Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:51
- Nahlásit

Cituška
ani ta lehká poslušnost nepomohla a to má přijet Artovi ( psovi ) začátkem příštího týdne nevěsta, holt to asi budou muset s velkým Artem zvládnout sami

articek
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit

blažena
stopu před nástupem do pracovního procesu to jsem teda asi mladá nikdy nebyla, při raním vstávání jsem byla ráda, že jsem trefila do práce natož šlapat stopu

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:06
- Nahlásit

articek

nápodobně

hm, a těžší bych teda nedoporučovala!
aby jsi nerodila nakonec u Vás doma obklopená pejsky, i když Irisa by asi už věděla, co s Tebou, zasloužilá matka

Adina
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:14
- Nahlásit

blažena

bacile si žádaj nástup na plac v 6.00 hod
v tuto dobu akorát chystám snídani

articek
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit

Adina
v 6.00 hod a u nás je teda půlnoc

ola
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:58
- Nahlásit

Adina
articek
V 6,00 hod mi zvoní budík.
Pak nastává zmatek a chaos zorganizovat tu moji lidskopsí smečku tak, aby ty co mají zůstat doma zůstaly (čubiny) a ten zbytek (kluci), aby vyrazil do svých ústavů se vším, co k tomu potřebuje. Někdy je to fakt fuška!

svetluska
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:16
- Nahlásit

Ahojky všem , :-)

máme pro vás návrh na jedno sobotní dopoledne.

Kkathy sem už kdysi dávala odkaz na náš cvičák pro boxíky v Dobřichovicích. http://www.canisassistence.wz.cz/

Na sobotu 19.5.07 jsme připravili akci mimo výcvik, trochu jako náš Den boxera. Budou tam pro ty, kdo znají Křenice, samí známí a přátelé. Výcvik stop a poslušnosti bude s Alenkou Šefelínovou a pozvali jsme na hostovačku figurovat p. Coufala, na kterého chodí spousta lidí kousat jinam. A kdo nás nezná, určitě rychle zapadne.

Kdo by si chtěl udělat výlet za námi, z daleka i z blízka, bude vítán. Snad nám bude přát počasí, ale natolik jsme si na naše pravidelná setkání zvykli, že nás neodradí snad už vůbec nic. Už sem chodíme hlavně kvůli setkávání a pohodě. A samozřejmě cvičení, protože máme skvělého figuranta.

Tak zajeďte. Kdykoliv budete mít čas a náladu. :-)

Přeji krásný den všem dvounohým a samozřejmě čtyřnohým přátelům s placatým čumákem Zu

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:09
- Nahlásit

Ahójte!!!
nestíhajda...

zzizalka
ahoj ahoj, takže dnes v 18h na stopajdě v Medloších!!! snad nebude zrovna chcat! pardon pršet!

Adina
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:14
- Nahlásit

articek

v 6.00 hod a u nás je teda půlnoc hmm,taky by u nás byla,ale to víš-do práce se muší a děti do školy taky,tak mi nic jiného nezbývá

mistr
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:22
- Nahlásit

2all
nové fotky našim miminek
URL

mistr
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:24
- Nahlásit

teda ne "našim" ale "našich"

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

mistr

moc krásné všechny, ovšem mě tradičně dostalo jedno nejvíc a to Archie

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:03
- Nahlásit

Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!!!
Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht!!!
Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu.
Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny.
Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil
důležitý hovor... Zasraný baby za volantem!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:20
- Nahlásit

Tommy Gun

vlastní zkušenost???

mistr
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:20
- Nahlásit

Cituška
tak to ses trefila.................ten je nejkrásnější

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:23
- Nahlásit

Sedím jako vždy ve svém denním lokálu u baru.
Náhle přijde dovnitř ta nejkrásnější žena, kterou jsem do té doby
spatřil. Přemýšlím, jak bych ji mohl oslovit, nakonec jí nechám od vrchního přinést tu nejdražší láhev šampaňského, kterou lokál nabízí. S poznámkou na lístečku, že bych ji rád vypil společně s ní.
Přečte lísteček, usměje se na mě a nechá mi od vrchního přinést
lísteček zpátky. Na něm stojí psáno:
Vážený pane, abych s Vámi tuto láhev společně vypila, musí ve vaší garáži stát Mercedes, na Vašem bankovním kontě musí být jeden milion US dolarů, ve vašich kalhotech se musí nacházet 17 cm a vilka na Kanárských ostrovech by také nebyla závadou.
Přečtu s úsměvem její poznámku a píši zpátky:
Vážená paní, v mé garáži se nachází jedno Porsche, jedno Ferrari a jeden Mercedes. Na každém z mých osmi bankovních kontech se nachází po dvou milionech US dolarů, jednu vilku mám na Bali, další v Římě, jednu na Floridě a jednu ještě v Rakousku.
Ale NIKDY v životě, ani pro tu nejkrásnější ženu světa, bych si
nenechal uřezat 6 cm ...
......pošlete jednoduše láhev zpátky!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:26
- Nahlásit

Cituška
vlastní zkušenost? - z toho je zřejmé, že zcela jistě neee. Je psáno ve zpětném zrcátku BWM ve 160 km/hod. To v našem autě možná tak z pořádnýho kopce ......

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:26
- Nahlásit

mistr
jůůůů, mimínci!
taky jsem si hned všimla Archieho, protože mě hned připomněl morčátko Giordinu když byla malá...
fotka by Blažena...

jsem zvědavá kdy vás dočtu...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:33
- Nahlásit

blažena
URL
Vše nej k zítřejšímu svátku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:36
- Nahlásit

Tommy Gun blažena
...jsem si myslela jak budu originální, mám to zatrženo v kalendáři!...
ale já popřeju až zítra!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:40
- Nahlásit

Denisa
Sorry, já to neska zahlíd v kalendáři a zejtra bych na to určo zapomněl.

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:58 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Dobrý den vespolek..
Tak u nás po čase opět bitka jak bambitka
Jdu si to takhle z Jednoty a u vchodové branky je mi divné, že v jedné půlce výběhu na mě ocasy vrtí Unita společně s Vikinou. Pak se mi naskytl "skvělý" pohled: V rohu výběhu zakouslí do sebe Max, Koki a Kerin. Jak dlouho, ví Bůh, byla jsem pryč cca hodinu. Ještě jsem si říkala, že zaplať panbůh se do toho nedaly i ty dvě. Takže jsem neřvala a klidně přišla k zadní brance, že feny zavřu do kotců. Ony mi běžely naproti k té brance a tam se spolu začly rvát, ty svině!!! Chytla jsem jednu za ocas, vytáhla ven a třískáním branky do zakouslé hlavy té druhé je snažila oddělit. Už se mi to málem povedlo, když branka mi vypadla z pantů a skácela se na zem. Zoufalství nejtěžšího stupně - feny si rvaly uši a v druhém rohu ti tři celí od krve Zvedla jsem branku, postavila jen tak do vchodu a už nevím, jak, jednou rukou jsem ji držela a druhou rukou a kopáním do fen se je snažila oddělit. Nakonec se mi to povedlo, Viktoru jsem vykopala ven z výběhu. Pak se eště chytly přes oka plotu, ale jeden kopanec a pustily se. Kubišku na mě. Jenže ta ku.va Unita se s rozběhem vrhla na volné místo na Kerinovi a začla ho mordovat společně s chlapci. No nebudu to tady dál popisovat, postupně se mi je podařilo nějak oddělit a narvat zkrvavené do kotců. Na šití tam kupodivu nic není, jen všichni mají díry od zubů, nebo šrámy, které UŽ nešijem. Akorát Viktorka má z ucha trošku fáborky, ale to už měla, to sroste. Nejhůř vypadá Kerin. Je jak po pitbulím zápase Má na hlavě spoustu šrámů a kousanců, už mu to nateklo, rozhodně to není teď elegantní italská hlava. Má teď hlavu jak Mikymaus a klaplé ucho. Takže rány vymyty, vydezinfikovány, Atb nasazeny, no a já už vím, že ta závora na vratech mezi jednotlivými výběhy musí být zastrčená a nesmí být jen "šprajclé" jedny dveře druhýma, jak jsem tvrdila "To nemůžou otevřít." Svině můžou..
Tak to je vše z Bašky City..

Á vlastně není.. Heduš byla na USG a světe div se, za měsíc čekáme bejbata. Holt Kerinkovi spermíci jsou urputní. Takže sex pre potěšenie to něbol..

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:06
- Nahlásit

corleona

ty jo, Heduš blahopřeju ale jinak jsem zralá na panáka, fuj fuj, tohle bych nepřežila, já tady šílela se dvěma zakousnutými erdely, vůbec si to ani nechci představovat....

a chudák Kerinek určitě to byla národnostní záležitost!

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:27 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
jsem zralá na panáka,
no taky že jo.. hned jsem pak šla do ledničky a nalila si panáka toho bílého rumu, co tam mám na mojito!!! Měla jsem třesavku ještě půl hodiny. Kalhoty, boty, bunda - všechno totálně od krve.

articek
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:38
- Nahlásit

corleona
ty jo to jsou věci co se u vás děje, dle popisu si to umím teda představit vy asi už ATB. fasujete na kartony. Gratulace k březosti, asi ti to nestačilo tak repeté hovínka

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:59
- Nahlásit

articek
repeté hovínka Jakýkoliv počet nepřevyšující číslo 15 už mě nerozhází.. ono i kdyby jich měla deset, (což tedy silně pochybuju), tak je to brnkačka

articek
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:02
- Nahlásit

corleona
to věřím, se vlastně budeš nudit

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:06
- Nahlásit

corleona
v Baška city to prostě žije bych na to asi neměla nervy.
Fotky holek jsou moc pěkný.

Včera Blade málem doplatil na tu svojí žravost, v noci se šel napít já ještě nespala, tak poslouchám jak pije a pak že tam nějak šmejdí, tak se jdu podivat jestli nechce pustit ven a jak sem nasvítila, tak on měl strčenou packu v pootevřený myčce a jak se mně lekl tak mu honem nešla vyndat, tak začal hrozně zmatkovat a kvičet, než sem mu jí vyndala. Tak se mu pak střihla ještě dvě na zadek, nic s tim nemá pak hned vyskočil na postel jak laňka.
mistr
pěkná miminka Cipísek zplodil

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:06
- Nahlásit

articek
No, kurnik šopa, ale hlavně aby to bylo bez komplikejšn jak u porodu, tak pak potom, z toho mám vždycky strachem sevřený žaludek několik dní. Moc si to neužívám jako chovatel, jsem spíš stresor

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:09
- Nahlásit

Vcelka
Vážila jsem včera Barunku: 13 kg
Blade ma sestru slonici

<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání