| Autor |
Zpráva |
Pet24ra
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:59
- Nahlásit
Dobrý den,
pokud byste měl někdo zájem a máte dobré zkušenosti u svých miláčků, tak prodám 2 konzervy Grand 850g (s drůbežím masem, krocanem), ks po 50Kč, předání osobně v centru Prahy, byl to špatný výběr pro mé pejsky, prostě jim nechutná Trvanlivost až do února a června 2013, v případě zájmu se ozvěte na maxova.petula@seznam.cz, díky
|
Jezek
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s granulemi Profine, díky za reakce!
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:27
- Nahlásit
Jezek
Kamarádka krmí svého catahoulu Profinem, myslím Kuře a brambory
a prospívá skvěle, sice má občas průjmy, ale to je spíš tim, že mu to hodně střídá s vařeným nebo i syrovým masem... jinak granule si myslim, že jsou jedny z lepších.
|
Jezek
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 20:25
- Nahlásit
Děkuju za reakce, dneska jsem je poprvé namíchala s původní Calibrou. Snad bude prospívat!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 20:34
- Nahlásit
Lusahu
já mám zase zkušenost - jen tu nejlepší s Hill´s řada d/d.
Jedna fenečka měla alergii na nějakou složku v potravě a po těchto granulích vše ustalo, druhá měla hodně často průjmy z vařené stravy a jak jsem přešla na tyto granule pro všechny fenky, tak máme po všech problémech i průjmech. Je fakt, že 12 kg balení stojí 1900Kč, což je dost, ale stojí to za to. Jinak jsem se ještě dozvěděla, že vařené maso vyplavuje z kostí vápník, ale to je jen info od veta...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:10
- Nahlásit
Psíček
jasně že.... hlavně když lezou hnědé druhou stranou ven
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 22:57
- Nahlásit
Eninka
Hilskou jsem krmil jednoho psa, když měl zažívací potíže a opravdu mu to pomohlo, klidně bych s nima krmil, jenže si nedokážu představit při spotřebě mých psů, kdo by na to žrádlo vydělával?
Já krmím od štěněte RC, po juniorce přejdu na zátěžovku a tak krmím do konce aktivní sportovní kariéry. Když jde u mě pes do důchodu, přejde na Agil. Tak to dělám už spoustu let a bezvadně to funguje.
PS: jo a dranule jsou hnědé a bobky taky
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:48
- Nahlásit
pajda222
no, já musím kvůli těm potížím, ale je fakt, že se třema psama nějak nestíhám doplňovat zásoby a to ani radši nezmiňuju "žužliky" od Brit care - sušené kačení kousky (kvůli té alergii můžeme jen kačenu a zvěřinu), kde je 80 g a pro tři psy, každej den... ach jo no...
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:13
- Nahlásit
Eninka
co máš za psy?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:17
- Nahlásit
Eninka
sušené kačení kousky (kvůli té alergii můžeme jen kačenu a zvěřinu), kde je 80 g a pro tři psy, každej den... ach jo no...
Já jen četla jsi čím je to konzervovaný?Docela driják.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 17:38
- Nahlásit
Psíček
A lze to otestovat na tamagochim, ten se taky neposere ....
Né to se zrovna resetuje a preventivně reinkarnuje do digitální podoby něčeho čemu eště zbejvá11životů.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
pajda222
bílý švýcarský ovčák, borderka a australský ovčák, tři feňule...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:02
- Nahlásit
danajasa
ježiši nestraš, mně to poradil vet, že je to vpohodě , musím se poptat ještě, ale podle složení to nejde zjistit, je tam napsáno jen maso, vláknina, popel, atd. žádný konzervant. Mluvila jsem s majitelkou přímo od Brit care a ona mi říkala (a to jsme nedebatovaly o tomto produktu, ale je při řeči), že je to nejkvalitněji zpracovaný produkt co se týká právě těch složek kvůli uchování - konzervantů...
|
Jezek
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:20
- Nahlásit
lepší sušený maso než Brit care je Perrito, Wanpy a Rinti
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:22
- Nahlásit
Jezek
to díky za tip, vyzkouším...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 12:13
- Nahlásit
Psíček
suseny maso Zriti
to je vlastní výroba, předpokládám
|
Jezek
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:23
- Nahlásit
Nemáte někdo výmarského ohaře?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 18:28
- Nahlásit
ahoj....
Jana (od borderky Terky) mě již před nějakou dobou požádala, jestli bych jí neporadila, jaké granule by byly pro Terku nejlepší. Chce je změnit, protože krmí Platinem a není to úplně ideální. Já krmila Terku taky Platinem a je fakt, že to poměrmě zvětšuje objem stolice a poněkud způsobuje občas i řidší nutkání se jít rychle vyprázdnit. Když žrala Hillś, tu naši domácí dietu d/d, tak to bylo vpohodě. Platinum je trochu i mastnější a to jí taky moc "nesedí". Poraďte, co bez ohledu na cenu (není to pro ni
podstatný) by bylo vhodný pro poměrně štíhlou borderu s docela velkou pohybovou aktivitou. Já se v granulích moc nevyznám, protože jsme na tý dietě a nevím, co jí mám poradit.
Díky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 21:05
- Nahlásit
co zkusit kteroukoli z tech lepsich znacek a pockat si, jak Terce sednou a podle toho se rozhodnout? treba orijen, artemis, canine caviar... nekde je tu jeste to tema jaky granule jsou nejlepsi, zkus nakouknout tam. "mastnotu" teda nejak ale nevim, jak merit...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 15:01
- Nahlásit
nicco
Koukám děláš tu reklamu všude. Tyhle granule nemaj 50% masa ani omylem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2013 12:42
- Nahlásit
kvok
Aha, takže sekaná, párky a podobný vymoženosti taky nemaj maso. Tak to fakt nechápu, proč se kvůli tomu všichni tak rozčilujou.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2013 15:14
- Nahlásit
Maya
Koukám děláš tu reklamu všude
Tak se mi nezdálo, že to zavání reklamou, že ne?
sekaná, párky a podobný vymoženosti taky nemaj maso
A mají?
Teda sekaná co dělá taťka jo, ale jinak bych nevěřila.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2013 17:04
- Nahlásit
ssshhhhh
sekaná, párky a podobný vymoženosti taky nemaj maso
A mají?
kdyby jenom výše jmenované, maso nemají i jiné výrobky. Známej měl firmu na výrobu uzenin, a hádejte, z čeho jsou vyrobený např. salámy pro jeden nejmenovanej hypermarket, který požaduje jakýkoliv výrobek na základě diktátu ceny.
No ale zase je výhoda, že to můžou jest aji vegetariáni
|
karolina695
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 16:44
- Nahlásit
Marp holistic ;)
|
mufinkaterka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 08:27
- Nahlásit
Ahoj
já sem teda hledala granule pro Rokáčka a nechtěla jsem právě už ty komerční hnusky. A narazila jsem na Belcando. Jako pes žere a hlavně prospívá... tady mají kilovky na zkoušku http://www.tweaty.cz/?action=detail&id=ID2485&catg =411 myslím že tam mají i větší balení. Já bydlím na vyšehradě takže si tam pro to chodím.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 09:07
- Nahlásit
na dogdog.cz ti poslou po domluve dokonce i vzorky ruznych krmiv zdarma (ja chtela drobnejsi granule pro nezravou fenu) a pani ochotna vysla vstric a poslala vzorky asi 3nebo 4 ruznych granuli zcela zdarma... co si vzpominam, mela sem urcite belacndo a fromm family mezi nimi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:32
- Nahlásit
cernej caj
Vůbec bych nereagovala. Je to jenom blbá reklama na ten éšop nebo co to je (neklikala jsem na to, tak nevím).
mufinkaterka
Nechceš jít spamovat jinam?
|
otilrak
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:30
- Nahlásit
Ahoj, vybírám nové krmivo pro mé štěně (Border teriér - 5 měsíců), od začátku jí Brit Premium, ale poslední dobou nic moc. Takže čas na změnu. V hledáčku mám tyto značky:
Acana
Anka
Orijen
Taste of the Wild
FirstMate
Jaká z nich je nejlepší? Kdyžtak seřadit podle kvality.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:33
- Nahlásit
no ja bych si nebyla jista, asi spis
Orijen, taste of wild/first mate/acana... dlouho nic.... anka (anka je psenicnej srot a rozhodne bych ho neradila mezi ty dalsi, co jsi napsal.
|
otilrak
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 22:04
- Nahlásit
Já to neměl seřazené. Ptal jsem se na to, jak by to mělo být. Ale děkuji za seřazení, asi zkusíme Taste of the Wild.
|