Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:37
- Nahlásit

Ahojky,
furt nestíhajda číst...

mám ale dotaz!!!!
bubu
jakožto znalkyni RC... prosím, potřebuju poradit které krmivo pro březí Giorďasku???
to první je určeno březím a kojícím fenám a i pro štěňata od odstavu... takže bych předpokládala, že tímto: ???
http://www.royalcanin.cz/index.php?go=page&id_page =16

anebo tímto, což je jako klasická zátěžovka, kterýma u jiných značek chovatelé krmí (myslím jako zátěžovkama, jestli to první krmivo není málo...) ???
http://www.royalcanin.cz/index.php?go=page&id_page =38

děkuju za posouzení!!!

articek
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:38
- Nahlásit

blažena
hopky na cvičák se musela pořádně zapíjet

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:39
- Nahlásit

corleona

Nééé, já vás fakt nechcu srááááát.. Fákt nééé.. ,už se stalo

articek
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:39 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

mistr
dokud to půjde a bude takhle hodná tak jí budu vozit, ale prý už ladí hlasivky na víkend, mateřství pohoda, ale nějaké kilo bych potřebovala přibrat
Cituška
děkujem za pochvalu
ADINA
dneska lepší, nechci to zakřiknout zítra brnknu nové info

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:45
- Nahlásit

Tommy Gun

bradavice a bulky neřešit.
no po internetu rozhodně néééé

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:47
- Nahlásit

articek
ale nějaké kilo bych potřebovala přibrat

kufa.. teď pro změnu neser Ty!

ola
Toš to by bylo u nás pjekne. Fajne a pjekne. Mě stačí ty bílé dveře. Od pátku máme už i čistý bílý dům, neboť byl nutné jej po dvou letech opět natřít. Byly tam chrchlance kam jen oko dohlédne, tlapy u všech oken, bo se na nás chtěli asi podívat a taky podél domu špinavý šedivý pruh od toho, jak se Max škrábal o dům jak sloni v Afice o stromy. No ale ono stačí, když se Nunda na terase párkrát napije a pak zatřese hlavou. Včera to bylo dobré, jeden chrchel přeletěl bazén a spadl do trávy a druhý vlítl do krbu

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:58
- Nahlásit

Stýnka
Karla byla s Hooprem,ale nevím jak dopadla-výsledky bude mít určitě Ivet

articek
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:59
- Nahlásit

corleona
teď pro změnu neser Ty jsem věděla kam dloubnout

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:00
- Nahlásit

articek

dneska lepší
to jsem ráda

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 18:10
- Nahlásit

articek, corleona
teď pro změnu neser Ty - Koupím 15 kg ...... (pokud možno svaloviny) !!! Zn. odvoz zdarma.

Lenda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:48
- Nahlásit

corleona
Tommy Gun
ubytování mám!!

Adina
Já jen tak obecně,jestli je boxéři mívají.Má minulá fenka to neměla,tak nevím.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:54
- Nahlásit

Denisa
něco sem ti přeposlala

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:23 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Stýnka, blažena
"Lendovi" jsou s náma v Jet Setu a vyjíždí v pátek podobně jako my, že jo Lendo ....

Stýnka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:30
- Nahlásit

Tommy Gun
Lenda
no bezva, vyjeďte trošku dřív a budete hlásit na kterým odpočívadle sou dobrý záchodky

Lenda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:51
- Nahlásit

Tommy Gun
tak tak

Stýnka
Tommy Gun
Možná se i potkáme,jen možná nepoznáme.
I když vy mě asi jó,pač budu někde kolem odpočívadla běhat s boxiškou na špagátě.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 21:08
- Nahlásit

corleona
voda v bazénu má 26 grádusov, tak není co řešit.

TO se tak někdo má!!!! A ještě provokuje. Já si tak můžu dát nohy do lavoru nebo do pračky. A ještě si je pak přejed mandlem. Ještě že to čtu až večer, páč bych to četla v práci jak se koupu tek leda ve vlastním potu,bych mušela vrařdit!!!! Už tak jsem byla protivná jak prdel. Tak si nějak představuji počasí na Atiboxu. Nemám pravdu?

kkathy
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 23:09
- Nahlásit

corleona
Ty jo, supr odkaz, díky

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 23:15 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

Lenda

Já jen tak obecně,jestli je boxéři mívají
mívají

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 06:03
- Nahlásit

krásné ránko všem

už popíjím ranní kafíčko, a zuřím, chtěla jsem udělat aktualizaci a websnadno stále ještě nefakčí, tak snad večer

dneska mě a Citu čeká záchranářské cvičení s hasiči spojené s nějakým tím slaňováním a tak....

Doufám, že aspoň někdo bude z Atiboxu posílat info nám sedivším doma

Artiček
ozvu se hned po příjezdu!

articek
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 06:05 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Cituška
a já myslela, že tu budu první
dneska mám poradnu budu až odpo.

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 06:05
- Nahlásit

Artiček

Buč je u toho kočárku jak hradní střáž!

articek
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 06:07 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Cituška
aspoň má nějakou zábavu, blbec to myslí vážně, ale kdyby chtěl kousnout zajímalo by mě čím. Když ten kočár hlídá ani psi tam nesmí

articek
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 06:09
- Nahlásit

Cituška
mě to včera napadlo udělat s ním video, na té fotce to vypadá, že jen leží, tohle je realita. Je zajímavý jak hned věděl co má dělat

Cituška
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 06:38
- Nahlásit

articek

super to video

Lenda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 07:27
- Nahlásit

articek
Bučovi to u kočárku moc sluší,tváří se jako pyšnej strejda.

ola
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 07:44
- Nahlásit

Uuuáááá pomoóc! Zase se mi udělal opar na hubě jak květák! Kurňa ještě jednou ukážou v reklamě, jak ty pidikrémečky za 400,- Kč zabírají, tak na ně podám žalobu. V noci mě vzbudilo první pnutí, letím namazat a ráno puchejřnatej hřib, jak když ho pohnojím. Bolí mě půl xichtu. To zas bude den...

ola
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 07:50
- Nahlásit

articek
Koukám, že budeš mít komu dávat malou vozit - žďuchající Buč do kočárku to zvládne líp než kdekterá babička nebo dědeček.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:46
- Nahlásit

Tak dnes si beru pul dne dovolene, abych mohla udelat cestovni vysluzku tomu nasemu prdolkovi Pan si ma prijet nekdy ve dve, tak aby uz bylo vse nachystano a ja tam nelitala pak jako pometlo...

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:15
- Nahlásit

Tommy Gun
Lenda
Stýnka
No tak to je fajn, to budeme veselá kolona Všichni povinně teplákovky od Ťamanů, Prestiže a igelitky Albert,ať všichni vědí, že jsme Češi!!!!!
Já ještě nevím, kdy vyjíždíme, ale mohli bychom udělat někde scuka. Asi v té Blavě, ne? Bo my nejedem na Brno, ale hyn tu kopčiskama přes Slovač.

Tommy Gun
Čoveče, vůbec jsme se nedívala, jak daleko od toho hipocentra ten hotel máme. Váš je blízko?

Apalucha už má cestovní horečku. Viď, Apalucho? A jede asi na boso, protože Olinka jí včera sežrala botu

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:15
- Nahlásit

Stýnka
díky!
už jsem nad tím taky přemýšlela, zkusím tam brnknout jak moc by to bylo výhodné! Je fakt, že ceny jsou teda pálkoidní! zatím ale RC Giordince sedí moc dobře, jestli se to dá, za ty 2-3 měsíce co to žere, říct...

Paja s Tinou
pan Majer jde do světa? tak ať se má u nových páníčků suprově!

ola
já mám zas nejhorší období senné rýmy, totální hnus, jsem zdrogovaná a přesto alergie jak sviňa... květen to mám nejhorší a přitom se vždy tak těším až zas přijde to jaro, léto...

all
včera jak jsem se vracela s Giordi z lítajdy po letišti, tak jsme míjeli paní s fenou a já si Giordi připla, abych dala najevo, že o hrátky nemáme zájem a paní z dálky řvala: vy se péééréééétéééé????!!!!! což mi přišlo velmi vtipné, tak až jsem se dosmála a ona byla blíž, tak jsem jí odpověděla, že já moc ne, že neovládám žádný bojový sporty... no a paní nepochopila vtip (asi nežere maso)... a pak mě málem inzultovala, že prý: to je ta drzá mládež! ale tím si zas u mě šplhla neb jí bylo tak jen o 10 víc a jaká já jsem mládež!

<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání