Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 23:44
- Nahlásit

corleona
Zajeďte - prevence muší byt - ve fšem.

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 07:04
- Nahlásit

podávám hlášení

sestra Citušky zatím 3 žíhaní pejsci a jedna žíhaná fenečka, masky tmavé, bez defektů, 2 první jsem osobně tahala a další dva už jen z obalů mamina skvělá, mlíka vypadá dost, všichni sajou jak o život, tuším, že tam ještě tak dva má. Jdu si teď po noci na chvilku schrupnout a pak podám konečné hlášení

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 07:17
- Nahlásit

Cituška
tak to moc gratuluji a přeju jim ať jsou všechny zdraví.
Ada
tak co Libor?
ola
já sem strašně moc spokojená s obojkem Scalibor, co ho Viky má tak neměl zatim jediný klíště loni ani letos. Akorát že teď mu za něj Blade furt tahá, takže zrovna včera sem ho našla přetrhnutý na zahradě.
Jinak Blade ten dostal taky nějakou tu vodičku za krk a měl jedno klíště, ale jinak nic. Teď dostane na měsíc další a pak asi pro něj koupim Frontline a přšítí rok už mu koupim taky ten Scalibor. 50 klíšťat to je teda humus, to se nedivim že tě pak všechno svědilo, bych taky měla pocit že po mně furt něco leze. Fuj. V telce zrovna řikali že jich je hodně že se maji lidi nechat očkovat.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 07:25
- Nahlásit

Když už se tu rodí ..... URL

Vcelka
Scalibor máme taky a napsrostá spokojenost - je zas o krok dál přes Kiltixem, který jsme používali předtím.

ola
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 07:31
- Nahlásit

Tommy Gun
Vcelka
Když mi bylo řečeno, že ty obojky by neměl mít pes, který přijde do styku s dětma?! Což u nás teda rozhodně nemůžu zamezit. Kluci se s ní mazlí dnes a denně.
Včera jak psala Corli, že se její synátor dovoluje Nunýka do dveří, tak jsem si na to večer vzpomněla, protože Martin šel spát, políbil Fee na její vrásčitý čelo a pak řekl "Dobrou FeeBee!" Že tam sedí taky matka (teda jako já!) si vůbec nevšiml!

Jo, a nechci vás prudit, ale dnes mám volno!!! Odpadlo mi jednání, takže se flákám doma. Bohužel nějaký stupidní mozkový skřet mi našeptal, že mám slíbit Jakuboj, že ho vezmu ze školky "po O"!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 08:03
- Nahlásit

blažena, corleona
Tak dnes natelklé přivřené boxeří oko, Čunek naprosto ok. Prokouslá ruka odcestovala autem do džobu - tak snad jakštakš ok.

Markét
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 08:08
- Nahlásit

Všem
Trocha toho veselí po ránu...

Skákal pes...

normálně česky:

Skákal pes přes oves,
přes zelenou louku.
Šel za ním myslivec,
péro na klobouku.
Pejsku náš, co děláš,
žes´tak vesel stále, nevím sám,
řek´bych vám,
hop a skákal dále....

Ostravák:

Skače čuba přes obile
šibko hupe přes luku.
Za ňu chachar v kamizole
fájne brko v klobuku.
Kaj se vališ, co se chlameš,
co se ščuřiš jako cyp?
Prd ti řeknu, take zname
a zas vali do kajsik.

Brňák:

Bere čokl glajze grýnó
hópe lúpink přes Kajzec.
Za nim kópe plótve rýnó
plotňák jégr na Oltec.
Co se pecní, těžké lochec?
Kvaltuj fligny, haltni vály.
Žádné ánunk, čokl borec
migne cemrem a de pali.

nadstrážmistr Policie ČR:

Dne 18.8. t.r. jsem prováděl spolu s nstrm. Hyhlíkem pravidelnou obchůzku. Na konci ulice Polní jsme zjistili osobu mužského pohlaví konající chůzi po poli spolu s jeho psem, který skákal přes ječmen proso obilí. V osobě byl námi zjištěn M. Slivec v uniformě zaměstnance správy lesů. Oba jevili známky rozjařenosti. Na přímý dotaz po příčině jejich veselí uvedl pes, že sám neví a pokračoval ve výše zmíněné činnosti. M. Slivec k dotyčné věci doznal, že pes skáče proto, že se nažral tzv. trávy. Provedli jsme zajištění obou pachatelů a sdělení obvinění z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných látek a jedů podle paragrafu 187 tr.zák.

ola
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 08:23
- Nahlásit

Adina
Letí mejlík. Asi se zasměješ, ale snaha byla!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 08:48
- Nahlásit

Tak se s vami musim o neco podelit...
Jsme vcera naklusali do porodnice , ja si vzala fotak, ze im jako nafotim echt fotos male. Sestra zrovna kojila, tak jsme se svarou cekali az prijede i s malou a mezitim jsem mu sdelila, proc s sebou taha ten svuj malej fotak, dyz ja tam ma poradnej a ze uvidi jaky mu udelam fotky. Kdyz prisla ta prava chvile a dovezli i malou, tak jsem sla na akci. Sestra mi ji jeste odbalovala, at je vide...nacez jsem ji rekla ze uz asi fotit nebudu neb nemam ve fotaku kartu (byla doma v compu ve ctecce)...takze z foceni seslo a byla jsem rada za ten fotak svary
Takze opravdu podarena navstevicka

Olo, cetla si co jsem ti psala?

ola
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:10
- Nahlásit

Paja s Tinou
Teď nevím, co myslíš? Několik stránek jsem jen běžně prolítla, takže je možný, že jsem něco nepostřehla.

Adina
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 10:11
- Nahlásit

ola
mailik

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 10:18
- Nahlásit

ola
jo to je asi fakt že tam něco píšou v tom smyslu že by neměl přijít do styku s dětma. Asi záleží jestli na ten obojek přímo šahaji, nevim. Já mam taky trochu strach jestli nemůže nějak uškodit Bladeovi když za něj Vikyho furt tahá a má ho věčně v držce.

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 10:51
- Nahlásit

tak 3 pejsci a 2 fenečky, vše žíhané, vše O.K. , v poledne bude kontrolní sono

ola
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 11:14
- Nahlásit

Cituška
Gratulace! Ideální počet-ani moc ani málo. Těšíme se na fotečky!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 11:37
- Nahlásit

Ola, no teda...me teda asi moc nestes vid

tak repete
Olo, ted me tak napadlo, ze kdyby jste pripadne zase chteli zabavit ditka, tak v sobotu 19.4. se jede velka veteran rallye!!! Zacne se to tam sjizdet tak nejak v pul devate a v jedenact je start. Loni bylo pres 80 stroju A je to zase na Pernstynskem namesti!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit

Ale jinak tam ma samozrejme byt 19.5.

ola
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 12:42
- Nahlásit

Paja s Tinou
Jo, jó to jsem četla, ale zapomněla jsem reagovat.
To víš 19.5. je ještě v nedohlednu. Já se musím řídit dle toho, kde zrovna dělá můj choť, zda bude doma na víkend atd. Pokud by to šlo, tak se tam objevíme neplánovaně tak jako minule. Až ti někdo zaklepe na okýnko u brouka, tak se nediv!
Jo a jak se mají jezevčátka?

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 12:49
- Nahlásit

Ahój!
tak včera lítajda s psíma kamarádama a ke konci lítajdy mi chodila G. vpodstatě u nohy a krokem a pomalu a ... tak to jsem u ní ještě nezažila... možná teda, že z ní bude ta rozumná matka?

Ada
to je mi moc líto... držte se všichni, dobře to dopadne, držím pěsti-štěstí, Libor je silnej trénovanej vojcl, tak to zmákne!!!

Cituška
jůůůů, gratulace sestřičce od City! to je ta od malýho Robina myslím že jo? tccc a zase samí žíhaňáci!!! to jsou teda silný geny!

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:01
- Nahlásit

děckáááá konečná bilance 4 kluci 3 holky všichni tmavě žíhaní - malý Mobidici!!! Vše v pořádku, mamka i děcka zdraví, právě je prohlídla paní doktorka

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:06
- Nahlásit

Ola, no na okenko u brouka me nezaklepes, neb jsme poradatele a kazdy ma svou funkci Ja mam tu fotici, tak az nekde uvidis pripadne silene a zmatenepobihat nekoho s fotakem, tak to budu urcite ja Bych vas treba i nafotila...teda pokud doma nezapomenu kartu ze

Stenaci jsou super, mam spoustu fotek, jen jsem to sem jaksi jeste nestihla dat, ale to brzy snad napravim, at vidite jaky jsou to mrsky kousavy

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit

Cituška
takže 7 statečných, to je pěkný! veliká gratulace a to je teda neskutečný s těma žíhaňosema!

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:27
- Nahlásit

ALL

aktualizace už je na stránkách - sekce štěňata - fotky po porodu - prvních 4 štěňat - zbytek až tam pojedu

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:32
- Nahlásit

Cituska, tak to je super zprava!!! A pocet je tedy slusny taky.
Ty si v tech aktualizacich tak strasne rychla, ze uz se zacinam stydet...

mistr
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit

corleona
dotaz na tebe jako profika přes polsko.....znáš toho Lewandowskýho??? jak dlouho mu bude trvat 60 psů???
myslíš že jako Béďovi do osmi do večera???

all
jak je v čechách???? prší či neprší??

ola
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:03
- Nahlásit

mistr
Východ Čech si užívá silného větru (fujavice jak sviňa), přeháněk (chcanec + kroupy), bouřky a po obloze honích se mraků. Humus!

mistr
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:08
- Nahlásit

ola
a sakra........díky
a jak vysočina ????

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:16
- Nahlásit

all Olšaňáci
děcka brněnské organizátorské, dobře to tam zmáknite, co se předem dohókalo a progómalo, tak ať vynde, ať je i ňáká prča, hlavně žádný šméčka a prostě ať to máte špigl nigl, šecko v cajku!

vystavujícím přeji krásný zážitek z výstavy a co nejlepší umístění jejich miláčků!

já jedu v sobotu svajbovat, ale vzpomenu si na vás! mrzí mě, že to tak blbě vyšlo... chtěla jsem vás všechny zas vidět... aspoň foťte, ať mám pak co očumovat na netu!
(včera jsem si nasadila v obyváku botky jehláče, že se na nich zkusmo projdu obývákem a zřítila jsem se, heč! nechápu jak jsem dřív /ještě než jsem se stala psarou/ mohla chodit na podpatcích denně?! )

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:17
- Nahlásit

mistr

nebój, můj manžel mi řekl, že zítra bude v Olšanech super

kkathy
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:18
- Nahlásit

nechápu jak jsem dřív /ještě než jsem se stala psarou/ mohla chodit na podpatcích denně - to znáááám

kkathy
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:19
- Nahlásit

Cituška
jak to ví?

<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání