Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:16
- Nahlásit

Denisa
mno já si ty stránky nedělám - páč to neumím
ale Olča je šikulka, snad jim to Na Justičáku vyjde i se zkouškou, oba teprve sbírají zkušenosti

blažena
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:21
- Nahlásit

Artroza
no jo tohle spojení mi fakt nějak úplně uteklo.
Jak jsi správně řekla je to na chovateli i poradci chovu

articek
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:23
- Nahlásit

Artroza
aha

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:33
- Nahlásit

Artroza
Bingo.Ale je to i náš tatík,tak....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:49
- Nahlásit

Neumí z vás někdo dobře Německy? Bych potřebovala přeložit jeden vzkaz v návštěvní knize.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:59
- Nahlásit

Vcelka
Kein Problem, kde to najdu?

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:06
- Nahlásit

Teta
a aaa, vitej teto a ja myslela, ze pracujes...

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:10
- Nahlásit

Artroza
Neskutečně mě to v práci nebaví a nudím se. Jsem tak unuděná že ani nepíšu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:16
- Nahlásit

Znuděná Teta a vy jiné tety zde!
jakou značku granulí byste doporučili boxí hyperaktivce, čím krmíte své sportovce?! hodlám v brzké době přejít na jinou značku, zatím mám favority - Safisfaction, Biomill, Mastery, ANF
Teď je na Nutro choice, předtím Eagle pack, předtím Purina... + kdybych ji nepřidávala maso a tvrdý chleba a jiný různý pochutiny a mix - všechno možný, tak je jak chrt. Měnín to vždy po půl roce a něco...

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:20
- Nahlásit

Musím napsat ještě, že jediný klad nemocné packy je ten, že jak je G. již 3. dnem bez své obvyklé zátěže, tak utěšeně nabývá, možná, že do Třeboně dovezu už 30kg svini a vy mi budete doporučovat nějaký light granule...

Ale počítám, že po rekonvalescenci bude opět vše při starým, takže nějaký nabušený grancle by se šikly...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:21
- Nahlásit

Teta
Woooooooooow, einfach nur spitze, eure Seite!!! Wunderschöne Fotos....leider kann ich die Texte oder Bemerkungen zu den Fotos nicht lesen

LG senden euch

Nicole & Bommel, der Katastrophenboxer

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:28
- Nahlásit

Denisa
Prozradím čím krmím ale nejsem odborník a náš boxík není zrovna nejtěší váha, je to prostě pracovní atlet který musí od ráná do večera makat, makat a makat, prosě psí život

Když granule tak chroustá Purinu - performance pro aktivní čoklíky ve výcviku a do toho buď syrové hovězí anebo trochu konzervi pro chuť. Samozřejmě ještě nějaký ten vitamín.
Střídavě vařím a to je různé, většinou kolena a do toho vařené hovězí atd.

Přes den dostává občas pribiňáka anebo tučný tvaroh a občas i samotný masíčko.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:29
- Nahlásit

Artroza
Jak se vůbec píše syrové maso nebo sirové maso?

Bludná holaňdanka tápe

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:31
- Nahlásit

Teta
napsalas to dobre... ale trochu konzervy

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:32
- Nahlásit

Vcelka
Woooooooooow, Vaše stránky jsou špičkové! Překrásné fotky... bohužel nemohu přečíst komentář k fotkám.

Pozdrav posílají Nicole a Bommel, Katastrofální boxer

Ten Katastrofální boxer bude asi jako ten El Nino u Corleony!

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:50
- Nahlásit

Teta
aha! no tak to je pak stejný jak u nás! hm, ono asi žádný granule nenahradí maso...
já začala přidávat když z ní v zimě lezly kosti - na řiťce a i páteři prostě jí jen granule nestačí...
jenže vet se furt hrozí... no on chová chrty, tak se mu chrtí boxer líbí...

teď vidím, že by šla vykrmit i granulema, kdyby ležela na gauči jako teď...

no a výstavní a sportovní kondice se dost liší bohužel co jsem viděla, tak teď ji asi měsíc vykrmuju jak pašíka na zabijačku!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:06 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Teta
díky, to že nemůže přečíst komentář k fotkám to asi myslela že nerozumí česky ne? A katastrofální boxer je tady

Na stránky bílých boxerů přibyla další boxerka a má tam dobrý čuněcí fotky

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:17
- Nahlásit

Vcelka
tak roztomile zaprasená boxerka je super!!!
a hodně jsem se pobavila na stránkách Katastrofen boxera! mají tam parádní fotky různých boxišů ze života a ten její boxiš fakt vypadá na pana akčního Katastrofu!

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:18
- Nahlásit

Jo a Anelčina boxerka jak už někteří taky víte, tak rodí! pak sem hodí info... jinak je to na foru rodíme štěňátka...

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:18
- Nahlásit

Vcelka
Ty čuněcí fotky jsou jak z jiné planety!

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:27
- Nahlásit

Denisa
si čtu o tom porodu na té diskuzi a jsem šťastná prešťastná že mám dome pejska!

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:31
- Nahlásit

Vcelka
Ano, němci tomu nerozumí. Neboj, stránky jsou pořádku, není to technická chyba.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:34
- Nahlásit

2all
........a zas tu nidko není, že byste si dávali šlofíka po obědě?

A vůbec, kde zas vězí ta Ostravská nomádka Corleona?

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:34
- Nahlásit

Teta
...mno, pro mě jsou porody záhada a nevím..., byla bych pokakaná až za ušima...

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:39
- Nahlásit

Denisa
Přesně tak, opravdu jsem ráda že máme pejska a né fenečku. Svatý klid!

Musím přiznat že jsem viděla u Artrozu narození jednoho štěnátka a byla to bomba pozorovat ....... ale...... z metrové vzdálenosti. Po tom co vylezlo první tak jsem se rozloučila a radějí jeli dom.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:46
- Nahlásit

Zdravim vsechny i nove prichozi!!!
Tybrdo, jsem ted asi hodinu a pul nedelala nic jinyho nez jen docitala prispevky...jste se zase ale rozepsali!!!
Tak jsem se v patek konecne vydala na cvikos, sice se o me stale pokousela viroza a horecky, ale rekla jsem si ze uz to preci nemuzu rusit. S Tinakem jsem ale byla spokojena...dokonce jsme vylepsili i tu chuzi bez voditka, konecne mi chodila svizne. Nejdriv kdyz vylezla z auta, tak se tvarila ze tam snad nikdy nebyla, ale udelala mi radost. Obcas jsme teda museli neco zopakovat a vysvetlit si ze za pochodu sedni neznamena lehni, ale vetsinou napodruhe uz to dala. Pak zacali obrany a to uz jsme odjizdeli.
V sobotu jsme se vydali na prochajdu a dosli jsme do okrajove casti Pardubek k jednomu typkovi co ma taky placataka. Pred 14dny si k nemu dovezl bileho pesana a ma uplny minimum tmavych znaku. Byl to ale bobanek. Bruno, byl poradnej kousek, jeste kupirak. Ale prekvapilo me ze Tina na to stenisko zacala vrcet...ono teda byl docela drzej a na Tinu taky stekal a vvrcel. Pak ho zavrel a sli jsme na dvur, tak s tim sestiletym Brunem to uz bylo v poho. Akorat si moc nehrali. Ja stale jistila klec s belousem, jelikoz stale vykukoval oky voliery, aby nahodou k necemu nedoslo.
Tak co myslite co by delala kdybych si docezla stenisko????? Myslite ze ho taky neprijme a hned na nej bude vyjizdet, nebo ze si da rict. Trosku me to teda desi, nerada bych si privezla boxise a pak ho treba musel avracet ze ho to moje zvire nechce.....
Taky Tina v sobotu dostala aportek, trochu jako peska, no co ona s nim dela! Kazdy den mi ho prinese a desne se s nim chlubi, ale asi si budu brzy hrat na pani sesivacku, protoze v jednom svu zacina vylezat ta vypln

Teta, taky se lehce predstavim se svoji placatici. Nejvic fotecek mame ve fotogalerii na mujpes pod nazvem Tina!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:47
- Nahlásit

všem co mají doma školou povinné děti
Tak co, našli jste aktovky a ostatní potřeby? Jak proběhla výprava?

Musím opravit svou hlášku o tom že jsem ráda že nemám fenečku, tj. sjem ráda že mám psa a jsem ráda že nemám žádného školáka!

ola
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:53
- Nahlásit

Teta
Tak já mám nejen fenu, ale taky školáka-třeťáka a k tomu ještě školkaře! FAkt labůžo! Teď právě "obaluju" sešity. Zjistila jsem, že výrobci jsou pěkný svině, protože sada pro třetí třídy rozhodně nesouhlasí se sešity od paní učitelky. Takže opět moje skautská práce s izolepou....
Jo, Teta, máš někde fotogalerii?

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:00
- Nahlásit

Teta
...tak já mám naštěstí zatím jen tu fenu ale rodit třeba nemusí že jo, takže vlastně taky klídek. Zatím!
ale školáky mám vlastně v práci teda no...

ola
to už bylo i za nás, to asi bude vždy... holt zlaté české ručičky nesmí zahálet a to české, no "české" urob si sám!

všem školákům upřímnou soustrast, musí to být hrozný po tom volnu, soucítím s vámi!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:01 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

ola
Nemám, nejsem žádná modelka, kdo by se na to díval!

Jestli myslíš ale psa, tak je to ringáč. To znamená že je na stránkách www.mydog.cz. Nechám tě hádát který z nich to bude, se ukaž ty špione. A běda jestli ho omotáš izolepou!

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání