| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:03
- Nahlásit
To jsem zvědavá, co "vrhne" artroza.
Esli to bude do třetice holči. No nevím, nevím, Boxerklub potřebuje figuranty!!!! Doufám, že je uvědomělá..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:10 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
nazdarek,
tak obrovska gratulace ARTICKUM!!! to byla teda rychlo akce, neb vcera jsme si psaly a v poho
4,40 me desi.....
gratulace blaze k svatku!
corleona
no uvidime, treba to bude taky figurantka hele a to tve ditko uz pripravujes na figurovani alespon ZVV1?
tvoje story nema chybu... doufam, ze me taky tady nejaka neceka...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:11
- Nahlásit
corleona
To jsem zvědavá, co "vrhne" artroza já taky ,a kdy mají termín artrozovi?,přestávám mít přehled kdo,kdy má termín porodu(dětí,štěňat)
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:13
- Nahlásit
Adina
jak se vyjadril "vsechno na co mam narok" jsem naprosto nezodpovedna- termin mezi ATIBOXEM a psim taborem......
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:14
- Nahlásit
Artroza
Kujva, jakto, že se vám se to nerve?
No ale přijede Chichot a bude po klidu.. předpokládám, že ten se kamarádit nebude..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:15
- Nahlásit
Artroza
Ty hele, tak Atibox ti budem vyprávět, ale ten tábor je v poho. Makovští měli několikatýdenní bejby ve stanu na LVT v Ošíkově..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:18
- Nahlásit
corleona
no uz mu to tu doladuju myslim ale, ze se fakt nesmej potkat s tim nasim.... to by byl opravdu boj proti vetrnym mlynum, ale obracene.....
tak bezva, pripravte si denicek na atibox
hm a ten tabor..... asi nepojedu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:26 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
se fakt nesmej potkat hmmm.. to je přesně ono, jenže chybička se vloudí.. a už to jede
Jo a Mišanek a nějaký výcvik, to nehrozí. On by nemohl být ani psovod, ani figurant. On nesnáší, když s kterýmkoliv psem, byť oprávněně škubnu. Nebo hlídá, zda není pes zbytečně na škrťáku. Kdybych použila ostnáč, tak mě asi udá. Nunýk ho nedávno nechtěl pustit do dveří, protože ho vítal a Michal chtěl projít a pořád opakoval: "Nunýne, s dovolením, s dovoleníííííííííííím!!!" a nechápal, že slušnost nefunguje.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:34
- Nahlásit
Artroza
a s mumínem si neudělají nic? Nebo mumy není konfliktní a bude mu dělat Sancho Panzu?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:41
- Nahlásit
Ty jo, ty jo!!!
tak artičkovi gratulace!!! a Nikolkáááá, to je moje nej kamoška a moje oblíbené jméno!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:44
- Nahlásit
Jejda, nestiham, ale koukam ze jsem nahledla v pravy cas
Tak to Articku ode me taky velika gratulace!!! At se jim dari
Taky big gratulace Blazene k svatku!
No a vlastne u nas se taky slavi, protoze u nas byl ten slavny den vcera ve 20:35, je to Andrejka 3150g a meri 55cm (a byla prenasena 14dni). Akorat boxerkarka z ni asi nebude
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:47 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
corleona
u mumyho bude zalezet na reakci spanela.... ale myslim, ze pokud bude spanel chtit, bude mit kamose... uvidime
hmm s dovoleniiiim asi fakt nefunguje
a bezva zes konecne dala na web fotky te vasi
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit
corleona
ty máš zase hlášky
Sem to byla říct kolegyni že chovatelka od našeho Vikouše porodila holčičku 4,40 kilo a ona na mně cože to je nějaký velký štěně ne? To ňáko blbě pochopila
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:53
- Nahlásit
blažena
tak Blaženko, Blážo tobě taky vše nej nej!
a ještě Citušce za tu zkoušku! jste šikulííííny!
a bubu , Knedlíčkovi ještě dodatečně...
a já už nevím, jak jsem to četla letem světem...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit
Teta
a vám "naše rodino" přejeme taky vše nej k vašemu výročí!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:03
- Nahlásit
Uff už to mám za sebou. To ale byla šichta. Artíček Vás pozdravuje.Čau Art
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit
articek
Blahopřejeme hrdému otci!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit
articek
krásný miminko, a vůbec nevypadá jako těsně po porodu, ale tak nějak úplně hotově a dospělě
velikánská gratulace a hlavně ať je vše v pořádku!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:22
- Nahlásit
Artroza
hlavně aby Mumínek zůstal celý
já teda jela s Pájou až mu byl rok na tábor, byla jsem málo odvážná psara, ale v tom roce a něco už byl s náma celých 14dní pod stanem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:34
- Nahlásit
Cituška
málo odvážná psara...tak to já budu odvážnější, dítko odložím k babičkám... pokud teda nebudu kojit ještě...
kdo vám to v úterý pískal?
zzizalka
tak samozřejmě, že pak po sprchnutí vysvitlo ještě sluníčko, tak jsme dali stopičku, celkem fajn, ale teda furt ještě strašnej troud, úplně rozpraskaná půda!
all
Betynka s Giordinkou včera tááááák slintaly a pěnily, že to bylo neuvěřitelný, blééééé, měly oslizlý celý hlavy, kdybych je neznala, že je očkujeme a chodíme ke stejnému vetovi, tak si myslím, že mají vzteklinu!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit
Denisa
Robin Klepáč, ale byl fakt super, hrozně citlivej a korektní, moc se mi líbilo, jak nás soudil
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:49
- Nahlásit
Cituška
ahá, jsem právě z toho videa nemohla identifikovat...
a tak co teď vlastně? už můžete pilovat na dvojkový že jo!
articek
pane Arte, moc pozdravujte vaše princezny!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:58
- Nahlásit
Art
Gratulace veliká! Teď ještě pořádně zapít, aby byla malá zdravá.
Hlavně že Artička pozdravujeme, ať kojí a užívá si to, protože tohle je to nejkrásnější období a bohužel strašně rychle uteče.
Jo, a ještě prosím vyřiďte, že na našem fóru jednoznačně vede ve váhové kategorii mimin! Předpokládám, že žádná ze zde přítomných budoucích mamin ji nebude chtít trumfnout, takže jí titul Rodička roku 2007 jistojistě zůstane!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:12
- Nahlásit
Markét
pokud vyrážíte o víkendu směr Žatec - budu mooooc držet palečky
Denisa
já myslím budu teď chvíli lenošit
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:12
- Nahlásit
ola
A co Artroza a její pětikilový figurant? Já bych to ještě neuzavírala!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:20
- Nahlásit
corleona
pětikilový
To bych jí teda nepřála! Mně stačily ty čtyři kila, Artíček přihodil ještě 40dkg navrch, ale pět, to už je moc. Artroza bude mít určitě rozum a nepožene to do extrému...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:23
- Nahlásit
Jo, ještě pro Arta. Radši přehodnoť výbavu, jež si jistě Artiček nachystala do porodnice. Moje maminka mi koupila soupravičku se slavíčkama na hrudi a když jsem ji narvala na čtyřkilovýho Jakuba, tak se ze slavíčků stali dva rozplácnutý krocani a čepičku, tu jsem ani neriskovala!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:23
- Nahlásit
Všem děkujem za gratulace.Artrozu šacuju na 5,60kg. To půjde samo. Art
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:25
- Nahlásit
Art
Artrozu šacuju na 5,60kg
Taky dobrák! Počkejte až si to Artroza přečte.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:28
- Nahlásit
articek
5,60kg
|