| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:16
- Nahlásit
Artroza
Vedle jak ta jedle, hádej znova.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:18
- Nahlásit
ola
Ty máš u FeeBee udělanou i dysplázku?Asi bych to měla udělat teď.Vet mi říkal,že si myslí,že je povinná.Já mám pocit,že jen spondyloza.A ta se prý nemusí dělat v narkóze.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:23
- Nahlásit
Lenda
Povinná u boxerů je jen spondylóza
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:25
- Nahlásit
Ahooojjj krásné úterý
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:28
- Nahlásit
Kulajda
AHÓOOJ!!!!!!!!!!!!!!!Jak se těšíš do Liberce?Já psala tomu Tauchmannovi o seznam plemen a budou tam 4 boxíci!!!!!Jeden mladej zlatej pes,2 zlatý fenečky a jedna naše žíhaná...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:29
- Nahlásit
Krista
Ty to máš?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:30
- Nahlásit
Lenda
Co?????
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:32
- Nahlásit
Krista
No tu spondylózu.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:37
- Nahlásit
Lenda
jj,spondylózu už máme...
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:37
- Nahlásit
Krista
Ahojky prosím tě to jsi ty z MB ? Promiň chvilku mi to bude trvat než si tě uložím to mozečku ) Jo těšíme se tak to je super že to víš kdo tam bude ) myslím že ty zlaté feny to jsou ty co byly snáma v kruhu ne?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:39
- Nahlásit
Kulajda
jo,já jsem z MB.To nevim,tam je jen počet...Budeš tam ty a ještě 1 fena...Ty víš jaká?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:44
- Nahlásit
Krista
S dokladem o zaplacení těch 150kč k vetovi a on to pak pošle?A dělali to v narkóze?
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:44
- Nahlásit
jooo tak supéér teď už to nezapomenu.Myslím že mi to někdo říkal že tam bude ta fena z otevřené ale už nevím kdo a kde necháme se překvapit.No myslím že krajského mít zase nebudeme nevíš kdo to bude posuzovat ? Odkud jsi nejsi z Prahy ? Jak tam pojedeš ? jsem baba zvědavá co
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:47
- Nahlásit
Lenda
Jo,my to zaplatili,a s dokladem k vetovi...Ten to i stim dokladem pošle a pak vám to přijde od Deckera zpět(to potvrzení) s vyhodnocenim...
Nám to dělal pod oblbovačkou,protože se M. moc mrskala...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:50
- Nahlásit
Kulajda
My jsme asi 40 km od Prahy,asi 15 od Mělníka...Myslim,že jedině Christa tam bude...Idylle už krajského má...My taky krajskýho zřejmě nebudeme mít....Ale aspoň si uděláme výlet a budou tam i jiný boxíci a pokecáme.Kdo to bude posuzovat netuším..To mi nenapsal.Jsme v kruhu 1.Jo-a pojedeme autem
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:54 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Heleďte....Kód banky 0100 je u který??
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:55
- Nahlásit
Krista
U nás to dopadne asi taky tak,protože B. mě do ordinace vtáhne a tak se vlní a slintá po vetoj i několik minut.To by musel počkat tak minimálně půl hoďky,než se dovlní.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:55
- Nahlásit
A spondyloza musi byt uz i ke svodu? Ja ze chteji jit na svod ty lidicky co chodime vencit a pak by mozna zkusily tu klubovku, tak abych je pripadne i vcas poinformovala...ale spis je asi doveze do Opatovek k Dolejsovi...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:56
- Nahlásit
Lenda
počkat tak minimálně půl hoďky,než se dovlní. to musí bejt skvělý,to my nezažijem....s naší vrčící bestií...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:57
- Nahlásit
Paja s Tinou
Ke svodu ještě nee,až ke ZCH...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:58
- Nahlásit
Paja s Tinou
Spondyloza musí být až k ZCH.
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:01
- Nahlásit
Krista
diky za info. Já jsem z Prahy.A jedete 1.10. na krajskou do Rychet ? My ano.Jo snad bude víc času pokecat tahle výstava byla nejhorší ze všech přijet v pul 11 hmm dost dobrá práce
|
Krista
Člen |
- Nahlásit
alli
Ahoj,tak jak se má Allis?
|
Paja s Tinou
Člen |
- Nahlásit
Super, dekuji za rady, vyridim jim to...akorat nevim jak se oni pripadne nachystaji na ZCH, ted by ji asi nedelali, ale zadnej cvikos nenavstevuji, tudiz Bubak nekouse...tak nevim...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:02
- Nahlásit
Kulajda
Ne,do Rychet nejedem...Tam asi bude taky plno boxerů,co?
A cože jste dorazily tak pozdě?Já vyhlížela už od 8....
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:08
- Nahlásit
Ahoj holky (klucííí),v neděli jsme se vrátili z dovči,docela dobrý na práci nebyl ani vzdech a celou neděli odpoledne jsem četla a četla Vlastně čtu furt a ani nestíhám na něco reagovat.V pondělí jsme stihli jít na houby a Meggina dostala několik žihadel tak měla rtíky jako havajský domovník a lalok pod bradou jako kdybych jí tam nasypala kilo písku co jsme dovezli z dovči.Ale ustála to.
Jinak s velikostí xs to teda nevím jak to ani vypadá ale komlex se svou figurou jsem na tý dovolený ztratila já se svýma plavkama kde vyžaduju trochu vyšší kalhotky a tam Italky jak velryby a vyvalují se nahoře bez a dole bikiny.
Jinak Olo dík za popis tvý policejní prohlídky to já bych při zastavení nervozitou spustila klakson a křičela stěrače stírajííí.
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:09
- Nahlásit
Krista
no asi jo bude jich tam ranec
Pozdě no to je na dlouhé psaní ráno mi krachnul odvoz.Tak jsem hledala náhradníky děkuji Katce s Agátkou.
Do Liberce pojedeme asi busem tak že přijedeme včas nemusím se na nikoho spoléhat.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:13
- Nahlásit
Chodka
Kde jste vůbec byli na dovče?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:14
- Nahlásit
Krista
Ahoj, Allis se má dobře, my jdeme na výstavu až 24.9. do Brna, pokud tedy nezačne dříve hárat .
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:17
- Nahlásit
Kulajda
Tak mi to teda dopovíš až v Liberci...To my M. ještě jinak než autem nevezli...Nemáme ani košík,A to uznávám,že by teda potřebovala.
alli
Budem držet pěsti,ať to Allisce dobře dopadne A chystáte se letos ještě někam?
|