Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 21:53
- Nahlásit

Ada

copak se děje????

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 21:56
- Nahlásit

Ada

nekoukám.Není nálada

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 22:06
- Nahlásit

Cituška
Aduš včera chytl ovčoun a nepřeju nikomu vidět její krk.Tlapinu má dohryzanou fakt hnusně.Dnes už není aspoň celá nateklá.Ale něco takového jsem ještě neviděla.Jen leží a sem tam vzdychne.Ale je to holka statečná.Ani nebečí i když ju to musí hodně bolet.
Jinak Fatty je ok.V noci se ještě děsně potentovala a ráno už byla fit.Dokonce chtěla jíst.Tak dostala trošku vývaru s rýží a kuřetem.
Jsem čekala že Balů bude Aduš otravovat tak jsem ho zavřela.Když jsem ho pustila tak si leh k Aduš a leží u ní celý den.

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 22:27
- Nahlásit

Ada
tak ať se to Aduš hojí,co nejlépe a bez komplikací

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 22:44
- Nahlásit

Ada

ty jo, chudinka malá,a Balu je dobrej, to pejsci vycítí, když tomu druhýmu není do skoku
tak hlavně žádné komplikace....
já myslela u Fatty jak si říkala ohledně toho krytí

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 07:54
- Nahlásit

Tommy Gun
Hele, hele, hele ......
No to je přeci Václav!

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 08:19
- Nahlásit

corleona
čau ranní ftaku, už máš vysmejčeno?

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 09:12
- Nahlásit

bubu

kuk
já už mám - vycházka v lese, nákup v marketu jakožto emancipovaná žena (co jsem zapomněla šel teď syn koupit do místního obchůdku) a štěňátka spí, tak se nudím a čekám, až se probudí, abych je mohla nakrmit, poklidit, unavit....
Co u briardíků nového?

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 09:43
- Nahlásit

Cituška
Ano ano.Já to tak myslela.Vyšetření dopadlo dobře.

Jinak jsem dnes ráno volala na obec,pač tu ten ovčoun zase běhal.Naštěstí hodná paní prodavačka mi s Balůem poskytla úkryt.(byl semnou nakupčit).Aby tady člověk nosil bouchačku na obranu svýho psa

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 09:53
- Nahlásit

Cituška
Co u briardíků nového?
briardík se ráno slastně protáhl, řekl haua haua, vyčůral, nasnídal a šel na vyhlídku. dneska se seznámí s cvikem vysílačka - u briardů nejtěžší, neboť nehodlají dělat nesmysly a nelogické věci, jako třeba běžet vpřed jenom proto, že to někdo chce a ono se tam nebude nic dít.
Ada
Aby tady člověk nosil bouchačku na obranu svýho psa
předevčírem jsem musela použít poplašňák na zastavení novofundlandího hovada, pak jsem se šla venčičky zeptat, jestli jsem ji moc nepolekala...ale byl to jediný způsob, jak psa zarazit a dát jí šanci ho ulovit

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 10:03
- Nahlásit

bubu
Taky dobrý.Už mě top začíná pěkně štvát.Den před ovčounem Aduš napadla agresorka labradora.Tu jsem teda od Aduš "odkopla".No ale s ovčounem mi pomohl až soused co to zahlídl a vyběhl za náma z baráku.(ten soused má tu agresorku labradoku).Aduš se prostě neumí rvát a hlavně se rvát nechce.No ale bránit se musí.
Ani na cvikoš ted' nebudem moc pač jí ještě dlouho ani obojek nedám.

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 10:08
- Nahlásit

bubu

cha, velká sympatice s pojetím cviku vysílačka, mám také problém, na konec dávám minirukáv, ovšem co až tam nebude...

Ada
u nás naštěstí jen zlej píťa, ale chudák Aiduška

jo a nejdou mi dát smajlíky, tak to máte bez nich

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 10:12
- Nahlásit

Cituška
na konec dávám minirukáv, ovšem co až tam nebude...
to nevadí, tady jde jen o to mu vysvětlit, že se někam běžet musí, i když mu to připadá neskutečná blbost, to se holt nedá nic dělat, on to taky tak pochopí a udělá, protože to jeho psovoidiot z nějakého nesmyslného důvodu chce, ale až to pochopí, tak se to nebude akorát pilovat do zblbnutí, protože co už jednou umí se nesmí u briarda drilovat - podívá se pohledem: ještě jednou mi dej ten povel a já se fakt pozvracím

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 10:13
- Nahlásit

Cituška
No Aduš je naštěstí splachovací.
VYSÍLAČKA - já ju dělám na značku.Na nu pověsím balonek a vysílám.Někdy ho tam dám a někdy ne.Poslední dobou už to vypadalo celkem dobře.Zalehla i když tam balonek nebyl.(samo že pak jsem ju vychválila do nebe a balonek stejně dostala.Ale já mám furt pocit že to stejně nějak všechno dělám blbě.

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 10:21
- Nahlásit

Ada
no já jsem napřed cvičila hlavně povel lehni ve všech situacích - jako že kdekoliv jsme, na jakoukoliv vzdálenost houknu lehni a pes by měl jít automaticky k zemi ať se děje, co se děje. jenou to psovi mojí kamarádky asi zachránilo život

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 10:27
- Nahlásit

bubu
Ada

tohle cvičím taky, Cita totiž na zkoušce, jakmile zjistila,že tam nic není, tak nelehla a vrátila se zpět nebo hledala míček v blízkosti cca 10 m, mrška jedna
Takže jedna fáze bylo toto lehání kdykoliv, pak občas vysílačka naprázdno, tak 1 z 6, a jinak samozřejmě na předmět, ale tak, abych ho tam před ní už nedávala, musí mi věřit, a už věří, že tam je. No a až na další zkoušce uvidíme, jak moc blbě to trénuju

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 10:35
- Nahlásit

Cituška
prosím Tě, teď z hlavy si nemůžu vzpomenout a nechce se mi hledat řád - je na zkoušce na vysílačce kolík nebo praporek? nebo jenom směr cviku? a na jakouže vzdálenost to je??

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 11:09
- Nahlásit

bubu

ani kolík ani praporek jen směr a je to nejméně na 30 kroků na jedničce

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 11:25
- Nahlásit

Cituška
děkují

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 12:17
- Nahlásit

bubu
Na konci vysíračky je dvoumetrová cedule:

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 12:48
- Nahlásit

Tommy Gun
dvoumetrová cedule

jinak vas ani ted nestiham, Kremilek ma rymu, takze si to uzivame....kapicky, rev, kapicky...
tak ted uz to snad bude lepsi.......

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 12:50
- Nahlásit

Artroza

tak to ještě naučit psa číst, kruci

jojo, miminko a rýma, to je škaredá kapitola, známe známe, i odsávačku jsem měla při ruce

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 12:54
- Nahlásit

Artroza
Áááá, chlap má rýmičku .....
Tak ať je to brzo fcajku !!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 13:00
- Nahlásit

Tommy Gun
taky jsem si vzpomnela....
akorat ze tady kolem nej clovek fakt kmita......

co krakonosovo, mas novy los fotos? jsem zvedavka...

Cituška
tak to nemam.......no snad uz bude lip
stenata uzasny

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 13:35
- Nahlásit

Tommy Gun
vo*e! na konci potřebuju ceduli : POCEMPES

CituškaArtroza

odsávačku jsem měla při ruce
zkusilas někdy napojit na hadičku z odsávačky vysavač?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 13:42
- Nahlásit

bubu

Artroza
ad krakonošovo - pošlu fotenky.

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 14:11
- Nahlásit

bubu

jéžiši, nezkusila

A ty joooooo?

ola
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 14:33
- Nahlásit

Artroza
Ačkoli se tomu mimíni brání, tak odsávačka je skvělá věc. Myslím tu hadicovku se sběrnou nádobkou uprostřed. Fakt je, že než jsem ji prvně použila, tak se mi v snech zdálo, jak se ta malá nádobka dole naplní a já furt saju a saju... blééé No, stačilo. Přeju brzké uzdravení, protože rýma u prťat - to je peklo.

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 14:48
- Nahlásit

ola
hele v zivote jsem to nevidela ( zatim jsme to nepotrebovali) ale kdyz to tu ctu, tak to bude snad lepsi nez horor

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2007 14:51
- Nahlásit

Artroza
.... školkový masakr motorovou odsávačkou ... hele, ať se Křemla hodí zas brzo do chlapský pohody.

<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání