| Autor |
Zpráva |
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:47
- Nahlásit
Tak konečně se nám začíná dařit sloučit staré buď dočasné nebo neaktuální weby. Možná budete namítat, že weby už jsou, ale vše víme a o všem vědí i majitelé starých webů. Takže vše se stále dodělává, ale zatím můžete kouknout na www.bovnouzi.cz
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:36
- Nahlásit
Weroniica
tak to je dobre, akorat to co delat, kdyz ztratite psa je textode mne, napis tam prevzato z utulky.estranky.cz , prosim
Kdy tam bude galerie BOcek z utulku? Pak bych to tam vymenila za puvodni odkaz
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:08
- Nahlásit
dejavu
Oki připíše se to tam, bude i novej banner bude snad vše co mám naplánovaný co nejdřív
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:51 - Změnil/a: Weroniica
- Nahlásit
all
Začínáme plnit psiska z útulkůůůůů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:57
- Nahlásit
Weroniica
jako dyš něco najdem ,máme to hlásit??
sem dneska našla čerstvě tohle..
http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie&offset=10
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:37 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Weroniica
porad tam je, ze je to prevzato ze Chcete me
a ne temer uplny, ale zcela uplny a denne aktualizovany seznam vsech zvirecich utulku a zachrannych stanic je na www.utulky.estranky.cz
Kdybys tam mohla dat do odkazu, byla bych rada.
Odkaz na seznam utulku mze je naprosto o nicem, leta to neaktualizuji a na pavliskopu nejsou ostatni utulky pro jina zvirata a psi a jine utulky bez stranek
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:43
- Nahlásit
dejavu
Hele klídek já vám sem ten odkaz hodila jen proto abyste to věděli první, pořád je to je zkušební provoz, tak nešilte, že tam něco není vše bude, ale v pr.... stromek vážně nemám.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:49
- Nahlásit
davidkova renata
Už je na stránkách, účím se teprve tyhle stránky dělat takže se omlouvám za cokoliv co nejde, nebo překlepy apod,...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 17:39
- Nahlásit
Weroniica
Hele nic ve zlým, ale když si někde šlohnu text, tak tam uvedu majitele textu...
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 18:45
- Nahlásit
bullvnouzi
Oki připíše se to tam
tzn.????????????? Hele neumím tvořit web a admin není online aby to upravil sám takže PROSÍM o strpení umím jen vkládat psy.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 18:54
- Nahlásit
Heleďte, já chápu, že vás štve, že tam třeba není zdroj danej správně, ale je dost možný, že oni to opravdu zkopírovali z té stránky, která je tam uvedená ( na ní tohleto skutečně totiž je...), takže správnej zdroj mají, jen neznali úplně původního autora...
Ale taky nic ve zlým...
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 18:57
- Nahlásit
Eimy
Děkuji aspoň někdo, ono je snadný si stěžovat,... Už mám aji to kde to přepíšu tak zachvilku tam bude původní autor, aby byl klid,... Pokud to celý nedokur........... tak to tam bude. Neumím psát web,....
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 19:02
- Nahlásit
all
Je to tam snad to aj funguje, dál tohle neřeším, jdu řešit psy pro ně ten web je.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 19:21
- Nahlásit
Weroniica
Samozřejmě, že ten web je pro psy. Ale taky si uvědom... Ále, to nemá cenu řešit. Stejně to nepochopíš... Možná kdybys věděla, kdo je dejavu a co má společnýho s plemeny v nouzi a taky co je minimálně slušnost udělat, když si někde něco půjčím.
A ne hned vyjíždět.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 19:22
- Nahlásit
A ne hned vyjíždět.
hmmmm, vodkad já todlecto znám?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 19:27
- Nahlásit
Mar3
Netuším.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 19:32
- Nahlásit
bullvnouzi
Je to přepsaný, stačí ne? Dělám tu sto věcí naráz a chci dodělat aspoň jednu věc dokonce, ale ne musím upravovat odkaz na stránkách, protože to ani pět minut nepočká.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 20:25
- Nahlásit
Je to lepší s obrázkem psa nebo na rozkliknutí? Kdo tu jste mrknětře na to a napište už toho mám nad hlavu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 21:45 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
bullvnouzi
Hele ale dokážeš pochopit, že oni to mohli skutečně stáhnout ze stránek Chcete mě z ČT, kde dejavu jako autor taky není uvedená? Nebo jsem ji tam minimálně nenašla... Tak je zbytečný se vztekat, když to Weroniica do pár hodin nemá hned přepsaný, ne?
Přece jen to není web dělanej přes estranky nebo podobnou službu, takže jeho editace může bejt pro člověka, kterej to neumí, velkou neznámou...
edit: nebylo to "šlohnutý" úplně bez zdroje, jen tam byl ten zdroj jinej... to je to o co mi jde Viz tenhle link
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 22:25
- Nahlásit
Eimy
Byl tam jinej zdroj na kterým tohle bylo taky, ale nemíním se hádat už je tam vyžadovaný link,...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:19
- Nahlásit
Weroniica
Jinak mně přijde přehlednější, když je fotka vidět hned a ne až po rozkliknutí...
|
suri
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:57
- Nahlásit
Weroniica
nic si z toho nedělej.....rejpalové se vždycky najdou....a místo pochvali za dobrej skutek, budou jen kritizovat.....děláš dobrou a úctyhodnou práci a kdyby takových bylo víc, tak by se nám i našim čtyřnožcům zde žilo lépe
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 09:58
- Nahlásit
K tomu nemám co dodat...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:02
- Nahlásit
A nebo mám...
To není rýpání...
Ale ÚCTA K PRÁCI DEJAVU...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:09
- Nahlásit
bullvnouzi
Hele ale pochop, že oni to mohli zkopírovat ze stránek "Chcete mě?", kde to je zveřejněný taky, jo? Takže tam prostě dali odkaz na stránky "Chcete mě?", ze kterých to stáhli, taky jasný?
Takže mi prostě není jasný, proč mluvíš o tom, že to někde "šlohli", bez udání zdroje, když tam zdroj uvedli už tolikrát zmiňovaný "Chcete mě?" a po upozornění dejavu to ještě ten stejnej den přepsali na tu adresu, kterou jim ona řekla...
Je tolik těžký pochopit, že když je nějaká věc uvedená na dvou různých adresách, uvede tam člověk adresu, ze které to skutečně stáhl a ne tu, kam to dál úplně původní autor, když o té adrese nemá ani tušení, protože to našel někde jinde?
Takže pokud takhle řveš na člověka, kterej se snaží dělat stránky psům v nouzi (a docela kvalitní), tak můžeš začít psát i ČT, ať k tomu, co mají zveřejněný na stránkách "Chcete mě?" dají taky jako autora dejavu, aby kvůli tomu nedocházelo k takovejmhle nedorozuměním...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:20
- Nahlásit
Eimy
suri
héle, se*te na to, nema to cenu asi se to holt pochopit nedá no
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:04
- Nahlásit
Mar3
Taky si všímám,...
suri
Teta díky mám z toho webu opravdu radost, začínám chápat jak se přidávají veškerý příspěvky a celkem pohoda
bullvnouzi
Chceš se hádat o úctě k práci? Není to tak dlouho co si se tu nechutně navážela do pár lidí,....
Eimy
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:21
- Nahlásit
bullvnouzi
myslím, že práci DEJAVU a ani nikoho jiného tím nikdo neznevažuje a lidi co tady chodí ji znají a váží si jí. Je rozdíl, jestli šlohneš brázek nebo text z webu, který je o třeba o číně a použiješ ho na svou prezentaci než obrázek a text ze stránek, které mají pomáhat a dáš ho na stránky, které plní taky tuto funkci. Navíc na webu budou určitě odkazy na všechny dostupné weby zabývající se pomocí zvířatům v nouzi, takže o nic nejde.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:31
- Nahlásit
Weroniica
Tvoje stránky jsou moc pěkné, přehledné, poctivě udělané, je na nich vidět, že daly spoustu práce.
Když budeš brát v úvahu, že používat celé texty bez povolení, byť s ocitováním zdroje, se nemá, ušetříš si podobné diskuse .
monika
Na tohle mám teda fakt jiný názor. Jen pro to, že web je pro dobrou věc, neznamená to, že je povolené úplně všechno, ale bohužel to člověk asi opravdu pochopí až ve chvíli, kdy mu někdo ukradne zdrojový kód nebo něco podobného.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:07
- Nahlásit
kachna_
Souhlasím s tebou, ale web byl plněn opravdu narychlo. Ještě officiálně není ani spuštěn, jen jsem ho sem dala právě proto, aby se vychytali chybky pomocí lidí, který tento web dělají. To že se tu do mě pustí spousta lidí.
|