| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:37
- Nahlásit
corleona
"To neděláš dobře, Jaromíre.."
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:43
- Nahlásit
corleona
ola
Teda jak Vás tu tak čtu.Tak Balů je vlastně hodné štěniko.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:48
- Nahlásit
corleona
ten vrh B je jakýsi povedený či co, samý hyperaktivní spratci. Možná by jsme měli napsat i ostatním majitelům a uklidnit je že v tom nejsou samy.
Já teď udělala jídlo a mám tu našpicovaný uši, protože čekám že se Blade bude zase sápat na linku a bude se snažit přitahnout tu panev co je narvaná až uplně u zdi aby na ní nedošahnul. Normálně už mam ty zvuky tak naučený, že mi stačí ležet v posteli a vim co se děje za dveřma.
Řeknu vám že se děsim toho až přijedu z porodnice, že z bytu zbyde jen zdemolovaná ratejna, Zdeněk totiž občas zapomene támhle něco, támhle zavřít a když bude celý den v práci tak to tu bude jedna velká demolice.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:49
- Nahlásit
Vcelka
nějací potomci? máš velké mínus, ty nechodíš na stránky? . číslo Děkujeme
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:50
- Nahlásit
blažena
email
Denisa
děkuji za info
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:52
- Nahlásit
Adina
dobré ráno všem ode dneška-přesně za 2 měsíce je Ježíšek dobré ráno teda odpoledne právě skončilo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:53
- Nahlásit
Paja s Tinou
ježiš, tak Tínku pozdravuj a at to není nic vážnýho!!! hod sem pak info jak jste dopadli!
no to se budu těšit, že na candrbále pocandrbálíme!
Artroza
to bodou asi Freyuškovi... myslím, že je to tak jak psala Teta
ad ničitelé - to oni si chcou jenom hráááát přece a hračky si vybírat sami!!!
ad hroby, Ježíšek - no to jsou témata! ale já se letos na Ježíška těším, akorát ani nevím proč?!
Artroza
tak to je dost dobrej vtip!!! a navíc krátkej, zapamatovatelnej, dík!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:54
- Nahlásit
Tommy Gun
nefunguje mi mail ajaj ty si jeden s tich postižených? mě se to naštěstí vyhlo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:00
- Nahlásit
Vcelka
ostatní maminky přijdou do načinčaných, sterilizovaných bytečků zbavených všech mikrobů... a matka kynoložka ?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:01
- Nahlásit
articek
néni zač
a mně taky frčí mejl na seznamu
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:18
- Nahlásit
sem to konečně dočetla a teda
Artroza - skvělej a inspirativní vtip
ostatní - já vím mooooc dobře, proč mám klec doma, jen jednou po vycházce v lese, kdy vypadala na místě v předsíni jak vycpaná, jsem na půl hoďky odešla a bylo mi líto ji budit. Hérečka rozebrala půlku kuchyně a návdavek byl koš na odpadky ve zbytku bytu a vylitá mísa na vodu.
Kdepak, přece si nebudu ničit nervy a svoje sebevědomí tímto nerovným soubojem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:25
- Nahlásit
Cituška a spol.
já teda nevím, vy vůbec nemáte smysl pro boxeří humor!
to já se vždy tak nasmála... život jsem si smíchem prodloužila... no za tu legraci to přece stojí!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:38
- Nahlásit
Corleona
jo a pán od Daktariho také tuhle cosi říkal, že psíček kouše dveře
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:41
- Nahlásit
Ahojky
Denisa
a co já info ?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:43
- Nahlásit
articek
Á to se teda stydim, je fakt že jsem tam teď dlouho nebyla. Už sem to napravila a už vím.
Denisa
furt spoléhám na to že díky tomu bude naše dítě odolný a nebude marodit po každý když na něj někdo kýchne. Třeba když na něj Viky kýchne jako včera na mně, tak že bude uplně v pohodě.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:46
- Nahlásit
Corleona
Nejen vaše Béčka, ale i naši klucí občas umí řádit!
Jelikož jsem včera na místo domů, jela z práce pro strejdu na traumatologii do nemocnice, tak jsem domů dorazila až v 19:30 hodin. To znamená že kluci byli doma 12 hodin sami a to asi bylo moc dlouho. Rozhodli se udělat si romantiku a rozvítili si lampičku přes "dimmer". Nechápu jak se jim to povedlo, protože nejen že ta věc "dimmer" je šoupací a ne tlačící, ale ješte je umístěná úplně za gaučem. (Já když tam jdu rozvítit tak tam dělám malou akrobacii.) Mno a u toho romantického světla se rozhodli z blízka prozkoumat naše EOS dělo! Tašku od děla i s nabíječkou, náhradní baterkou a kabelama jsem našla ve sklepě! Raději jsem vše naházela na jednu hromadu a ještě neměla odvahu zkontrolovat funkčnost!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:47
- Nahlásit
Cituška
kdo ví jestli v Bašce těm nevinným, roztomilým štěňátkům nedávaji před odběrem kurzy jak dostat co nejdříve svého páníčka do blázince.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:01
- Nahlásit
Kulajda
jé, sorrýýýý... jdu psát.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:02
- Nahlásit
Vcelka
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:13
- Nahlásit
Teta
Vcelka
corleona
vy snad dokážete "nakazit" i hodné puberťáky jinde - dnešní akce Skorotety -roztrhaná sedačka,"přesazená" kytka ( a to už dlouho byl klídek)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:16
- Nahlásit
Adina
před bouří je vždycky klídek
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:16
- Nahlásit
Adina
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:17
- Nahlásit
Teta
ježiš a co je se Strejdou?! Snad je teda dobrej! že ho s G. moc pozdravujeme!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:26
- Nahlásit
Denisa
Lékařská správa praví: pracovní úraz-v rámci zvyšování kondice při fotbalovém zápase........ blablabla
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:31 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Adina
Vcelka
Corleona
Teta
Teta
Tak at' je strejda brzy fit
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:32
- Nahlásit
Teta
pracovní úraz-v rámci zvyšování kondice při fotbalovém zápase...
....sportem ku zdraví ....
(je to už OK ?? )
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:37
- Nahlásit
Adina
Normálka, dnes si k nám na obědě přisedla mladá paní, která ti byla neuvěřitelně podobná. Nemáš někde v Rychnově příbuzenstvo (třeba sestru, o níž by se tatínek nezmínil )?
Jinak máte teda doma všici veselo. Demoliční čety se činí. Naše děfčata jsou happy z Jakubovo nemoci a lebedí si doma. Naštěstí pod dozorem.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:44
- Nahlásit
Teta
pracovní ? fotbal ?
no hlavně, že nic vážnýho, když pracuje tam kde pracuje a ještě má tak docela nebezpečný koníček...
doufám, že na candrbále už bude v pohodě!
(... Martin má zas 3. motorku, tentokrát jakýhosi pitbikea malýho, jezdí se s tím v terénu a 3 kamoši už se na tom odrovnali... jo, ještě vlastně jezdí na kozím dechu tzv. fechtl cupy ... no Ducárnu a Hondu už zazimoval, tak ted blbne aspon takhle...)
ola
mně zas Adina hrozně typově připomíná Michlu od Markét! ne, že by si z oka vypadly, ale stejný typy, vzhledem, mluvou... mi to tak přijde.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:48
- Nahlásit
Denisa
jakýhosi pitbikea malýho
Koukám, taky koníček! Zdeněk teď lítá na čtyřkole! Jak malej kluk! To si budou mít hoši na candrbále o čem povídat!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:49
- Nahlásit
Denisa
doufám, že na candrbále už bude v pohodě! Haha, to je ouplně fuk, stejně moc netančí! Od toho jsem prý v naší dvojici já
|