| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:20
- Nahlásit
kkathy
že? divná věc!
Jo a ty máš super obchod, koukala jsem a fakt závidím, hnedle bych to vyměnila tady za ten blbinec!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit
Denisa
Dík.Ještě týden a vyměním ráda, nějak už z toho nandavání zboží do shopu blbnu
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:24
- Nahlásit
Denisa
tož díkec za hezké gratulanec, my si to užijem, hlavně ať není chcanec nebo nějaké vichr z hor
dyžtak je tam super knajpa, tak si dáme dobró chálku a škopek navrch
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:25
- Nahlásit
Cituška
manžel je vtipné borec, co??
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:58
- Nahlásit
mistr
jak je v čechách????
hlášeníčko Praha a druhá strana dálnice od Artrózů-hnusnej fujavec,ale jinak teplo a neprší
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 16:11
- Nahlásit
Adina
Hlášení z úpatí Beskyd:
Kujva dját, zrovna, když jsem si pověsila zítřejší outfit na šňůru, tak se spustil MAZEC. Všichni jsme čuměli z oken, jak při konci světa. Já jsem hlavně čučela na ty moje gatě několikrát omotané dookola sušáku. Trvalo to cca 5 minut a El Niňo byl v dža. Takže žádné sušení na sluníčku, ale radši už sušička. Ovšem jestli se mi to v ní srazí, tak zítra nikam nejedu, bo do ničeho jiného se nevlezu
mistr
VŠICHNI rozhodčí na světě, jsou rychlejší, než Mr. Prestige.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 16:12
- Nahlásit
Cituška
Velká gratulace k novým přírustkům!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 16:28
- Nahlásit
corleona
Mr.Prestige je můj oblíbený rozhodčí?
Cituška
Gratulace k přírustkům.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 16:33
- Nahlásit
ha, právě mi volala kamarádka,jestli opravdu půjdeme se psy do lesa a jestli si má vzít helmu
díky všem za gratulace, vrh bude STARBOX, ale jinak kromě asistence u porodu a záchrany prvního psíčka na něm žádnou zásluhu nemám, budu jen hodná kmotra
Mistr
to víš, je to prostě chlap....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 16:47
- Nahlásit
Lenda
I můj, i můj.. Zítra by tam měl být tuším taky..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 17:42
- Nahlásit
corleona
Cože.Doufám,že jen jako vystavovatel.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 19:10
- Nahlásit
Denisa
Když jsi teď dávala žádost o zápis názvu CHS, tak ti uznali ten první, co jsi napsala? Pomůže to, když dám na ty ostatní místa nějaký podobný, jaký už existujou?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 19:44
- Nahlásit
Buchty už voní po domě,ale jsem tak utahaná že se mi zavírají víčka!!!! Snad neusnu a nespálím to. Poprvé peču na pečícím papíře,snad to nebude horor.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 20:02
- Nahlásit
Cituška
gratulace k mimiňákům - je to parádní vyrovnaný vrh
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 20:05
- Nahlásit
čerstvé zprávy od matky-hrdinky: laktace výtečná, nálada obou děvčat též, esli se nic nevyvrbí - v neděli balí čumajdán a hupky dom....
mám vás fšecky pozdravovat
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 20:25
- Nahlásit
Pečicí papír je na P..U.POLOVINU TVAROŽNÍKU MÁM NA TOM PAPÍŘE. Vypadá to bledě,bude toho málo.Zlatý vymazaný plech,musí se sice pak drhnout,ale aspoň mám celou buchtu.Tak zítra zdar a předem se omlouvám že jsem takové nemehlo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 20:36
- Nahlásit
SIO Apalucha
Zlatý vymazaný plech
Svatá pravda.
Mně takhle jednou na pečícím papíru zůstaly perníčky. Téměř jsem je odsekávala majzlíkem. Vypadaly hrozně, spodní strana podlepená zbytkem papíru. Chce to pevný nervy.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 20:43
- Nahlásit
blažena
děkuju vyřídím pyšným "prarodičům", mají je opravdu jako vnoučátka, je radost se na ně koukat
SIO Apalucha
to nevadí!!! Mně budeš stačit jen ty místo buchty
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 21:02
- Nahlásit
Tak Brau je vykoupaná a chrupe a já začínám být krapánek nervózní.
ola
Jak to vypadá-jedete?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 21:03
- Nahlásit
jo, a já na Vás spoléhám, nemám fakt nic na předvedení, jen obyčejný řetízkový obojek a obyčejné vodítko
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 21:04
- Nahlásit
Cituška
Já mám taky řetízkový obojek a cvičákové vodítko.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 21:05
- Nahlásit
Cituška
Lenda
Já takýýý, to stačí ne?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 21:06
- Nahlásit
Lenda
Ještě stále nevím. Zdeněk zatím nedorazil. Už jsem z toho taky nervózní. Snad to stihne, ale pokud se vrátí někdy v noci, tak to vidím bledě, abych ho pak hnala takovou dálku. Uvidíme...
A Brau to určitě zvládne v poho! Vždyť je to fešanda!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 21:17
- Nahlásit
ola
To je bohužel jen pro nás.
Musíš ho ukecat.Je to tam moc hezký,klukům se tam bude líbit.A holky by jsi vzala popřípadě taky?Hlavně tu mladší bych ráda poznala.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
Artíčkovic
Moc a moc gratujeme se strejdou k narození Nikolky. Ať jste všichni zdraví a užívate si vzájemné lásky a radostí.
Musím dodat že nechápeme kde takový hubeňour jako Artíček schovávala těch 4,40 kg!?
Cituška
Gratuluji k prvnímu Starbox vrhu!
Všem co jedou do Olšan
Vystavovatelům přejá zdar, a ostatním co tam budou tak pěknou zábavu. Je mi líto že tam nemůžu být, bude tam asi švanda.
Jinak už fakt nevím co jsem komu chtěla napsat. Ještě že skleróza moc nebolí!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 21:37
- Nahlásit
Lenda
My už v Olšanech byli předloni. Sice bez kluků, ale moc se nám tam líbilo. (foukal tam zrádný větřík a peklo slunce a já se domů vrátila jak vyvařená kreveta )
Pokud pojedeme, tak budeme brát jen malou hadimršku, protože Feebule hárá a právě má kritické období.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 22:19
- Nahlásit
Cituška
ola
Jste moc hodné.Druhá buchta už je lepší,ale papír letí do koše.Takže něco přece jenom přivezu. Vodítko a obojek na vystavování Vám půjčím kdo bude potřebovat ať jste všeci šťabajzny.Obojek může být obyč kováč,ale vodítko by mělo být tenké,pevné a dlouhé a nejlépe kožené.(pro Toma guma opravdu mluvím o vodítku,už si dovedu představit ty ftípky) Jak jsem byla utahaná tak zas nemůžu usnout!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 22:47
- Nahlásit
všem,kteří zítra vystavují přeji hodně úspěchů a zbytku ,kteří jedou jen jako "čumilové" prima zábavu a dejte vědět,co nejdříve výsledky
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 22:54
- Nahlásit
Cituška
neboj neboj....................když někdo pomůže s dítkem, tak ti ju ráda vystavím
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 22:56
- Nahlásit
Artroza
jste tady někdo z rodiny Artrozů !?!?!?
co icg??
|