| Autor |
Zpráva |
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 16:19
- Nahlásit
Tommy Gun
mohu mít s sebou igelitku Lidl místo Albert?
no to teda néééé
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 16:25
- Nahlásit
articek
nazdárek-tak jak bylo v poradně?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 16:27 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Markét
U nás trochu zakaboněno, ale jinak ani kapka: URL
Blaženo žiješ? Jsi v suchu domova?
Ty masařky jim tedy nezávidím: URL
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 16:40 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Adina
poradna super, dostali jsme pochvalu za to jak přibíráme
Tommy Gun
u nás něco přešlo, ale jen tak na pročištění vzduchu
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 16:40
- Nahlásit
Tommy Gun
U nás "na západě" už čtyři kapky spadly, heč!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 17:08
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=WqComN8hV4E&mode=re lated&search=
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 17:18
- Nahlásit
A pak, že placatý držky jsou hloupatý... URL
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 17:20 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Tomu Čtvrtníčkovi není nic svatý (lepší ale vidět všech předchozích 12 dílů): URL
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 17:58
- Nahlásit
Markét
ten mopsík je teda skvělej
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 18:15
- Nahlásit
Tommy Gun
Taška Albert je pevnější, než Lídl, ne?
Už jsem se dívala na mapu, bydlíte na tom putu, co vede k místu výstavy. Budete to mít blíž. My bydlíme až na opačné straně města, až u Dunaje, zato u bulváru Cara Lazara, kde sídlí Lučič & company, resp. jejich boxerklub ale to asi žádná výhoda nebude..
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 18:48
- Nahlásit
2all
potřebuji sehnat štěně-psa(raději zlatý,ale žíhaný neva) pro lidi,kteří před 14 dny přišli o boxéra-(jsou to pacienti kolegy)-majitelé nemají žádné ambice co se týče výstav a výcviku,psík bude u nich kamarád,o kterého bude dobře postaráno,nejraději by ho chtěli ještě před prázdninami
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 18:59
- Nahlásit
corleona
Můžete večer k Miloškovi na kávu - když to máte přes ulici. Třeba dyš mu pudete na ruku, tak dostanete nějaký smyšlený čestný doktorát - určitě se na "jejich" univerzitě nějaký najde, případně vymyslí. Možná se na kávě potkáte s Lemmerovými.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 19:02
- Nahlásit
corleona
Taška Albert je pevnější, než Lídl, ne? - no já bych šel s tou termotaškou.
Hele Corli, kdes našla ten váš bulvár Cara Lazara a náš Jet Set - na jaké mapě (sem línej, nechce se mi hledat mapa N. Sadu i když určitě nějaká existýruje). Dej mi sem plíz odkaz bo do mailu. Dík.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 19:04
- Nahlásit
Buď špatně vidím bo na Čechy a Slováky zapomněli.
http://www.atibox-online.net/Expositions/Juges/Lis te-de-juges.htm
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 19:26
- Nahlásit
Tommy Gun
na stránkách našeho hotelu je mapke: www.voyagerns.co.yu a jestli jsme to dobře vyguglila, tak váš hotel je na Temerinskim putu..
Můžete večer k Miloškovi na kávu Kujva, toho taky máme rááááááááádi. Sympátiko chlapík už na pohled.. Hele, se mě Albi ptal, čeho on je doktor. Ty víš?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 19:31
- Nahlásit
Tommy Gun
nesmíš psát pět min po dvanácté
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 19:32
- Nahlásit
Cituška
jak dnes bylo???? asi na chcípnutí, co??
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 19:42
- Nahlásit
Jo, dneska jsme tady měli krytí a paní mi říká: "Mátě pekný dom, peknů záhradu.. A aj tjé voliéry mátě pekné."
No nic, idu nasypat granule těm našim papagájům..
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 19:44
- Nahlásit
Taška Albert nebo Lidl je slabota včera v práci jsem měla čest okouknout u jedné paní(teda hodně staré,je chudák asi šetrná a zblblá od komoušů) jak se efektně opravují tašky. Koukám a ona má nělakou náplast na tašce.Říkám jí "máte něco přilepeného na tašce" ona vytřeštila oči a hned mě ujistila že to je schválně,že to je opravená díra!!!!! Hned jsem si představovala jak by to vypadalo v zahraničí?
Cestovní horečku pravda mám. Se bojím co to bude se mnou dělat v den odjezdu?!?!?!?! A bosa už nepojedu,teda doufám! Musela jsem si koupit nové boty a podařilo se mi koupit úplně stejné,ale za poloviční cenu(výprodej staré kolekce).Ale jak si tady sedím Oli jde okolo a nějak se rychle cpe pod postel a měla tam tu mojí NOVOU botu,zase! A zase pravou ,kdyby pokousala třeba levou mohla jsem dát aspoň jeden pár dohromady.S toho usuzuji že jsou asi zcela nemoderní a musím si koupit úplně jiné.
A mám i novou krásnou mapu a už i cestovní harmonogram,kdy vyjedu,kdy budu tankovat,kdy budu čůrat,kdy budu atd. Takže jsem trochu klidnější! A harmonogram bude určitě ku hovnu bo bude všechno jinak,ale mám ho to je důležité.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 19:54 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
SIO Apalucha
Jsem taky nedávno viděla v tramvaji chlapa, který měl igelitku Marlboro a ta tedy byla taky pěkně jetá. Marlboroman už nebyl ani moc vidět. Ta byla asi ještě z Tuzexu..
A hádejte, co mě na nohách? Jistěééééé.. prestižní obuv!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:01
- Nahlásit
Tak můj opar byl předzvěst - je mi blbě, z nosu teče (dle mého chotě "jak ženichoj z vocasu"! ), v krku knedl a pohled skelný. Udělala jsem si kotel čaje se slivovicí, lupnu si Aspirín a jdu sledovat Růžovku. Žene se sem jakás takás černava, takže to vidím na pořádnej mazec v noci! Radši si ucpěte okna mechem, sundejte satelitní lavóry ze střech, protože tohle vypadá škaredě!
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:03
- Nahlásit
corleona
To mi připomíná dobu mého mládí.Igelitka uplně ošmatraná,ale byl to poklad.A frajerka jak blázen.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:03
- Nahlásit
ola
Taky som ochripla.. A Mišan rovněž a nemá puštěnou ani TV, takže je mu asi fakt hodně blbě..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:05
- Nahlásit
corleona
U nás na východě teď ještě ke všemu řádí s*ací a blicí dvoudenky a taky neštovice a pásovej opar. Fakt super! Já teď donekonečna kejchám, takže jestli chytnu k tomu tu s*ací, tak to bude mít pračka záhul.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:07
- Nahlásit
ola
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:10
- Nahlásit
corleona
Á, díky za mapku. sice už jsem jí někde viděl, ale zas bych ji těžko dohledával. Jj, bydlíme na Temelinskym putu.
Je do MUDr. myslím - radiolog.
voliéry mátě pekné -
Jistěééééé.. prestižní obuv! - v barvě standardní bílé, či nadčasové černé?
mistr
Jsem psal ráno .....
SIO Apalucha
A harmonogram bude určitě ku hovnu bo bude všechno jinak,ale mám ho to je důležité. - hlavně, aby ti vyšlo to "atd.". Musíš tomu "atd." nastavit správnej tájmink - jinak je to průser - doslova.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:11
- Nahlásit
ola
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:12
- Nahlásit
Děcka,
to vám musím napsat! málem jsem měla infarkt já i G.! teď jsme došly z venčení a v obyváku kočka od sousedů!!!!!!!!!!!!!!! Jsem nechala otevřený okno a ona si sem vlezla když jsme tu nebyly... kolikrát už na nás čučela večer, očka jí svítila, i hlavu občas vstrčí, ale hned zas maže, no ale toto teda, doufám, že G. nepotratila z toho šoku... tahle kočka je velmi nebojácná, dokonce chce přes plot s G. kamarádit... tak doufám, že se tu číče nezalíbilo... G. je zježená ještě teď, doufám, že někdy přestane být jak dikobraz!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:21
- Nahlásit
URL
Hned bych jel do Afriky - URL
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit
corleona, Stýnka, blažena, Lenda
Ted jsem koukal na ATIBOX web, že přejímka psů je v sobotu od 10 hod., ve 12 hod. zahájení a posuzování v kruzích. V kolik tedy v pátek vyjedeme, abychom tam nečumákovali od 7 hod. od rána a ještě třeba nepomáhali stavět kruhy ....
|