Nahlásit

Ebony
aspon jsem si udelal obrazek o tobe.takovych hrdinu,jako ty potkavam spousty.myslim,ze to musi byt mazec,kdyz ty jako profik,jedes rozhanet rvacku v hospode.no nic urazej dale,stejne jsi mi nic konkretniho nerekla,jaka jsi vyjezdova hvezda ty.napadat nekoho pres net umi kazdy,krome tvych urazek jsi k tematu nerekla vubec nic...
oponenturu?vzdyt jsi nerekla nic konkretniho ty,jen same dohady.v cem ti mam oponovat,ze svou praci delam dobre?protoze ty se navazis bezduvodne do mne?mne nejde o nejake tlachani,ale o princip,jak jsi jista,ze jsem tutove vyjezdove tele.
takove,jako ty potkavam na tisni dene,pokazde je to stejne,utek do bezpecne vzdalenosti a potom nadavky a urazky z bezpecne vzdalenosti.....
nema cenu se s tebou bavit,dal jsem ti jasne otazky a neodpovedela jsi na jedinou....

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 19:38
- Nahlásit

dzejba ale no tak,nemá cenu se rozčilovat,protže pak to skutečně vypovídá i o jisté nevyrovnanosti osobnosti...už to zachází trochu do zbytečně ostrého tonu,
mohla bych z pozice moderátora jemně a zdvořile poprosit o méně afektovaný projev?

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 19:58 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit

Sali
já se nerozčiluju, já se bavím

dzejba
já myslím, že jsi toho o sobě řekl dost, takových urážek na svou vlastní osobu? ale, ale, kdyby sis sám sebe trochu vážil, nemůže tě má jediná, neškodná věta takhle rozházet

dělám to tak nerada:
7 let u SBS a PCO, nejlepší psovod, hlídala jsem nejohroženější objekty i lidi (např. p. Václava Klause, prestižní golfové turnaje s hvězdami šoubyznysu, hochy z Nagana při jejich cestách apod.)
8let AČR- kynolog svazu, kynolog-záchranář, vedoucí ostrahy vojenského objektu, rozhodčí vojenských přeborů,
rozhodčí záchranných psů
vícemistr ČR záchranných psů, 3x vícemistr mezinárodních záchr. mistrovství, nasazení při zemětřesení v Turecku, člen pohotovostní jednotky s nejlepším psychotestem - "schopna nasazení s největší psychickou zátěží "
to je jen to nejpodstatnější, pak je tu hromada nasazení v čechách a závody a přebory už si fakt nepamatuju

aren
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 20:10
- Nahlásit

Ebony

BinLadin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 21:13
- Nahlásit

Dzejba: psovod SBS vyuziva ustanoveni § 13 a 14 Trestniho zakona jako kazdy obcan CR.Take je mozne vyuzit §76 TZ. Pri sve dlouholete praxi psovoda jsem se opakovane presvedcil ze pes je vyborna psychlogicka pomucka,sve psy cvicim na realne situace -forma koristi.Vyuzivam veci jak z Tartu tak NZR. Zkus nekdy popremyslet co zde rikas svym projevem.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 21:14
- Nahlásit

Ebony

viky
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit

no pekne jste se tady royjeli, jen co je pravda
dzejba
s dobrym sportakem,prejit na sluzebni vycvik jde,ale uz to neni ono.stejne ho musis kompletne predelat.

Fixi od policie ( matka myho starocha ) - slozeno ZVV1, IPO 2, zkouska policie , byla prakticky vyuzivana ve sluzbe....

viky
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:08
- Nahlásit

Ebony
diky vyridim - bude rad. Kdysi jsem u neho zacinala, ted uz necvici, ma za sebou dva infarkty - nesmi se rozcilovat a to v pejskarine s nekteryma pejskarema nejde..

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 16:46
- Nahlásit

viky
ty máš psa po Fixi? To byl můj vzor feny. Byla nejen pracovitá, ale i moc hezká...měla nádhernou barvu

viky
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 06:45
- Nahlásit

Ebony
jo, jo - po Fixi a po Brestovi Anrebri. je to uz dedousek je mu 11 a za mlada to byval poradnej prudas, po Fixi zdedil krasnou kostru. Bohuzel jsem si ho brala moc mlada a nezvladala jsem ho na obranach. Poslusnost mel vybornou, stopy taky, ale nepoustel. Strasne dominantni a tvrdej pes. Letosni fotka:

Ted uz je to milouckej dedulik - pokud ho nekdo nena....

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 19:24
- Nahlásit

viky
no jo, pan pes, z toho to čiší, a ten mlaďas je po kom? taky vypadá pěkně...

viky
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 06:42
- Nahlásit

Ebony
No vlastne mladas je Brittuv synovec a vnuk Fixi. Je po Frankiem Anrebri x Faki Kamos. Puvodne jsem chtela hodne tmavyho ovcouna, neco jako ti tvoji, na ty se nemuzu vynadivat, ale ted jsem spokojena i s ext. i s povahou, hlavne s povahou, je to pracak, jak se chvilku nudi - je to s nim k nevydrzeni Jeste najit, trosku lepsi cvicak....

viky
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 06:45
- Nahlásit

Ebony
mas pravdu byla fakt krasna....

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 16:11
- Nahlásit

Znáte někdo osobně Franka Anrerbi (nikoliv Frankie)?

Ebony
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 17:11
- Nahlásit

viky
Fakinu znám osobně Máš ho jako Anrebri nebo od Natálky?

Garfield
Celočernýho Franka znám osobně

viky
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 06:57
- Nahlásit

Ebony
mam ho jako Anrebri. Sice me na foru NO radili at ho prodam, ze po nem pry bude ho... a ze bude bazlivej a hnusnej ale ja si nemuzu stezovat, vcera jsme byli kousat, no proste spokojenost......
Jo a ma te taky pozdravovat od Lojzika Sturzovic ( nikdy nevim jestli je Stursa nebo za ).
Garfield
Frank tak trosku rozhodl, ze chci stendo po Frankiem, je to krasavec, ted jsem ho videla na vylucovackach ve Zbraslavy - obrana tusim 92 ( jinak nevim, videla sem jenom tu obranu )

viky
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 07:00
- Nahlásit

Jo, potrebovala bych poradit - nejakej dobrej cvicak v Brne nebo okoli. Potrebuju z jistych duvodu zmenu klimatu. Diky za typy.

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:37
- Nahlásit

Ebony
viky
A loni příp. letos se účastní soutěží? Se Šárkou?

viky
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:45
- Nahlásit

Garfield
Jo jo, Sarka Kristova, sice nevim kolikati skoncili, ale jestli se umistili dobre, tak urco budou na podzim na mistraku ve Zbraslavy a myslim, ze urcite i na jinych soutezich. Ten vyberovy zavod byl predminulej vikend.

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:47 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

viky
Nikoliv Kristova, ale Krisova.
Ale samozřejmě děkuji za info.

viky
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:54
- Nahlásit

Garfield
sorry preklep, to ja mam furt

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání