Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:16
- Nahlásit

Artroza
Vedle jak ta jedle, hádej znova.

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:18
- Nahlásit

ola
Ty máš u FeeBee udělanou i dysplázku?Asi bych to měla udělat teď.Vet mi říkal,že si myslí,že je povinná.Já mám pocit,že jen spondyloza.A ta se prý nemusí dělat v narkóze.

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:23
- Nahlásit

Lenda
Povinná u boxerů je jen spondylóza

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:25
- Nahlásit

Ahooojjj krásné úterý

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:28
- Nahlásit

Kulajda
AHÓOOJ!!!!!!!!!!!!!!!Jak se těšíš do Liberce?Já psala tomu Tauchmannovi o seznam plemen a budou tam 4 boxíci!!!!!Jeden mladej zlatej pes,2 zlatý fenečky a jedna naše žíhaná...

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:29
- Nahlásit

Krista
Ty to máš?

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:30
- Nahlásit

Lenda
Co?????

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:32
- Nahlásit

Krista
No tu spondylózu.

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:37
- Nahlásit

Lenda
jj,spondylózu už máme...

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:37
- Nahlásit

Krista

Ahojky prosím tě to jsi ty z MB ? Promiň chvilku mi to bude trvat než si tě uložím to mozečku ) Jo těšíme se tak to je super že to víš kdo tam bude ) myslím že ty zlaté feny to jsou ty co byly snáma v kruhu ne?

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:39
- Nahlásit

Kulajda
jo,já jsem z MB.To nevim,tam je jen počet...Budeš tam ty a ještě 1 fena...Ty víš jaká?

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:44
- Nahlásit

Krista
S dokladem o zaplacení těch 150kč k vetovi a on to pak pošle?A dělali to v narkóze?

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:44
- Nahlásit

jooo tak supéér teď už to nezapomenu.Myslím že mi to někdo říkal že tam bude ta fena z otevřené ale už nevím kdo a kde necháme se překvapit.No myslím že krajského mít zase nebudeme nevíš kdo to bude posuzovat ? Odkud jsi nejsi z Prahy ? Jak tam pojedeš ? jsem baba zvědavá co

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:47
- Nahlásit

Lenda
Jo,my to zaplatili,a s dokladem k vetovi...Ten to i stim dokladem pošle a pak vám to přijde od Deckera zpět(to potvrzení) s vyhodnocenim...
Nám to dělal pod oblbovačkou,protože se M. moc mrskala...

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:50
- Nahlásit

Kulajda
My jsme asi 40 km od Prahy,asi 15 od Mělníka...Myslim,že jedině Christa tam bude...Idylle už krajského má...My taky krajskýho zřejmě nebudeme mít....Ale aspoň si uděláme výlet a budou tam i jiný boxíci a pokecáme.Kdo to bude posuzovat netuším..To mi nenapsal.Jsme v kruhu 1.Jo-a pojedeme autem

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:54 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

Heleďte....Kód banky 0100 je u který??

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:55
- Nahlásit

Krista
U nás to dopadne asi taky tak,protože B. mě do ordinace vtáhne a tak se vlní a slintá po vetoj i několik minut.To by musel počkat tak minimálně půl hoďky,než se dovlní.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:55
- Nahlásit

A spondyloza musi byt uz i ke svodu? Ja ze chteji jit na svod ty lidicky co chodime vencit a pak by mozna zkusily tu klubovku, tak abych je pripadne i vcas poinformovala...ale spis je asi doveze do Opatovek k Dolejsovi...

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:56
- Nahlásit

Lenda
počkat tak minimálně půl hoďky,než se dovlní. to musí bejt skvělý,to my nezažijem....s naší vrčící bestií...

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:57
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ke svodu ještě nee,až ke ZCH...

alli
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:58
- Nahlásit

Paja s Tinou
Spondyloza musí být až k ZCH.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:01
- Nahlásit

Krista
diky za info. Já jsem z Prahy.A jedete 1.10. na krajskou do Rychet ? My ano.Jo snad bude víc času pokecat tahle výstava byla nejhorší ze všech přijet v pul 11 hmm dost dobrá práce

Krista
Člen
- Nahlásit

alli
Ahoj,tak jak se má Allis?

Paja s Tinou
Člen
- Nahlásit

Super, dekuji za rady, vyridim jim to...akorat nevim jak se oni pripadne nachystaji na ZCH, ted by ji asi nedelali, ale zadnej cvikos nenavstevuji, tudiz Bubak nekouse...tak nevim...

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:02
- Nahlásit

Kulajda
Ne,do Rychet nejedem...Tam asi bude taky plno boxerů,co?
A cože jste dorazily tak pozdě?Já vyhlížela už od 8....

Chodka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:08
- Nahlásit

Ahoj holky (klucííí),v neděli jsme se vrátili z dovči,docela dobrý na práci nebyl ani vzdech a celou neděli odpoledne jsem četla a četla Vlastně čtu furt a ani nestíhám na něco reagovat.V pondělí jsme stihli jít na houby a Meggina dostala několik žihadel tak měla rtíky jako havajský domovník a lalok pod bradou jako kdybych jí tam nasypala kilo písku co jsme dovezli z dovči.Ale ustála to.
Jinak s velikostí xs to teda nevím jak to ani vypadá ale komlex se svou figurou jsem na tý dovolený ztratila já se svýma plavkama kde vyžaduju trochu vyšší kalhotky a tam Italky jak velryby a vyvalují se nahoře bez a dole bikiny.
Jinak Olo dík za popis tvý policejní prohlídky to já bych při zastavení nervozitou spustila klakson a křičela stěrače stírajííí.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:09
- Nahlásit

Krista
no asi jo bude jich tam ranec
Pozdě no to je na dlouhé psaní ráno mi krachnul odvoz.Tak jsem hledala náhradníky děkuji Katce s Agátkou.
Do Liberce pojedeme asi busem tak že přijedeme včas nemusím se na nikoho spoléhat.

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:13
- Nahlásit

Chodka
Kde jste vůbec byli na dovče?

alli
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:14
- Nahlásit

Krista
Ahoj, Allis se má dobře, my jdeme na výstavu až 24.9. do Brna, pokud tedy nezačne dříve hárat .

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:17
- Nahlásit

Kulajda
Tak mi to teda dopovíš až v Liberci...To my M. ještě jinak než autem nevezli...Nemáme ani košík,A to uznávám,že by teda potřebovala.
alli
Budem držet pěsti,ať to Allisce dobře dopadneA chystáte se letos ještě někam?

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání