Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:36 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

URL

Mistr
ty mas teda dite!!

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:45
- Nahlásit

Artroza
posílám nějaký fota

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:48
- Nahlásit

mistr
Štěnátka jsou zvyklé.Neteř Terezka jim dá občas pěkně zabrat.
Štěnátka vypucuju tak 10 minut před vašim příjezdem bo jinak to nemá smysl.Když dostanou Bobíka tak to teprve stojí za to.
Ocásky mají všechny dlouhé.Tak se Lucince budou dobře vytahovat

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:51
- Nahlásit

mistr
posílám nějaký fota
nemam nemam..... asi pomaly draty....

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:58
- Nahlásit

Artroza
jestli teda do vidlakova nějaký dráty vedou ................

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:06
- Nahlásit

mistr
draty tu nejaky jsou... ty co mumy neprekousal jsou i funkcni...zbytek jsem prerezala, ale ani tady ty fotky nemuzu najit.....

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:08
- Nahlásit

zzizalka
Ve třidě otevřené feny je jich mooooc.A my taky

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:10
- Nahlásit

Ada
a kolik je tam teda psů??? a v šampionech?? jestli bude něco vůbec k vidění.....

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:38
- Nahlásit

mistr
No když jsem se ptala Jindrové tak jsem se žádné číslo nedověděla.Vždyt' víš jak to sní je.Jen vím že v psech žíhaných otevřených je to bída a ve fenách žíhaných otevřených zase plno.Tod' vše.Více jsem se nedověděla

articek
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 18:53
- Nahlásit

Denisa
Fedor del Conte di Vitalba je to on, sice to nemá uhlazený, ale ty obrany se nám líbili

articek
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 18:56
- Nahlásit

Artroza
nema comp ještě mám, ale oprava nás nemine v dohledné době a na několik dní, jinak DVD vypáleno a připraveno

Adina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:00
- Nahlásit

articek
ještě jednou dík za kávu a pokec

articek
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:02
- Nahlásit

Vcelka
nebudou už artíčkovi taky rodit artíčkovi jsou zatím celý

articek
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:05
- Nahlásit

Adina
my děkujem za chlebíčky, byly moóóc dobrý

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:14
- Nahlásit

zdár!
dneska byla se mnou Giordi ve středu města, v takové hogo fogo kavárně kde jsme měly s holkama sraz... uváděli nás dovnitř a prej kolik míst chceme a kamoška, že 5 a pán si nás přepočítal a ptal se, zda ten pátý ještě dojde a kamoška, že ne, tak se pán ptal, zda má tomu pejskovi donést židli hned pak ale donesl misku s vodou... tak dnes jsem se kavárensky poflakovaly a korzovaly po Štatlu...
articek
jé, díky!!! no já si to myslela... uhlazený... no co jsem ho kdysi zažila, tak ten temperament asi moc ani nejde zkorigovat... připomínal mi Giordinu, ale oproti jemu i G. byla slabý odvar...
Včelka
za 14 dní povalíme na veterinární fakultu na sono! mají tu přímo gynekologicko-porodnickou ambulanci!
Ada
tak zítra!!!

mistr
máš mejlík... volala mi Cituška, tak máš vše v mejlíku... taky se ještě napojí prý večer...

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:17
- Nahlásit

zzizalka
oukej oukej, tak si dáme ještě vědět a předběžně s tím počítám...!
s Olšany vůbec nevím, já tam ani nebudu bohužel...

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:07 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

Denisa
Mistr

už jsem úplně napojená!!!!!
hola hola, tak zítra, Mistr a Denisa mě naloží u našeho cvičáku a pak tradá rovnou na dálnici na Prahu

Ada
Citunka bude doma dneska závod ve Vídni, kde obhájila zkoušku u mezinárodního rozhodčího a splnila tím podmínku na přihlášku na atesty, jupí!!)
zítra bude odpočívat, v neděli trénink v Ostravě u Tichých a v úterý zkouška VPG 1, tak ji nechám ležet

štěňátka utaháme!!! neboj

díky všem - tak to v těch Olšanech zkusím, třeba to vyjde

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:10
- Nahlásit

Denisa
mejl

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:33
- Nahlásit

Cituška
To jsem moc ráda že jedeš do Olšan!!!!! Zrovna jsem totiž koukala na videa ATIBOXu a mám ouplně husí kůži.Všeci co cvičíte jste MACHŘI!!!!!! Bože proč já su tak líná??????????? Ale to skončí!!! Jen co se dáme do hromady budeme pokračovat.Já bych tak potřebovala nějakého tahouna.Jak říká Corli"já su ten Svazarmovec" za prvé, nevím co to je a za druhé,mě to uráží.

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:35
- Nahlásit

mistr
mejlík
Teta
mejlík
Cituška
ježkovy voči! já vám začnu přezdívat hyperakčňačky!
gratulace!!!

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:45
- Nahlásit

bubu
Kde jsi? Sušíš a česinkuješ? Oli se na Knedlo mooooc těší.Když Ti to vyjde na ty Olšany,to bude supéééér.Musím ti říct že zlatí MVDr. bo MUDr. bych dnes střílela.Jsem se bála že si mě nechajo ve špitále,ale jsem se bála ouplně nadarmo.Sestra mi praví, paní až v červenci,já ji říkám to už možu být mrtvá! A ona na to,tak dobře tak v červnu. A to už jsem předtím byla ve třech nemocnicích. Fakt není jak u veta. Tam jsem dnes též byla a hned mám lepší náladu,bo mě tam ouplně čekal jiný přístup.Navrhuji ať doktoři chodí na praxi slušného chování k pacošům k vetům.

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:46
- Nahlásit

Denisa
vidím že chat se mění na info o mejlech
Cituška
tak pokud říkáš jednomu dnu z pěti odpočnutí, tak klobouk dolů
na zítra je vše domluveno

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:51
- Nahlásit

JO a ještě jsem si musela koupit dvoje nové boty,dvě třička a ponožky.Takovou jsem měla tu náladu pokaženou.Tak pak že je zdravotnictví zadarmo,HOVNO!!!! Mě to dnes stálo víc než ten vet.

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:57
- Nahlásit

mistr

pro synky boxíkářek!!!
INSPIRACE
pro Páju, Mišana, Marťase, Kubase a Marťase a ...!

http://www.youtube.com/watch?v=2EKz_-Uqe74&mode=re lated&search=

se mi líbí, že tam ani nejsou vidět moc posunkový povely a vůbec - pes tančí s nadšením, chlapeček zcela pohybově nadaný no dobrý!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 21:12
- Nahlásit

Denisa
mají tu přímo gynekologicko-porodnickou ambulanci!
panečku to maji v tom Brně fenečky luxus.

Tak já dneska měla pokakaný závěr dne když jsem couvala autem u nás od obchodu tak mně nabral pán na motorce, ono totiž mi tam stála ve výhledu dodávka, takže sem ho neviděla byl to hrozný mžik. No na autě nic moc nemám jen tak mně škrtnul, ani pán na motorce, ale pána boleli záda, tak ho odvezla záchranka, Zdeněk pro něj před 2 hodinama jel protože ač má prý zlomený dvě žebra tak ho z nemocnice pustili domu a dali mu jen prášky na bolest, napřed tedy ještě musel k policajtum. Se mnou to taky sepsali a teď budu čekat co s toho bude. Už sem se trochu uklidnila ale na tom náměstí sem byla hotová hlavně ty lidi tam, to budou zase story co s toho udělaji. Doma to na mně padlo děsně, ale pak jak sem mluvila s těma policajtama, tak sem se docela uklidnila. Musim říct že zatim jsem měla vždy štěstí na rozumný lidi. Jsou to ale šoky, člověk fakt nikdy neví co se může stát, stačí blbá vteřina a můžeš někoho zabít a zničit sobě i jemu celý život.

Adina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit

Vcelka

stačí blbá vteřina
to souhlasím,mně tuhle středu ráno na "oblíbené"D1 borec skončil s Oktávkou v kufru mého auta-brzdila kolona a on nedobrzdil-jsem ráda,že to odneslo jen auto-my jsme OK.

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 21:30
- Nahlásit

SIO Apalucha

já jsem náhodou také starý Svazarmovec
tak hlavně ať už se to uzdravování ubírá nějakou lepší cestou

Vcelka
Kdysi nám s manželem vlítl pod kola auta malý chlapec, vytrhl se rodičům z rukou a chtěl běžet na druhou stranu za dědou. Nikdy na to nezapomenu...manžel udělal jedinou možnou věc - zrychlil a tím pádem ho minul bokem, jen blatníkem štrejchl, kluk spadl, nicméně se otřepl a nic mu nebylo. Stejně jsme si vzali telefon a večer volali, zda je vše O.K.

Ada, Mistr, Denisa
už se nezřízeně těším!!

Mistr
víš, ono, jak jsi ji viděla na té obraně, ona se tak chová i na ostatních disciplinách, třeba na poslušnosti, takže nechat ji ležet pár dní, je stadion na třísky (a já na prášky)

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 21:56
- Nahlásit

Adina, Cituška
jsou to fakt vždy blbé souhry náhod a člověk si nemůže být nikdy jistý.
Zdeněk už se vrátil tak řikal že pán tuhle noc asi zkusí že ho to pěkně bolí, ale jinak se spolu domluvili a snad to bude dobré, on prý taky řikal že jak vjížděl na tu hlavní tak se asi zrovna koukal do leva jestli nic nejede a narazil do mně vpravo když já zrovna couvala a v tu chvíli sem taky koukala na druhou stranu jestli tam nic nejede, byl to fakt mžik. Hlavně ať do rána přežije, nechápu že ho v tý nemocnici nenechali aspoň přes noc na pozorování.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 21:57 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Přišla mi 3 zákeřná fota z tribuny z ATIBOXu. Tak se s váma musím podělit, že mistře. Komentáře jsou ovšem moje.

3 unavené sudičky

bílé gaťky slovenské repre (byl táááákle velkej)

vesnická těhule a chlupaté koleno (nalevo)

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit

Cituška
jak to vypadá s tím letním táborem??? víš už něco???

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání