| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:49 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
Víš co, ten Auterákův nápad naklusat za mistrem s národní vlajkou v lidech vzbuzuje kus národní hrdosti ..... Fakt super !!!!! Škoda, že se mistr do té vlajky neoblékla jako Talián v IPO1. No, ale přeci jen, ta vlajka nad hlavou vypadá líp než kolem krku na zádech.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:52
- Nahlásit
Tommy Gun
za chvili to tam dam, tak si pak neco vyber, je to volne stazitelny...
Foresta jsme taky sledovali super!
Foreste utikej....
pak davali neco na prime s connerym...bylo to dost dobry, ale to uz jsem nedokoukala
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 12:07
- Nahlásit
Tommy Gun
uz....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 12:34 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
já už sotva dokoukal foresta .....
Hele: URL
Týjo, super fotky !!! To víš, dyš na to někdo má techniku a cit ....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 12:52
- Nahlásit
Tommy Gun
peknej odkaz.... jsem netusila......
hm, ma je pekne ostry...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 12:58 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
7 a 3/4 roku
Další fotky: URL
A další fotky francouzsko-staňkovského "zabijáčka": URL
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 13:04
- Nahlásit
Tommy Gun
aaa bezva....
jeste potrebuju, aby jste to redakcni rade na vyboru schvalili
uz mam taky par adeptu....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 13:23
- Nahlásit
bubu, Adina, blažena
Musím pochválit funkčnost zde doporučeného Pana Veyxalu. Cca týden před odjezdem do Verony se nám "chytli" klucííí. Boxík zamával francouzským zmetkem za kuži na krku a týlním hrbolu (francouzský letecký den). Francouzovi se začala postupně vyvíjet jakási boule na týlním hrbolu - ke konci by se to dalo nazvat - druhou hlavou. 2. den poté, co jsme odjeli druhá hlava nabrala velikosti dětské pěsti a praskla - prý obrovské množství hnisu - prej plná dlaň. 2x denně 2 dny do té rány dávala moje skorotchýně pouze Framykoin (sám se divím že zabral) a začalo se to pěkně hojit. Posléze co jsme dorazili dom, začal jsem do rány (díry) dávat Pana Veyxal - a výsledek: velmi rychlé hojení, zasychání a stahování rány. Fakt dobrá věcička.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 13:58
- Nahlásit
Děckáááá!
Já jsem dnes viděla klon Giordinky! normálně štěnisko, co bylo kopie Giordiny co do vybarvení - bílý flíček nad nosem, prostě úplně stejná!!!! úplnej KLON!!! to bych nevěřila v životě!
Jinak hlásíme aktualizaci... např. aktuální!!! coursing velikonoční http://www.boxer-giordi.com/index.php?other=velcou rsing.htm
a jiné...
Tommy Gun
jujky, to jsou supr fotečky těch vašich 2 mazlů!!!!!!!!!!!!!! móóóc roztomiloš mazloš, ňuf ňuf!!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:02
- Nahlásit
Tommy Gun
Artroza
hele vy webový šmejdíři vyštrachali jste moc pěkný fotky supééééér
trávíte vůbec někdy čas např. v přírodě????
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:07
- Nahlásit
Tommy Gun
Artroza
Škoda, že se mistr do té vlajky neoblékla jako Talián v IPO1 to myslíte jako na tom čtvrtečním tréninku???? Kdy jsem dělala uprostřed placu striptýz???? to by asi všem praskla čočka u objektivu....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:15
- Nahlásit
mistr
Zrovna za chvíli běžíme ven - tady je hnusně - poprchává a vlhko. A včera od odpoledne do dneška do rána jsem na netu nebyl!
dělala uprostřed placu striptýz? - škoda, že jsme nedorazili dřív. Co na to Taliáni. Blond striptýz .....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:18 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
mistr
tedy, o striptýzu nepadlo mezi námi děvčaty ani slovo
ahojka všem, V Brně sprchlo, takže pole jsou stvořené na stopy
Tommy Artroza
fakticky super fotky, a co se týče fotky Ivi na stupních, já se tu nadýmám národní pýchou u obrazovky
Ostava se dneska nekoná, byla jsem rozumná, jen stopička a odpočinek před úterním VPG
jo, a Lucinka je opravdu moc hodné a milé dítko
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:28
- Nahlásit
Cituška
dneska to je fakt tak na bezva film na dívku, kávička a nějaká ta zmrzka
jinak teď je dítko moc milé a roztomilé...........spí a mám chvilku klidu
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:31
- Nahlásit
Tommy Gun
Co na to Taliáni. Blond striptýz ..... to se zeptej velkýho Arta, ten je tam učil vykřikovat česká slova
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:32
- Nahlásit
mistr
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:34
- Nahlásit
mistr
Takže ses málem vdala do Itálie, jo?!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit
bubu
gratulace Knedlovi a kdy sem dáš(za pomoci corleony foto Knedla-"obšourníka"-prznitele malých psích holčiček?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:42 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Adina
Cože, chlupatejknedloúchyl, jo?! No to še muší vidjet.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:49
- Nahlásit
Tommy Gun
No to še muší vidjet no,to jo-ale já to sem nedám -návodem"jak na to" jsem fakt netknutá
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit
Tommy Gun
že bych se zezplzně odstěhovala prozměnu do itošky ????? ............když už ty krámy mám v krabicích ....... no nějaké připomínky ze strany Artrozů byly.............ale já se nedala
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit
Bubu
veliká gratulace
se teda musím přiznat, že u Ady byla místo krupice hostina dobrůtek ale na knedla jsme si vzpomněli
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 15:01
- Nahlásit
mistr
nenene, konečně je v Brně někdo s boxíčkem ke cvičení a ty bys utekla do Itošky?
To já ti raději občas koupím nějakou zmrzku a teplo bude v létě taky a rybník v Žirovnici - to je skoro móře
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 15:38 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
Bubu
Jj. mysleli jsme na Knedlíčka.Ale je fakt že krupica se nekonala
Cituška
Děkuji za foto.Impík na té fotce vypadá jako máma štěniků
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 15:49
- Nahlásit
Stýnka
Gratuluju k VN1
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 16:00
- Nahlásit
Stýnka
také se připojuji ke gratulantům
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 16:03
- Nahlásit
Stýnka
já také, já také
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 17:31
- Nahlásit
Artroza
špatně jsem si přečetla propozice k bonitaci a nemám vytrvalostní zkoušku, chtěla jsem ji dělat koncem června v Žirovnici, takže nemůžu na bonitaci přijet
ALL
Ještě jsem doplnila videa ze včerejší návštěvy u Ady
- www.cituska.websnadno.cz VIDEO
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 17:44 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
Artroza
Adina
Ada
Tommy Gun
Cituška
moc děkuju za gratulace, nikdo mi to nezkazil, ani kdybych tu krupici futrovala celý týden dopředu taky tak by nepomohlo nic.
to, pro co jsme jeli naštěstí máme, zbytek jedna velikánská ostuda sotva jsme vlezli do kruhu, knedlo udělal dvakrát zákus do ruky, zahrčel, poskočil a dal najevo, že to je bezva, že si budem spolu hrát když se dívá tolik lidí, po rozběhnutí pohodil hlavou jako že strašná sranda, vyhazoval zadkem jak kůň a divil se, že necválám s ním, tak usoudil, že mě popožene štípnutím do zadku a vydáváním hrozných zvuků...v posudku mám napsáno že prý nezvládnutý temperament, no možná to zní líp nežli: vystavovatelka utrhla psovi nedovoleným způsobem hlavu každopádně jsme se připravili o caciba a udělali si super ostudu, rozhodčí pravil, že takové situace nemá rád, kdy je nucen blbostí vystavovatele nenechat vyhrát krásného psa takže tak....
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 17:47
- Nahlásit
Stýnka
gratulace také, a kde že to bylo?
|