| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:15 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Navíc na webu budou určitě odkazy na všechny dostupné weby zabývající se pomocí zvířatům v nouzi, takže o nic nejde
kachna_
tímto jsem myslela, že tam budou odkazy na stránky, ze kterých bylo čerpáno + všechny ostatní zabývající se pomocí. Nemusí to být u každého příspěvku vypíchnuto zvlášt a v tomhle případě si opravdu myslím že je to něco jiného než web, který má jiný účel. Kdo bude chtít info, další si najde.
Taky tvořím weby, koláže a jiné věci a sem tam mi je někdo vyčoruje, ale fakt se z toho do bedny nestřílím, na to nemám čas.
Sama píšu maily pokud se mi něco líbí a chci to na své použít a ještě se mi nestalo, že by mě někdo odmítl.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:17
- Nahlásit
Weroniica
bullvnouzi
Chceš se hádat o úctě k práci? Není to tak dlouho co si se tu nechutně navážela do pár lidí,....
Nj, asi jsem si jich nevážila.
Jinak se teda celou dobu nebavím o tom odkazu, ale o tomhle:
dejavu
Hele klídek já vám sem ten odkaz hodila jen proto abyste to věděli první, pořád je to je zkušební provoz, tak nešilte, že tam něco není vše bude, ale v pr.... stromek vážně nemám.
Což teda asi nebylo pochopeno...
monika
Není to rozdíl. Někdo si s tím dal už jednou práci, aby to vytvořil. A je minimálně slušnost uvést, kde jsem to vzala a ne po dotyčném ještě pyskovat, když se dovolí se ozvat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:19
- Nahlásit
bullvnouzi
Klídek děvče, hadřík na hlavu, možná jsi to blbě pochopila...nikdo po nikom nepyskuje...ať to kvůli blbým kecům nedopadne jak víš s kým...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:21
- Nahlásit
Mucholabka
Ty-víš-s-kým? Toho neznám pani. A ani znát nechci. A za ty drby, co rozšiřuje už vůbec ne.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:22
- Nahlásit
bullvnouzi
Přečti si to co jsem psala radši třikrát, třeba pochopíš,...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:23
- Nahlásit
bullvnouzi
Já myslím s tou fenou, proč tam asi zkysla tak dlouho?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:24
- Nahlásit
bullvnouzi
A je minimálně slušnost uvést, kde jsem to vzala
Fajn, oni to vzali ze stránek "Chcete mě?", uvedli tam na to přímej odkaz, až potom se ozvala dejavu, že je to původně její práce s tím, že by byla ráda, aby se tam dal odkaz jinej. Což se ještě ten den stalo, tak kde pořád vidíš problém?
Zdroj tam od začátku uvedenej byl... :-/ Dokonce i takovej, na kterým to opravdu uvedený bylo, tak mi přijde zbytečný dělat z toho kovbojku jen. protože na stránkách "Chcete mě?" u toho žádnej jinej odkaz jako zdroj uvedenej prostě není... :-/
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:25
- Nahlásit
Mucholabka
Kvůli mojí nevymáchané hubě? Takže za to můžu já? He? To je jako bych řekla, že černej na tom byl tak zle, ptž jste pani nechtěla zaplatit pár kaček. No teda, zajímavým směrem se to tu zvrhlo.
Weroniica
Myslím, že máme nějaký komunikační šum.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:26
- Nahlásit
Eimy
Vy o koze, já o voze.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:26
- Nahlásit
bullvnouzi
myslím, že Mucholabka ti to napsala dobře.... blbě jsi to přečetla a pochopila. Nikdo tu neznevažuje práci dejavu... jen se stala chyba s uvedením autora ( jen tak mimochodem chyba bude zřejmě i u pořadu).
Weroniica rovnou napsala, že to opraví ( sice to neudělala podle všeho hned, ale po delším čase, kdy se mezitím ozvala ještě jednou dejavu), tak buď v klidu a ráda, že se někdo vůbec snaží a je ochotný vše opravit ( což jak víme nebývá častý jev)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:27 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
bullvnouzi
Ne, nechtěla jsem zaplatit pár kaček. Třeba proto, že jsem je neměla a domluva byla úplně jiná? A že jsem ještě tehdy pořád měla zamluvené to štěndo?
Byly to dva měsíce po tom, co jsem koupila zahradu a ty prachy prostě nebyly.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:32
- Nahlásit
brut
Já jsem to prostě neopravila hned z jednoho prostýho důvodu. Ano teď už vím jak se to přepisuje. Nevěděla jsem to a musela jsem na cvičák a když jsem se vrátila už se Dejavu rozčilovala. Takže jsem pokračovala dálů v pátrání, ale prostě nevím já z nebe nespadla s tím, že umím pracovat s webem a trvá mi než na to přijdu,....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:33
- Nahlásit
Mucholabka
Hele pani, mě je to upe jedno, jak to bylo. Jen nechápu, jakou souvislost to má s tímhle tématem a proč se do mě navážíš krz tohle? Ptž pocit viny za to, do jakýho stavu se Sala dostala opravdu nemám. A jestli si myslíš, že to, že je fena v katastrofálním stavu, je vina moje a mojí nevymáchané huby, tak si na tebe asi budu muset opravit mínění...
brut
Dyk řikám - já o koze a oni o voze. Nebo naopak, to je fuk.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:35
- Nahlásit
Weroniica
já to pochopila hned
bullvnouzi
nene, spíš špatné pochopení nebo šum na trati
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:38
- Nahlásit
brut
Myslíš tohle?
Weroniica
Myslím, že máme nějaký komunikační šum.
Stejně si ae myslím, že melem každá o něčem jiném. A ještě navíc se to tu zvrhne v těžkej OT v tak potřebným tématu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:38
- Nahlásit
bullvnouzi
Souvislost-no aby se nám nezasekla podobně jako slečna předtím tehdy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:42
- Nahlásit
bullvnouzi
jj ... melete o stejném, jen se vzájemně nechápete
Fakt si myslím, že kritiky už bylo dost a je potřeba spíš poradit, pochválit a pomoct
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:43
- Nahlásit
Mucholabka
Zasekla? Jako že se zasekne a sekne s tím? To si nemyslím. Tuta slečna je totiž dostatečně inteligentní na to, aby dělala takový věci jako ubližovat psům zasekaností a následně pomlouváním okolí.
Chce psům pomáhat.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:45
- Nahlásit
brut
Chceš se hádat, že nemeleme o tom samém?
Mě vůbec nešlo o ten pitomej odkaz totiž. Popravdě jsem ho ještě snad ani neviděla. Šlo mi o to neslušné poslání dejavu někam.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:46
- Nahlásit
Weroniica
Možná by se hodilo připsat i něco o povaze BO, že se hodí k lidem sportovně založeným atd.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:50
- Nahlásit
Btw. chápu, že to tady třá někdo bude chtít nechat jako pomník mé neskonalé hlouposti, jak už mi někdo někde řekl, ae navrhuju, aby se navrhlo moderátorovi, aby to promázl a nechal tu jen věco okolo BOvnouzi.
S pomníkem se můžeme přesunout jinam a nebo to dát do novýho tématu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:52
- Nahlásit
bullvnouzi
hádat se nechci...ale ruku na srdce, kolikrát ty v časovém presu nebo při nějakých potížíš prskáš okolo sebe a někoho pošleš někam? Asi tak... občas to udělá každý, ale to neznamená, že si toho dotyčného neváží...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:54
- Nahlásit
brut
No... Já nejlíp a nejvýkonněji makám pod vlivem časového presu. Proto na mě hážou v práci věci, který hoří.
Ae to už je moc moc OT...
|
suri
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:06
- Nahlásit
jj přesně....začíná to tu být samé OT....myslím, že taková kachna to přesně pochopila....zadavatelka chtěla poradit a pomoci!!!!!!
tzn. že i připomínka skrze autora již zmíněného článku byla na místě, ale proč pitvat každé slovíčko a zadavatelku honit jak nadmutou kozu? taky nesedíte u komplu 24hodin denně ne?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:09
- Nahlásit
suri
Proč křičíš? Jestli máš vůči mě nějaké připomínky, i třá nedořešené věci z dřívějška, šup, čekám na ICQ.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:14
- Nahlásit
bullvnouzi
ale to se tě přece vůbec netýká......nebuď hned vztahovačná přeci to bylo myšleno všeobecně....jako já už se tu raději ani na nic neptám, páč místo rady se tady vždycky sesipou nějaký protesty a nebo se to ztratí v OT
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:26
- Nahlásit
ALL
Děkuji všem co mi poradili a i nadále jejich rady budu brát v potaz, ostatní,...................................... Ozvěte se až nebudete mít rejpavou náladu
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:45 - Změnil/a: Weroniica
- Nahlásit
Už máme i nový banner, můžete si vybrat z více velikostí Prosím o změnění na Vašich stránkách neaktuálního banneru za tento nový. Do konce týdne budou stránky už v plné doufám že konečné kráse
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 18:19
- Nahlásit
K vlozenemu Dabovi ze Hnevic, ten se uz davno udal
Nova je Bela z Hovorcovic zde http://www.odchyt-lary.estranky.cz/stranka/psi-k-a dopci
prosim o pridani
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 19:00
- Nahlásit
dejavu
mám to
|