Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:15
- Nahlásit

Teta
tahle fotka je moc pěkná
a tahle ještě lepší

ola
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:16
- Nahlásit

Teta
Hurááá! Mám to - ty máš Legolase z Ringu! Asi si založím detektivní kancelář!
Je to krasavec! Sakra, ale když je kupírovanej, tak s ním nemůžeš na žádný ofiko akce, že jo?
Plánuješ ještě štěně?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:16
- Nahlásit

Ja nevim proc ty obaly ve vetsine pripadu tak malo sedi...take jsem vzdy delala co jsem mohla...
Tak ja bych si mozna tipla ze je to LEGOLAS...tak co je to trefa do cerneho a neo mi naprosto ujela ruka???

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:17
- Nahlásit

Tyjo zase jsem byla pomala

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:19
- Nahlásit

Denis, tak co marod, jak se Giordi vede? Uz je zase ve forme?
My jdem dneska mozna s velkym Bubakem, tak to zase bude narez...vzdy kdyz si ho pak prihasime domu, tak prvni vec co delam je ta, ze zacnu obahnovat, oslinovat a pokud mozno co nejvic ocistovat nas balonek na snurce...

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:20
- Nahlásit

Detektivům

Ste nějaké moc chytré ne!?

Ola
Na ofiko akce může ale ne v ČR.

Štěně zatím neplánujeme ale Lega baví štěnata vyrábět

ola
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:24
- Nahlásit

Teta
Hoď sem nějaký typy na jeho štěníky, ráda bych se mrkla.
A nemrzí tě to, že nemůžete na akce v ČR?

pro nováčky
Taky byste sem mohly/i hodit nějakou fotečku svojí osoby. My "staří příspěvkáři" už to máme za sebou, tak se nenechte zahanbit! Aspoň se pak na akcích poznáte/me...

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:24
- Nahlásit

Paja s Tinou
ahój! s Tínou a chováním ke štěňákovi si nedělej starosti! jestli bylo voprsklý, tak ho chtěla trochu vychovat asi, to jsou ty "ženský"!
velkym Bubakem... to se máte, ať si to spolu užijou!
Giordiska má ještě stále domácí arest, čím dýl to vydržíme, tím líp prej... ježiš, ta bude natepaná, no pomoc, projeví se pak určitě v Třeboni, to bude legranda!

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:26
- Nahlásit

ola
jo jo, tak tak... jsem to sem psala Tommymu a mohli by nás následovat, neb jak já je poznám sama tam v té Třeboni?! a jinde třeba...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:33
- Nahlásit

Denisa
Tommyho poznáš hledej plešatou hlavu

Souhlasim s holkama měli by jste sem frknout nějaký svoje fotos ať vás pak poznáme.
Teta
Ringáčové jsou stejně krásný psiska, nevim jestli to nedělaji hodně ty kupírovaný uši, ale jsou nádherný. Prostě atletický postavičky, velká hruď, já být fenka tak neodolám.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:39
- Nahlásit

Denis, no nevim jestli ho chtela vylozene vychovavat...jsem se bala ze by po nem dost nehezky vystartila, musela jsem ji drzet kus od plotu, jelikoz maly upirek vukokoval skrze plot...jinak bych i nechala se s nim radne ocuchat, ale tahle radsi ne...obcas je to fakt silena netykavka...
Tak Giordi ma jeste veget jo, no tak to je mi jasny, jak bude nabuzena...uplne si to dovedu predstavit u Tiny...
Jo ale jinak se musim pochlubit ze na cvicaku bylo zkonstatovanno ze bud zhubla nebo jeste vice nasvalila, priklanim se spise k te druhe variante a konecne me taky nekdo potesil ze Jo a pry se ji snad i jeste zhezcila kebule!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:41
- Nahlásit

No teda VCELKO, ty se teda ale nezdas

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:53
- Nahlásit

ola
Štěňata máme zatím jenom dvoje. Jedny jsou s Asaxou Gina Box, majitelka Kamila Mokrášová, ÚP Český Krumlov (tak jako pistolník). Byli tam 2 fenky a 3 kluci, vrh bez vad. Ty tři kluci jsou vyfocené na stránkách Legolase. Holky tam nejsou, mají stejně tmavou držku jako tatík a blbě se fotily. Viděla jsem je na živo a jsou nádherné.

Další štěnáci jsou v Třebíči s Bekatou Dol Guldur, fotky jsou na těchto stránkách http://sweb.cz/posppp/%c5%a1t%c4%9b%c5%88ata.boxer .html
Kdyby stránka nefungovala tak na stránkách boxerklubu v nabídce štěnat chovatelů

Na jednu stranu mě to mrzí že nevystavujeme v Čechách, ale jsem na to zvyklá a mě se takhle prostě víc líbí. Zas se díky tomu dostanu na nějaký ten výlet do jiných krajů.

2all
Fotku nepošlu, žádnou nemám, říkám že nejsem modelka. V Třeboni hledejte tohot chlapa na fotce v tom jeepu, budu poblíž. Podle psa nehledejte, nebude tam, bo by se tam cejtil blbě mezi ušátejma.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:03
- Nahlásit

Krasni stenici!

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:07
- Nahlásit

Paja s Tinou
Moc díky!

Ada
Člen
- Nahlásit

Moc pěkný štěnulata

Artroza
Člen
- Nahlásit

Teta
asi ti nejakou galerii budem muset zalozit.... neco by se v archivu naslo

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:11
- Nahlásit

Artroza
Moc mě nese... nebo sem dám fotky z dovči!!!
No, mohli bychom poslat nějkou velrybu, ne. Ale pouze takovou kde koukají jenom hlavy a nohy!

Co ještě děláš v práci?

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:11
- Nahlásit

OLA: Foto zašlu jen co koupím šnůru k fotáku.Zapoměla jsem jí u počítače a Adelaida trošku upravila koncovky.Jinak myslím že mé foto je v galerii KV Olšany s Adelaidou jsem tam vyfocená.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:12
- Nahlásit

Ada
Ty boxeři jsou tak technický, kabel od foťáky, dálka od tv, vím i o mobilech, atd.

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:14
- Nahlásit

Teta
makam makam....
dobra, asi si to s tou galerii rozmyslim....

a to vim i o mobilech nebylo na "pripravujeme do chovu", ze ne???????

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:19
- Nahlásit

Teta
tak jsem zjistila, ze tu v praci stejne nemam co na tebe prasknout zadne zajimave fotky.....

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:20
- Nahlásit

Teta
Ovládač a mob.už máme za sebou takyMamčiny brejličky a nějaké boty.Ale jen kožené,ty obyčejné jí nezajímají.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:21
- Nahlásit

Artroza
a to vim i o mobilech nebylo na "pripravujeme do chovu", ze ne??????? Si piš že bylo

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:22
- Nahlásit

hele necetli jste tema tady " Noc v kotci" ??? vrele doporucuju, dobrej zazitek.....

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:23
- Nahlásit

Teta
to si chudacek nezaslouzi! on jenom chtel ten mobil zvednout, kdyz nekdo volal......

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:24
- Nahlásit

Ada
Boty našeho moc nelákají, rozkousal pouze jedny a to moje plesovky. Myslím že tím chtěl něco naznačit ale nepochopila jsem to. Jó, brýle taky rozžvějkal když byl štěňák! Naštěstní mám plastové skla takže se nepořezal. Nejlepší bylo že byli pojištěné a hned druhý den jsem dostala nové!

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:26
- Nahlásit

Artroza
To je jak s rozhodčím, není chyba psa a ni mobilu ale páníčka

Já ho přece mám moc ráda, sem přece jeho Teta Ňu..... Vím že za to nemohl, ani při prvním mobilu, ani při druhém, ani při těch dalších, prostě tě odnaučuje zapomínat mobil doma.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:28
- Nahlásit

Teta
Adelaida boty roznáší různě po zahradě a schovává je.I když v poslední době jí to přechází.Tak snad už ráno když jdu do práce, nebudu muset běhat po zahradě a hledat boty

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:30
- Nahlásit

Teta
hm, ted mam takovej krap, jako, ze ho stejne rozkouse a on, svina jedna, nic.... az si koupim novej, tak mi ho zas vezme, ja ho znam......

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání