| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 22:52
- Nahlásit
articek
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 22:58
- Nahlásit
mistr
articek
jééé, ahoj holky, výcuc je dokonalej, ani nelituju, a taky nevím, jak se ta z konírny jmenuje
koncert byl úžasnej, Rachmaninův klavírní koncert na téma Paganiniho, a potom Šostakovič - úžasná symfonie, v ČR se hrála jen jednou na Pražském jaru a teď - fakt zážitek
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 23:04
- Nahlásit
tak já jdu do hajan
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 23:05 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
articek
já to nestihla, máš tam zprávičku dobrou a zítra se ozvu!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit
Martina
Jééé ahojda, jak žijete? Co tvoje krásný dcery a běloučká kulička?
mistr
Výtah z růžovky je perfektní, taky jsem mohla jít radši zalejt zahradu a pak si to tu přečíst!
Hele, taky vám to doteď nešlo pustit cz-pes? Nebo mám ten bazmek pošramocený jen já?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:38
- Nahlásit
Dobre ranko,
Ola, teda fotecky jsou supe a holkam to tam moc slusi!!! Uz jsou asi sehrana dvojka co
Hele, ty si tu dvojici ale nejak smirovala ne, kdyz vis i jaky mela ta slecna spodary
Tak nakonec jsme hudsi o meho nejvetsi oblibence uz od vcera. Dneska totiz musime jet na chalupu, tak jsem si rikala, ze zase pani nebudu zkazit poteseni ze dneska mit jeste pesana nebude. Tak jsme ji navrhli ze ji ho do Nymburku dovezeme. No z tehle rodiny mam opravdu radost, protoze pesan se bude mit bajecne a myslim ze budeme udrzovat kontakty. A my si na konec udelali super vylet a prohlednout si historickou cast Nymburku vrele doporucuji!!! Je to tam nadherny. Jeste ze jsme si vzali fotacek...jen kdyz jsme v jedenact odizdeli, tak uz to bez stativu moc neslo
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit
Ola, me to tedy taky neslo a uz jsem z toho popravde byla dooosti nervozni...
Tez dekuji za vynatek z ruzovky, vzhledem k tomu ze jsem ji nevidela, tak se mi to uplne hodilo A taky nevim jestli ma cenu se na ni koukat...kdyz souhrn od Mistra uplne staci
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:52
- Nahlásit
ola
Jééé ahojda, jak žijete? Co tvoje krásný dcery a běloučká kulička?
jj, díky za optání, vše plyne (jak říká můj šéfík) Starší dcéři táhne na 14, tak si to dovedeš představit, puberta s ní mlátí jak o život. Tuhle jí táta říká: seš nějaká drzá ne? a ona na to: To víš pubertě neporučíš. Ale jinak dobrý. Jo a na přelomu července a srpna čekáme taky přírůstek do rodiny, tentokrát né psí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 09:07
- Nahlásit
Martina
na přelomu července a srpna čekáme taky přírůstek do rodiny
Tak to velká gratulace!!! Že by přibyl chlap do rodiny? Nebo další půvabná holčina? To mi připomíná, potkala jsem těhotnou kynoložku kámošku a ptám se jí, jestli to bude kluk nebo holka? A ona na to "To máš jedno, pes si zvykne na všechno!"
Paja s Tinou
Ta slečna měla takovej megazadek, že ty bombarďáky nešly přehlídnout! Láska je láska!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 09:14
- Nahlásit
ola
pes si zvykne na všechno!"
Tak to je dobrý.
Že by přibyl chlap do rodiny? Nebo další půvabná holčina?
No to je otázka. Na ultrazvuku někdy ve čtvrtým měsíci nám řekl doktor, že to vypadá na holku, že to ale není na 100 %, že je to špatně vidět. Na další ultrazvuk jdu v úterý, tak jsem zvědavá, jestli tam něco uvidí. Ale řeknu Ti to takhle, mě je to jedno a manžel už si zvykl, že má doma samý ženský. Pár rybiček bylo možná samečků, ale akvárko už jsme prodali z nedostatku místa, takže už u nás není kromě něho mužského pohlaví nic.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 09:32
- Nahlásit
Martina
U nás je to obráceně, a proto já si pořizuju jedině fenky. Chlapů už mám dost. Jsem přesvědčená, že kdybychom se rozhodli pro třetí dítě, tak to bude zase chlap. Ale taky by mi to bylo šumák. Já si zvyknu na všechno! Jak ten pes...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:07
- Nahlásit
Tady to dneska teda zije
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:30
- Nahlásit
ahojky všichni
já tu nechci vůbec nikoho prudit, ale mám za sebou nádherné dopoledne, stopu na louce, kterou mi šlápl kamarád a Cita šla prostě úžasně a pak koupání v rybníce a kafíčko na terase hospůdky a teď už teda zase čučim u práce a počítače
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:30
- Nahlásit
Denisa, Corleona, s dovolenim jsem dnes predala jednomu potencialnimu zajemci kontakty na vase stranecky. Rozhoduje se prave pro boxise a chtel vedet me nazory, tak jsem mu hnedle lupla vas, protoze vim ze steniska od vas jsou super (od Giordi teprve budou ) Tak doufam ze si to nerozmysli, neb jeho jedno ditko pry nechce toho placateho psa No uz jsme domluveni na navsteve u nas, tak ho pry snad Tina zlomi...no doufam ze neudela spise nejakou ostudu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:31
- Nahlásit
Martina
jejda tak to taky moc gratuluju, letos ty majitelky psíků rodí o sto šest. Tak to přeji ať je vše v pořádku a narodí se to hlavně zdraví, a to pohlaví to uvidíte.
Já to dnes už konečně řekla šéfovi, af tak se mi docela i ulevilo, tak teď už můžu pupíka klidně vystrkovat. Mam pocit že ho mam den ode dne větší.
mistr
dík za info o Ordinačce, taky sem včera neviděla.
My byli včera u bráchy grilovat a chudák Vikoušek byl zase pokousán, zase až při odchodu domu. On když jsme tam tak si pro jistotu vždy vyskočí na takovou terasu a tam je celou dobu, Bárt na něj nemůže, ale i byl chvíli dole a docela v pohodě. Jinak si Bárt hrál s Blejdem a to taky dobrý a nevim co mu vždy rupně v bedně že při odchodu pryč, Vikyho bezdůvodně napadne. Chudák, toho už tam nedostaneme, měl zase krvavou nohu a pár kousanců po sobě, tak sme ho doma muchlovali, litovali, ošetřovali, byl s toho celý přešlý.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:39
- Nahlásit
Vcelka, no tak to je opravdu zvlastni, chudisek. Nejhoris je pak hledani vsech tech moznych kousancu a radna desinfekce. Me se ted skvele osvedcil Betadin, fakt super!!!
A jak prijal sef tve oznameni??? Ted uz alespon muzes pupek hrde nosit a kazdemu ukazovat!!! Uz si neco pribrala?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:46
- Nahlásit
jééééžiškunakřišku.. žurová ordinace?
Já sleduju jen Inženýrskou odyseu a to ještě z nostalgie po mém původním zaměstnání. Když vidím ty rýsovací prkna, tak jihnu.. To už je totiž pravěk.
Idu, bo bazén volá a taky musím jít chytat nějaký bronz, bo na opálený špek je lepší pohled, než na bílý. Tak mám co dělat.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:51
- Nahlásit
Paja s Tinou
K nám si jedni lidi přijeli pro štěně i s dětma a děti si mi stěžovaly, že chtěli retrívra, ale tatínek že řekl, že to teda nikdy.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit
corleona
Idu, bo bazén volá a taky musím jít chytat nějaký bronz,
tady chce někdo zase nas... chudáky,co musí bejt zavřený v práci
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit
VCELKA, hele co jsem nasla
http://www.nalezenci.cz/index.php?what=advsanc&id= 9374
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit
Adina
nasjat, ale enom tošišku
A při procházce vlahým večerem si vzpomeňte na mě, sedím a bouchám do kompu..
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:09
- Nahlásit
a dalsi ikdyz na strankach utulku vyfoceny neni...
http://www.nalezenci.cz/index.php?what=advsanc&id= 9304
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:11
- Nahlásit
americky buldog: http://www.nalezenci.cz/index.php?what=advsanc&id= 9126
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit
Paja s Tinou
ty jsem zrovna teď dávala do rubriky našli domov, protože už ze stránek útulků zmizeli, měla sem je na stránkách.
Šéf docela dobrý, skoro mi přišlo jako kdyby to už věděl, možná nějaká dobrý duše mu to už nabonzovala, protože už se tu začalo šuškat jestli nejsem těhotná. Zatim sem přibrala tak 1,5 kila.
corleona
Jo Inženýrskou odyseu sledujeme taky.
Hele a neprovokujte tady s těma bazénama a opalovačkama, fakt jste nechutný. Já dnes dorazím domů až večír neb si jdu po práci ještě sednout s kolegama.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit
Hmm, tak nic, Vcelka, je proste extra rychla a pilna Vcelka Se vzdycky podivam pozde na stranky
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:22
- Nahlásit
Vcelka, tak to je zatim v pohode a si na prelomu tretiho ctvrteho? Ja musim taky navstivit sestru, je doma skoro 14 dni z porodnice a jeste jsem se tam neodvazila
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:22
- Nahlásit
corleona
a co my chudinky nemajic bazen???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:33
- Nahlásit
Vcelka
1,5 kg - to nemůže být vůbec vidět
Artroza
taky mám jen sprcháč a ještě nepřenosný
All
dala jsme na stránky nové fotky Kleopatry
jo a hádejte, kdepak je Cita???
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit
Vcelka
Díky, Tobě taky gratuluju.
Já to dnes už konečně řekla šéfovi, af tak se mi docela i ulevilo
Docela?? Já když to řekla šéfovi, tak se mi tak ulevilo, že jsem se málem vznášela. Hlavně jsem to nechtěla říkat moc brzy, co kdyby se něco přihodilo, jenže jsem lítala zvracet, kruhy pod očima apod., tak jsem to 14 dní hrála jako na střevní virózu, ale moc dlouho to nešlo, tak jsem to taky musela vybalit. O to bylo větší překvápko, když mi šéfík někdy minulý týden oznámil, že budou mít taky přírůstek do rodiny. Paní je 41, jemu 46 a čekají třetího kluka, tak jsme udělali "předporodní smlouvu", že když u nás to bude tak holka, že to vyměníme. Jeho manželka by moc chtěla holčičku, jenomže na 100 % čekají kloučka. Ale co, hlavně zdravé miminko ne?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:51 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Cituška
urcite se vyhrejva.......zejo?
Vcelka
1,5kg
bude hur, daleko hur........
|