| Autor |
Zpráva |
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 22:33
- Nahlásit
bubu
pociťuji lehoučkou závist
Vydržaj budou buchty a už v sobotu.Ingredience nakoupeny,zítra se peče a musím si ještě nabarvit kokos(hlavu),tak doufám že to nespletu a nedám si na hlavu těsto a do trouby igoru.Bo dnes mám za sebou první pracovní den a jsem strááááášně unavená.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 22:34
- Nahlásit
Cituška
brý večer.......cipís se už těší na zítřejší trénink...........chodí tady s plastičkou v tlamě a provokuje ke hře už je asi nejvyšší čas zase začít
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 22:48 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
mistr
to je hezký, Cituška zase nosí svůj kartáč na česání a pouští ho erdelům na hlavu, je prdlá, to si budou s Cipískem rozumět
Také se těšíme
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 23:07
- Nahlásit
artíček
tak jak? žádné povinné hlášení po 2 hoďkách se teda dneska nekonalo
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 01:36
- Nahlásit
2all
Protože už snad bude skoro hotovo, tak bych vám chtěla, jako prvním lidem vůbec, oficielně představit důvod mého sezení u PC do pozdních nočních hodin
Důvodem je muj první vlastní "užskorofunkční ESHOP" na www.vseprochovatele.cz
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 07:05
- Nahlásit
kkathy
Blažena
kdopak to tu má dnes svátek? VŠE NEJ A NEJ A HODNĚ SLUNÍČKA KOLEM V TOMTO DNI
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 07:48
- Nahlásit
vážení spolukecálisti - sestry, bratře
všem děkuju za projevené sympatie a gratulace - su dojatá
a za 14 dní čekám na opětovné ovace, bo mám svátek ještě jednou
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 07:49
- Nahlásit
kkathy
hezký,moc hezký
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 07:52
- Nahlásit
corleona
při pročítání baškovského masakru ovládl mé okončetiny nezvladatelný třes , šmarjááááááá - todle je moje noční můra
jinak gratulace ke gravidní Heduš - malých Kerinčat nejni nikdy dost
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 07:59
- Nahlásit
kkathy
Super! Jsi snad první koho znám, kdo má "virtuální" obchod. A kdopak to dělá v pravém horním roku stráneček modelku, he?
blažena
Mno jo, koukám do kalendáře a musím se taky přidat ke gratulantům! Takže vše nej - svátečnice . Ovšem počasí teda dnes stojí za prdlačky. Aspoň u nás.
Kdo teda jedete všechno do Olšan ?
Už jsem zjišťovala program v okolí, abych zabavila kluky. Ve Vyškově je nějaký Dinopark-nevíte jestli to stojí za to? Pokud se Zdeněk stihne vrátit z práce, tak bych jela ráda. Pokud to nestihne, tak snad našlapu děti do zavazadlovýho prostoru a vyrazím vlakem. Velkou motivací je pro mne avizovaná účast Nunýnka (že jo Corli?)!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:06
- Nahlásit
ola
ano ano, Dinopark jsme absolvovali stejně jako malou ZOO a také "babiččin dvoreček", kde si Pája hladil kůzle, telátko a tak podobně, stojí za to!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:07
- Nahlásit
ola
My do Olšan nejedeme.
V kkathy obchodě fpravo nahoře je modelkou naše dcerunka.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:08 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Cituška
kde si Pája hladil kůzle, telátko ...... - to jste nemuseli jezdit ani do Dino parku, stačilo jet do Olšan a mohl si pohladit Knedla - oproti boxerům je to takový "obrovský chlupaťoučký telátko" - jak zde již bylo psáno. Boxer je oproti němu kůzlátko.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:11
- Nahlásit
Tommy Gun
naše dcerunka
Ale že se ti povedla!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:13
- Nahlásit
Tommy Gun
jak to, že ještě nejsi v kolbence - hé
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:16
- Nahlásit
kkathy
i ty jedna tajnůstkářko
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:29 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
blažena
Startuju kolo a už jedu ... no.
Fuj, se mi nechce.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:32
- Nahlásit
blažena
Vše nej k dnešnímu jako svátku. Jen abys věděla, jsme si se Strejdou vybralali tvůj skorosvátek jako náš velký den
Kkathy
Jééé super, hned se tam jdu juknout.
Corleona
Ty brďo, jsi teda fakt psara na jedničku. Mě by kleplo
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:00
- Nahlásit
pozor, pozor!!!!
dnes je opravdu velký den:
slavnostně oznamuji- přišla mi MMS s fotkou přepychového miminka - jmenuje je Nikolka, měří 53cm a váží 4,40kg
rodička i mimi jsou v naprostém pořádku a mimi vypadá jako modelka (žádný boxer)
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:05
- Nahlásit
blažena
rodička i mimi jsou v naprostém pořádku ,tak prosím vyřiď,že gratulujeme celá family
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit
blažena
počkej, počkej to už artíčkovi maji mimi?
4,40 kg ajajaj to rodičku lituju
Jinak teda obrovská gratulace hned mi to zlepšilo náladu.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:18
- Nahlásit
Vcelka
no istě
to jsem ještě včera pozdě večer s rodičkou vesele Skypovala, žehlila a byla veselého ducha
tož to mušela bejt rychlofka - holt psara f kondici
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:26
- Nahlásit
blažena
je to fakt skvělá zpráva
ola
kolik si řikala že vážili tvojí kluci když se narodili? Vim že měli taky přes 4 kila, ale zajímalo by mně jestli má Nikolka víc.
To si vůbec neumim představit že bych porodila dítě přes 4 kila, au.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:27
- Nahlásit
blažena
Jupíííí! Tak to jsem ráda, že už to má v pořádku za sebou. Pošli gratulační SMS i za mne! A napiš, že ji vítám mezi matkama hrdinkama. Tohle mi řekla po porodu moje babička a mě to děsně dojalo. A to měli kluci "jen" čtyři kila...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:29
- Nahlásit
Vcelka
To si vůbec neumim představit že bych porodila dítě přes 4 kila, au
Moje bábinka říká, že daleko hůř trpěla při mojí mamině a ta měla 2,30kg. Teta Jaruna měla 4,20kg a šla prý jak po másle!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:38
- Nahlásit
Ahojky všem!!!
Nejprve veliké gratulace artičkům k malé princezně!!!!
Pak blahopřání blaženě k dnešnímu svátku!!
A samozřejmě i Citušceke složené zkoušce!!! Jste šikulky!!! Koukám, že taky zkoušíte tanec se psem... My to teda ještě při obranách nezkoušely...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:40
- Nahlásit
ola
My taky jedeme do Olšan. A Bonča i Amuška jedou s náma...
Takže hlášení pro všechny lepičky: náplasti OMNIPOR a OMNIPLAST (nebo jak) jsou nakouoeny, teď už čekají jen na vaše šikovný ručky...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:41
- Nahlásit
Adina
Vcelka
ola
gratulační SMS za nás fšechny odesláno
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:58
- Nahlásit
Zdravím z lazaretu!
Kromě Nunýka a holčiček všichni pajdají a polehávají. Kerin vypadá dost děsně. Musí ho to bolet jak sviňa
blažena
Super zpráva! ŽE GRATULUJI K NOVÉMU VRHU!!
Tak a další psara na světě - 4,40 mě tedy šoklo - Mišanek měl 3,15 a to byl týden přenošený!!! Je fakt, že jsem ale neměla skoro žádné břicho - (skoro jako mám teď )- a když jsem přišla na hekárnu, tak sestra na mě bafla: "A vy tady chcete CO?" Jsem tenkrát pípla, že bych chtěla rodit. No to víte, mladá, zakřiknutá. Dneska bych ju normálně nabrala vidlema..
Teta
Nemysli si, jsem z toho byla pěkně vedle Navíc, jak jsem už několikrát měla prokouslou nohu, ruku i zadek, tak už se bojím mezi ně sahat. No děs běs. Nejhorší je ta beznaděj a strach, že se zakousnou, takže se to snažíš rychle řešit, ale prostě to nejde. Asi po patnácti minutách marné snahy jsem s brekem volala Tomovi, že se mi všichni perou a nemůžu je ani boha od sebe dostat.. Ten z Ovy dofrčel cca 5 minut po tom, co se mi je podařilo postupně oddělit. Takže se rvali určitě dalších patnáct minut. Stříkala jsem na ně z hadice proud vody a vůbec na to nereagovali. Za nohu jsem někoho (?) odtáhla ke kotci a tam je přivírala bránou od kotce. No rafli se všichni ještě i přes mříže Potom jsem se z toho šla vyblít - to se mi teda ještě nestalo. Pak jsem si třesousoucí se rukou nalila toho panáka. Jo, nervy..
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:00
- Nahlásit
blažena
Gratulace k svátku letí z Jihu na Západ
A k Artičkovi na Sever taky, samosebou
|