| Autor |
Zpráva |
hanule
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 18:27
- Nahlásit
Joker
Dnes mi začala hárat a nebůj, prokousaný ruce nohy a teď začala i zadek, to mám taky.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 18:30
- Nahlásit
hanule
Mě asi brzo taky začne. Čuchal k ní dobrman a druhé si ani nevšiml. Málem ho zabila. Takovej malej agresorek.
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 18:44
- Nahlásit
Joker
Já mám štěstí na hodný psy. Mi malá nikoho nezabíjí, jen na obraně nevidí, neslyší. Nevím, jak ji u obrany naučím nějakou ovladatelnost.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 19:04
- Nahlásit
Heh. No my jsme s obranou zatím na začátku, ale už teď jí to strašně zajímá. Jinak ona je silně dominantní, takže v klidu si hraje jen se psem, který je dominantnější, než ona
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 19:08
- Nahlásit
Joker
No nejsem profík na dominanci, ale taky někdy vyjede, nebo nakrývá psy, ale nevraždí, když se pes postaví pořádně, tak k němu přisedne a začnou si olizovat tlamy. Někdy na vodítku vyskakuje, ale to je jen když cítí mou podporu. Jinak je v pohodě. Normální maliní oždibkávání.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 19:39
- Nahlásit
hanule
Ona se většinou naježí a snaží se nacpat toho psa pod sebe. V 5ti měsících si takhle podřídila i vzrostlejšího RR. A dneska na toho dobrouše fakt cenila zuby.
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 21:52
- Nahlásit
Joker
To mi dělala, když byla menší, teď se začíná sklidňovat a dnes jak hárá, tak nechce nic dělat a celý den chrápe, vůbec ji nepoznávám.
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:28
- Nahlásit
nechcete pokracovat v debate o tychto uzasnych potvorkach?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 07:50
- Nahlásit
kyrrka
Ahoj jak se má malinka?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:07
- Nahlásit
http://www.oridix.com/data/cz/pes/benedeto.html
tohle je můj první BO, to byl pan pes, už je v nebíčku.
Teď mám tuhle fenku http://www.sixtysix.cz/CZ02vrhg.htm je to Gaia Mia, a ještě mám jejího syna ale bohužel nemám fotky
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:06
- Nahlásit
Petra
malinka sa ma dobre, prave spi vyvalena na chrbte a ma oblecene gatky lebo sa hara tak je riadna sexica .
tvoji havkaci su kraaasni... ja mam rezervaciu na sucku grendika od new black sib z kovarny(sibca) cca na januar(leden ), uz sa veeeeeeeelmi tesim...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:15
- Nahlásit
kyrrka
tak si taky propadla belgičanům , já na ně nedám dopustit jsou to takoví uličníci ale jsou hodně pro srandu a hlavně milují celou rodinu a děti
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:22
- Nahlásit
Petra
ja som sa do nich uuuuplne zamilovala, mam uz druhu malinu a v mojom v zivote bude vzdy nejaky belgican (a nie iba jeden).... je to taka mala blazniva potvorka ale presne to sa mi na nich paci, su aktivni a nedokazu dlho obsediet na jednom mieste....a presne tak, miluju celu rodinu a cela rodina miluje ich
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:39
- Nahlásit
mě se na nich moc líbí že ti chtějí mermomocí rozumět každé slovo a chtějí všechno splnit co ti na očích vidí. Ale je fakt že umí i pěkně lenošit, prostě jsou to miláčkové
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit
no su proste uzasniiiiiiii.... kto ich raz spozna, viac na nich neda dopustit .
nevies mi vysvetlit co je to sujet reccomandé? asi iba rok sa belgicanmi zaoberam tak trosku "profesionalnejsie" a o tomto nic neviem najst. diky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:06 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
sujet reccomandé, tak to taky navím co to má být, a v jaké souvislosti to k belgičanům patří?
prosím tě píšeš že máš malinu už druhou a teď si zase napsala že se zaobíráš belgičanama jen rok, tak jak si to stihla v jeden rok
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:10
- Nahlásit
ked si pozries http://www.zkovarny.com/belg2/index.htm klikni nasi belgicaci, potom chovne feny, potom groenendael a predposledna je sibca a ona to tam ma napisane. ma to spolocne nieco s vystavami ale vobec neviem co
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:14
- Nahlásit
no prva malina bola bez pp, mala som ju u starkej a chodila som za nou iba cez vikendy. doniesli sme si ju ked som mala 13(teraz mam 20) takze som vela o psoch nevedela a ani som nic nezistovala. no a minuly rok v lete som si kupila tuto s pp a zacala som sa o BO viac zaujimat co sa tyka aj chovu...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:17
- Nahlásit
no nebude to nějaká speciálka ve francii?? Taky to vidím poprvé v životě
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:22
- Nahlásit
no mozno hej, niekedy sa to pani pisarcikovej opytam ak jej budem este pisat alebo sa jej to opytam osobne na vystave alebo ked si pojdem po steniatko
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:27
- Nahlásit
kyrrka
tak to jo promiň za tu otázku
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:43
- Nahlásit
Petra
co? za aku otazku?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit
prosím tě píšeš že máš malinu už druhou a teď si zase napsala že se zaobíráš belgičanama jen rok, tak jak si to stihla v jeden rok
tohle myslím
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:54
- Nahlásit
Petra
aaaaaaale to je v pohode
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:22
- Nahlásit
kyrrka
tak to jsem ráda
|
diana
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 12:13
- Nahlásit
sorry, ze to pisem sem, nechcela som zakladat novu temu.
je mozne, aby malinak bol zihany (ako holandan)?
http://www.inzos.sk/inzerat/3167/zvierata/psi/belg icky-malinois
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit
No fííha, kukuč má jak malina
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 13:46
- Nahlásit
urcite ste si vsimli ze stranka www.belgican-v-nouzi.estranky.cz uz nebola aktualizovana 6mesiacov.... tak som si urobila taku "ministranocku".... dufam ze to nikomu nebude vadit... aspon kym neaktualizuju tu povodnu stranku. www.bo-sos.wbl.sk
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:47
- Nahlásit
na stranke v predchadzajucom prispevku su pridani novi psikovia.... v ponuke je vela malinakov vratane 2,5rocnej sucky s pp a niekolkych psikov ktorym hrozi utratenie a je tam aj 2rocny grendik
|
cat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 23:37
- Nahlásit
Ahoj!! Sice už to tady trochu spí, ale zkusím to vzkřísit
Já bohužel ještě pejska nemám, ale za měsíc mít budu.. bude to TER hafan a je úžasnýýý
|