Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:21
- Nahlásit

Artroza

jo jo, je jak balkonová kytka

já přibrala 12, a raději ani nezkoumám, zda jsem je vlastně někdy shodila

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:38
- Nahlásit

Paja s Tinou
no já tak vždy rychlá nejsem, ale mám pár dobrých duší který občas prolejzají net a dávaji mi vědět když někde nějakýho boxíka najdou.
Příští týden budu teprv 12 týden, takže třetí měsíc.
Za ségrou zajeď, kup něco hezkýho na malou a poňuchej se s miminkem. Já tuhle byla navštívit kámošku a její malou, když sem chtěla koupit nějaký oblečky tak sem zjistila že se v těch velikostech vůbec nevyznám, tak sem radši koupila už něco většího, takový hezký šatičky.
Cituška
jo je to vidět mně to břicho fakt vylezlo hned na začátku.
Artroza
bude hůř, no to věřim, to bude, nějak si to neumim představit už teď mam pocit že mi to břicho chvílema překáží.
A kdy vy vlastně máte termín?
Martina
já to taky nechtěla říct nějak brzo, tak sem to furt odkládala až už to tu lidi poznali tak sem musela s pravdou ven.
Jinak já vůbec nezvracela, ani jednou, cítim se furt dobře, akorát sem víc unavenější.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:39
- Nahlásit

Cituška
no snad tady nebude provokovat už i ta čtyřnohá Cita?

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:43
- Nahlásit

Zdar!
to jsem zvědavá kdy si vás zas dočtu...
Jen vás zdravíme a přejeme fajn víkend!

Giordinka teď chodí s klidnýma a staršíma pejskama, známe jen 2 takové , tak si je hýčkáme... Poskakuje si v tom vedru obstojně, trošku se už zafuňává, jinak žádné změny... Žere v pohodě granule, nějak jí nepodstrojuju, abych jí nevychýlila všechny ty poměry minerálů a vitamínů co jsou v těch kuličkách... no nesmějte se, já jí radši teď fakt dávám jen ty prefabrikáty, zatím to žere bez problémů.
Jinak nuda no, konečně mám trochu psa co si jen pozvolna poklusává na prochajdě a čmuchá a prostě žádný vzrůšo... no mít "normálního" psa mě ale vůbec nebaví... no naštěstí ona G. nebude nikdy zcela noumáuní, ale teď už se tomu trošku blíží

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:49
- Nahlásit

Vcelka, chtela jsem sestre dat trosku klid, aby si to doma osahala a my tam sli az bude chtit. Jinak a ja velikosti no to je tedy taky neco. Vzhledem k tomu ze Andrejka je drobna a dlouha, tak vubec nevim jak to ja jako naprosty laik skloubim Jinak s tim ponuchanim to bude horsi, se malych deti fakt dost bojim. Je to na me moc malicky, prvni deti jsem chovala az tak v pul roce kdy uz byli v pohode
Ale jinak vyber obleceni maji obvykle uplne nadherny!

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

Cituška
Já navalila 16kg a během kojení je dala dolů tak, že si lidi mysleli, že jsem nemocná. Mno, jenže jsem si zvykla pěkně ke kafíčku koblížek atd. a nějak jsem nepostřehla, že už nekojím, a že váha leze povážlivě nahoru. Ááále, co by měl člověk na tom světě za radost, že jo?

corleona
Tady si někdo s tím bazénem koleduje?!
Já právě vystála frontu v masně, abych si mohla večerním grilováním přivodit nějaký moderní druh rakovinky a jsem totálně grogy.

Už abych byla doma. Kupodivu mám chuť na pivo!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

Denisa, no to snad nemuze byt ani mozne...Giordi takova opatrna tehule...tyjo, no na dlouho to jiste nebude

Cituska, tak aby jste nebyli s Citus cerni az na uhel

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

Paja s Tinou
Stýnka

já na tom balkoně prosím nejsem, já poctivě pracuju, jenom ta čtyřnohá má veget!

a teď musím jet do města na pracovní schůzku a asi po cestě chcípnu!
Ale můžu si dát taky pivo, žejo????

Adina
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:41
- Nahlásit

corleona

nasjat, ale enom tošišku
už nejsem, ani trošičku,vrátila jsem se s čubama s prochajdy-byly jsme si zaplavčit v rybníku (a jsou plavci všichni malí i ta velká,jupí:lol

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

Tak u nas teda na padnuti a to kolem ctvrte jedeme na chalupu rozvazet hlinu...to asi zdechnu

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:49
- Nahlásit

Martina
To máš jedno, pes si zvykne na všechno!
Tak nějaké indicie, honem honem.
Jen takový malý dotaz - jak dlouho jsi to tady pasivně sledovala, než jsi se přihlásila?

Artroza
a co my chudinky nemajic bazen??? - natáhni si hadici a napusť si vodu do tý díry, co ti na zahradě vyhrabal pes ....

Prosím Vás, kdo tady na tom fóru ještě není těhotnej. Mnohdy pochybuju i sám o sobě ....

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:53
- Nahlásit

Tommy Gun

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:55
- Nahlásit

Tommy Gun
Martina to tu sleduje už dlouho, už se sem i několikrát zapojila, tak mi co sem chodíme skoro od začátku tak jí známe. Jinak chodí spíš na jiný diskuse, protože má boloňskou psíčku.
Prosím Vás, kdo tady na tom fóru ještě není těhotnej. Mnohdy pochybuju i sám o sobě .... že by začalo růst bříško i tobě No bacha na to, je to tu silně nakažlivý a nemysli si že když jsi mužskýho rodu že se tě to nemusí týkat.

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:59
- Nahlásit

Tommy Gun
ted jsem byla pro dnesni pridel zmrzlin
takze uz je mi lip

se nam ten boxerklub takhle pekne rozroste za chvili

Vcelka
no uz se to krati, asi 4 tydny...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:06 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Lenda, Artroza, Vcelka
No, když se pořádně najím a napiju, tak ten pocit mám (pocit sice jo, ale vidět to není). Pak propadávám okama v houpací síti, deklem od kanálu apod.

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:08
- Nahlásit

pořádně najím a napiju

rada bych vsechny cleny tohoto fora upozornila, ze i kdyz se topgun poradne naji a napije, tak jak jsem se tento tyden dozvedela, ma stale asi o 20kg min nez ja ted

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:12
- Nahlásit

Artroza
tak to ti ty vedra asi dávaji pěkně zabrat co?
Tommy Gun
ty si prostě náš Rambo

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:14
- Nahlásit

Tommy Gun, tak ja tedy taky uspesne tehotna nejsem

Artroza, o jeje, tak to uz se ti to teda dosti krati! Je hrozny jak vam to utika...

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:18
- Nahlásit

Paja s Tinou
Možná to těhlech vedrech Artróze ani neutíká.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:19
- Nahlásit

Artroza
20 kg sem, 20 kg tam ..... ty máš přes metrák ....

Vcelka
Nene, já jsem T-800 a přišel jsem z budoucnosti zabít Ramba ....

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:22
- Nahlásit

Tommy Gun
v poho, jen houst...zitra jsi stejne bez rizku

Lenda
no jak kdy

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit

Tommy Gun
T-800? To bylo co za pána?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit

Hurá konečně z rachoty pryč, tak se tu mějte

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:31
- Nahlásit

Vcelka
"I´ll be back"

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:32
- Nahlásit

Artroza
Tommy Gun

taky nejsem

no jo, ale když bude bez řízku, tak nám ještě zhubne

Přeju všem úspěšný víkend, těm, co jdou na bonitaci, ať uspějí, já se napojím až v neděli večer, takže ahojky a přežijte ta vedra

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:34
- Nahlásit

ola
Večer hopnem taky "na jedno" ale musíme do jiné, než minulý týden, ať nejsme za místní opilce, neb jsme jeli původně taky na jedno a najednou zavírali. Ještě nás servírka dorazila, když se nás při placení s mrknutím na zaparkované bicykly vykulená zeptala: "Vy jste tady na kole?????????" Tak jsme na ni jak transformátoři zabzučeli: "Nnnnno a cccccccjako?". No ale nejhorší bylo se rozjet, mám jen trošku odřené rameno

No a včera jsem jela na kole do Jednoty a cestou zpět jsem se stavila koupit pár kytek do našeho zahradnictví. Pan zahradník mi to o-pa-tr-ně dával do tašky, zděsil se, že to nepovezu autem a že jdu pěšky. Ha a já jsem jela na kole! No a jak to dopadlo? První hrbol hned za zahradnictvím mi byl osudný. Taška na řidítkách náraz nevydržela, uši tašky i s 5cm obvodem tašky zůstaly na řidítkách a zbytek i s obsahem mi jebnul na zem. No.. takže rozrazil se mi rozrazil a netřesk se rozplesk. No padl na to celý autosalón, ale "že to je ŠKODA" jsem teda neříkala.. Dneska večer ten masakr budu sázet. Toš nevím..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:36
- Nahlásit

Vcelka

T-800 - starej dobrej model.

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:39
- Nahlásit

Tommy Gun
rakev?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:40
- Nahlásit

corleona
Tys mě nepoznala? - to je můj kostým na zejtřejší maškarní ....

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:43
- Nahlásit

Tommy Gun
Sorry, dlouho jsme se neviděli.. už Tě poznávám. Jdeš dát na auto rakev Thule a vyrážíš směr Novi Sad..

<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání