| Autor |
Zpráva |
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 20:54
- Nahlásit
Tommy Gun
jak výstavu mrtvol - mám dlouhé vedení
nemáš pouze informace
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:03
- Nahlásit
SIO Apalucha
bo chci jít i na výstavu mrtvol.
nevíš do kdy to je?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:09
- Nahlásit
http://www.kinoloskisavez-ksrs.com/vijesti/cac_pri jedor_07/izlozbe%20099.jpg
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:11
- Nahlásit
Tommy Gun
http://www.novinky.cz/zena/zdrav/obrazem--preparov ana-lidska-tela-v-lucerne_114459_jk9n1.html
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:13
- Nahlásit
Zdravíčko!
člověk tady pár dní není a nemůže se konce dobrat!!!!!!
Všem úspěšným gratuluju!!! A mistrovi k hodnému dítěti.. A už jsmem fakt zapomněla, co se tady probíralo a o čem se psalo..
Jo! Fajn fotky z Dolomit, Topgane!
A také pěkné fotky od taloše z MS, co fotil Nikonem.. či čím.. Doufám, že se svým novým strojem naučím brzy pracovat a budu ze mě padat stejně povedené.. Ne-li lepší Cha cháá.. Prvních 400 bude asi hrozných, jak pravil odborník a budu hledat svůj starý Olympusek..
SIO Apalucha
Co to zas bylo v té sms???? Měli jsme tady Poláky, tak jsem to četla až před chvílí..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
bubu
určitě, hned v sobotu z toho bude big ostuda v blavě - ááále, nemaluj knedla na zeď.
nemáš pouze informace - a to jsem v řiti - ty já ze sfé funkce míti muším - nebo "to na funkci nemá vliv".
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:15
- Nahlásit
bubu
tak jsem si to stáhla do složky Bubla..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:17
- Nahlásit
bubu
Jéžiš, to jsou ale "hovada" vobrovský na těch stupních vítězů .....
SIO Apalucha, bubu
Mám bohaté rodiče a tudíž dlouhé vedení. Hlavně, že jsem o tom četl na netu, v MF Dnes a bavili jsme se o tom s drahou polovičkou, že i když je ta výstava až do října, že ji půjdeme běheme května bo června navštívit. Bavili jsme se o tom spolu asi 3x.
Nevíš, proč jsem si to spojoval s klubovkou v Braníku?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:18
- Nahlásit
bubu
nevíš do kdy to je?
Nevím,ale musím u toho být!!!!!!!! To si nemůžu nechat ujít.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:18
- Nahlásit
Navrhuji společnou návštěvu vystafky mrtvolek - kdy jedete ??? Pražáci a středočeši by se mohli připojit........
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:21
- Nahlásit
Tommy Gun
Nevíš, proč jsem si to spojoval s klubovkou v Braníku?
Proboha jak TĚ mohlo napadnout že jsem myslela boxery a spol.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:21
- Nahlásit
Tommy Gun
Já chci taky na mrkfoly! Baška jede taky!
Pak si ještě zajedeme Pelhřimova, prohlídnout si krematorium..
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:22 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
corleona
nazdáááár, kde se flákáš??
stáhla do složky
jako to nahoře? nemám sice bohaté rodiče jako Tommy, ale vedení taky dlouhé...
Tommy Gun
Jéžiš, to jsou ale "hovada vobrovský
tak už víš proč si představuji zákus čtyřicetikilového francouze do tvého krku?
nemaluj knedla na zeď
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:24
- Nahlásit
SIO Apalucha, bubu
BODIES... THE EXHIBITION - 28.10.2007, 9:00 - Lucerna - Velký sál, Praha - 349,- Kč
BODIES… THE EXHIBITION se stala světovou fenomenální výstavou, která dokázala za dobu svého uvádění upoutat pozornost více jak 16 milionů návštěvníků v Evropě a Asii. Výstava prezentuje skutečná lidská těla, která jsou ošetřena a stabilizována speciální konzervační metodou nazývanou Polymerová ochrana. Tento proces se skládá z balzamování lidských těl, z jehož tkání je odstraněna voda a poté pomocí vakuové techniky je tělo impregnováno. Tím se dosáhne naprosto jedinečných výsledků ve fixaci tkání až na molekulární úrovni. Výstava představí více jak dvě desítky lidských těl a mnoho jejích orgánů, návštěvníci se tak poprvé ve svém životě zúčastní 3-D tour lidským tělem. Lidské tělo. Bez něj jsme ničím. Naše tělo nám umožňuje pracovat, snít, tvořit a vnímat nepřetržitě svět kolem nás. Jak dobře ale vlastně známe tento celek, tvořený orgány a systémy, které z nás, buňku po buňce, dělají to, co jsme? V době naplněné nepřeberným množstvím vědomostí a poznatků se mnozí z nás odcizili sami sobě a ztratili spojení se svým vlastním tělem. Cílem této výstavy je toto spojení obnovit. BODIES…THE EXHIBITION vám pomocí opravdových, do detailu propracovaných a důstojně vystavených preparátů (připravených z těla člověka) nabízí pohled do nejhlubších tajemství vašeho těla: do jeho úchvatného vnitřního uspořádání navzájem propojených systémů, které s klidnou pravidelností nepřetržitě a po celý život pracují pod vaší kůží. Dr. Roy Glover, hlavní lékařský ředitel této výstavy, čestný profesor anatomie a buněčné biologie na University of Michigan, zasvětil svůj život výuce studentů lékařství, které do všech podrobností seznamoval s tajemstvím lidského těla. Dr. Roy Glover říká: „Preparáty, které uvidíte, jsou skutečné. Byly připraveny postupem, který se nazývá polymerová konzervace a je znám též jako plastinace, při němž je voda v tkáních nahrazena silikonovým kaučukem. K této výměně dochází i na té nejnižší úrovni, úrovni buněk, což umožňuje zachovat původní lidský preparát, aniž by jakkoliv byla změněna jeho vnitřní struktura. Prohlídkou těchto preparátů na naší výstavě se vám nabízí fascinující příležitost naučit se více o svém těle, jeho složení a jeho tajemstvích. Doufám, že kromě toho prožijete hluboké spojení se svým tělem, živým organismem, který je vám nejbližší“.
BODIES... THE EXHIBITION JEDINEČNÁ VÝSTAVA – REVOLUČNÍ POHLED NA LIDSKÉ TĚLO
5. 5. 2007 – 28. 10. 2007 PRAHA, LUCERNA - VELKÝ SÁL
VSTUPENKY V SÍTI TICKETPRO
BODIES... THE EXHIBITION se stala světovou fenomenální výstavou, která dokázala za dobu svého uvádění upoutat pozornost více jak 16 milionů návštěvníků v Evropě a Asii. Výstava prezentuje skutečná lidská těla, která jsou ošetřena a stabilizována speciální konzervační metodou nazývanou Polymerová ochrana. Tento proces se skládá z balzamování lidských těl, z jehož tkání je odstraněna voda a poté pomocí vakuové techniky je tělo impregnováno. Tím se dosáhne naprosto jedinečných výsledků ve fixaci tkání až na molekulární úrovni. Výstava představí více jak dvě desítky lidských těl a mnoho jejích orgánů, návštěvníci se tak poprvé ve svém životě zúčastní 3-D tour lidským tělem.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:24
- Nahlásit
Tommy Gun
No já to chci spojit s KV v Praze.Když už tam budu.Hromadná návštěva by mohla být super.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
ola
Já ušiska lepím.Teď je má teda odlepený, protože mám v plánu odchytnout nějakou lepičku v Olšanech...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:26
- Nahlásit
bubu
tak už víš proč si představuji zákus čtyřicetikilového francouze do tvého krku? - děkuji za nabídku, nechci. I když my už bychom se s Knedlem nějak domluvili.
corleona
Pak si ještě zajedeme Pelhřimova, prohlídnout si krematorium.. - hlasím se taky. To abychom vypravili autobus.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit
SIO Apalucha
Tak jo, domluvíme se a vyrazíme. To bude super.
A pojedeme metrem po jezdících schodech? Jůůůůůů.
Ale mušíme si dopředu zamluvit vstupenky. Čas na prohlídku je jen půl hodiny.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:30
- Nahlásit
Tommy Gun
Super fotečky z Itálie!!! A ještě jsem zapomněla poděkovat za gratulations!!! děkujeme
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:31
- Nahlásit
Dannie
A lepíš ty čertíky? Nebo jak? Já dnes jela ke známýmu v naději, že mi to lepení ukáže a byla jsem na infarkt, protože on sice ušiska lepit umí, ale pouze dolů!
|
SIO Apalucha
Člen |
- Nahlásit
bubu
já se na knedlo nezlobím když on se na mě taky nezlobí
Já vím že na Knedlo se nezlobíš!!!!!! Myslela jsem že máš zlost na sebe,víš.
|
Tommy Gun
Člen |
- Nahlásit
SIO Apalucha
Tak jo, domluvíme se a vyrazíme. To bude super.
A pojedeme metrem po jezdících schodech? Jůůůůůů.
Ale mušíme si dopředu zamluvit vstupenky. Čas na prohlídku je jen půl hodiny.
Tady vstupenky na 9.6.2007
Proboha jak TĚ mohlo napadnout že jsem myslela boxery a spol. - taky nevím - neřekl bych, kdyby to bylo třeba Fpardubicích. No, to už je drsná sranda. Konec.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit
Tommy Gun
jedu taky
All
tak my došly konečné výsledky z Rakouska - v kategorii, kde jsem startovala, byla moje kolegyně první, další kolegyně druhá, já třetí, Turek (národnost) čtvrtý a nikdo další neudělal limit!!!!
Takže v Rakousku na prvních třech místech Češi, jdu si voblíct vlajku
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:33
- Nahlásit
Tommy Gun
bychom se s Knedlem nějak domluvili.
přijeď do Olšan.........můžete se domlouvat hned.....
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:34
- Nahlásit
Tommy Gun
Čas na prohlídku je jen půl hodiny
JEN tak málo. To já budu neuspokojená.To mi nestačí.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:34 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Cituška
ok, počítáme s tebou!
Turek (národnost) čtvrtý - přejeli Drápalíka?
SILO u Koloucha
To já budu neuspokojená. - Szanowa pani, řáčí býti nekrofil?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:34 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Cituška
tak gratuluji a broukám "Gdedomofmůůůůj"
Tommy Gun
Do žní..
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:35
- Nahlásit
Cituška
jdu si voblíct vlajku
vem si trikolórní tanga a hoď sem fotku
(eh, zase jsem k něčemu zapomněla gratulovat já tobě??)
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:36
- Nahlásit
Cituška
no hezký !!!! češi poslední dobou září !!!!!
takže až se oblečeš, hoď sem foto !!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 21:36
- Nahlásit
Tommy Gun
Šanovna
|