| Autor |
Zpráva |
cat
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 09:32
- Nahlásit
Já dnes jedu za Safírkem!! uvidím, jestli se bude dát vyfotit.. kdyby jo, tak sem pak dám fotky a napíšu další zážitky Už jen 24 dní!!! nojo, stříhám metr:P
|
cat
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 21:24
- Nahlásit
Ahojte!! Tak tady jsou slibované fotky mého miminka (už sice trochu vyrostlo, ale pořád je to medvídek ) snad se mi to podaří vložit
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 07:23
- Nahlásit
cat
No ten je mumíškovatej! Záááááávidíííííím strašně!
|
cat
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 10:04
- Nahlásit
EngieB: děkuji! No on je fakt úžasný..včera chvilku spal, pak chytnul rapla a běhal po zahradě jak šílený Dovezla jsem mu dečku, ať si na ní spí nebo trhá, to je jedno..pak ji vezmu i s ním, tak snad bude pořád čuchat maminku a bude to trochu lepší. Včera byl smutný, protože mu den předem odjela poslední sestřička
No a je nádherný jsem zvědavá, co na něj pak řeknou rozhodčí...paní Pisarčíková říkala, že snad by mohl zdědit od obou rodičů to lepší.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 10:15
- Nahlásit
cat
No vidíš. A jak se teda bude jmenovat volacím? Safir je docela dobrý, budeš mu tak říkat?
Však rozhodčí se uvidí, hlavně abyste si rozumněli vy spolu Takže je tam chudáček sám? Aby to vydržel... ale má fakt krásnou tu masku, mám ráda černý hlavy.
|
cat
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 10:21
- Nahlásit
EngieB: jo, říkáme mu Safi, už na to i hezky slyší. Včera jsme si hráli (dokud nás Urbinka nerozeštvala) a zkoušeli jsme vodítko no... nelíbí se mu. Ale Zajíčkovi říkali, že to trénují a prý to půjde. I na procházku že zajdou, když už je tam sám. Snad si budeme rozumět - vždycky, když přijedu, hopsne na mě a málem mě ulíže k smrti ale vydrží to, však už jen chvilku...
Myslím, že mu ta maska sleze, jako většině tervíkům. Nebude ji mít přes celou hlavu jako Urbi, ale spíš si myslím, že bude po Zelím.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:31
- Nahlásit
cat
Jo, maska slízá, ale když ji má takovouhle, tak by mu z ní mělo něco zbýt
Safi, to je fakt hezký. No já měla vybraný: Spike, Dante, Bosco, ale kromě toho prostředního se nikomu žádný nelíbilo, tak holt Dante
|
cat
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:41
- Nahlásit
EngieB: no to určitě, měl by ji mít hezkou..ale to není nejdůležitější, že i když já chci i na nějakou tu výstavu, tak je pro mě důležité všechno. Já jsem na žádné psí akci nebyla už několik let (kromě agility), tak teď jsem na to strašně natěšená
Mně by se líbilo Spike..jak se jmenuje oficiélně?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 12:15 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
cat
No zatím nijak
Mě Spike taky, ale je fakt, že Dante je slušně úderný a dá se tam využít to TE! Kdežto Spajkůůůů je takový měkčí. To už mám Kikíííí A odlišovat se mi to bude v pohodě, protože je volací Kikíííí nebo Džekííí, pak mám ReJI nebo občas Reíííí, takže furt ííííí, takže Dante bude jasně odlišený To mám fšechno vymyšlený, teď ještě aby to fungovalo, chochocho.
No maska není nejdůležitější, ale prostě belgie s hezkou maskou stojí za to Malina nebo tervíček, to je úplně fuka
|
cat
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 12:25
- Nahlásit
EngieB: no to je fakt... když máš doma takovou zoo, je jasné, že je lepší to aspoň s voláním zmenit v tom případě je Dante dobrý.. Já měla pejsky, co se jmenovali Charlie a Larry. Charliemu jsem tak nikdy neřekla, řvala jsem na něj Karlos Ale je pravda, že mít více psů končících na íííííí je na bednu Ale uvidíš, třeba bude mít hezké papírové a třeba mu ho necháš. Já jsem chtěla, aby se jmenoval Sven, ale nakonec se mi Saphir líbí víc
Jojo, BO s hezkou maskou se mi taky líbí víc.. tak to má taky být
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 07:06 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
cat
Jakou zoo? Já mám jen psa a morče a ještě venčím kámošovi psa Ono to vypadá jako zoo, protože každej má dvě tři jména, já jsem v tomhle děsná. Ovšem sranda byla, když si ségra pořídila psa a dala mu jméno Riki. Takže když jdeme všichni, je to Kiki, Riki a Reiki Kikirikýratata
|
cat
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 09:31
- Nahlásit
EngieB: jo tak.. když má každý více jmen, tak tomu rozumím.. ono to vypadalo, že máš těch psů několik někde jsem četla, že má kdosi doma 20 psů. docela masakr. kikirikiiiiii
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:32
- Nahlásit
cat
No ani náhodou, jeden málo, tři moc Dva jsou tááák akorát aby se člověk zbláznil jenom trošku
|
cat
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:45
- Nahlásit
EngieB: přesně.. já jsem měla dva psy a to bylo tak akorát. I známá mi říkala, že jeden nebo dva psi - to člověk nepozná. Ale 3 už poznat jsou (ve výchově, pozornosti, žrádle....). Já plánuju dva, abych je mohla průbežně doplňovat Ztrátu totiž hodně špatně nesu a teď se mi stalo, že už mi "nezbyl" ani jeden, to bylo to nejhorší, co mě za poslední dobu potkalo Naštěstí už bude lišák brzo doma
Ty máš jakého pesana? (plus jednoho v břichu )
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:48
- Nahlásit
cat
Já mám bordeřího kluka magorka
Jinak naprosto souhlas, nemít ho, asi mě klepne. Už to, že budu tři měsíce jen s jedním, je dost děsivý!!!
|
cat
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:54
- Nahlásit
EngieB: aaha.. jak se jmenuje? Asi běháš agility, že? No tak já jsem už 3 měsíce bez psa a dalších 22 dní budu na druhou stranu to není tak moc (to mi připomíná, že bych se měla začít učit, kurňa.. )
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 15:09
- Nahlásit
cat
Agi vůbec, to bych nestíhala, dělám záchranařinu a trošku klasiku a tááák. Navíc je blbeček samolámací, takže i když jsem si před časem říkala, že bysme rekreačně, tak nebudu riskovat
Neuč se, život tě naučí! Na co se chystáš, státnice?
Jinak psisko bláznivý má vlastní stránečky: www.hardworking.estranky.cz
|
cat
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 15:34
- Nahlásit
EngieB: hezké stránky, nejvíc se mi ale líbí slečna Škvarková . Já jsem zvědavá, jak nám to s tou záchranařinou půjde...hrozně mě to láká, ale nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, takže to bude docela paralympiáda ale nevzdáme se Snad nám půjde agi aspoň tak, jak mi šlo s mýma pejskama..
Státnice bohužel ještě ne, ale dost hnusná zkouška jediné, co mě těší je, že hned po ní si pojedu pro Safírka
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 07:11
- Nahlásit
cat
No vidíš, budeš ho vlastně mít za odměnu Jé, já už jsem ráda, že mám školu za sebou Neboj, tervíkovi agi půjde určo, jsou to šikulky.
No Škvarková je hustá, včera vlezla za Kikínem do jeho boudičky a kdybych neměla strach, že mu počůrá polštář, tak tam nejspíš usla. Takhle musela do svý bedýnky. Jsem fakt zvědavá, co na ni řekne malina, bo morče lítá po zahradě a lítat bude!
|
cat
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:25
- Nahlásit
EngieB: já si ho hlavně koupím sama, nechci, aby se pak naši klasicky vymlouvali, že je to jejich pes (jak se v minulosti mnohokrát stalo) a můžou si dělat, co chcou. Agi půjde, ale asi bude chtít víc času, protože belgáni mají většinou strach z nových věcí a pochybuju, že projde kladinu napoprvé..moji psi to uměli všechno hned Larrysek uměl dokonce ve 3-4 měsících slalom. Ale to byl malý pes, velkého bych tím nezatěžovala, aby neměl zdravotní problémy...
Odkud budeš tu malinku mít? Škvarková mu určo vadit nebude, když nevadí žádnému hafanovi;) Hlavně, že mu ten polštár nepočůrala tyjo to bych chtěla vidět, jak leze do boudičky a usíná
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:53
- Nahlásit
cat
Já to příště vyfotím. Vona je voprská děsně Ukousla Kikovi fousek, mrška.
Jak belgáni mají strach? Prostě ho vezmi hned, jak ho dovezeš, a vším ho protáhni a bude po strachu. Jinak Reiki se taky bál kladiny, bo on tu socializaci moc neměl, bydlí na vsi, a má strach z výšky. No a nechala jsem to prostě ustát a teď běhá po kladině jak idiot Prostě klid, belgie zvládne všechno, jen to chce čas a netlačit na pilu. Když ho budeš tahat všude možně a na všechno možný (mě Art vylezl ve čtyřech měsících na okap a promenádoval se ve výšce dvou metrů ), tak jak dospěje (ale to trvá...), bude v pohodě.
Malinká malinka bude Alphaville, pokud se vyplkne dost kluků
A správně, kup ho za svý, ať se můžeš ty vymlouvat vašim
|
cat
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:01
- Nahlásit
EngieB: takové morče jsem ještě neviděla
No myslela jsem to tak, že mí psi nikdy z ničeho neměli strach, všechno zvládli napoprvé nebo napodruhé (např.látkový tunel).. viděla jsem, že belgáni jsou k cizímu trochu nedůvěřiví, tak to chvilku trvá, ale pak je to v pohodě. Nemám strach, že by to nezvládnul Budu s ním 3 týdny doma 24h denně, takže toho ještě zažije...
Alphaville je dobrá chovka, budu držet palce!!
Mně nejde ani tak o vymlouvání, ale aby neměli kecy, že jen chci a nic pro to nedělám. Bude napsaný na mě a budu mu všechno kupovat sama. Mám dost jejich keců, že se o nic nedokážu postarat...(kdyby to byla pravda, tak prosím, ale ona jaksi není..)
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:21
- Nahlásit
cat
Belgie by měla být nedůvěřivá, ale to není totéž jako bojím bojím, i když dneska...
Rodiče to dělaj vždycky, je super, že se takhle prosadíš
Já nevím, Artur se taky nikdy ničeho nebál, látkovej viděl poprvý jako už asi čtyřletej a prostě šel. Reikiho vidím tak dvakrát týdně, řekla bych, že je to horší, ale až na ty výšky je v pohodě, do tunelu taky vlezl hned, ale látkovej jsme ještě nezkusili, to někde prubnu
A za tři týdny, to se toho naučí, to bude dobrý.
|
cat
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:53
- Nahlásit
EngieB: no jasně, tím jsem nemyslela to "bojím bojím"...Safi si myslím ani takový nebude, narodil se jako první a byl takový nejoraženější a nejdominantnější (ale ne, že by byl agresivní, jen si dokázal vybudovat svoje místo po dobrém)...ale taky se rád mazlí, hraje si.. povahově se mi líbil nejvíc
Já jsem si musela prosadit všechny psy nikdy nebyli kynologové a ani je to nijak "netankuje" takže to mám trošku těžší. Ještě jsem nebyla plnoletá, když jsme si psy kupovali, takže museli být napsaní na mamku... no to bylo
Ten můj první - Charlie - začal běhat agility až ve 4 letech a nikdy se ničeho nebál, všechno uměl hned a vyhrál svoje první závody
Joo, já ho protáhnu všude, půjdem navštívit záchranáře, už se těším
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 07:52
- Nahlásit
cat
Jo, mám to podobný, ale už Art byl vysloveně můj, jen na něj přispěli, další už jsem si platila úplně
To je super, že je to takovej drak, to bude dobrý. Hlavně nic nezanedbat, ať je z něj dělo!
Já už malýmu plánuju i výlet na Šumavu, chudák malej, nebude to mít jednoduchý
Jinak už je to ofiko, fenča byla na ultrazvuku, takže březí je, teď ještě aby tam bylo dost kluků
|
cat
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:19
- Nahlásit
EngieB: Jo, to má někdo štěstí, když mu rodiče nic nezakazují
Budu se snažit nic nezanedbat a nic nepokazit, snad se to povede. Teoreticky vím všechno, ale převést do praxe to musím ale to půjde
Jednoduché to mít nebude, ale krásné rozhodně jo co by za to jiní psi dali! Já už Safirkovi taky plánuju výlety
Gratuluju!!Určitě bude dost kluků, když si ho už "vyrábíš" očima
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:23 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
cat
Nezakazují??? Vždyť můžu mít jen dva psy! To mi přijde jako krutý omezování!
No vyrábím, vyrábím. Fenča minule dala dost štěňat, tak snad se zase ukáže
Hele, v klidu, s každým novým psem uděláš nový chyby, to chce se s tím prostě smířit a dělat, co se dá!
Výlety jsou důležitý moc! Plánuju, že do konce roku objedeme co nejvíc, aby si fakt zvykl na všechno, začátkem dalšího by jsme měli valit na hory
|
cat
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:37
- Nahlásit
EngieB: aha no to sice jo, ale myslím, že je to dobře..kdybys měla tak 4, ani bys nevěděla, komu se věnovat dřív. Podle mě jsou 2 tak akorát
Jo, budu držet palce, ať hafani jsou;)
Já vím, taky budu výletovat, už to mám naplánované cvičáky jsou jako první, pak Pohořelice, Brno, výlety do města atd.. hory mám za barákem, ty ani nepočítám
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:05
- Nahlásit
cat
Tak až pojedete do Brna, dej vědět, příjdeme vás omrknout! A za pár měsíců i vytrhat pár chlupů!
|
cat
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:12
- Nahlásit
EngieB: jasný... ty jsi z Brna? Já jsem tam chodila do školy určitě tam pojedu aspoň omrknout bývalé spolužáky. V říjnu je pak národka, tak se tam asi půjdeme do štěňat ukázat ať je sranda a zvyká si brát moc vážně to nebudu, o nic nejde..hlavně, ať se pobaví lidi okolo
Moc si nevyskakuj - to, že má Safírek dlouhé chlupy ještě neznamená, že se budou trhat
|