Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Jaké granule???
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Pet24ra
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:59
- Nahlásit

Dobrý den,
pokud byste měl někdo zájem a máte dobré zkušenosti u svých miláčků, tak prodám 2 konzervy Grand 850g (s drůbežím masem, krocanem), ks po 50Kč, předání osobně v centru Prahy, byl to špatný výběr pro mé pejsky, prostě jim nechutná Trvanlivost až do února a června 2013, v případě zájmu se ozvěte na maxova.petula@seznam.cz, díky

Jezek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:37
- Nahlásit

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s granulemi Profine, díky za reakce!

Lusahu
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:27
- Nahlásit

Jezek
Kamarádka krmí svého catahoulu Profinem, myslím Kuře a brambory
a prospívá skvěle, sice má občas průjmy, ale to je spíš tim, že mu to hodně střídá s vařeným nebo i syrovým masem... jinak granule si myslim, že jsou jedny z lepších.

Jezek
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 20:25
- Nahlásit

Děkuju za reakce, dneska jsem je poprvé namíchala s původní Calibrou. Snad bude prospívat!

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 20:34
- Nahlásit

Lusahu
já mám zase zkušenost - jen tu nejlepší s Hill´s řada d/d.
Jedna fenečka měla alergii na nějakou složku v potravě a po těchto granulích vše ustalo, druhá měla hodně často průjmy z vařené stravy a jak jsem přešla na tyto granule pro všechny fenky, tak máme po všech problémech i průjmech. Je fakt, že 12 kg balení stojí 1900Kč, což je dost, ale stojí to za to. Jinak jsem se ještě dozvěděla, že vařené maso vyplavuje z kostí vápník, ale to je jen info od veta...

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:10
- Nahlásit

Psíček
jasně že.... hlavně když lezou hnědé druhou stranou ven

pajda222
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 22:57
- Nahlásit

Eninka
Hilskou jsem krmil jednoho psa, když měl zažívací potíže a opravdu mu to pomohlo, klidně bych s nima krmil, jenže si nedokážu představit při spotřebě mých psů, kdo by na to žrádlo vydělával?
Já krmím od štěněte RC, po juniorce přejdu na zátěžovku a tak krmím do konce aktivní sportovní kariéry. Když jde u mě pes do důchodu, přejde na Agil. Tak to dělám už spoustu let a bezvadně to funguje.

PS: jo a dranule jsou hnědé a bobky taky

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:48
- Nahlásit

pajda222
no, já musím kvůli těm potížím, ale je fakt, že se třema psama nějak nestíhám doplňovat zásoby a to ani radši nezmiňuju "žužliky" od Brit care - sušené kačení kousky (kvůli té alergii můžeme jen kačenu a zvěřinu), kde je 80 g a pro tři psy, každej den... ach jo no...

pajda222
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:13
- Nahlásit

Eninka
co máš za psy?

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:17
- Nahlásit

Eninka
sušené kačení kousky (kvůli té alergii můžeme jen kačenu a zvěřinu), kde je 80 g a pro tři psy, každej den... ach jo no...
Já jen četla jsi čím je to konzervovaný?Docela driják.

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 17:38
- Nahlásit

Psíček
A lze to otestovat na tamagochim, ten se taky neposere ....
Né to se zrovna resetuje a preventivně reinkarnuje do digitální podoby něčeho čemu eště zbejvá11životů.

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:57
- Nahlásit

pajda222
bílý švýcarský ovčák, borderka a australský ovčák, tři feňule...

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:02
- Nahlásit

danajasa
ježiši nestraš, mně to poradil vet, že je to vpohodě , musím se poptat ještě, ale podle složení to nejde zjistit, je tam napsáno jen maso, vláknina, popel, atd. žádný konzervant. Mluvila jsem s majitelkou přímo od Brit care a ona mi říkala (a to jsme nedebatovaly o tomto produktu, ale je při řeči), že je to nejkvalitněji zpracovaný produkt co se týká právě těch složek kvůli uchování - konzervantů...

Jezek
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:20
- Nahlásit

lepší sušený maso než Brit care je Perrito, Wanpy a Rinti

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:22
- Nahlásit

Jezek
to díky za tip, vyzkouším...

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 12:13
- Nahlásit

Psíček
suseny maso Zriti
to je vlastní výroba, předpokládám

Jezek
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:23
- Nahlásit

Nemáte někdo výmarského ohaře?

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2013 18:28
- Nahlásit

ahoj....

Jana (od borderky Terky) mě již před nějakou dobou požádala, jestli bych jí neporadila, jaké granule by byly pro Terku nejlepší. Chce je změnit, protože krmí Platinem a není to úplně ideální. Já krmila Terku taky Platinem a je fakt, že to poměrmě zvětšuje objem stolice a poněkud způsobuje občas i řidší nutkání se jít rychle vyprázdnit. Když žrala Hillś, tu naši domácí dietu d/d, tak to bylo vpohodě. Platinum je trochu i mastnější a to jí taky moc "nesedí". Poraďte, co bez ohledu na cenu (není to pro ni
podstatný) by bylo vhodný pro poměrně štíhlou borderu s docela velkou pohybovou aktivitou. Já se v granulích moc nevyznám, protože jsme na tý dietě a nevím, co jí mám poradit.
Díky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2013 21:05
- Nahlásit

co zkusit kteroukoli z tech lepsich znacek a pockat si, jak Terce sednou a podle toho se rozhodnout? treba orijen, artemis, canine caviar... nekde je tu jeste to tema jaky granule jsou nejlepsi, zkus nakouknout tam. "mastnotu" teda nejak ale nevim, jak merit...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:01
- Nahlásit

nicco
Koukám děláš tu reklamu všude. Tyhle granule nemaj 50% masa ani omylem.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 12:42
- Nahlásit

kvok
Aha, takže sekaná, párky a podobný vymoženosti taky nemaj maso. Tak to fakt nechápu, proč se kvůli tomu všichni tak rozčilujou.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 15:14
- Nahlásit

Maya

Koukám děláš tu reklamu všude

Tak se mi nezdálo, že to zavání reklamou, že ne?

sekaná, párky a podobný vymoženosti taky nemaj maso

A mají?

Teda sekaná co dělá taťka jo, ale jinak bych nevěřila.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 17:04
- Nahlásit

ssshhhhh

sekaná, párky a podobný vymoženosti taky nemaj maso

A mají?

kdyby jenom výše jmenované, maso nemají i jiné výrobky. Známej měl firmu na výrobu uzenin, a hádejte, z čeho jsou vyrobený např. salámy pro jeden nejmenovanej hypermarket, který požaduje jakýkoliv výrobek na základě diktátu ceny.
No ale zase je výhoda, že to můžou jest aji vegetariáni

karolina695
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2013 16:44
- Nahlásit

Marp holistic ;)

mufinkaterka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 08:27
- Nahlásit

Ahoj
já sem teda hledala granule pro Rokáčka a nechtěla jsem právě už ty komerční hnusky. A narazila jsem na Belcando. Jako pes žere a hlavně prospívá... tady mají kilovky na zkoušku http://www.tweaty.cz/?action=detail&id=ID2485&catg =411 myslím že tam mají i větší balení. Já bydlím na vyšehradě takže si tam pro to chodím.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 09:07
- Nahlásit

na dogdog.cz ti poslou po domluve dokonce i vzorky ruznych krmiv zdarma (ja chtela drobnejsi granule pro nezravou fenu) a pani ochotna vysla vstric a poslala vzorky asi 3nebo 4 ruznych granuli zcela zdarma... co si vzpominam, mela sem urcite belacndo a fromm family mezi nimi

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:32
- Nahlásit

cernej caj
Vůbec bych nereagovala. Je to jenom blbá reklama na ten éšop nebo co to je (neklikala jsem na to, tak nevím).

mufinkaterka
Nechceš jít spamovat jinam?

otilrak
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:30
- Nahlásit

Ahoj, vybírám nové krmivo pro mé štěně (Border teriér - 5 měsíců), od začátku jí Brit Premium, ale poslední dobou nic moc. Takže čas na změnu. V hledáčku mám tyto značky:

Acana
Anka
Orijen
Taste of the Wild
FirstMate

Jaká z nich je nejlepší? Kdyžtak seřadit podle kvality.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:33
- Nahlásit

no ja bych si nebyla jista, asi spis
Orijen, taste of wild/first mate/acana... dlouho nic.... anka (anka je psenicnej srot a rozhodne bych ho neradila mezi ty dalsi, co jsi napsal.

otilrak
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 22:04
- Nahlásit

Já to neměl seřazené. Ptal jsem se na to, jak by to mělo být. Ale děkuji za seřazení, asi zkusíme Taste of the Wild.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání