Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:53
- Nahlásit

Cituška
Mělo by se to předložit našim paním rozhodčím, jaký je teď ve světě trend v oblékání. Někteří pánové rozhodčí měli i smokingy. No už vidím takový mohutný boxeří chrchlanec na té lesklé klopě smokáče..

Teta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:55
- Nahlásit

corleona
Haha, a třeba mi začne být "fiflenctví" konečně k něčemu dobré!

blažena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:58
- Nahlásit

corleona
krásný fotos z výstavky - zvl.ten nejkrásnější pár -

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:09 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

corleona
myslis, ze pak budou nekde boxeri komplet vysledky? nemaj je tam mame tam jednoho zastupce.... ( sice evropan mezi amikama....ale palce jsme mu drzeli...)

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:19
- Nahlásit

corleona
Teta

třeba u erdelů vystavují ženy v kostýmech, a to i v době, kdy patřil erdel mezi pracovní plemena, sem se na výstavě s Kendym vyjímala jak vesnická šmudla mezi paničkama

blažena

včera jsem u štěňátek strávila hodinu a půl a mám hroznej absťák

Adina
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:21
- Nahlásit

blažena,Teta,corleona,Stýnka
jaký je teď ve světě trend v oblékání
hele a v čem vyrážíte na ten Atibox -jaká bude róba?

mistr
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:27
- Nahlásit

Tak štěňáci od cipíska už pomalu odchází od chovatelky k novým majitelů a víte na co si jedna paní stěžovala??? "že prý je ten Arčík moc divokej a energickej a že moc lítá a že chce na něho slevu" tak to jsem fakt nepochopila, proč si bere boxera

Teta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:30
- Nahlásit

Adina
hele a v čem vyrážíte na ten Atibox -jaká bude róba?
Mno, Corleona to má jednoduché. Ta už má pytel na míru.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:35
- Nahlásit

Adina
no corleona přece pytlík na hlavu, ale jestli ještě něco k tomu to teda nevim...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:39
- Nahlásit

Teta
jéé Teta už tu robu na míru asi i viděla

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:40
- Nahlásit

Zdárec všem
Tak dočítat Vás fakt nebudu.Su ještě po vejkendu nějaká vyplivnutá.Akorát v neděli jsem si odpočinula na výstavě..Včera se nám servali holky a tentokrát jsem myslela že se pozabíjí.Mlátila jsem je koštětem,házela po nich boty,kopala je a nic.Několik kýblů vody taky nezabrlo.Nakonec jsme je s tat'kou dusili na zahradě než se pustili.Když se pustili tak jsem jim dala do držky ještě já.
Cituška
Koukala jsem na stránky na štěniky.A jsou nádherní
Já běžím dát vepřové na gril.Tak zatím ahoj

Adina
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:49
- Nahlásit

Stýnka

přece pytlík na hlavu
to,aby Teta mákla a vytvořila slušivé pytlíčky pro všechny účastníky zájezdu

ola
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:59
- Nahlásit

Tééééda lidi, vy jste ukeckaní.

Já o víkendu uklízela bo nás opět po roce navštívila pražská tetička. Pak návštěva u naší bábinky, kde jsem se opět ujistila, že po ránu vypadám 100x hůř než bábinka ve 100letech a pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty tzn. grilovačka, pivínko atd. V neděli na cvikoši chyběl pan Vigo, takže to byla šeď a nuda. Jo a vedro bylo na chcípnutí.

corleona
Díky tvému komentáři u vítězných vystavujících "děvčat" si musím vysoušet kafe z klávesnice. Měla jsem co dělat, aby mi prskalo jen od huby...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:03
- Nahlásit

Adina
no jestli bude vedro, tak se určo nějaká pokrývka hlavy bude hodit

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:05 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Toš nevím, jak s pytlíkama, teplota se bude pohybovat kolem 28-29 stupňů, tak to vypadá na zapařené pytlíky všeho druhu..

Artroza
Výsledků jsem se nedopátrala, měl tam jet i Izquerdo, ale pochybuju, že by mezi těma hydrama MADE IN AMERICA měl ferrarysta šanci..
Bo to se mi sce zvraceti, když vidím např totok:
http://americanboxerclub.org/winner-2003-TT.html

blažena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit

Stýnka
Teta tu robu na míru pro Corli, mám pocit, přímo vyráběla a ještě ji do Bašky i osobně dovezla

Teta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

corleona
Nechápu co se ti na tom nelíbí?

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

corleona

blažena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:10
- Nahlásit

corleona
no ještě , že jsme holčíčky, že jo.....
nám se nějaký pytlík hned tak nezapaří
ale určitě to bude chtít kvalitní spodní bavlněný textil, ne njáký fifleňácký tanga krajkový umělý

Teta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:10
- Nahlásit

blažena
Teta tu robu na míru pro Corli, mám pocit, přímo vyráběla a ještě ji do Bašky i osobně dovezla
Svatá pravda! Takže... ostatní účastníci zájezdu mají smůlu. Vyrobit tolik pytlíků a ještě osobně dovést všem dom než se vyrazí na Atibox fakt nezvládnu!

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:11 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Stýnka
Navrhuju na hlavu kapesníky s uzlíky v rozích. Tak se aspoň i poznáme, neboť v tom rozteteleném vzduchu to bude problém. Každý ještě musí mít v té tašce Albert flašku od octa a v ní doma uvařený čaj. Pak se sejdem někde pod stromem, vybalíme ty pecny chleba, vysočinu, májku a komu z cesty zbyly řízky, tak řízky.

blažena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:14
- Nahlásit

Teta
já si vyzvednu pytlík na Atiboxu - ju
Týnka chce abychom měly njáký pokrývky hlavy - prý radši škaredá retarda (tak přesně s čímkoliv na hlavě vypadám) než blijící krasavice
hewe a co slunečník????

Teta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:16
- Nahlásit

blažena
ale určitě to bude chtít kvalitní spodní bavlněný textil, ne njáký fifleňácký tanga krajkový umělý
Doporučuji ani jedno.

corleona
Takže krásný kloubouček který jsem dostala k výročí svatby od strejda a zaboha nevěděla kam ho budu nosit ne e e?
A jak to mám udělat když vlastním jen papírové?

blažena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:17
- Nahlásit

Teta
tak teda na vostro, jo

Teta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:21
- Nahlásit

blažena
Nebo tak no

blažena
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:25
- Nahlásit

Teta

Stýnka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:28
- Nahlásit

corleona
anebo třeba na hlavy ty tašky z Hypernovy nebo z kerýho toho supermarketu co se podle nich budem poznávat po cestě.
Jo ale já ještě vezmu vajíčka na tvrdo jako můj spolužák na gymplu když sme jeli na vejlet do Paříže a on si je tam pak rozklepal a oloupal u Mekáče
Tak do toho já prostě jdu taky - salmonela nesalmonela - dám pak po cestě dom vzorky tělesnejch "splodin" bláže a ta mi ještě ten den zavolá jestli je to v okeji nebo ne...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:45 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Synáček ze vsi od Kyjova studuje v Praze na univerzitě a dojdou mu prachy.
Přemýšlí, jak by je získal a zatelefonuje domů:
"Táto, představ si, u nás na škole otevírají kurs pro psy,kde je učí mluvit!"
"Tož,nekecej... A co to obnáší?" diví se otec. "No pošli Alíka a 15 tisíc a já ho nechám zapsat." kuje železo syn.

Prachy dorazily a mladý je zas na pár měsíců v pohodě. Jenomže po čase dojdou prachy a nezbývá, než tátovi volat znovu.
"Alík? Ten mele páté přes deváté, to už se nedá poslouchat,"
vypráví zvědavému otci, "ale představ si tati, že u nás na fakultě otevírají kurs, kde učí psy číst!"
"Tož kurňa, když už Alík mluví, tak ať umí i číst!" furiantsky na to otec.

"Výborně tati, pošli 25 táců a já Alíka přihlásím," uzavírá syn.

Na konci školního roku mladému nezbývá, než odjet domů. Co teď?
Tak psa zastřelí. Doma se táta hned ptá:
"Tak kde máš Alíka?"
"Ale táto, představ si. Dneska ráno si u snídaně čteme noviny a já říkám Alíkovi:
"Tak dneska jedem dom", On složí noviny a říká:
"To jsem zvědavej, jestli mě zas táta vezme s sebou, až půjde do lesa šukat Skálovou..."

Táta zrudne a skočí klukovi do řeči: "Doufám, žes ho zastřelil, hajzla prolhanýho!"
"Si piš, tati.."

corleona
Jé, ti jsou krásní klucí jedni Ježišinky .....
tak to vypadá na zapařené pytlíky všeho druhu. - díky za upozornění, beru si zásyp.
Ad ten emeriken boxer - hele Ferrarysta určitě neměl šanci, protože evropskej handler určitě neumí tak krásně hladit psa po řiti, jak ty emerický čuňata .... fuj.
JE TOHLETO NORMÁLNÍ NÁROD ??? .... URL
Ale že Bolek a Lolek se miliskujou už léta, to neřešej ..... fakt je nechápu.

blažena
tak teda na vostro, jo - naše auto jede doufám celý navostro. Vzhledem k tomu, že jsem tam jedinej "chlap" a jedeme ve středu ....
No, radši budu celou cestu myslet na ten zásyp.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:52
- Nahlásit

corleona
tak to vypadá na zapařené pytlíky všeho druhu.. tak to mně pobavilo
Doufám že když tam budete taková skvadra, že nafotíte nějaká ftipná fota, aby mi co sme zustali doma sme s toho taky něco měli.
Ospalky ty Viky zásadně utírá ráno do peřin a do nás.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:57
- Nahlásit

Vcelka
no to budou fakt veselá fota ty zapařený pytlíky

Tommy Gun

<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání