| Autor |
Zpráva |
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 23:19
- Nahlásit
Dines
ale jak to tam dám chjooo ja jsem vážne lama :-P
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 23:21 - Změnil/a: Weroniica
- Nahlásit
Já na to přijdu táák další zkouška
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 23:23
- Nahlásit
Ha už to máááááám já jsem ale šikovná (samochvála smrdí, já vím, ale to prostě musí být), už vás tu můžu spamovat fotkama
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 23:27
- Nahlásit
A když už tu mám tu Kima i Choruse tak ještě vlkošedku Brinu
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 06:52
- Nahlásit
cat
Jojo, Z kovárny je známý. Grena nebo tervíčka?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 06:56 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
Tož taky zkusím...
...a nešlo to. Asi to nebere estranky...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 08:26
- Nahlásit
Weroniica
pěkný malinny, akorát technická, když fotíš v zeleni u vody, nastav si vyvážení bílý na lokální světelný podmínky, ta automatika dělá brejkoviny a je pak snímek dozelena.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 11:27
- Nahlásit
Sali
Kdyby jsi viděla jakým digitálem je to focený,...
|
cat
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:26
- Nahlásit
EngieB: odpovím ti i na to, cos psala v agresi, ať to nemáme rozházené všude Jak jsem psala, bude to tervík, na jeho fotky jse můžeš mrknout na webu zkovarny, jestli chceš. Je to Saphir Zealous. Když jsem se na něj byla podívat poprvé, ještě jsem neměla rozhodnuto, mohla jsem si vybrat mezi všemi pejsky, tak jsem věnovala pozornost na střídačku všem. Teď už jsem se věnovala jen Safírkovi a je to strašně fajn pes. Umí se mazlit, ale i tahat o něco (dokud nám to Urbi nepřekazila ), zajímat se o různé předměty, podněty..., je dost zvědavý. Není to "posránek", ale akční štěně. Takové jsem chtěla, bude se mi pro výcvik hodit. A prý je taky exteriérově hezký. Už dlouho jsem nebyla na žádné výstavě, tak asi zajdu.
Jinak - určitě ho pojedu ještě navštívit. Ale musím se učit, dělám na konci srpna těžkou zkoušku, tak to mockrát nepůjde. Každopádně jsem ráda, že bydlí Zajíčkovi relativě kousek od nás (jsem tam za hodinku po okreskách).
Ty děláš záchranařinu kde a s kým?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:53
- Nahlásit
cat
Nenašla jsem ho
Tervíčky mám ráda, mýmu psovi maliňákovi se dva povedli
Já jsem v KZJ v Brně. Kde ty?
|
cat
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:27
- Nahlásit
EngieB : tady je odkaz: http://zkovarny.com/belg2/litterscz/s2_pictures.ht m
Povedli se? Nechtě nebo chtě?
Já ještě nejsem nikde, byla jsem členku Agility Rožnov, ale záchranařinu jsem nikdy nedělala. Jen jedna známá z klubu se mě zeptala, jestli to nechci zkusit, takže proč ne. Dívala jsem se, co obsahuje např. ZZZ, záchranařina obecně a zaujalo mě to. Už se těším
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:35
- Nahlásit
EngieB
Ti je sem hodím Reiky BOT a Atísek BOM
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:53 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
cat
No ty jsou roztomiloučký! Slup slup.
Povedl se - viz fotka od Weroniici (díky, Veru!), táta se synem. Teda exteriérově ne, je to prostě malina v rouše chlupatce, povahově taky nic moc, je teda děsně milej, ale takový kopyto hloupoučký, ale hlavní je, že je to miláček!!!
Jo, záchranařina má hodně do sebe, doporučuju. Fajn lidi, fajn zábava, psi to baví... prostě koníček jako kráva!
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:58
- Nahlásit
EngieB
Neurážej Reikíška Tady byl třá pátej jak tam procházím alba
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:03
- Nahlásit
Weroniica
No ale s jakým výkonem, proboha! Ostuda na okrese. I když, vzhledem k četnosti výcviku...
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:05
- Nahlásit
EngieB
Je ještě mladej neboj vše přijde
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:11
- Nahlásit
Weroniica
No, ono toho po něm nemůžu chtít moc, když ho vidím jednou za týden a teď ani to ne...
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:15
- Nahlásit
EngieB
Teď jsem vymyslela stopu na černou tak jsem zvědavá zítra to prubnu
|
cat
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:15
- Nahlásit
EngieB: jo, je to medvídek. Takový trhač požád by žužlal ruce, prsty, prostě něco. Ale to jako každé štěňátko. Já jsem se rozhodovala od chvíle, kdy se narodili mezi jeho dvěma brášky. O něm jsem ani nepřemýšlela, nevím proč.. ale jak jsem ho uviděla na živo byl konec..
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:28
- Nahlásit
Weroniica
Už mi to došlo - přemýšlela jsem, proč jsi utekla k myslivosti
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:32
- Nahlásit
EngieB
Počkej namaluji ji v malování a hodím někam na net a ukážu
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:41
- Nahlásit
Hele jsem jí to zase pěkně naplánovala
|
cat
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 00:02
- Nahlásit
EngieB: máš nějaké záchranářské zkoušky? Zajímalo by mě, jak moc je to těžké a jak se musí cvičit (intenzita a intervaly). Hrozně mě to ale láká. Jo a cvičí se taky ve sněhu? (jako nácvik lavin?)
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 06:30
- Nahlásit
cat
Mám, ale zatím nic moc, jen dvoje jedničky. Záchranařina je fajn, dýl trvá psa vycvičit, musíš se mu naučit hodně věřit a mnohem víc musíš spolupracovat než vést. Poslušnost a dovednost se dnes blíží IPO úrovni. Intenzita a intervaly záleží na psovi, některý musí víc, některý si udělá jednou za měsíc speciál a je vymalováno. Hlavní je rozumnět psovi, jít na vše pomalu, nenechat se stáhnout nikým, komu to jde líp nebo rychleji, pes musí dozrát, nepřeskakovat kroky, nepřetěžovat psa... a asi fůra dalších věcí, to ti poradí pak v brigádě.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 06:33
- Nahlásit
Weroniica
No kráááásnýýýý. Já si to teda nemaluju, ale dnes jedu na konec tábora a už mám taky dvě nachystaný. Snad se mi tam vejdou...
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:33
- Nahlásit
EngieB
No já jsem zvědavá večer to prubnu, má problém s těma obloučkama,....
|
cat
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:44
- Nahlásit
EngieB : no a myslíš, že když si ho vezmu až v těch třech měsících, že není pozdě? pořád na to totiž musím myslet Začnu s ním hned všude chodit, vynahradím mu to..ale známá, co to cvičila, si ted pořídila šeltiáka a s tím chodí už od malinka.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:21
- Nahlásit
cat
Pro mě by bylo. Ono těžko říct, záleží i na štěněti, chovateli atd. Ale já si beru štěňátka fakt jak to jde, takže nejpozději ve dvou měsících.
|
cat
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:29
- Nahlásit
EngieB: jo, taky bych brala, ale nemůžu! prostě to fakt nejde ani kdybych se stavěla na hlavu. Proč myslíš, že je to pozdě? Vždyť je tolik štěňat, co nemůžou lidi udat a jdou pryč i v půl roce.. do 14 týdnů se přece nic moc nedělá (kromě jména, vodítka, sedni, ke mně...). I když můj bývalý pes už v té době uměl slalom ale to je něco jiného..
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:36
- Nahlásit
cat
Já s tím prostě nemám dobrou zkušenost, i když kámoš si bral právě toho tervíčka později, jenže majitelka feny s ním dost prošla, pejsek je v pohodě, ale je to taková povaha, že by asi byl v pohodě vždycky. Ale já si prostě za ten měsíc narvu do psa co potřebuju (třetí měsíc je nejlepší doba na socializaci).
|