| Autor |
Zpráva |
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:20
- Nahlásit
birma
pošli mi tvou adresu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:21 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
LUCKA
pořád stejná http://www.altar.webzdarma.cz
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:24
- Nahlásit
birma
no já jsem ji neměla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:31
- Nahlásit
LUCKA
no teda
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:34
- Nahlásit
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:40
- Nahlásit
Já se taky přidám se svýma maliňátkama
http://sweb.cz/joker.assis
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:41
- Nahlásit
Joker
Já ti psala vzkaz do návštěvní knihy a ty ani neodpovíš
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:42
- Nahlásit
a já nevím, jak se tu dávají fotky, tak prd
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:14
- Nahlásit
kája
Klikneš na to tlačítko s čtverečkem, kolečkem a trojúhelníčkem, které máš ned nad okénkem, kam píšeš a tam vložíš adresu. Musíš ale vložit adresu obrázku, tzn. klikneš na obrázek pravým tlačítkem, dáš vlastnosti a zkopíruješ adresu. Samo to musíš mít někde na netu
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:16
- Nahlásit
LUCKA
Ehe, pardon. Polepším se, mám toho teď moc
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:28
- Nahlásit
birma
no....dlouho
nějak nestíhám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:31
- Nahlásit
Ebony
tak něco sepiš
chci pozorovat jak roste maminka mýho budoucího Dárka
|
kája
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 01:48
- Nahlásit
poradíte mi někdo, kde bych si mohla jít s cairou zacvičit?, V ostravě
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 01:56
- Nahlásit
kája
to ti asi jako rodilá a stálá pražačka moc neporadím
|
kája
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 02:06
- Nahlásit
grendel
tak prdky
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 02:26
- Nahlásit
to možná:-D
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 07:32
- Nahlásit
kája
ahoj holky já píšu z práce tak to moc nestíhá a doma nemám internet. Jsem od Poděbrad a fenu mám z Hradve Králove. Můžete se podívat na stránky sixty six, a tam od nich jí mám.
A můj předešlí pes je na stránkách Sen vysočiny. je tam jako tatínek jejich feny Benedeto Joiner. Tak tam koukněte
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:29
- Nahlásit
Petra
Taky jsem chodívala do Poděbrad na cvičák .Ale jen chvíli
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:30
- Nahlásit
Joker
a od kud si?
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:38
- Nahlásit
Joker
Tak to jsem ráda, to Tě omlouvá
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:55
- Nahlásit
holky mrkněte na www.sixtysix.cz 2002 "G" Gaia Mia, to je moje fenka ale je to stará fotka taď je už pořádně chlupatá.
a na senvysociny.unas.cz fotogalerie, fotka psů našich přátel,
Benedeto Joiner to je můj nejlepší pes s ním jsem měla velké úspěchy na výstavách i na cvičáku, tan dělal všechno co mi na očích viděl. Ale už ho čtyři roky nemám a strašně se mi po něm ztýská. Zastřelili mi ho
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:20
- Nahlásit
Petra
ZPrahy. Nějakou dobu jsem v poděbradech bydlela, tak jsem chodila i na cvičák. Ale pak sme raději přestoupila do Lysé
|
Monča
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 15:47
- Nahlásit
Jestli chceš gréníka na cvičení tak budem mít takové pracovní spojení -jestli se to tak dá nazvat. Mimča jsou v bříšku a já hledám zodpovědné páníky, kteří by měli s chlupatcem zájem i cvičit třeba agi nebo sportovku. Protože já se svou Niky cvičím sportovku, prozatím jsme zvládli ZOP, ZPU1, ZZO, BH a ZM...na ZOP a ZZO jsme měli ztrátu jen dva bodíky a na to jsem pyšná. Chystáme se letos po štěnátkách na ZVV1 a možná i na IPO1, strašně jí baví kousání, jak vidí figuranta tak už si ničeho jiného nevšímá...no snad jen jídla,protože je neskutečně pažravá. NO a taťka je policejní pes, je suprový, nejen že je krásný a zdravý ale normálně má aktivní zadržení pachatelů, když jsme se na něho koukali tak mi radostí skočil na hlavu a oblíznul .Je báječný, vůbec ničeho se nebojí a přitom k hodným lidem strašný kamarád. Tak protože nechci aby tohle mé chovatelské úsilí přišlo na zmar, tak hledám nové majitele co by chtěli cvičit a ukázat že když oba rodiče cvičí tak i jejich děti jsou šikovné jako oni a něco dokáží! Moc si od těhle štěnátek slibuji a taky další černá štěnátka plánujem až za dlouho protože s Niky budem teď cvičit. Je to jedna z mála fenek gréna která aktivně cvičí sportovku (i obrany a stopy), má za sebou nějaké ty závody...naposled 3.místo v ZVV1, a u štěnátek hodně záleží na matce, říká se že štěnátka zístávají povahu ze 70% od maminky-něco mají vrozené a něco okoukají. Kdybys měla zájem tak napiš na zamazalova@seznam.cz
|
Jilly
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 18:33
- Nahlásit
Ahojky,
tak jsem se dneska odpoledne koukala na výsledky z Kladna a musím uznat, že Alice Drábková s Tačounem se dneska ve zkoušce moooc vyvedli
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 19:26
- Nahlásit
Jilly
A copak bylo v Kladně?
|
Jilly
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 21:27
- Nahlásit
LUCKA
agi závody
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:58
- Nahlásit
Potrebuji co nejrychleji najit domov pro fenu belgicaka - malinacka. Ma 4 roky, je kastrovana, ma zakladni poslusnost a je velice mila i k detem. Na druhou stranu ale dokaze za plotem i hlidat. Musim ji do konce unora udat. Segra nastoupila do nove prace a je tam od rana do vecera a ona je chudina cely dny sama. Nehodi se na vycvik, hrozne se boji strelby a taky revu letadel. Cislo pro zajemce : 776 011 547
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 17:52
- Nahlásit
Taky se přidávám do debaty. Mám dva maliňáčky
Jsou prostě supe a nej.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 18:04
- Nahlásit
hanule
Jo, super, teď jsem se vrátila z venčení. S prokousnutou rukou.
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 18:22
- Nahlásit
Joker
No tak to máš pomalé reakce
|