Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Belgický ovčák v nouzi - nový web
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Weroniica
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:18
- Nahlásit

Mrknete na web www.bovnouzi.cz BOT s PP hledá domov podrobnosti na stránkách.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:32
- Nahlásit

Webky mi nejedou, tže ani nezjistím, jestli tam tenhle psík je a jestli to náhodou není ten samý, o kterém píše Weroniica, tak to sem radši dám.

Dobrý den. Hledám domov pro 3 letého belgického ovčáka s pp. Tento týden utekli u nás ve vsi z objektu sběrny, kterou hlídali 2 belgičtí ovčáci. Lidé to nahlásili městské policii, která se "snažila "kontaktovat majitele, což se nepovedlo a dopadlo to tak, že večer vběhli oba psi na hlavní silnici, kde je srazilo auto. Jeden byl na místě přivolaným veterinářem utracen a druhý se zlomenou přední nohou převezen na veterinu. Následující den, kdy jsem se informovala na jeho zdravotní stav, mi vet k mému zděšení oznámil, že městská policie přivezla majitele, který řekl, ať psa utratí, že nehodlá do něj investovat. Dohodla jsem se s vetem, že léčbu uhradíme a pokusíme se najít nového pánička. Pejsek je již po operaci, dle veta nejde o těžkou zlomeninu a brzy bude OK. Je prý v pohodě, velmi vstřícný a komunikativní. Víte-li o někom, kdo by měl o pejska zájem ozvěte se prosím. Jsme od Ostravy. vera.repkova@seznam.cz

Celé téma zde...

reneeska
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:00
- Nahlásit

jéééééééééééééééééééé

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:04
- Nahlásit

reneeska
Woe.

malinka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:16
- Nahlásit

bullvnouzi
A jak dopadlo?

Doplňující info: BOM x MO FRAM - policejní pes
Je mu 6 let, povahy je vyrovnané, není agresivní k lidem. Snášenlivost se psy je dobrá, nenapadá je, má tendenci si s nimi hrát. Čas od času se najde konkrétní pes, s kterým si nepadne do oka a pak se chová agresivně. V kotci byl celý život, takže zde není problém. Je zde nutno ho nechat vyběhat. Zdravotní stav je dobrý, neměl kromě pár odřenin žádné vážné zdravotní problémy. Je pravidelně vyšetřován, odčervován, očkován. PP nemá. Jedná se o křížence belgického ovčáka (maliňáka). Srst je krátká, barva rezavo-tmavá. Na maliňáka má statnější postavu, je vyšší, postava spíš k NO. Zkoušky má dvě, pro výkon služby služebního psa, která se skládala z poslušnosti, obrany, zadržení pachatele, vyhledávání osob. Vše mimo i vně objektu. Je zvyklý na střelbu nevadí mu proto ohňostroje. Je celoročně venku, snáší tedy dobře výkyvy počasí. Rád plave. Moje představa je, že by byl umístěn někde v objektu na ostrahu nebo na zahradě domu. Kde by dožil. Nemám ho už, kde mít a dám ho jen do dobrých rukou.

Máte-li někdo možnost a zájem: foto a kontak: http://www.psiboskovice.cz/

O platbě za Frama se raději informujte u majitele.

Evelyna
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 23:04
- Nahlásit

Ztratil se belgický ovčák - prosíme pomozte!

V noci ze dne 15.09. na 16.09.2008 se ztratil z místa svého bydliště (Mnichov, Strakonice) BO - Malinois, sedmiletý pes AIANYS Casper Bohemia. Není čipovaný, číslo tetování je 1780, hůře čitelné.
Je podezření, že byl odcizen.

Pokud máte nějaké informace, prosíme kontaktujte majitele, pana Křivance - tel. 728 519 347

Děkujeme!

Evelyna
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:21
- Nahlásit

Pozor ! BO Groenendael v útulku v Tróji

http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání