Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:47
- Nahlásit

Stýnka
Tak to bych mohla vzít i ty čtyři zbývající z lazaretu

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:48
- Nahlásit

Stýnka
no jo, zácpa na silnici, průjem v autě a hned je kečkemet v gatích..

Stýnka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:53
- Nahlásit

corleona
ty neblbni, nemužem takhle o něm bez něj, nebo pak neřekne ani ten "Novi Sad" a já dojedu až k moooři.....

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:55
- Nahlásit

Stýnka

Adina
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 23:16
- Nahlásit

corleona + fčici,co jedou vystavovat(čumilů bez psů se to netýká-ty jsou v poho)
zjistěte si veterinární podmínky-na státní veter.správě-tam na výstavu se dostanete(asi v pohodě),ale zpátky do EU můžete mít problémek(nechci malovat čerty na zeď,ale....)

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 23:34
- Nahlásit

Adina
Srbsko je prý ve výjimce, bylo mi řečeno naším veterinářem, takže by to mělo být v poho.. aspoň doufám

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 23:36
- Nahlásit

Adina
knedlo si jezdí hrc-prc sem-tam srbsko-nesrbsko, bosna-nebosna, ti to budou taky vědět..

Adina
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 23:59 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

corleona

knedlo si jezdí hrc-prc já vím,určitě mají všechno v okeji(titry protilátek na vzteklinu),nechci nikoho tady strašit(ale jedni pacientíci se vraceli domů po Silvestru v Srbsku-kde byli u známých na oslavičce-tam se s yorkem dostali v pohodě,ale zpátky měli ztažené půlky a york jel ukryt pod svetrem a měl Sedaline,aby spal.Tak york se dobře pašuje,ale boxík-či více boxíků,to bude muset bejt svetrů:lol.Nechci nikterak narušit cestovní horečku všech zúčastněných,ale pořád je tady to ale...
bylo mi řečeno naším veterinářem to beru,ale je to praktik,ptát se ouředníků-stáťáků-člověk bude alespoň vědět,kolik těch svetrů poveze

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 06:44 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit

Adina
corleona
jéé tak to pojedou corleonovic za sněhuláky nabalený - žádný pytlík na hlavu, ale deset vrstev svetrů

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 06:56
- Nahlásit

Stýnka, Corleona
ale hlavně aby z něj nevypadlo i něco jinýho - tys jistě myslela rozumnou myšlenku ...... nebo se mám jako spolujezdec se "svým osobním srbským řidičem" tak bát?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 07:01
- Nahlásit

Tommy Gun
tys jistě myslela rozumnou myšlenku
no jistěěěěěě

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 07:27 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Stýnka
A mám se s tebou bát, aby ze mě něco nevypadlo? Buhehéééé.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 07:38
- Nahlásit

Tommy Gun
no já nevim, zetej se bláži ale preventivně radši joooo

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 07:41
- Nahlásit

a kde je vůbec blažena ????

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 07:41
- Nahlásit

SIO Apalucha
Jak to dopadlo včera s tou zamordovanou psí handlerkou s jehlicí v zádech? Jsem jaksi odpadla dřív než došlo na rozuzlení...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 07:45
- Nahlásit

Stýnka
Snad to blážu včera nevyplavilo. Včera jsem ji večer zahlídl na chvíli on-line na Skypu. Tagže net jí asi funkcionýrt.
Bláža říkala, že jsi dobrá řidič.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 07:47
- Nahlásit

ola
no ona brala nějaký prášky který zapila vodou co měla pro psa (mimochodem v kojenecký lahvy) a do tý vody jí dala ta blondýna nějaký sajrajt, původně určenej pro toho jejího psa aby ho to oblbnulo a on na tý výstavě pohořel. Jenže ona jak se s toho napila tak to nějak blbě zareagovalo s těma práškama a udělalo se jí blbě a jak se tam potácela tak spadla na tu jehlici co měla ta blondýna v tašce, takže to měla jasný.
To byli stejně dobrý vypatlanci ty lidi s těma psama.

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 07:51
- Nahlásit

teda, takhle živo po ránu, vy máte snad všichni cestovní horečku!

u nás v Brně ani kapka, vzduch trochu lepší, ale stále horko a hnusně!

Stýnka
[b]Blažena

mám dotaz, když fena dostane do jednoho zadního struku zánět, nechávají se štěňata pít třeba z těch ostatních, aby také nezatvrdli? Já to tehdy u City riskla, a byla na antibiotikách 3 dny, nějakých spešl, které štěňatům neublížily, naopak byly pro ně jako prevence, ten zadní jsem zavázala, a z ostatních pili a kojila až do 6ti týdnů, ale třeba to byla náhoda, že bylo všechno O.K.?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 07:56
- Nahlásit

Cituška
bohužel neporadím, na to mé dosavadní zkušenosti nestačí

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:05
- Nahlásit

Dobrytro
tak uz jsme chudsi o jednoho mrnouse...ale stejne pocitam stale do sesti, jestli se nekde nejaky nezatoulalo No a po patku uz budeme ve ctyrech...to je hruza...
Akorat teda nevim co budu delat s tou hromadou kase, co mi jeste asi zbyde

Ada, a co ze si to uzivala za ty homeopatika na tu alergii??? Docela by me to zajimalo. Navic mi dosly prasky, tak mam dneska oci jak nejakej angorak

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:06
- Nahlásit

kdybyste měl prosím někdo jakoukoliv zkušenost, poraďte

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:07 - Změnil/a: ola
- Nahlásit

Vcelka
Díky! Myslela jsem si, že v tom ta bloncka měla prsty!

Dnes odpoledne jdu na Jakubovo besídku. Tentokrát má téměř hlavní funkci - hraje žábu! Jdou i moji rodičové, takže bude mít Kuba velké ovace. Aspoň tam nebudu jediná, kdo bude slzet dojetím. Babička to narozdíl ode mne může svádět na přechod...

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:11
- Nahlásit

ola

já byla včera ráno na slavnosti ve škole a když jsem viděla Páju převlečeného za Egypťana, mačkala jsem v dlani kapesník a honem nasadila sluneční brýle

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:14
- Nahlásit

Cituška
honem nasadila sluneční brýle
Když naši školkoušové to mají v Kodymově národní domě na sále. Tam bych byla s brýlema za blba, navíc jak znám Kubu, tak by z jeviště zařval "Mami, proč máš ty brejlééééé, když tu není sluníčko??"
Každoročně hraju habaďůru "kurňa, co mi to spadlo do oka?"

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:16
- Nahlásit

ola

já to měla dobré, bylo to na školním dvoře

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:21
- Nahlásit

Cituška
Myslela jsem si to.
Na sále je tma jak v řiti, leda bych předstírala zánět spojivek! Ale těším se. Vždycky mě ty prťata překvapí, co všechno umí a hlavně smekám před učitelkama, že to s nima dokážou secvičit!

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:40
- Nahlásit

Vcelka
ola
SIO Apalucha
jaká vražda hendlerky? Kurňa, co to v té televízi je za pořady?
Mě už stačí Televizní noviny a v nich causa Mauerovi a Anička není Anička, ale stará Bára, kurňa to je jak z Cimrmana: "Nejsem tvůj otec. Jsem tvůj syn! http://www.meteleskublesku.cz//media/56/snd/21.mp3

Cituška
Tak jsem Ti chtěla včera udělat radost a snažila se dodělat stránky Céčkům, ale kolem půlnoci jsem odpadla.
Takže teď jsem byla poklidit ptákům ve voliérách a jdu na to !

ola
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit

corleona
Takže teď jsem byla poklidit ptákům ve voliérách a jdu na to !

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:17
- Nahlásit

Corleona, takze uz ne chovatelka boxeru, ale chovatelka PTAKU

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:21
- Nahlásit

Paja s Tinou
ola
Naši ptáci mají od rána štěkací den! Už nestačilo hrozit jak metalista z okna, ani na ně zařvat, byla jsem už tam i osobně a na moje "Budeš už ticho!!!!!!" mi Koko štěknul do ksichtu. Kázeň veškerá žádná. Asi mu přistřihnu křídla

<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání