| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:47
- Nahlásit
Sláva tak Maxíka se podařilo umístit.Bude se mít dobře
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:51 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Jakého Maxíka? My máme Maxíka umístěného.. Je umístěný vlevo od Viktorky
eeeee vpravo, vlevo už nikdo není. Ale dostavíme..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:54
- Nahlásit
Pro ty, co neviděli TV Noviny: http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=23.10.2007&238m= d&238p=TNOVINY&238v=119013
corleona
Na tebe není nikdo zvědavej, to je tam kvůli štěňatům.
Hrozné, takhle se omezit, protože potom furt čekáš na novou desku jak pako!!! ..... a sleduješ warforum.cz zda už to tam někdo náhodou nedal ke stažení, abys to mohla vysmahnout na cédo ....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:54 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
corleona
Známa scháněla někoho kdo by se ujal ročního boxíka s PP.Protože ženské umřela čubinka chtěla se zbavit i psíka.Protože už jí byl k ničemu.Měla ho aby kryl tu čubinku co umřela.Chtěla ho bud' vypustit a nechat osudu nebo utratit.
Jo a pejsan je bílej.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:58 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Ada
někteří lidi jsou prasata. A to nic proti vepřovému..
Tommy Gun
Kamaráde já nesmažím, já obyčejně kupuju origa. Sice mám nejdřív pálenici, ale pak si stejně koupím originálku. Asi nejsem normální..
Na tebe není nikdo zvědavej, to je tam kvůli štěňatům No to je mi naprosto naprosto!!!
Ale že bych tu kameru právě zastínila
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:08
- Nahlásit
corleona
Hm, já ani nesmažím, já mám ty empétrojky bud v PC nebo v MT.
Myslíš, že by to pak místo puppy-webcamera byl skoro erotickej chat, jo?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:12
- Nahlásit
Tommy Gun
Toš kurňa, ftych teplakoch, to by bylo eňo-něňo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:31
- Nahlásit
Dneska je fakt den, sem z těch lidí vyčerpaná, myslela sem že boxíků v nouzi bude časem spíš míň a míň a ono je to spíš naopak, je to čim dál horší, lidi jsou prasata.
Někdo mi hned po tý reportáži poslal e-mail s jejíma fotkama a nějaký povídání, tak sem jí dala na stránky.
Ada
takže běloušek už budu mít nový páníky? Tak dej vědět až to bude na tuty.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:37
- Nahlásit
corleona
Jo, pro pervezní ouchyly určitě - čtyži pluhy to jistí.
blažena
http://www.bk-muenchen.de/cms/publikationen/allgem ein/berichtvpgdm.php3
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:50
- Nahlásit
ola
moc krásné, děkuju
tak ti "mí" pražáci, co na ně fenečka nezbyla, si už díky mě zamluvili fenečku po Legoláskovi u pana Švece, takže díky Teto za dobrý tip, aspoň tak, byli moc smutní
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:58
- Nahlásit
Vcelka
Už je to natuty.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 00:21
- Nahlásit
Tommy Gun
Good idea - to jó, ale už to neni originální, jiná CHS (někoho koho znáš) měla štěníky online na webu už v létě
Cituška
Je mi to moc líto Chjo
Ada
Maxíka se podařilo umístit - hurá, aspoň jedna dobrá zpráva dneska
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 00:58
- Nahlásit
Tommy Gun
Artroza
Jestli vás ještě napadne, jakej formulář byste chtěli na webu - co ještě zrušit poradce chovu, když už ty formláře jsou online ? v některých pobočkách by se ta změna ani nepoznala, hihi
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 07:03
- Nahlásit
kkathy
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 07:08
- Nahlásit
kkathy
dobrej nápad
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 08:06
- Nahlásit
Dneska fakt nemám dobrou náladu.
Nějak mi ta reportáž TV Nova leží v žaludku. Ráno jsem se tak rozvášnila v autě, že mě do reality vrátil až fakt, že se moje mamina drží stropu a vyrovnává zákruty.
A to mě ještě včera děsně nas*al šéf - chci jít do důchodu!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 08:18
- Nahlásit
[b]Denisa,
nějak nestíhám Jinak lístky na candrbál mám doma, tak doufám že pojedeme...jen je teď budu muset někde vyhrabošit...všude zbytky suti, oškrábané barvy a mezitím hledej někde lístky Ne snad tuším kde jsou
Akorát nevím kde tedy budeme spát...ani nevím jestli v tom hotelu mají ještě volno.
Tak Giordi si takhle hoví v peřinách jo? Ta se teda má!!!
Ja musím s Tíňákem na veterinu, má po těle tři bouličky, tak se musím poradit co s tím, jednu má za krkem a řekla bych že se pomalu zvětšuje
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 08:27
- Nahlásit
dobré ráno všem
ode dneška-přesně za 2 měsíce je Ježíšek
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 08:51
- Nahlásit
Adina
ode dneška-přesně za 2 měsíce je Ježíšek
Božínku, já už psala, že mám mizernou náladu a ty ještě s Ježíškem...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 09:43
- Nahlásit
ola
Adina
vanoce nestiham i tak a jeste do toho vanoce, svatky klidu....
Teta
resila s tebou Mistr II listky na candrbal pro lidi co jim neprisly??
a na cvicaku uz byli nekolikrat ty lidi s fenkou Lego x Giordi a ptali se na vas....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:18
- Nahlásit
to all
tak konecne vysledky z chovnosti a svod prahy...
URL
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:35
- Nahlásit
Artroza
resila s tebou Mistr II listky na candrbal pro lidi co jim neprisly??
Nemám absolutně ponětí o čem je řeč, kdyžtak please na mail.
a na cvicaku uz byli nekolikrat ty lidi s fenkou Lego x Giordi a ptali se na vas....
Nevím zda máš na mysli Aurélii nebo Freyu, ale s oběma jsem v kontaktu. S lidma od Freyi byl jednou domluvený sraz který ale pak oni museli zrušit. Takže jestli se na náš ptají tak jen jestli tam asi náhodou nejsme.
Paja s Tinou
V hotelu je ještě volno
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:44
- Nahlásit
Teta
odeslano info
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:57
- Nahlásit
Teta,
diky za info to tam asi uz konecne zkusim zavolat jen to musim zase nekde vystrachat asi ale nejdriv radsi najdu ty vstupenky
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:03
- Nahlásit
artíček
Víťa gratuluje ségře k chovnosti a k pěknýmu číslu. A kdypak se plánují nějací potomci?
ola
taky momentálně rozdýchávám totální nasranost. Dopoledne sem si zajela pěkně ke kaderníčce na melírek a ostřihání a po příchodu domu opět bordel jak v tanku, což by mně ani tak nevytočilo ale to že si Blade strhl Zdeňkovu mikinu z věšáku a udělal v ní několik děr, v jeho už pomalu jediný pěkný mikině, to mně teda dožralo, že sem vzteky skoro až brečela.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:38
- Nahlásit
Vcelka
to mně teda dožralo
Víš, že se nemáš rozčilovat! Budeš mít pak vzteklounka!
Naše Buggi zase včera tajně šlohla Jakobova nejmilejšího psa a krapet mu poopravila xicht. Budu muset dnes zašívat. Předpokládám, že plastika jako od Měšťáka to nebude, ale snad to nepozná!
Lidííí, už máte nakoupeno na hroby? Já dnes dostala zaúkolováno, tak táhnu listopadky, věnec a kytici! Fakt cvokárna!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:44
- Nahlásit
vtip pro dnesni den:
novomanzele po prvni noci:
manzel: milacku, tak jsem dnes zjistil, ze jsem nebyl tvuj prvni.....
manzelka si zapali v posteli cigaretu a rika: a ja jsem dnes zjistila, ze ani posledni...........
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:48 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Lidííí, už máte nakoupeno na hroby Jéžišku na křišku! Nejdřív Jéžišek, teď ještě Dušičky Ty dárky na vánoce mě teda děsí, nemám žádnou inspiraci. No a Dušičky neřeším, to stále ještě obstarávají rodiče, já mám problém rodinný hrob na hřbitově sama najít. Ale letos prvního listopadu asi tady v Ostravě vstane několik lidí z mrtvých, páč firma má předváděcí ohňěstrůjnou akci veškerého zboží a ku konci, jak bouchají ty big koule, to jsou rány jako kráva a to se pak sjíždějí policejní vozy, neb jejich služebny jsou bombardovány rozhořčenými telefonáty a stížnostmi spořádaných občanů, kteří na Dušičky chtějí sedět tiše u svíčky a ne tři hodiny vkuse poslouchat salvy jak u Verdunu
Včelka
Seřež ho i za mě, hááááááájzla
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:59
- Nahlásit
ola
jo to řikám furt, že naše dítě bude hrozný vztekloun z toho jak se tu furt rozčiluju. Místo toho abych mu zpívala uklidňující písně, tak tu huronskym hlasem řvu na Bladea. To až uslyší jméno Blade tak se určitě po každý rozeřve na celý kolo.
Taky furt zašívám, naposled jazyk ve Zdeňkově botě.
U nás hroby zatim taky obstarávají rodiče, takže do toho se zatim moc nezapojuju.
A vánoce to je letos krize, nemám nic a vidim to že asi ani nic nekoupim, leda tak pro manžu a prcka a ostatní bych letos nejradši vynechala.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:15
- Nahlásit
Vcelka
No vidím, že Ti budu muset zaplatit lázně No a asi se taky připojím, protože Baruška mě taky přivádí na pokraj šílenství. A pánečka, taky, protože naposledy se rozhodl pro relaxační procházku a vzal s sebou i Barunku. Já jsem mu říkala tu onu památnou větu "To neděláš dobře, Jaromíre.." ale nedal si říct. A taky že jo, vrátil se totálně vytočený a o Braunce nemluvil jinak, než "Ten Debil". Jo a majitel Bereniky se nám minule přiznal, že se z ní málem psychicky zhroutil, ale bál se nám to říct Musí si na ni koupit klec, roznáší jim prý byt na kopytech, když nejsou doma.
|