| Autor |
Zpráva |
Jilly
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:21 - Změnil/a: Jilly
- Nahlásit
ahojky, najdou se zde i jiní milovníci těchto úžasných pejsků?
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:22
- Nahlásit
ahoj, mám grónku a ty?
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:23
- Nahlásit
já nemám, ale kamrádka má tervici
|
Jilly
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:23
- Nahlásit
kája
jů to je rychlost. Já zatím (doufám) žadnýho nemám, ale moc ráda bych si ho jednou pořídila. V srdci mi leží už třetím rokem hlavně groeni a tervíci
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:24
- Nahlásit
já jsem ráda, že tady někdo o belgičácích se mnou poplká
|
Jilly
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:25
- Nahlásit
kája
já se zapomněla zeptat na jméno Jak se jmenuje ta černá krasavice?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:25
- Nahlásit
Juu já bych taky chtěla belgičáčka
|
Jilly
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:26
- Nahlásit
grendel
Verču znám
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:28
- Nahlásit
možná bych jednou uvažovala nad Groenem , jenom nevim jestli to neni na mě moc citlivej pes(po zkušenosti s bíglem )
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:28
- Nahlásit
jmenuje se cairo, ale říkám jí prcinko, mici, kocurko a hlavně kobližko(protože je miluje)
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:29
- Nahlásit
Jilly
já vim ale uvědomuju si později komu vlastně odpovídám )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:29
- Nahlásit
kája
z jaké je CHS? jestli se mužu zeptat? A děláš s ní nákej výcvik (sportovní, agility...)?
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:32
- Nahlásit
jsou to citlivé miminka, hlavně nekřičet, nebít(sem tam ta výchovná facka padne), ale pak na mě koukne těma kukadlama a mi je to líto
je to moje mazlilka, je třeba si dát pozor hned ze startu při výchově, ať není pejsek móóóc bázlivý(jak je ta naše)
|
Jilly
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:33
- Nahlásit
kája
já mám bíglici a ta miluje všechno jídlo, ať už je stravitelný nebo hrozí, že se kvůli němu dostane na operační sál (málem se j to povedlo v 6 měsících, kdy se v zimě rozeběhla na malýho bobujícího klučinu, ukradla mu rukavici a spolka ji vcelku, děti mě pak pronásledovaly, že jejich bráškovi je zima na ruce). Z jaký chovatelský stanice ji máš?
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:35
- Nahlásit
Mám ji Z kovárny od p.Pisarčíkové z Hradce Kr.
Zkoušely jsme agility, ale hnusná trenérka nám to zhnusila. hned na první návštěvě káju přinutila lézt po kladině, ta se pochopitelně bála, paní ji přitáhla za krkem a byla pokousaná, tak mi pejsu zmydlila, pohádaly jsme se a už jsem se tam neobjevila
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:37
- Nahlásit
kája
z Kovárny bych chtěla štěníka... Jen teď čekám na pracovní spojení, který odložili pro nedostatek zájemců (škodaa) a taky čekám, jak se chytne na agi moje feňule....
Po jakých je rodičích?
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:37
- Nahlásit
kája
která to byla? kde, na jakym cvičáku?
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:38
- Nahlásit
Eimy
mamka fay black z kov. a taťka je jack černý habakuk
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:39
- Nahlásit
grendel
bylo to u nás v ostravě
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:41
- Nahlásit
takže tu její aktivnost zvládáme dlouhýma procházkama, lítáme s aportkama, blbneme, jen aby jsme ji utahali
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:41
- Nahlásit
kája
tak zkus jinej cvičák...stojí to zato, belgie jsou moc dobrý na agi
|
Jilly
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:42
- Nahlásit
kája
jů Kovárna, ti mají překrásný psy. Já na různých diskusích narážim na Alici Drábkovou od Tačouna Jinak to je špatný, pokud se cvičitelé zachovají takhle. K nám na cvičák chodí kamarádka s tervíkem, který je hodně bázlivý a jedno "individum" na cvičáku se k němu taky tak zachovalo, pes začal vrčet a cenit zuby a on jen, že si ho chce pohladit. Chytil ho za kšíry a silou ho k sobě chudáka přitahoval, dokud nezasáhla majitelka ... Mno ale "on" na cvičák moc nechodí, takže i tervíka potkávám téměř pravidelně a každý týden je šikovnější a šikovnější.
Nikdy nezapomenu na nácvik tunelu, kdy se k němu Jalík bál jen přiblížit, všichni lezli do tunelu a ukazovali, že na tom nic není a on pohrdavě stál vedle a koukal na ně jak na debily Asi po čtvrtý lekci tam vlezl. To bylo slávy. Na konci čtvrý lekce už tunelem svištěl jako vítr Mno a teď může být tunel zahnutý jak chce, může být látkáč i pevný a Jalík se už nebojí, prostě to chce čas
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:42
- Nahlásit
já ale nevím, kde tady jsou, budou jí 3 roky, není to pozdě?
|
Jilly
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:44
- Nahlásit
kája
nikdy není pozdě
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:44
- Nahlásit
my jsme s ničim jiným problém neměli, tunel ok, áčko ok. ale kladina bojim bojim a raf a na tenhle cvičák už nikdy packou nevkročím
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:46
- Nahlásit
kája
Mojí feňuli byly 3 roky v listopadu a v říjnu jsme začly chodit na agi, i když já ji něco učila i před tím, takže jsme nezačínaly uplně, ale pokud to bude feňuli bavit , tak si myslim, že je jedno, kdy začnete Fakt to stojí za to
|
Jilly
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:47
- Nahlásit
Eimy
ty ještě nevenčíš?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:48
- Nahlásit
Jilly
Eště neeeee Eimy usnula s hlavou na ptakopyskovi a nevypadá, ž by se ji chtlěo, tak ještě chviklu počkám pak nebudu muset ráno tak brzo
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:49
- Nahlásit
kája
neni kamarádka začala s 6 letým psem a jde jim to
|
kája
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:49
- Nahlásit