| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:32
- Nahlásit
Denisa
mam pocit, ze articek ted nema comp ( v oprave)
ola
uz se nastesti snasej uplne vsichni.... takze dobry
kardinalka miluje a respektuje vsechny psy co jsou doma...s tema cizima je to nekdy horsi... a italka je to same v bledemodrem....
vcera jsme meli na cvikosi uz dlouho v chovu a scottynu... polosourozence...jsou teda dvojka..a jeste ta stejna barva... parecek k pohledani
a jak u vas? tam musi byt taky veselo, co
jinak s tim chlebickem mluvim ze zkusenosti sve zname, ktere kun rozkopl celist a mela ji zdratovanou, byla pry na schuzi ssm a prinesla si chlebicek a vetrnik, mati ji to rozmixovala a jedla to brckem.... rikala, ze nic hnusnejsiho si neumim predstavit....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit
Artroza
ahá, díky, jé, to je škoda...
a ty to náhodou nevíš? ten Fedor (Fjodor) je náš, teda Giordinin, kámoš... koukala jsem, že se mu až tak moc nevedlo, no ale je to mlaďoch (2004), tak třeba příště...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:49
- Nahlásit
Denisa
podle kalhot bych taky tipovala itala ( squadra azzura )
ale to by spis vedel manza, co to bylo za pesa....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:54
- Nahlásit
Artroza
tak jestli si vzpomeneš, zkus se prosím zeptat jestli neví...díky!
anebo si počkám na artičkovic info až budou mít spravený kompl...
každopádně jsem ho na MS čekala...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:07
- Nahlásit
Ada, Cituška, mistr a Lucinka
tak jak to vidíte, ženský???
zítra v kolik, kde a čím?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit
ola
Kam vyrážíte s Knedlem tentokrát?
na sever - Lodz v Polsku
příští týden Blava
Artroza
kun rozkopl celist a mela ji zdratovanou
nejmenovala se náhodou Eva?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:25
- Nahlásit
bubu
nee, jmenuje se Iva ...
ze by se to stavalo casto???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:32
- Nahlásit
Artroza
a jak u vas?
Jo, jo u nás je veselo. Ale ze začátku jsem si myslela, že FeeBee klepne pepka jak malou furt sledovala. Dokonce ani nespala, přestože je zvyklá bouchnout s sebou do křesla a vytuhnout. První dny měla tělo na křesle a přední nohy na zemi, aby lépe viděla! Když si malá vzala do pelechu její plyšovou pipku, tak si ji Fee opatrně vzala a odnesla pryč. Teď už je to v pohodičce. Dokonce Fee v klidu zvládá i ty prcčiny trhlé útoky a výskoky! Sranda je pozorovat!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:45
- Nahlásit
Denisa
no prý jedem kolem jedné........
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:49
- Nahlásit
mistr
díky za info, ale ještě tedy kde kdo má být, kdy a s kým čím a bez koho čeho atd.!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:54
- Nahlásit
Denisa
já se ptala, jestli se tvoje těhule bude bavit s mým psem?? dám vás do auta
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:03
- Nahlásit
mistr
no jestli by se "nebavili" až moc, přece jen má teprvá takový 21.den hárošení... už jsou oba zkušení...
já zas psala, že G. nechám klíďo doma... fakt ji nechám doma... radši si užiju štěňáků a nebudu se bloumat po stopajdách aspoň!
takže jedu samotinká a kam mám tedy dorazit? kde se můžu k vám nalodit???
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:06
- Nahlásit
Artroza
ze by se to stavalo casto???
nó, já znám takové lidi minimálně čtyři
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit
bubu
Artroza
já znám holčinu s vykousnutou tváří od koňa...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:31
- Nahlásit
bubu
Denisa
to sou story s koňma
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:32
- Nahlásit
Denisa
mail
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:34
- Nahlásit
Denisa
já znám holčinu s vykousnutou tváří od koňa... - já zas jednoho s natrženým xichtem (resp. podbradkem) od 15kg francouzskýho zmetka.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:37
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:46
- Nahlásit
URL
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:52
- Nahlásit
Denisa
se viděla na vlastní oči jak černá kobyla ludra Diana prokousla zimní bundu, mikinu a tričko a vyrvala holce ven podprsenku, holce se však naštěstí nic nestalo
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:55
- Nahlásit
Tommy Gun
od 15kg francouzskýho zmetka
já ho ještě neznám, ale fakt bych ho chtěla vidět
já mám doma čtyřicetikilového francouze a tak si představuju ten zákus od něho do tvého krku
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:01 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
bubu
a proč si ten zákus představuješ zrovna do mýho krku, proč ne do svýho? Pádím jestě na chvíli do práce. Dnes byly doma buchtičky se šódo - mňam, mlask.
Jinak náš Čunek je uplně normální hodnej pejsek - akorát je trochu nasrávací a konfliktní a chce se rvát i když předem musí vědět, že dostane nakládačku.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit
Fotky už fungujou: http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_1611_1154.html
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:27
- Nahlásit
Denisa
Mistr a Lucinka
Citunka
Holky počítám sváma zítra Moc se těšíma a štěnici taky. Jsem zvědavá co Aduš řekně na Cipíska a Citunku.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:36
- Nahlásit
ola
Viky dobrý, Katka od běloušů mi napsala že ho nejspíš něco štíplo do toho krku že to Zibu měla jednou taky že jí naskákali pupeny a pak měla v místě vpichu bouli pár dní. No a Viky to samý, včera už tam nic neměl a srst má zase krásnou sametovou hladkou bez pupenů. Blbý bylo že jak měl tu bouli na krku a tu vytahanou kůži tak Blade mu za to furt tahal.
Jak vidim tak u vás je divadýlko podobný jako u nás Blade je taky hrozně voráchlej a furt Vikyho tahá za pysky a otravuje ho a když ne jeho tak nás, ty jeho skoky z rozeběhem na sedačku nebo na postel a na nás to je hustý. Takový anděl s ďáblem v těle, když spí tak anděl a když nespí tak ďábel.
Hrozně se mi líbí když se třeba Viky vyvalí na záda s packama nahoru a Blade po něm leze.
Denisa
A kdy budeš vědět jestli se zadařilo?
Artroza
a nebudou už artíčkovi taky rodit? Tak kdyby jste měli nějaký info tak hned sem s ním, myslím na artíčka každý den, myslim že už to má být každym dnem ne?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:38
- Nahlásit
blažena
Tak já taky přihodím jednu.Když mi bylo asi 10let,tak jsem bydlela v Hukovicích u Nového Jíčína.(vesnice asi ze 100 obyvatelema).A měli jsme tam poníka která byl děsně směšný.Měl obrovskou hlavu, krátké nožičky a obrovské tělo.Celý byl takový směšný.No a jednou jsem šla ze školy a poník se pásl u silnice.Najednou se rozběhl a chytil mě za novou bundu,kterou mi celou roztrhl.Naši mi to samo nevěřili.Jenže mamce pak Satan(tak se jmenoval) zautočil na kabelku.A bylo to jasné.Satan je vážně Satan.A nebyli jsme jediní komu se to stalo.Néé jednou tam Satan naháněl lidi u silnice.A dívat se na to byla i prča.Alehodně z dálky
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:52
- Nahlásit
Všem
Užijte si krásný prodloužený víkend s malými i velkým placatkami ( i s chupatým knedlem)!
My za chvilku vyrážíme na záchranařinu a bude-li hezky, pojedem s naším novým raftem i na vodu! Jupí!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:08
- Nahlásit
ola
BAcha na hodné pány co krmí pejsky. Nikdy neviš co to může být za haj*la.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:16
- Nahlásit
Ada
no my už máme předcestovní horečku Štěňata vypucuj, učeš, utři žgrandance, ať sou hezký a neudělají vám ostudu
nepostřehla jsem, jestli mají ocasy nebo ne, každopádně varuju...... Lucinka si štěňata prohlíží velice odborně...........vytahuje je z bedny za ocásky
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit
denisa
ahoj, vyskytuju se po málu ale vyskytuju se tu. Ta středa by asi předběžně šla. tak kolem 18hod.
ještě si to ale v úterý musíme potvrdit,aby mi do toho něco nevlezlo.
nevíš jak to bude vypadat v Olšanech v žíhaných otevřených fenách?
|