Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:36 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

blažena
Ale prosímtě.Já mám normální kuličky v tubičce a FUNGUJOU.Jsou od Bairon.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:36
- Nahlásit

Market, Blazena, to davkovani je ale opravdu zajimave

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit

Ada, uz si pisu ty nazvy, to jsem zvedava jak se na mem v lekarne budou tvarit, az jim tam budu vysvetlovat co ze to vlastne chci

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit

A ono upřímně.To dávkování u kuliček je různé.Já po domluvě s veterinářkou brala 5kulí myslím 2x za den.A u jiných obtíží třeba u Aduš po bodnutí jsem jí dala 5kulí.Zbytek tuby rozpustila ve vodě a prala jsem to do ní po 5minutách.Takže bud' v lékárně nebo homeopat vám řekne co a jak.

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:41 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Paja s Tinou
blažena
Ada
Už to mám!!! Fakt to je i v tabletách
To kapičkování mi připomíná dřevní dobu desenzibilizační léčby, kdy se od zimy kapaly kapičky z 12 lahviček, přičemž se podle těžko pochopitelného a zapamatovatelného klíče zvyšoval počet kapek a koncentrace.... mně se to nikdy nepodařilo dobrat a tudíž léčba byla na prd.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:42
- Nahlásit

Ada, to jsem z toho jelena

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:43
- Nahlásit

Paja s Tinou
HEle tak se podívej na stráky CHS ze Zlatušky.JE tam tel. na Míšu Švaříčkovou je to veterinářka a homeopatka.Je v tomhle směrtu fakt dobrá.Přednáší o homeopatii na univerzitách a seminářích.Tak jí brnkni.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:45
- Nahlásit

Market, kdo umi ten umi!!!
Tak a jdeme vsichni vybrakovat lekarny!!!

Cituška
Člen
- Nahlásit

all

tak se mi konečně zdařila švýcarská aktualizace, takže kdo chce mrknout na kravičky, může je to vše ve fotoalbu

Blažena

určitě to byl ten Synolux a právě mi to připadlo logické, ale dobře
Bubu
Adino

kte ste, kte ste, poraďte

Ada
Člen
- Nahlásit

Markét

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:47
- Nahlásit

Ada, teda, teda, ted koukam jak se vam to doma paradne zaplnuje pohary! Jste frajerky!

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:51
- Nahlásit

Cituška
Dovednost u krav - tak to je síla! Už vidím Charley, jak propadá vodorovným žebříkem vytřeštěně zírajíc na ty velké potvory

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:55
- Nahlásit

Ada, tak pod kontaktama ten telefon na ni teda nevidim

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:55
- Nahlásit

Markét
Přesně to mě taky napadlo.Aduše by ani k noze nešla.Ta by fascinovaně civěla na kravičky a nějaká poslušnost by jí byla šumák.
Paja s Tinou
To já nee.To Corleona Nebejt corlí tak by jsme asi žádnéj neměli.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:57
- Nahlásit

Markét a alergici
můžu tě uklidnit, že já jsem ty kapičky poctivě brala od 6 let do puberty... na dávkování dohlížela mamča a taťulda to vždy rozepisoval, takže opravdu poctivě pro dcerunku a já to poctivě hamala a výsledek je, že úplně na h...o! pak jsem byla cpána dithiadenem nebo jak se jmenoval ten zelený prášeček - to bylo dobrý na oblbnutí!

teď požírám zaditen v kombinaci se zyrtecem anebo zodacem a občas si šoupnu claritin k tomu a mám vystaráno... je to naprd, ale u mě to naštěstí brzo přejde, já používám totiž autosugesci ... jó a léčby jsem taky zkoušela takový různý supr spreje a cosi kdesi, peněz to stálo a prdlačky... mám reakci na vše možný, ale hlavně, že nemám alergii na psí chlupy!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:57
- Nahlásit

Paja s Tinou
Nééé jo,no tak tady je Michaela Švaříčková tel.732 727 565

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:02
- Nahlásit

Hele Corli, ty novy fotecky v galerce uz mas focene na toho noveho canonka???

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:05
- Nahlásit

Denisa
Já ten postup znám od ségry-astmatičky, taky se vypisovaly tabulky a maminka kapala a kapala... a taky naprd. Dithiaden jsem taky fetovala, fakt dobrej oblbovák, zvlášť pro děti!
A dnes? Provádím vlastní desenzibilizaci, tzn. nevezmu si Zyrtec, dokud mi neteče z nosu, očí a kýchám max. 28x za minutu. Teprve potom se dopuju - a dobrý, přežívám. Přežívám i s alergií na psí chlupy. Naštěstí suchej pes mi neva, jen mokrej (což je trošku problém při vodní záchranařině, ale co bych pro tu kynologii neobětovala, že?)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:07
- Nahlásit

Denisa, no teda tak to si jiste jeste nevyzkousela to co nam doporucuje ada Hele to je vyzva
Vyzkouset se musi vse, uz ted poctive kazde rano bystim lzicku pupalkoveho oleje, chutove zatim nic moc a jestli to ma nejake dobre ucinky uvidim az v cervnu...

Ada, diky za ciislo...jsem ale i mozna slepa Pripadne se u ni budu rada informovat

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:16
- Nahlásit

Budí se mi miniňáci tak jdu venčit,krmit a odhánět od stromku a keřů.Práci si nechávám na večer.TEd' tu konečně je pěkně.Včera tu byla bouřka a lilo jako s konve.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:26
- Nahlásit

Paja s Tinou
Jo, jo, to byl úplně první pokus a první fotky. Poprvé jsem zmáčkla spoušť v očekávání a je to ta hlava Barunky za plotem.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:30
- Nahlásit

No tak to je super a fotis na manual nebo na automat? Pripadne kdyz ta litali, mela si rezim sportu ci co??? Mas to super ostry...to je az nepochopitelny Ale lezou z toho nadherny barvy - radost pohledet!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:36
- Nahlásit

Paja s Tinou
to byl automat a sport jen, když sportovaly A to jsem půlku skvělých fotek z běhání vyhodila!! Dala jsem jen ty nejlepší.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:39
- Nahlásit

Adina
ty bláho tak mně teprv teď došlo kdo je Adina, jak jste mi sem minule napsali někdo ty indicie tak já stejně nějak nevěděla a teď sem narazila na stránky a už mi to došlo. Přitom jsem na ně tuhle koukala a nenapadlo mně že to je někdo kdo chodí sem.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:43
- Nahlásit

Vcelka

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:47
- Nahlásit

Kujva!!! Ani placené stránky nejdou, nemůžu aktualizovat! BURDEL!!!

Adina
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:49 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

Cituška
já nevím v čem potřebuješ poradit,nějak jsem to přehlídla?
a nebo mi cinkni,já teď spěchám s Killerkama a Skorotetou plavat do rybníka(budou z nich Aquabelky :tongue

Adina
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

corleona
Kujva!!! Ani placené stránky nejdou, nemůžu aktualizovat! BURDEL!!!
tož ostáváme a nešoupeme webík,ja?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:54
- Nahlásit

To bylo opet na Corli

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:57
- Nahlásit

Corli, no ale i tak hooodne podareny fotecky!!! Ja v nedeli fotila vystavu ovcaku a mela jsem co delat je zachytit nerozmaznute Neco malo ostre je, ale ze by to bylo nejak extra...to asi ne. Ten sport bych potrebovala radne dopilovat

<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání