| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit
Artroza
nebudes vedet ani dne ani hodiny. - hlavně at je to rychlý a bez bolesti .....
„Mami, já chci psa,“ žadoní Pepíček. Maminka: „Žádnej pes nebude, pouští to chlupy, je to pořád špinavý... Nic.“ Pepíček zase: „Já chci psa.“ Maminka: „Už jsem řekla! Přej si cokoliv jiného, ale psa ne.“ Pepíček: „Tak já si s tebou chci dneska hrát na maminku a tatínka.“ Maminka: „Dobře, tak co mám dělat?“ Pepíček: „Vykoupej se, vem si fajnový prádýlko, lehni si do postele a čekej.“ Maminka vše udělá. Vtom se rozrazí dveře do ložnice, v nich stojí Pepíček v tátových trenkách a povídá: „Stará, vstávej, jdeme koupit klukovi psa!“
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 11:05
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:27
- Nahlásit
Tommy Gun
dóbrý
Ada
já chcit taky tvarohový dort, to si mi tedy udělala chutě, co já s tim teď udělám. uplně jim tu návštěvu závidim.
Dneska je teda hnusně, psiska nám demolujou barák, už sem chtěla napsal Corli ať dneska do 24 hodin čeká expresní zásilkovou službu že jí pošlu něco na reklamaci, no ale dostal ještě poslední šanci zmeťour.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:43
- Nahlásit
Vcelka
Ty ho máš aspoň kde reklamovat.Já mám smůlu.Aduš je vlastní.A navíc jak nikdy nic moc nedémolovala tak mám pocit že začne.Kouká na mimiňáky jak démolujou a už měla tendenci okousávat stůl.Stačí nám ten gauč zdémolovanej.Jěště kdyby začla ted' to by mě odvezli.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 14:13
- Nahlásit
Vcelka
něco na reklamaci - na reklamaci nebo ke kremaci?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 16:29
- Nahlásit
Fotografie:
Atibox Ronco all´Adige/I - URL
Dolomity/I - URL
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 16:43
- Nahlásit
Tommy Gun
dolomity moc pekny..... ale z tech 28 stupnu jet do dolomit.... jste blazni !
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 17:02
- Nahlásit
Tommy Gun
Dolomity nádhera, když jsme tam byli lyžovat tak jsme si řikali že by jsme se tam mohli jet podivat třeba v létě že tam musí být krásně, ale bohužel na to zatim nedošlo. My by jsme ale nelezli po skalách jako vy, nám by stačilo vyjet si někam lanovkou a kochat se a projít se.
Tam nahoře musela být asi kosa co?
na reklamaci nebo ke kremaci?
no někdy bych mu tim jeho krčkem nejradši zakroutila
Když přestalo pršet tak sem je vzala ven, tak teď chrní, aspoň chvilka klidu. A před tim sem si povozila v kočárku kámoščinu tříměsíční holčičku.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 17:16
- Nahlásit
Cituška
Gratuluju maželovi k prvnímu místu... Kdybych věděla, že do Tišnova pojedou, tak jsem Pájovi na hlídání vzala tu malou bostončí potvůrku..
stýnka
Jdu ti napsat mailík, fotky žádný nemám - ale doufám, že budou v nejbližší době...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 19:13
- Nahlásit
Dannie
Gratulace k prvnímu místu.Super
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 19:19
- Nahlásit
Ada
Ty seš teda slídil.... Díky za gratulace..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 19:26
- Nahlásit
Dannie
jééé, gratulace, supeeeer, to teda nevím, takovou konkurenci si pustit na cvičák
jste opravdu šikulky, už se těším, jak budeme společně trénovat!
návrat od Ady - břicho plné, mozek rovněž - dojmů ze štěňat, jsou kouzelná, ale více řeknou fotky, jakmile je dám na stránky, pochlubím se
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 19:32
- Nahlásit
Cituška
Jaká konkurence???? My jsme terpve ZOP a vy jste už nejmíň IPO2... Takže žádná konkurence!!!
Už se těším na fotky mimísků od Ady...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:17
- Nahlásit
ALL
hotovo, fotky z návštěvy u Ady na www.cituska.websnadno cz - fotoalbum
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 00:06 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Cituška
hezký výlet
pech čas kávy ,gde jsou?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 00:31
- Nahlásit
Zdár!!!
Ada
ještě jednou díky za supr pohoštěníčko a o mimiňáčcích se mi bude asi zdát!
Tak co, spíš nebo máš právě budíček od Brekeke a spol.?
Miminka jsou ťuti muti!!!
Giordina se mohla učuchat mých hadrů, okamžitě jsem je musela sundat, měla jsem strach, aby mě nevcucla nozdrama!!!
Jinak kdo ještě nezná Lucinku, tak vězte, že to je dítko k závidění! móóóc šikovná a jen jsem čučela jak to má mistr vše "vycvičený" - pesan, fenečka, dítě... no pohoda džes... klobouk dolů!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 09:22
- Nahlásit
Cituška
Denisa
Mistr
Teda fotečky jsou krááásnééé!!!
Moc ráda jsem Vás hokly viděla.
Lucinka je kouzelná.Moc šikovná holčička.!!!!
Jinak mimiňáci se v noci zbudili jen dvakrát.Najedli se a zase spali.Takže pohoda Asi kolem druhé tu byla bouřka.A pořádná.Tak se mimča koukali vyjeveně.Vzala jsem si je k sobě a spali jak mrtvolky.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 09:33
- Nahlásit
Denisa
Ada
jen tu Lůcu nepřechvalte...... pak s ňou nevydržím
štěniska jsou mooooc kvásný, takový mazlíci umazlený
Jinak jsme se přejedli spousty chutných dobrůtek, dorty, jednohubky, kafíčka, obložených talířů............no ještě že jsme museli odjet, páč by to Ada vytahovala z lednice asi do půlnoci
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 09:35
- Nahlásit
Cituška
mooooc pekny fotecky
Ada
u nas stale sucho
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 09:51 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Vcelka
My po skalách taky nelezli a nelezeme - jen chodíme.
Kosa, jo to byla - mezi 0-5 stupněma.
Dannie
Nj, gratulace k 1. místu.
Artroza
U nás dopršelo.
Ale u vás mělo taky: http://www.chmu.cz/meteo/rad/updated_show.php?den= trgif&lang=cz
Cituška
Pěkný fotky od Ady.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 10:29
- Nahlásit
Brýtro všem, tady výsledek včerejší krupice: V1 CWC
díky za obětavost
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 10:54
- Nahlásit
bubu
tak gratulace!!!
Tommy Gun
ted u nas spadne jedna kapka na metr
takze nic moc...chudak muj zahonek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit
Artroza
Teda tak tady poprchává furt.Ani na cvikoš nejedu.Je to tak na to si pustit něco v TV a lenošit.A to taky dělám.Ani se dnes nevaří.Všicjni jsme moooc lemiví
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:02
- Nahlásit
bubu
GRATULACE!!!:up
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:32
- Nahlásit
bubu
Brýtro všem, tady výsledek včerejší krupice: V1 CWC - aha, na vině jsme my - my měli k obídku brokolici s bramborem. Kruciš - sorry, že sem ti to podělal.
Artroza
ted u nas spadne jedna kapka na metr - u nás krásně zalito. Tý woe, snad není možný - dle hydrometeo mapy se to honilo i přes vaší ves a spadne jedna kapka na metr čtvereční, jo. To je na palici.
Kde všude vám jeste během víkendu NEsprchlo?????
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit
Tommy Gun
ty veris na hydro mapy jo??
tak snad se to jeste zvrtne...
hele a u nas na webu bude dalsi odkaz na super fotky z atiboxu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:41 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Bomba fotka - asi nejlepší:
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit
Artroza
bude dalsi odkaz na super fotky - plíz, písni mi ho do mailu, at na to mrknu. Zkusím případně vysosat nějaký fotky do bulváru. Dík.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:45
- Nahlásit
Tommy Gun
iva ma takovy prijemny fotky s cipisem a vlajkou
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:48
- Nahlásit
Tak včera jsem cca po 9 měsících zas mrknul na delší dobu - cca 3 hodiny v kuse na bednu, asi 15 minut hokeje a zbytek "jmenuju se Forest Gump a říkají mi Forest Gump" ..... výýýýýýbornej filmeček, můj nejoblíbenější. Před časem dávali i Zelenou míli s T. Hanksem - prostě tydle dva filmy žeru a mohl bych na ně koukat třeba 100x za sebou. Člověk se zasměje i uroní slzu. Mooooc hezkýýýý.
|