Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / belgičtí ovčáci
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
Autor Zpráva
hanule
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 18:27
- Nahlásit

Joker
Dnes mi začala hárat a nebůj, prokousaný ruce nohy a teď začala i zadek, to mám taky.

Joker
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 18:30
- Nahlásit

hanule
Mě asi brzo taky začne. Čuchal k ní dobrman a druhé si ani nevšiml. Málem ho zabila. Takovej malej agresorek.

hanule
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 18:44
- Nahlásit

Joker
Já mám štěstí na hodný psy. Mi malá nikoho nezabíjí, jen na obraně nevidí, neslyší. Nevím, jak ji u obrany naučím nějakou ovladatelnost.

Joker
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 19:04
- Nahlásit

Heh. No my jsme s obranou zatím na začátku, ale už teď jí to strašně zajímá. Jinak ona je silně dominantní, takže v klidu si hraje jen se psem, který je dominantnější, než ona

hanule
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 19:08
- Nahlásit

Joker
No nejsem profík na dominanci, ale taky někdy vyjede, nebo nakrývá psy, ale nevraždí, když se pes postaví pořádně, tak k němu přisedne a začnou si olizovat tlamy. Někdy na vodítku vyskakuje, ale to je jen když cítí mou podporu. Jinak je v pohodě. Normální maliní oždibkávání.

Joker
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 19:39
- Nahlásit

hanule
Ona se většinou naježí a snaží se nacpat toho psa pod sebe. V 5ti měsících si takhle podřídila i vzrostlejšího RR. A dneska na toho dobrouše fakt cenila zuby.

hanule
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 21:52
- Nahlásit

Joker
To mi dělala, když byla menší, teď se začíná sklidňovat a dnes jak hárá, tak nechce nic dělat a celý den chrápe, vůbec ji nepoznávám.

kyrrka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:28
- Nahlásit

nechcete pokracovat v debate o tychto uzasnych potvorkach?

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 07:50
- Nahlásit

kyrrka
Ahoj jak se má malinka?

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:07
- Nahlásit

http://www.oridix.com/data/cz/pes/benedeto.html
tohle je můj první BO, to byl pan pes, už je v nebíčku.

Teď mám tuhle fenku http://www.sixtysix.cz/CZ02vrhg.htm je to Gaia Mia, a ještě mám jejího syna ale bohužel nemám fotky

kyrrka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:06
- Nahlásit

Petra

malinka sa ma dobre, prave spi vyvalena na chrbte a ma oblecene gatky lebo sa hara tak je riadna sexica .
tvoji havkaci su kraaasni... ja mam rezervaciu na sucku grendika od new black sib z kovarny(sibca) cca na januar(leden ), uz sa veeeeeeeelmi tesim...

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:15
- Nahlásit

kyrrka
tak si taky propadla belgičanům , já na ně nedám dopustit jsou to takoví uličníci ale jsou hodně pro srandu a hlavně milují celou rodinu a děti

kyrrka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:22
- Nahlásit

Petra

ja som sa do nich uuuuplne zamilovala, mam uz druhu malinu a v mojom v zivote bude vzdy nejaky belgican (a nie iba jeden).... je to taka mala blazniva potvorka ale presne to sa mi na nich paci, su aktivni a nedokazu dlho obsediet na jednom mieste....a presne tak, miluju celu rodinu a cela rodina miluje ich

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:39
- Nahlásit

mě se na nich moc líbí že ti chtějí mermomocí rozumět každé slovo a chtějí všechno splnit co ti na očích vidí. Ale je fakt že umí i pěkně lenošit, prostě jsou to miláčkové

kyrrka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit

no su proste uzasniiiiiiii.... kto ich raz spozna, viac na nich neda dopustit .
nevies mi vysvetlit co je to sujet reccomandé? asi iba rok sa belgicanmi zaoberam tak trosku "profesionalnejsie" a o tomto nic neviem najst. diky

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:06 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

sujet reccomandé, tak to taky navím co to má být, a v jaké souvislosti to k belgičanům patří?

prosím tě píšeš že máš malinu už druhou a teď si zase napsala že se zaobíráš belgičanama jen rok, tak jak si to stihla v jeden rok

kyrrka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:10
- Nahlásit

ked si pozries http://www.zkovarny.com/belg2/index.htm klikni nasi belgicaci, potom chovne feny, potom groenendael a predposledna je sibca a ona to tam ma napisane. ma to spolocne nieco s vystavami ale vobec neviem co

kyrrka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:14
- Nahlásit

no prva malina bola bez pp, mala som ju u starkej a chodila som za nou iba cez vikendy. doniesli sme si ju ked som mala 13(teraz mam 20) takze som vela o psoch nevedela a ani som nic nezistovala. no a minuly rok v lete som si kupila tuto s pp a zacala som sa o BO viac zaujimat co sa tyka aj chovu...

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:17
- Nahlásit

no nebude to nějaká speciálka ve francii?? Taky to vidím poprvé v životě

kyrrka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:22
- Nahlásit

no mozno hej, niekedy sa to pani pisarcikovej opytam ak jej budem este pisat alebo sa jej to opytam osobne na vystave alebo ked si pojdem po steniatko

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:27
- Nahlásit

kyrrka
tak to jo promiň za tu otázku

kyrrka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:43
- Nahlásit

Petra

co? za aku otazku?

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit

prosím tě píšeš že máš malinu už druhou a teď si zase napsala že se zaobíráš belgičanama jen rok, tak jak si to stihla v jeden rok
tohle myslím

kyrrka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:54
- Nahlásit

Petra

aaaaaaale to je v pohode

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:22
- Nahlásit

kyrrka
tak to jsem ráda

diana
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 12:13
- Nahlásit

sorry, ze to pisem sem, nechcela som zakladat novu temu.
je mozne, aby malinak bol zihany (ako holandan)?
http://www.inzos.sk/inzerat/3167/zvierata/psi/belg icky-malinois

Joker
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit

No fííha, kukuč má jak malina

kyrrka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 13:46
- Nahlásit

urcite ste si vsimli ze stranka www.belgican-v-nouzi.estranky.cz uz nebola aktualizovana 6mesiacov.... tak som si urobila taku "ministranocku".... dufam ze to nikomu nebude vadit... aspon kym neaktualizuju tu povodnu stranku. www.bo-sos.wbl.sk

kyrrka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:47
- Nahlásit

na stranke v predchadzajucom prispevku su pridani novi psikovia.... v ponuke je vela malinakov vratane 2,5rocnej sucky s pp a niekolkych psikov ktorym hrozi utratenie a je tam aj 2rocny grendik

cat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 23:37
- Nahlásit

Ahoj!! Sice už to tady trochu spí, ale zkusím to vzkřísit
Já bohužel ještě pejska nemám, ale za měsíc mít budu.. bude to TER hafan a je úžasnýýý

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání