| Autor |
Zpráva |
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:25
- Nahlásit
corleona
Asi mu přistřihnu křídla a nebo stačí přestat dávat Redbull
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:25
- Nahlásit
corleona
nasyp mu zrní, třeba bude hodnej
anebo třeba chce nějaký to bydílko, slámu a seno aby si moh postavit hnízdečko...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:26
- Nahlásit
corleona
aspoň nějaké pozitivum, už se těším!
Já se zatím na aktualizaci nedostanu, websnadno koupil nový server a přehrává už 3 dny data
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:30
- Nahlásit
Cituška
no jo, to jsou ty zdarma servery.. já mám (resp. Adina, bostoni a UP Rychvald) na wz.cz a taky si nemůžu aktualizovat, kdy chci. V pondělí to taky celý den blblo. Jo a před půl rokem tam něco měnili, že aby to prý bylo lepší a je to úplně na houby, furt se to při přetahování dat seká nebo odhlašuje, no jsem z toho vždycky na mrtvici.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:33
- Nahlásit
corleona
no jo, to jsou ty zdarma servery
,tož nešoupneme to jinam,aby nebyly problémy?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:38
- Nahlásit
Adina
zatím to sonduju a když najdu něco lepšího, tak bych to pak přešoupla.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:43
- Nahlásit
šem tady, šem
jen v práci se hodně práce - lidi grilujou jak pomatení a já se tady pak brodím salmonelama a campylobacterama až po kolena
hlášení o počasí - včera vichřice, průtrž mračen, lokální záplavy -ale dobrý barák i psinec stojí
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:45
- Nahlásit
Ahoj všem,
Cituška
Taky jsem chtěla aktualizovat a nejde to
Mě pěkně sero*.Potřebuju hodit na stránky že Brekeke je volná a mám smůlu.Sice ju chtěli Ti Poláci ale to bych Vám přála je slyšet co mektali.TAk jsem jim ju raděj nedala.Vůbec se mi nezdáli.
Včera jsme tetovali a čipovali.Štěnici ječeli jen trošku ale Aduš chtěla sežrat vétu.Tak tak jsem ju chytla.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:46
- Nahlásit
Tommy Gun
Stýnka je báječný řidič - umí dobře točit kolečkem a i při tom zvládne vyčumovat na ty podivné modré tabule co jsou opřený u silnic - díky ní se vždy dojede tam kam má a to prosím i bez navigace GPS
|
Vcelka
Člen |
- Nahlásit
corleona
to byla Kriminálka New York, vystavovali tam pejsky a ty člověci za tim špagátem měli tedy dost, byli pěkně vymaštěný. Dosti to asi žrali.
Jo ty Mauerovi to je síla, hlavně s tou Aničkou jak ani pořádně nevědi jestli jí tam měli nebo ne a jak byla stará. Sem zvědavá jestli se nakonec dopátraji nějakýho řešení.
Tak sem si před chvíli všimla táhnutýho oka na punčoše od chodidla pomalu ke kolenu a mám podezření na Bladea, protože ho hrozně bavilo mi chytat sukni a určitě mi chytil za punčochu a já si toho všimla až tady. Chudák taky na něj svedem všechno, je ale nejmladší tak to má jasný.
|
Cituška
Člen |
- Nahlásit
corleona
Adina
už to funguje!
Mně to ale jinak funguje docela dobře, až teď na tu výjimku
blažena
jejda, tak se drže!!!!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:47
- Nahlásit
Ada, a kdy uz jdou prvni mrknata?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit
Ahojte,
já vás zas vůbec nestíhám... nechápu jací PTÁCI a jaký jehlice a mordování a táááák...
Hlásím, že tu konečně chčije, už se nedalo vůbec dýchat, dnes ráno budoucí matka funěla i když jen šla a konečně se mi začíná zdát, že se jí už rýsuje mírně bříško... taky už je 31.den... to pak vyroste tak rychle najednou???
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit
blažena
jo jo, moc nechval, tos se mnou nebyla ve Florencii
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit
Paja s Tinou
Příští týden jde Brenda Balů a Britunka jdou 10.6. No a Brekeke nevím.Táta se do Brekeke úplně zbláznil a tvrdí že ju nedá Ale ona mu ještě párkrát nekadí do papučí a snad si to rozmyslí.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit
jo a zatím co mi volali lidi na štěňátka, tak byli pěkně v obraze a neměli ani stupidní dotazy... no prostě normální a inteligentní lidičci! ale to bude tím, že zatím to mám jen na stránkách... to asi začne až potom co dám inzeráty co čtou kde kdo...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:55
- Nahlásit
Vcelka, taky jsem se nad vcerejsi kriminalkou docela bavila Teda, teda chudak Blade, co vy si na nej vsechno nevymyslite
Denisa, no tak to je super ze budouci matce uz se rysuje brisko, pockej az se ji to tam bude mlit a ruzne ji budou pod kuzi cestovat boulicky...to mam vzdycky pocit, ze je tam nejaky UFO
Jo a uplne jsem se vam zapomnela pochlubit, ze jsem jako zacala chodit cvicit a vybrala jsem si aquaaerobic a docela dobry, az na momenty kdy mam pocit ze se utopim, ale jakmile vidim instruktorku jak se na me diva co ze se jako deje, tak delam ze ohromna pohoda a ze nejsem vubec udychana a ze ta voda co plivu se ji uplne zda
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit
Denisa
Nám taky volali normální lidi, ale je pravda, že jsme nikde neinzerovali. Zato Orionchovákům někdo volal, že chce psa blonďáka s tím bílým náprstkem. Což měl nejspíš být zlatý s bílou náprsenkou
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:58
- Nahlásit
Ada, no tak to si s nimi jeste chvili uzijes Vsak ty si tu uz ale taky psala ze si se do Brekeke zamilovala neee???
Jo a jinak jeste jednou, co to beres za ty homeopatika na tu alergiii? Docela by me to zajimalo, protoze me ta alergie uz s...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:08
- Nahlásit
Paja s Tinou
To jo.Zbožnuju je všechny.Ale už doma po techdle rodičích jednu feňulku mám.A to stačí.Chcu si nějakou feňulku časem dovézt.Měla jsem se stěhovat ale to mi neklaplo.Jinak už by feňulka byla vybraná a možná už i u nás.Ale tedˇto nejde
Homeopatika se jmenujou Pollens.Ale chce to trpělivost.Když je bereš poprvé tak se třeba prvních 10dní nic neděje a pak zistíš že už vlastně nekýcháš a tak... Brala jsem jedno to pylové období a 2 roky jsem je nepotřebovala.Ted' jsem měla tendence kýchat ale vzala jsem Pollens a je po alergii.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:09
- Nahlásit
Tommy Gun
hele co sem objevila na komínářích
Fotky z Derby Sedlec-Prčice kde byl nějaký Dydla BN-D a pokořil tam komín v lihovaru v Uhřicích.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:22
- Nahlásit
Ada, a to koupim normalne v lekarne??? A vis tak nejak odhadem cenu???
Tak to od nas pujde posledni stenak az v pulce cervna, takze si jich jeste asi uziju Akorat me mrzi ze ty nejvetsi moji oblibenci jdou zrovna mezi temi prvnimi Vcera kdyz jsem k autu nesla toho prvniho, tak jsem delala hrdinku, ale v duchu sem ho ani tak dat nechtela. Dostal plnou igelitku vybaveni na prvnich par dni, na krku se mu leskl novy obojek a vydal se na cestu...akorat me pan vubec neinformoval
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:23
- Nahlásit
Cituška
tohle je veterinární dotaz spíš na Adinu a Bubu
já s tím žádnou osobní zkušenost nemám...ale co si myslím já:
pokud fena bere ATB , která neškodí štěňátům (nejčastěji se dává Synulox), tak by z těch " nezapálených struků" štěňátka asi pít klidně mohla
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:24 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Ada
zala jsem Pollens a je po alergii
A jak jsi to proboha brala? Já jsem se ZDE marně snažila rozklíčovat dávkování...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:26
- Nahlásit
Paja s Tinou
Koupíš v lékárně.Stojí kolem 50 kč.
To se Ti nedivím že je nechceš dát.Já kdybych mohla tak si je nechám všechny.Ale na druhou stranu jdou k fajn páníčkům.Tak se budou mít fajn.
Neboj pán se určo ozve.Taky mám pro mimináky balíčky na cestu.Ale budu bečet jak želva.Když odjížděla Barunka tak jsem se šla vybulet taky.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:28
- Nahlásit
Markét
Mno brala jsem po pěti kuličkách.Ale to by měli poradit v lékárně.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:32
- Nahlásit
Markét
já jsem taky těžký pylový alergik se známkami astmatu
beru už já nevím kolikátý antialergika - ta dotyčná ma mě dycánky cca po 3 letech přestanou fungulírovat
to homeopatikum bych taky ráda vyzkoušela - ale to dávkování mi teda fakt hlava nebere a nebere
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:33
- Nahlásit
Ada, tak u nas jdou taky k super lidem. Muj uplne nejoblibenejsi jde do Nymburka coz neni az tak daleko a pani je super. Dokonce chudak minuly tyden volala, jestli uz maji ockovanii za sebou a tak...a stale pise jak uz se nemuze dockat, takze v patek uz je u nas jako na koni A vlastne vsichni vypadaji skvele Vcera jsme s Ondovou sestrou vybirali kdo a jaky obojek dostane na cestu
No tak to se tedy zeptam u nas v lekarne, ty jo, ale kdyby to zabralo...jee to by byla parada
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:33
- Nahlásit
Ada
tss, kuličky - dyk je to v kapičkách
lesa - leda, že by jsi měla preparát ne od Sevapharmy Praha. ale třeba Boiron
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:34
- Nahlásit
blažena
Tak se zeptej Míši.Vybírali jste spolu homeopatika pro feňuklu.Tak Ti určo řekne jak s alergii.
|