| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 08:35
- Nahlásit
otilrak
nemyslim jako ze jsi to mel serazene, myslim to tak, ze granule tyhle "kvality" nemaj co delat mezi tema ostatnima.
TOTW ted dokrmuju druhej pytel a pohoda, taky sem je letos zkousela nove
|
otilrak
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2013 10:37
- Nahlásit
Tak jsem TOTW objednal, doufám že Eddymu budou chutnat.
|
Rita1
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 17:19
- Nahlásit
Nějakou dobu už feňuli krmím Belcandem .. začínala jsem na Puppy Gravy, pak Junior Lamb and Rice a ted Adult Dinner .. jsem s ním spokojená, perfektní srst, ale bohužel už jí to tolik nešmakuje a "remcá", takže přejdu nejspíše na Acanu, uvidíme ..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 17:31
- Nahlásit
ja se dneska na intercanisu dozvedela o granulich Lupo nebo N&D, ktery mi prisly celkem zajimavy, Lupo sem nasla 15kg cca kolem litru coz mi prijde odpovidajici a N&D cca 1500... su zvedava, mame vzorek s divocakem, jak to bude smakovat. Vypadaji nicmene zajimave.
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:06
- Nahlásit
Možná už to tu bylo, ale máte někdo zkušenosti s FITMIN krmivem? Kdykoli zapnu czpsa, tak na mě vyskočí reklama fitminu, někde jsem četla, že by to měl být český výrobce, ale nepřijde mi, že by to byla bůhví jaká kvalita... co vy na to? Stojí to za vyzkoušení?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:12
- Nahlásit
ErzebethB
no za me si myslim, ze to byvalo horsi - ted maji i nejakou bezobilnou radu, cesky vyrobce to je, tak asi za tu cenu to +/- de. jinak asi ta normalni rada bude peknej srot, taky pytel asi za 600...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 10:32
- Nahlásit
ErzebethB
jak píše cernej caj český jo, kvalita nic moc a to ani ta bezobilná řada, kde jsou nekvalitní položky a hlavní složkou odpadová rejže
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:05
- Nahlásit
Brrr, tak na to prdím... ráda kupuju české výrobky, ale raději zůstanu u toho, co máme teď
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:20
- Nahlásit
ErzebethB
jo, taky bych kupovala český kdyby to šlo, ale bohužel český kvalitní granule neexistujou, ono by se to prostě nevyplatilo vyrábět pro ten malej českej trh
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 14:49
- Nahlásit
Maya
Uděláme z toho podnikatelskej záměr?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 15:34
- Nahlásit
ErzebethB
To byste asi brzo zkrachovali Doporučuju canine caviar )))
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 21:56
- Nahlásit
ErzebethB
no nevim, to by pytel stál takový prachy, že by to nikdo nekoupil
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 06:41
- Nahlásit
Doporučuju canine caviar
koupila jsem, otevřela a psi se znechuceně odvrátili. Dala jsem kolegyni - její pes držel radši hladovku. Dala jsem mamčinému psu, ten se se mnou přestal bavit. Jeden pytel šel do útulku, druhý pomalu přimíchávám, mladej to sežere ale jenom se sádlem...
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:30
- Nahlásit
Neumi
Lucie Kratochvílová
Asi zůstanem u Tejstů - prozatím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 10:50
- Nahlásit
Neumi
Mě Caviar psi žrali, ale jeden mi po tom zvracel, prostě hodinu po nažrání vyhodil všechny granule nestrávený zpátky ven.
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 12:43
- Nahlásit
Evidentně kvalitní a dobrá strava, když to tolika psům nejede :/
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 12:48
- Nahlásit
No já jsem byla překvapená, protože s tak absolutně odmítavou reakcí jsem se ještě nesetkala a granule mají dobrou pověst
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:00
- Nahlásit
Neumi
Holt asi né každému to šmakuje. To je to samé, jako já se nechala nachytat na značku Héry - koupila jsem pamlsky pro štěňata za 120,- Kč 150g pytel s tím, že je to superprémiové s náplní a ňamka, mlska, bomba super měkké, jemné přímo pro ty nejmenší.... Po otevření pytle jsem málem hodila šavli i já a následně to pes nebyl schopnej sežrat, jelikož to bylo tvrdé jako kámen (ani já jsem to nerozkousla s dospěláckejma zubama) a tak jsem těch 120,- Kč hodila do koše páč to ani všežravec naší babiny nechtěl a znechuceně odešel.
A od Héry už nikdy víc nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:59
- Nahlásit
ErzebethB
to sou psi pamlsky z lidlu/penny, sem jednou nouzove koupila a udelalo se mi tak zle, ze jim je musel dat muz daleko od aute
jinak sem CC dost zvazovala ze ozkousime, tak ste me celkem odradili
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 15:04
- Nahlásit
ErzebethB
takhle my dopadli s těma nafouknutejma křupkama ala nafouknutá kukuřice, prej může to jíst páníček i pes, teď nevím jak se to jmenuje, mě se navalilo ze smradu a psi to odmítli žrát svorně oba
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 15:34
- Nahlásit
cernej caj Maya
Ty jo, hele to vůbec nevím, zda zrovna z Penny/Lídlu, ale vím, že na jednich stránkách z této značky dělají bůhví co...
http://www.svetchovatelu.cz/hery-plaisir-chiot-dop lnkove-krmivo-pro-stenata-300g.html
Jedná se o tyto pamlsky... a omlouvám se za mystifikaci - jsou to 300g, ale horší smrad jsem nezažila...
Následně jsem objednala několik balíčku na test z http://zdravepamlsky.cz/ což bylo docela fajn, nesmrdí, chutnají jak psovi, tak nám, ale jsou docela tvrdé, prcek baští jen opravdu maličké kousky a drobí to víc jak piškoty, takže už je taky neobjednám....
Naší Elize zatím nejvíc šmakovaly všechny výrobky od Tommiho:
http://www.svetchovatelu.cz/vyhledavani.htm?q=wagg
Ty docela hezky voní, jsou droboučké, takže i pro štěňata bomba a jsou měkounké a nedrobí... takže po výplatě asi objednám aspon 10ks, abychom měli do zásoby a namixuju to s jejíma oblíbenýma pičkotama a bude )
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 15:45
- Nahlásit
ErzebethB
Evidentně kvalitní a dobrá strava, když to tolika psům nejede :/
Tak já mám 3 psy, takže k tomu tolika - to se vyrovnává ))))))))))))
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 18:58
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak to jsem ráda, že aspoň někomu ve větším množství hafíků to jede, už jsem si začala říkat, že to nejspíš nikdy nekoupím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 19:41
- Nahlásit
ErzebethB
jako mlsky pro štěńata jsou super játrový bonbonky Fitmin, mají dvě velikosti a nijak to nesmrdí, takže jsem to mohla mít v mističke v obýváku a průběžně odměňovat, psi se po tom můžou utlouct a chodí na to i koucour, jsou taky tvrdší, ale jak říkám, v pohodě to rozkouše i kočka http://pamlsky-pro-psy.heureka.cz/fitmin-bonbons-j atrove-1-5kg/
a teď nedávno jsem na zoohitu vzala kostičky, ty jsou malý a měkký a psi mi málem urvali ruce http://www.zoohit.cz/shop/psi/snacky_pamlsky/jedno hubky_dropsy/19784/174547
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 21:31
- Nahlásit
treba muj muz zrovna takovy ty kukuricny veci pro psy i lidi ma rad a psy taky
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2013 10:58
- Nahlásit
Maya
Dobrej typ, vyzkoušíme )
cernej caj
muj muz zrovna takovy ty kukuricny veci pro psy i lidi ma rad
Zní to krásně, takže ujídá hafíkům mlsky, jo?
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:48 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
ErzebethB
To jsou mlsky pro páníky i jejich psy - Candies. Jsou sýrový, malinový, s karamelovou náplní, česnekový ......... Našim velkým to je jedno - sežerou všechno. Malý to nechtějí.
A jinak moje dcera má na Fitminu celou smečku už několik let. Psi krásně prospívají a na výstavách se jí ptají čím krmí. Oba krycí psi - hlavně ten starší je několikanásobnej šampion mnoha zemí a i v cizině se jí ptají čím krmí. Kdyby to bylo tak strašně špatný, asi by ten Fitmin v konkurenci tolika granulí co tu na trhu jsou, neobstál. Už docela dost značek zmizelo v té obří konkurenci
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:45
- Nahlásit
nefritt
To jsou mlsky pro páníky i jejich psy - Candies. Jsou sýrový, malinový, s karamelovou náplní, česnekový ......... Našim velkým to je jedno - sežerou všechno. Malý to nechtějí.
A jinak moje dcera má na Fitminu celou smečku už několik let. Psi krásně prospívají a na výstavách se jí ptají čím krmí. Oba krycí psi - hlavně ten starší je několikanásobnej šampion mnoha zemí a i v cizině se jí ptají čím krmí. Kdyby to bylo tak strašně špatný, asi by ten Fitmin v konkurenci tolika granulí co tu na trhu jsou, neobstál. Už docela dost značek zmizelo v té obří konkurenci
A vono úspěch na výstavách FCI je měřítkem kvality granulí jo?
)))))))))))))))))))))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 19:45
- Nahlásit
zbrndA vono úspěch na výstavách FCI je měřítkem kvality granulí jo? Hele možná jo,bo pokud dáš špatný grancle a pes umře na selhání orgánů,tak se cca po tejdnu už dost blbě vystavuje,po roce už to skoro nejde
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:53
- Nahlásit
danajasa
Hele možná jo,bo pokud dáš špatný grancle a pes umře na selhání orgánů,tak se cca po tejdnu už dost blbě vystavuje,po roce už to skoro nejde
Tak ale pokud vím, to dost zase záleží na situaci. Poněvadž třeba FCI chovatelé někteří u nás jsou schopni vystavovat krásnýho psa bez PP třeba na dvoje PP od FCI, pes třeba sice nejní moc zdravej, ale to neva, poněvač papíry má OK.
Teď jsem zvědav, kdo se tu do mne nejdřív pustí, že to přeci nejde, booo ten čip ne!!! Ale jo jde to.
Ale nicméně Tvůj postřeh je i tak dobrej dost, proto by mě zajímal názor odborný, na který jsem reagoval, jakže tedy podle ní ten úspěch na výstavách je měřítkem kvality granclí, ten mechanismus by mne fakt zajímal, možná by se mohly takhle pak grancle konečně objektivně testovat třeba i ve zkušebních ústavech atd.
|