Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / belgičtí ovčáci
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Autor Zpráva
EngieB
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:17
- Nahlásit

cat
Výborně, v říjnu už bych ho mohla mít doma (tuším v půlce), tak bych ho vzala
Dlouhý chlupy jsou k trhání. Já si Arta pořizovala k fence špice, no, vypadala, že má asi deset štěňat, jak ji vyrval

cat
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:26
- Nahlásit

EngieB: trhání se zakazuje!! no, v půlce (nějak kolem 19.) je ta NV. Dovnitř s ním asi nebudeš moct (jedině propašovat), ale určitě se potkáme. Můžeš přijet fandit
Kde tak zhruba bydlíš?(jestli to teda není tajné)

EngieB
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:31
- Nahlásit

cat
Kousek od Kuřimi
No tak devatenáctýho, to nevím, nevím, jestli zrovna nepojedem
Proč? Očkování jedno by měl mít. Ale na takhle velkou akci bych to ještě neriskovala. Ale pokud fakt nepojedu pro něj, tak se tam asi v rámci nákupu objevím. Nebo že bych přihlásila Reíčka? Von teda v tervících nemá moc šancí, ale sranda to je

cat
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:36
- Nahlásit

EngieB: takže trochu mimo Brno? Já jsem první bydlela v Krpoli a pak v Černých polích u zemědělky (jen tak pro zajímavost)
Kdy se má narodit? Já mám dojem, že mladší 3 měsíců tam nemůžou, nemají ještě vzteklinu.. někdy i s o něco staršíma vyhazují (podle mě je to ale zbytečné).
Přihlaš, ať se taky ukážete my taky asi nebudeme mít moc šancí - hlavně ještě nebude umět ani chodit na předváděčce

EngieB
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:49
- Nahlásit

cat
Trošku mimo Ale do Brna kousek. No já na zemědělku chodila
No my šance nemáme nikdy, bo Reíček je halt chlupatá malina. Má strááášně velkou a širokou hlavu a vůbec je jak slon v porcelánu
No má se narodit cca 10.-11.9. Hmmm, tak jak na to tak koukám, ono to není v půlce října, ale hodně ke konci! Si pletu říjen s listopadem. Tož to nic, to ho fááákt nepřivezu

cat
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:59
- Nahlásit

EngieB: no vidíš - já bydlela hned naproti! Lesnická cosi.. v jedné z těch bytovek
Teď jsem se dívala na databázi BO a takový GARRIQUE Vitris Bohemia je tervík vyštěpený za malin a je šampijón Ale je zajímavé, že i když by byla malina chlupatá, jako terv moc vypadat nebude... i když je to jedno plemeno, rozdíly ve stavbě docela jsou.
To nevadí, ale ty přijeď aspoň s někým;)

EngieB
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:09
- Nahlásit

cat
No, přijedu určo, máme to za rohem, vezmu ty svý dva pitomečky a uděláme ostudu
Ono totiž ty jemnější maliny jsou tervíkům celkem jakože aji podobný, ale Reiki je holt po tátovi a táta byl holt kus psa Takže Reíček mezi ostatními tervíky vypadá prostě jinak, navíc tu hlavu měl širokou i Artur mezi malinama, natož Reiki mezi tervíkama
No, tak to jsem chodila kolem tebe do škůly Kde jsou ty čááásy.

cat
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:31
- Nahlásit

EngieB: no to je fakt, někteří jsou přece jenom hrubší.. mně se maliny líbí jen ty "úzké"výstavní, ty pracovní ani moc ne. Ale to záleží na vkusu. Mně prostě připadá, že jsou strašně hubené s velkou hlavou třeba Aktij Novterpod je hezká, není moc těžká.
Určitě se potkáme, to už budeš mít lišáka docela velkého, tak aspoň ukážeš fotky, kdžy už nic
No, na veterině bylo skvěle, docela se mi i stýská..

EngieB
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:38
- Nahlásit

cat
Počkej, tak ty děláš druhou školu nebo jaký zkoušky? Jsi mě zmátla
To já právě zase radši ty hlavatý Ty jemnější jsou takový liškoidní kolioidní Ale asi zase elegantnější.
Novterpodi jsou hezcí, to jako jo, ale prostě můj typ to není
Ovšem Reíček je hubenej s velkou hlavou Chtěla jsem ho vyfotit, jak leze z vody, hubenej jak červ a ta chlupatá hlava jak lev, jenže debil jde rovnou za mnou a vytřepe se mi do foťáku

cat
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:42
- Nahlásit

EngieB: jo, já jsem teď v Olomouci na zubním...změnila jsem školu.
Říkám - záleží na vkusu.. mně se právě ty lišky líbí víc kolioidní
Jo, a Reíček je ještě k tomu chlupatý, že tak to se těším, až ho uvidím
Já jdu zas něco naštudovat, měj se zatím!!

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 06:58 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit

Chtěla jsem vložit obrázek, ale prostě zase níííííc

Další pokus:

Sveny
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:54
- Nahlásit

EngieB
Z estránek to většinou nejde. Buď vložit obrázek jinam nebo smolík pacholík.

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:14
- Nahlásit

Sveny
No právě je mám kvůli tomu na rajčeti! A zase nevím jak na to nebo jsem úúúúplně blbá už!

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:15
- Nahlásit

Sveny
Ale když jsem na to klikla, tak jo? Tak nevím...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:35
- Nahlásit

Mrkněte sem, prosím...

Sveny
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:35
- Nahlásit

EngieB
Z rajčete nevím jestli to jde nebo ne. Tak sem hoď aspoň odkaz na fotku...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:38 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

EngieB
K tomu obrázku - odkaz nemůžeš kopírovat z řádku s odkazem, ale mušíš si najet myší na fotku, kliknout pravým tlačítkem, vybrat vlastnosti a z těch vlastností zkopírovat přímou adresu na fotku.

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:56
- Nahlásit

bullvnouzi
Haháááá! )))

Díky!

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:57
- Nahlásit

Zrzavec v zrzavým

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:57
- Nahlásit

EngieB
nnz

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:13
- Nahlásit

EngieB: jeeeeeeeeeee...tady se toho událo!!! no krásný hlavoun chlupatý mně se líbila ta fotka, jak se otřepává - to je úplně ve vývrtce

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:24
- Nahlásit

cat
Jo, jenže to jsem stála těsně u něj, že ho vyfotím zvrchu, jak je děsně hubenej
A ten debil se vyklepal přímo na mě
A s tím skokem do vody to byl taky porod, povedla se fakt jen tahle jediná a to ještě blbě

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:43
- Nahlásit

EngieB: náhodou - dobrá je! i ten míček na hladině jde vidět No už se těším, až budu taky fotit Ty fotky, co jsem sem dávala, jsou nejnormálnější za celou dobu, protože se chystal spát, takže se ani nepohnul.. jindy mám místo fotky rozmazanou šmouhu, ocásek, zuby nebo nějakou jinou část těla.. třeba zadek.. většinou ale tyhle se konečně povedly

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:48 - Změnil/a: cat
- Nahlásit

EngieB: takový typ fotek byl velmi častý:

A pak taky fotka od Zajíčků - nenažranec u mísy

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:50
- Nahlásit

cat
Mě vždycky chytne krátkodobý záchvat focení, vyfotím kde co a pak mi dojdou baterky ve foťáku a mám na měsíce útrum Než koupím nový
Jo, já mám taky většinu, jak mizí z obrazu Kámoška se je pokoušela fotit z boku, jak skáčou do vody a dopadlo to takhle:

Ani netušíme, kterej z těch dvou magorů to je

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:50
- Nahlásit

jo a ještě abych nezapomněla... tahle u mě vede : nevím, co k tomu výrazu dodat:

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:51
- Nahlásit

EngieB: joo, tak ta je dost dobrá

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:52
- Nahlásit

cat
Oni jsou jako malí fakt sežratelní, to je takovej mimíšek! Já si dala Kikíšovu fotku jako malýho na stůl a kámoška ho ani nepoznala

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:53
- Nahlásit

Jo ještě k té první fotce: tím jsem myslela, že bez držení to prostě nešlo a někdy i s ním to dopadlo blbě

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:54
- Nahlásit

EngieB: jo, on má strašně moc výrazů..ale tenhle kraluje všem takový "co furt máš s tím foťákem??Je to nutné?" (použila jsem slušný komentář, protože jsem to nefotila já, jinak bych napsala něco jiného asi.. ono si to totiž o to úplně říká)

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání