Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:20
- Nahlásit

Krista
V Itálii Silvi Marina.Dřív jsme byli dvakrát v Kalábrii, tak jsme tady tak nadšený nebyli,byla tady písčitá pláž to nemusím a moře bylo po 50m chůze stále pomalu do pasu.V tý Kalábrii je mnohem čistší moře asi tím,že tam jsou oblázky.Ale co hlavně,že se vysadilo z práce.

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:22
- Nahlásit

Chodka
Megginka tam byla s váma?

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:23
- Nahlásit

Chodka
Mám taky raděj oblázky,než písek,ale zas to nemusej bejt obrovitý šutry,kde se pak dá perfektně rozříznout noha...

Chodka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:25
- Nahlásit

Krista
Né tu jsme nechali doma ale vítání bylo obrovský.Měla tady jednu mojí kamarádku a ta si ji brala na vycházky tak se tak špatně neměla.Tchýně jenom hlídala a opečovávala.

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:26
- Nahlásit

Krista
kod 0100 je komerčka

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:28
- Nahlásit

Teta
Díky ti!!!!!!!!Zrovna jsem se chtěla ptát znova....

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:31
- Nahlásit

Krista
Sem musela taky chvilku pracovat, tak sem viděla dotaz opožděně.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:32
- Nahlásit

[/b]Krista[/b]
jj pokecáme ,no košík Hatty nosí od miminka skoro protože nás párkrát už vyhodil autobusák prej že ho to nezajímá,štěně pokousat muže stejně. Jednou na řidiče udělala takové očka že se usmál a nechal nás.Jezdíme dost často sockou tak že je už naučená.
Pokud to nebudete potřebovat tak ho ani nepotřebujete to se někdo má když jezdí autíkem

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:32
- Nahlásit

Alli a tchyno Allis neukazovala sve kucharske schopnosti???

Jinak nam se zase opet hati plany a Slovinsko nakonec asi nebude, ale uz mam volno domluvene, takze na to kaslu abych misto toho sla zpatky do prace, vypada to tedy ze alespon vyjedeme nekam tady v CR, mozna Jizerky nebo Varnsdorf, ale co me tesi ze si pak s sebou diky tomu vezmeme tu nasi placatici

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:35 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

Teta
Tak to tě šlechtí....Já bych měla kreslit...abych měla taky práci..Ale když mě se tak nechce...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:35
- Nahlásit

Hmm, tak si tak rikam ze Tina kosim mela naposledy na ZZO...bych ji taky mohla pripomenout co to zase je...

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:37
- Nahlásit

KulajdaPaja s Tinou
To já se právě bojim,že by ho M. nechtěla a ještě by nám někde udělala ostudu....taky už jsme potřebovali jet vlakem,protože jaksi nebylo doma autí...Tak jsme nikam nejeli.
Kulajda
A jak se vůbec Agátka jmenuje?A po kom je,že je tak veliká?

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:38
- Nahlásit

Chodka
jéé já byla v Itálii u Sabaudia a tam bylo moc krásně píseček krásně čistej a hloubka docela v poho.Zato v Římě to byl hnus špinavej ale město krásné, finále fotbalu bylo super malej zásek v Římě.Nejlepší dovolená

alli
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:43 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Paja s Tinou
Alli a tchyno Allis neukazovala sve kucharske schopnosti??? - Allis nebyla u tchýně, to byla Meginka

Košík Allis má, ale není na něho zvyklá , taky se zatím vozí jen v autě a když jsem jí ho dala na procházce na zkoušku, tak metala takové kotrmelce a nepřestala dokud si ho nesundala. A když jsem jí zakazovala si ho sundávat, tak si sedla a že dál nepůjde.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:44
- Nahlásit

Krista
Agátka je moc krásná je to péro je po DIAMOND Orion chov
/ JORGA Etna-box

mrkni na www.agataznechyby.unas.cz

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:46
- Nahlásit

Tak jsem si pročítala co se tady probíralo.Vy někdo paní Havigerovou znáte osobně?Ja ano a můžu vám říct že je to opravdu fajn človíček.Ona psa vycvičí a pak prodá.Každý má něco.Každý se něčim živí!

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:52
- Nahlásit

Ale živit bych se tím taky nemohla.Nedokázala bych potom už dát velkého hafana někam pryč.

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:54
- Nahlásit

Kulajda
Jo,je to fešanda...To abysme rychle dovystavovali,než doroste...Ale překvapilo mě,jak je na 7 měsíců hrozně vysoká...
Ty fotky z boleslavi jsou pěkný...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 12:54
- Nahlásit

Ada
Ale živit bych se tím taky nemohla.Nedokázala bych potom už dát velkého hafana někam pryč.

no právě to asi nikdo z nás tady

ola
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:01
- Nahlásit

Téda ženský, sotva do sebe nacpu oběd a pak tu čtu půl hodiny příspěvky zpátky...

Lenda
Jo,jo, Fee má spondy i DKK vyšetřený (v oblbovačce). Musí to být do ZCH hotovson, ale to už ses tu dočetla... Nácvik je 16.9., na čas se mrknu doma a večer to sem písnu.

Pája s Tinou
Ten bubák bude dělat ZCh nebo svod?

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:01
- Nahlásit

Krista
jo je to kobylka je větší než Hatty. Možná že uděláš zkoušu a budeš ve třídě pracovní a pak ve třídě šampiónu

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:02
- Nahlásit

K těm náhubkům.Já jela s Adelaidou vlakem a ona se tak dlouho snažila si ten náhubek sumdat až nám průvodčí řekla že jí ho mám sumdat,že se na tu chudinku nemůže koukat.Ale to byla ještě malá.Těd by nám to už určitě neřekla.Od té doby náhubek měla jednou ale vzdali jsme to.Nedalo se sní hnout z místa.Byla jak mezek.Takže náhubek je u nás pasé.

tequily
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:05
- Nahlásit

All
Tak Mery už nám druhý týden hárá. Dnes ráno jí zase obtěžoval jeden z nápadníků, ale tentokrát je to fakt "terno". jde o retrievera Vojtu, což je místní úchyl, ten když vidí fenu (a to nemusí ani hárat), tak se mu spustí potoky slin a Mery pronásledoval asi 10 minut hlavu 5cm za zadkem. No jako nováček předpokládám, že mery bude hárat 3 týdny. pak možná faleška-co jim při tom dáváte? Četl jsem něco o obkladech, omezení stravy. Co tedy vše mám udělat a mám s tím začít už teď-protože cecky už má asi 4x větší než před tím a s pipinou je to to samé. Kuju,kuju za odpovědi.

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:08
- Nahlásit

Kulajda
Tak tý třídě pracovní bych třeba i věřila...Ale šampiónu?To teda nevim,nevim...

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:11
- Nahlásit

Ada
To mi přijde právě drsný.V tomhle případě hlavně z pozice toho psa.Ale jak říkáš,je to pro ní práce.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:13
- Nahlásit

tequily
faleška se objevuje tak dva měsíce po háraní já většinou seberu hračky zapřáhnu jí aby měla více pohybu a neměla čas dělat blbosti a faleška se ani neukáže.Dřív jsem dávala studený obklad na oteklé bříško a sebrala všecky hračky jednou i pelech byla jak magor.

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:13
- Nahlásit

ola
Tak mi ho sem dej.Že by jsem se koukla.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:14
- Nahlásit

Krista
budu vám fandit holky

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:22
- Nahlásit

Kulajda
Děkujeme,děkujeme...Ale myslim,že Hatty bude šampiónka určitě dřív...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:23
- Nahlásit

Ahojte!
Jen sem vlezu, abych napsala, že mám zítra a pozítří dovču, tak kdyby mě někdo "hledal", tak budu na chajdalupě, kde není ani signál na mobil, natož nějakej internet a v TV tam jede jen Nova a to ještě blbě, takže nic...
Tak pááá, držte nám pěsti ať ta tlapa stále drží a mrknu se sem v pátek, to již budu jistě ve stresu z dlooooouuuuuhé cesty do Třeboně... ! Mám nervy abych nezbloudila, aby se nic nestalo na autě a nezůstala trčet v půli cesty... Škoda, že si nemůžu dát před jízdou panáka, hned bych byla klidnější!

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání