Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:55
- Nahlásit

ola
no bezva! to bude Martina jistě zajímat! jen se bojím, abychom doma pak neměli pátou potvoru smrdutou! čtyřkolku ještě nemá!
Teta
no to neva, aspon že bude sedět! my (já + M.) budeme taky sedět!

articek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:57
- Nahlásit

Vcelka
promíjí se

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:58 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

Denisa

typově připomíná Michlu od Markét!

ola
někde v Rychnově příbuzenstvo (třeba sestru),
o sestře z Rychnova nevím (zatím), nicméně ségru mám a podobné si nejsme vůbec - ale vTřebíči jsme se nenarodily ani jedna

ola
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 17:09
- Nahlásit

Adina
nicméně ségru mám a podobné si nejsme vůbec
Nápodobně! My se ségrou jsme taky "black and white". Ovšem moje starší sestra byla hned od mého narození přesvědčená, že mě naši donesli z popelnice. Ona bílá jako křída a já (tehdy) pačesatý, černý romale. Několikrát se pokusila o výměnu za psa, ale rodičové to vždy zhatili, vořecha vrátili a ona opět vyfasovala kočár s usoplencem.

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 17:31
- Nahlásit

ola

i]Několikrát se pokusila o výměnu za psa,[/i]

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 17:52
- Nahlásit

ola
[i]a já (tehdy) pačesatý, černý romale. [i]

Markét
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 18:20
- Nahlásit

Adina
ale vTřebíči jsme se nenarodily ani jedna
A kdo se teda narodil v Třebíči? My taky ani jedna

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 18:23
- Nahlásit

Markét
Michla je Tvoje ségra? (když ji zmiňovala Denisa-já jen,abych věděla "wo co go")

Markét
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 18:25
- Nahlásit

Adina
No, to je, ale jsme každá úplně jiná. Denisa má pravdu, že jste si podobný, teda somatotypem určitě.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 18:29
- Nahlásit

Reportér z nejmenované televize přijede do malé české
vesnice, kde žije podle statistiky nejstarší občan v republice. Udělá rozhovor a na konci se staříka zeptá, jestli si pamatuje nejhezčí zážitek ve svém životě.
"No,to bylo tehdy, když se ztratila předsedovi sedmnáctiletá dcera. To ji tři dny hledali všichni chlapi z vesnice a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji všichni šu**li."
"No tak tohle ven nemůže!" říká si reportér. "No tak staříku to je
hezký, tak mi povězte jestli se pamatujete na váš druhý nejkrásnější zážitek."
"A jo. To bylo tehdy, když se ztratila z družstva kráva. To ji hledali tři dny všichni chlapi z vesnice. No a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji šukali."
Reportér málem omdlel, ale nějak se přeci jen vzpamatoval.
"No dědo, když tohle byly nejhezčí zážitky, tak sem
zvědav jaký byl váš nejhorší zážitek?"
"No, to bylo tehdy,když jsem se ztratil já ..."

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 18:38
- Nahlásit

corleona
"To neděláš dobře, Jaromíre.." - to zas jinde jsme, je to jiná Rýmařov ...

articek
ajaj ty si jeden s tich postižených - no, nešlo to jen včera večer asi 3 hodiny, ale pak se to rozjelo. Takže "postižený" už nejsem. Nešla mi jen odesílat pošta, přijímala se fpoho.

Klarucha
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 19:06
- Nahlásit

zdravim i s anarchistkou Freyou... měla bych opět dotaz původně jsem měla v plánu jít včera nakouknout a otrkávat do Bráníku na cvičák, ale nevyšlo mi to časově, tak jsem slečnu zvykala aspoň na ruch "velkoměsta".
Dotaz je na projevy-pokusy dominance u omladiny- to že jako každý správný boxík dělá různé zvuky od bublání k vrčení jsem zvyklá, ale občas (týká se to menších psů, kteří kladou odpor- a celkově psů, kteří jí kladou odpor když má navrch), poté co si pěkně hraje (vrčení, naskakování, běhání, kousání) dostane amok a dotyčného pesana CHCE mít na zemi, zvuky vydává velice rozvášněné, spíš to zní agresivně- a je dost drsná. V parku se na nás někteří dívají dost divně..co s tím? Něco nebo nic? Říkám si, že je dost mladá na takové akce- podporovat ji v tom ale nehodlám.
Jinak příští úterý se snad poštěstí...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 19:15
- Nahlásit

Teta
EOS

Adina, Teta, Cituška, corleona
Asi nějaký skvrny na slunci - u nás potřetí během 10 dní dveře plné třísek. A to byl taky velmi velmi dlouho klid - zřejmě před bouří.

Teta
pracovní úraz-v rámci zvyšování kondice při fotbalovém zápase... - a vyhrál aspoň? Že ho zdravíme a at je brzo fit!!!

ola
Několikrát se pokusila o výměnu za psa

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:16
- Nahlásit

Klarucha
ahoj, úplně normálně nenormální boxerské oprsklé mládě!
kteří kladou odpor no hele, nemají klást odpor když si je podřizuje ne?! mají pěkně ležet a ona nad něma stát a dominovat přece! přesně tak to dělávala a dělá G.
na jednu stranu se štěník otrkávat musí a zkoušet co a jak mezi psy, na druhou když to bude přehánět, tak bych ji vzala za kůži na krčíčku a razantně, ostře, škareˇˇdáckým hlasem řekla Ne! nebo co jí říkáte - jaký zná povel pro zákazy a sundala ji z psíka a odtáhla ji v klídku pryč, dala i na vodítko a šla s ní pryč. Ovšem při tom bych nedopustila, aby ten druhej pes ji šel opruzovat. Prostě ve stylu - přeháníš to, takto nee, hraní končí. To u štěníka.
Na to jak se dívají lidi v parku - to neřeš.
A bacha at ji nějakej pes- drsnák nesejme!
Nejlepší jsou takoví psi - vychovatelé - starší psíci, kteří učí mladochy psím způsobům, ale přitom nejsou magoři a usměrní je tak, že je nepokoušou... neznáte takové? G. měla pár takových učitelů a bylo to prima.
časem i budeš vidět dopředu její reakce a k čemu se chystá a budeš ji moct dopředu usměrnit...
s Lokýskem jste to neřešívali?
pac a pusu Freyušce!

all
také něco poradte, majitelé dominátorků!

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:44
- Nahlásit

Denisa
Klarucha
také něco poradte, majitelé dominátorků!
Bohužel já neporadím. My totiž raději do parků vůbec nelezeme protože nás tam děsně se*ou ostatní pejskaři. Nemají vodítka, zato mají malé uštěkané nepříjemné psy. A na nás, protože jsme větší se pak blbě koukají. Hlavně.....v našem případě většinou není čas na to aby se kolem nás kladl odpor, my je pro jistotu rovnou sejmeme

Corleona
Tož kde jsi nechala foun?

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:49
- Nahlásit

Teta
Acháááá.. no já si říkala na co to ta pomatená Buba vrčí a uklidňovala ji a ona vrčela na "vrčící" telefon

articek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 21:14
- Nahlásit

Klarucha
taky jsme tohle řešili s naším žíhaným mládětem a nenechali jsme to jen tak, ono by to mohlo taky dopadnout tak, že by se mohli už jen rvát rvát. Dominantnost je pěkná věc ale má své meze a je potřeba včas zasáhnout

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 21:36
- Nahlásit

Klarucha

já to řešila hned a u obou, Cita v necelých 4 měsících chtěla sejmout ovčáka, který čichal k NAŠÍ tašce, seřezala jsem ji jak nezralý žito štěně neštěně, stejně je voprsklá v dospělosti, a oči mám furt na špagátě kde kdo jde
a Kvíny byla ještě lepší, ta dostala hned ve třech měsících, v rámci "hry" zahnala půlročního labradora a majitelé málem dostali infarkt, bylo to v Rakousku a oni tam mají pejsky moč ládi, tedy ty svoje, a Kvíny tu jeho rozkošnou černou kůžičku nějak nehodlala pustit...
Kvíny teda chodí navolno a bez koše a má moji důvěru, nepere se, ale má teprve 6 měsíců, takže určitě začne

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 21:51
- Nahlásit

Tak u nás bitka.Kocour se popral s Balů.Ale kocour vyhrál.Zahryzl se Balů do ucha a zákus to byl slušnej.Balů stáhl ocas a ječel jak prase na porážceNo a když běžel za náma tak se za ním kocourek ještě výhružně rozběhl.
No ale už si zase hrajou

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 21:55
- Nahlásit

Cituška
No u nás známky agresivity měla od malinka jen Buba. Kdo byl v Novém Sadu a viděl ji "v akci", může potvrdit. Vrhala se na všechny velikostní rázy, na množství a velikost nehledíc a má to tak bohužel doteď. Snažíme se ji "usměrňovat", ale je to v ní, no snad to bude časem lepší. Každopádně jsme se na ni a její převýchovu soustředili tak, že jsme jakosi opomněli Barušku a náhle jsme zjistili, že se naopak ona pokouší šéfovat v levém kotci a dnes v noci to vyvrcholilo, shodou okolností ode dneška bydlí Buba v domě, protože Barunka je jaksi na ní "vysazená" a už spolu být nemůžou. Toš tak veselo máme..

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 21:55
- Nahlásit

Ada

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 21:58
- Nahlásit

corleona

to teda máte veselo, ale zase - všichni víme, že boxíci jsou vesměs rvaví, a když už to tam je, těžko se to doluje. Já když nestihnu včas zavolat, Cita by chtěla zakousnout každýho psa na potkání (svině)
ale jsou to naše zlatíčka a je s nima sranda

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 22:29
- Nahlásit

Cituška
corleona

jsou to naše zlatíčka a je s nima sranda

no to teda je-před lety jsem šla s kamarádkou,která chová vlkodávky(tehdy měla 1 čubu) a já se 3 placatkami(2 čuby a pes) na prochajdu.Vše bylo v pohodě, a když jsme v dálce viděly paní s jezevčíčkem,psy jsme vzorně přivolaly,vzaly na vodítka a prošly relativně v poklidu okolo této dvojice.Po x desítkách metrů jsme usoudily,že už naši psi nebudou jevit zájem o jezevce,a tak jsme je vypustily-čuby byly v pohodě,ale "pinďour" se otočil,poskočil a tradááá za paní(starší dáma na podpatkách,nóbl ohoz a všude bahno- kromě cesty,po které jsme šly mi s kámoškou a ona dáma)-nejenom,že utekl Elda,ale on strhnul k úprku i jinak vzorná děvčata-jak to dopadlo? Okolo paní,která takto vyfintěná se vrhla do bahna,čuby skákaly a štěkaly a pes lehce natrhl jezevcovi prdku.Hanbou bych se propadla,paní ječela jak Viktorka (ani se jí nedivím)...Po půl roce,kdy jsem zahajovala provoz své práce ,se ve dveřích objevila tato paní,mně bylo všelijak,ona s úsměvem,kterak k dobrému svůj zážitek líčí svým přátelům....(naše milé placatky)

bubu
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 22:35
- Nahlásit

Adina
utekl Elda,ale on strhnul k úprku i jinak vzorná děvčata
že tě hanba nefackuje ještě dneska...fuj! (mimochodem, já ho měla ráda...

bubu
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 22:42
- Nahlásit

SIO Apalucha
kde jsi furt??

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 22:45 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Mrkni na Sullieu, Jirží nám málem odrovnal paní Perikovou Až se jí někdo ozve z CZ, tak příště radši řekne, že není doma. Její poslední věta a ten konec, slovo "uf" hovoří za vše. Pěkný vejlet..

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 22:51
- Nahlásit

bubu
že tě hanba nefackuje ještě dneska.
fackuje ,ale paní má výdrž-chodí ke mně dál (teď už je to minulost,ale stejně se po každé její "bahenní koupel" řeší )

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 22:59
- Nahlásit

bubu

SIO Apalucha
kde jsi furt??

si chystá garderóbu na candrbál přece....mají to už za pár....

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 23:18
- Nahlásit

Balů už taky dostal do držky.Ještě před měsícem chtěl několikrát zabít Aduš.Normálně jsem se ho až lekla.Ale už se mají rádi.Nevím proč ale vydrží si na zahradě hrát i hodinu.
Jinak Balů je děsně společenskej.Má rád i psíky i lidi.Jen psíci si nechtěj hrát s ním.Je hrozně rychlej a jak si sněma hraje tak ho nestíhaj.Jeho nejlepší kámoš je dogoun.Balů ho okusuje a snaži se ho olíznout na čuni a dogoun na něho zezhora jen nevěřícně kouká.

bubu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 08:23
- Nahlásit

Adina
teď už je to minulost,ale stejně se po každé její "bahenní koupel" řeší )
jojo, takové klienty máme taky, co první seznámení s nimi proběhlo podobně nebo ještě hůř havarijně a teď už jsou dlouhé roky našimi nejlepšími, ale stejně se vždycky vracíme k tomu začátku a řehtáme se

jinak brýtro všem

<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání